Toglinja er tillat hvis du er kjendis eller høyt nok i systemet?

Jeg drister meg til å poste dette bildet igjen, ikke på instagram denne gangen da. Da dette bildet ble tatt for strax et år siden, var det i forbinnelse med reklame for klærne jeg har på. Jeg gikk over overgangen (som er laget til å gå over) på toglinja, på Heistad/Porsgrunn og tenkte ikke noe videre annet enn, mye klaring, lyd, lys og bom her om toget (som går sjeldent, da det er en godslinje) -skulle komme! Jeg knipser et par kjappe, rett å slett bare fordi jeg så det kreative og ville skape noen fine bilder.

Tenkte på ingen måte noe videre over det.

Jeg la ut bildet på instagram og reklamerte for butikken jeg hadde/har samarbeid med.
Det tok ikke lange tiden før det begynte å dette inn meldinger i innboks, haterne mine..
«du oppfordrer til selvmord» «det er ulovlig» osv…
Det er «lov» å kritisere andre, eller å opptre som belærende, MEN(!!) da må man formulere seg ordentlig også- ikke opptre som en drittsekk, eller være frekk.

Jeg visste på ingen måte at jeg gjorde noe ulovlig!

Dagen etter reiste jeg tilbake, lagde en IG-tv og viste fram hvor jeg var, at jeg ikke oppfordret til å lage en trend på å ta bilder i toglinja og rett å slett gjorde rede på meg selv, og beklaget meg, og var litt frekk tilbake til dem som var frekke mot meg.

Deretter gikk det nesten 1 måned(!!!) Før avisa ta.no ringte meg og lurte på om jeg hadde noen uttalelse om anmeldelsen, jeg fattet ikke en shit. Trodde man fikk vite av politiet at man var anmeldt ikke av fremmed journalist fra lokalavisa!

Jeg har da altså hatt en følger(hater) som har sladra grovt til bane nor, så da har bane nor anmeldt forholdet.

 

Avisa setter selvfølgelig de helt tydelige ulovlige bildene i avisa uten å spørre om lov. De delte også videoen av forklaringen/unnskyldningen min -heldigvis.

Kommentarfeltet i avisa spesielt på facebook, KOKTE! Voksne mennesker lirte av seg ting jeg ikke trodde kunne komme ut av munner som ikke var i puberteten. Jeg har aldri lest kommentarfelt etter dette.

 

 

Deretter fikk Johan Golden og Atle Antonsen noe  å snakke om i podcasten sin, noe jeg helt på ekte syns var ufattelig gøy! Jeg er LAGD av selvironi og elsket måten han «var stemmen» mi  på! Og hvor teit og flåsete han fikk hele saken til å høres ut.

Jeg fikk forespørsler fra venner om vi skulle samle typ 100 folk i linja å ta en selfie å legge ut, men jeg gjorde det ikke for å provosere i utgangspunktet, så jeg takket pent nei, jeg ville ikke fyre oppunder.

Så begynte jeg å legge merke til hvor mange andre som faktisk poster bilder på toglinjene, UTEN å bli anmeldt, her snakker vi kjendiser, kleskjeder, politikere, aviser her kan dere se et lite knippe….

 

Altså, det er ingenting i verden som gjør meg mere provosert enn URETTFERDIGHET! Her sitter jeg, som fikk 2 års prøvetid, og hele profilen min fjerna fra instagram! Mens politikere, kjendiser og kleskjeder får lov?! Uten en eneste straff?! SPESIELT!
også lurer jeg på, hvor haterne mine er? De som skal passe på alle andre vettu… -Hos alle de andre profilene, de burde jo bruke hvert sekund på å rapportere og sende mailer til bane nor😅

Jaja, jeg lærte hvertfall NOE NYTT! Faktisk! Jrg visste ikke at det var «straffbart hos politiet ulovlig» å gå på/ta bilder på toglinja.

MEN, jeg har lært at man har lov å ta bilder i nedlagte toglinjer! Så det gjør jeg nå☺️

 

3 kommentarer
  1. Jeg ser et viss poeng hos de som kritiserer. Eller… jeg ser for meg en tanke enkelte måtte sitte med: hva hvis du feks svimer av?

   Liten sannsynlighet med mindre man har visse sykdommer, men det kan skje. Man blacker ut, det kommer et tog… ferdig.

   Men man kan også få forskjellige anfall når man kjører bil. Til og med som ung og frisk. Sååå, ja.

   Det verste jeg tenker kan skje, og som er hakket mer sannsynlig er at barn kan begynne å leke på togskinnene, og at grusomme ting vil skje da.

   Men på en annen side. Og det er mulig jeg er naiv nå, men jeg tror ikke bilder på insta har så veldig stor påvirkningskraft på barn på den måten. Når det kommer til produkter, kropp og div, jo, men akkurat når det kommer til enkelte toglinje-bilder… jeg vet ikke. Jeg skjønner de som reagerer, men samtidig så er ikke jeg en av de som lar meg provosere akkurat i dette tilfellet.

   Og jeg anser meg selv som en som fort blir irritert/provosert ovenfor andre menneskers dumskap.

   1. Jeg tenker at hvis det er en bekymring for at man skal svime av når man går over en overgang som bane nord selv har laget som er meningen man skal gå over, eller at bilen tilfeldig vi skal få motorstopp akkurat over overgangen, eller at man tryner til fots eller på sykkel. Så tenker jeg at bane nor burde bygge overgang eller undergang altså tunnel eller trapp over/bru over! Til både billister og gående, De har nok helt tydelig valt en overgang på skinnene med bom på denne strekningen, nettopp fordi at de selv mener at den type overgang er trygg nok på den strekken… Men hvis man er redd for at noen skal svime av,Da burde det ikke være et sånn type felt med en bom rett på skinnene bare. Så argumentet med å svime av holder ikke.

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg