Toglinja er tillat hvis du er kjendis eller høyt nok i systemet?

Jeg drister meg til å poste dette bildet igjen, ikke på instagram denne gangen da. Da dette bildet ble tatt for strax et år siden, var det i forbinnelse med reklame for klærne jeg har på. Jeg gikk over overgangen (som er laget til å gå over) på toglinja, på Heistad/Porsgrunn og tenkte ikke noe videre annet enn, mye klaring, lyd, lys og bom her om toget (som går sjeldent, da det er en godslinje) -skulle komme! Jeg knipser et par kjappe, rett å slett bare fordi jeg så det kreative og ville skape noen fine bilder.

Tenkte på ingen måte noe videre over det.

Jeg la ut bildet på instagram og reklamerte for butikken jeg hadde/har samarbeid med.
Det tok ikke lange tiden før det begynte å dette inn meldinger i innboks, haterne mine..
«du oppfordrer til selvmord» «det er ulovlig» osv…
Det er «lov» å kritisere andre, eller å opptre som belærende, MEN(!!) da må man formulere seg ordentlig også- ikke opptre som en drittsekk, eller være frekk.

Jeg visste på ingen måte at jeg gjorde noe ulovlig!

Dagen etter reiste jeg tilbake, lagde en IG-tv og viste fram hvor jeg var, at jeg ikke oppfordret til å lage en trend på å ta bilder i toglinja og rett å slett gjorde rede på meg selv, og beklaget meg, og var litt frekk tilbake til dem som var frekke mot meg.

Deretter gikk det nesten 1 måned(!!!) Før avisa ta.no ringte meg og lurte på om jeg hadde noen uttalelse om anmeldelsen, jeg fattet ikke en shit. Trodde man fikk vite av politiet at man var anmeldt ikke av fremmed journalist fra lokalavisa!

Jeg har da altså hatt en følger(hater) som har sladra grovt til bane nor, så da har bane nor anmeldt forholdet.

 

Avisa setter selvfølgelig de helt tydelige ulovlige bildene i avisa uten å spørre om lov. De delte også videoen av forklaringen/unnskyldningen min -heldigvis.

Kommentarfeltet i avisa spesielt på facebook, KOKTE! Voksne mennesker lirte av seg ting jeg ikke trodde kunne komme ut av munner som ikke var i puberteten. Jeg har aldri lest kommentarfelt etter dette.

 

 

Deretter fikk Johan Golden og Atle Antonsen noe  å snakke om i podcasten sin, noe jeg helt på ekte syns var ufattelig gøy! Jeg er LAGD av selvironi og elsket måten han «var stemmen» mi  på! Og hvor teit og flåsete han fikk hele saken til å høres ut.

Jeg fikk forespørsler fra venner om vi skulle samle typ 100 folk i linja å ta en selfie å legge ut, men jeg gjorde det ikke for å provosere i utgangspunktet, så jeg takket pent nei, jeg ville ikke fyre oppunder.

Så begynte jeg å legge merke til hvor mange andre som faktisk poster bilder på toglinjene, UTEN å bli anmeldt, her snakker vi kjendiser, kleskjeder, politikere, aviser her kan dere se et lite knippe….

 

Altså, det er ingenting i verden som gjør meg mere provosert enn URETTFERDIGHET! Her sitter jeg, som fikk 2 års prøvetid, og hele profilen min fjerna fra instagram! Mens politikere, kjendiser og kleskjeder får lov?! Uten en eneste straff?! SPESIELT!
også lurer jeg på, hvor haterne mine er? De som skal passe på alle andre vettu… -Hos alle de andre profilene, de burde jo bruke hvert sekund på å rapportere og sende mailer til bane nor😅

Jaja, jeg lærte hvertfall NOE NYTT! Faktisk! Jrg visste ikke at det var «straffbart hos politiet ulovlig» å gå på/ta bilder på toglinja.

MEN, jeg har lært at man har lov å ta bilder i nedlagte toglinjer! Så det gjør jeg nå☺️