Heksejakt.

 


Heksejakt, sjikane og trakassering.

Dere utgjør ikke engang 1% av mine følgere, men dere er der, -haterne mine!

Dere er skumle, farlige, potensielt ødleggende og dere sørger for at jeg må bruke tid på ting dere iscenesetter, deres oppdiktede historier…

Jeg lurer på hva dete vil oppnå, hva som driver dere?

(Som om jeg får svar på det…)

-For dere er feige, dere gjemmer dere bak et tastatur og «anonym», dere sørger for at jeg hverken får blokka dere, eller anmeldt dere.

Jeg klarer ikke å forstå hvorfor dere følger meg, hvorfor dere bruker tid på meg, på å følge meg på alle kanaler..

Lete etter feil, ta skjermopptak, melde meg til alle eksisterende instanser (om det går på jobb,fritid,dyr eller barna mine)

-dere er ALLTID på jakt etter å finne eller skape noe å «ta meg» på.

Legge til eller fjerne ord fra hva jeg sier, skape historier rundt ting jeg sier/gjør, -rett og slett dra ting helt ut av kontekst og skape et liv (mitt liv) i deres øyne, men som fortsatt ikke har noen rot i mitt liv, min hverdag, eller meg som person/mamma/tatovør.

Jeg har fått med meg litt av åssen dere velger å se meg, og hvordan dere fremstiller meg. Og jeg skjønner jo at det bildet dere skaper er hår-reisende! Det mennesket dere skaper burde jo hverken ha jobb, dyr eller barn. Det skjønner jo jeg å.

-MEN, det mennesket ER IKKE MEG.

Husk det! Det er ikke meg dere snakker om, det er en illusjon av mitt liv, sånn dere velger å snekre det sammen, basert på innblikk jeg gir, blandet med dårlig oppfatningsevne (fra deres side) og desverre er det flere likesinnede mennesker som sitter og bygger opp under hverandres SYNSINGER og fyrer hverandre opp.

Dere takler ikke å se meg klare livet?

Dere klarer ikke se meg mestre oppgavene jeg gir meg selv?

Dere ønsker at jeg skal slutte med sosiale medier? Miste barna mine? Få stengt ned tattosjappa? Miste alle mine samarbeid på sosiale medier? Få bot/prøvetid/fengsel om så?

-og dere prøver og gjøre alt for å rive meg fra hverandre på alle områder i livet. Dere har holdt på i 2(!!!) år nå, meldt meg hit og dit.

Jeg har jobba beinhardt for det livet jeg har, tattosjappa! Sosiale medier… og jeg er en GOD MAMMA, og dyremamma! -uansett hvor vondt det gjør i sjela de at jeg mestrer ting, eller at jeg tør å snakke ufiltrert om temaer eller meninger.

-Du kan ikke ta fra meg noe av dette, uansett hvilken historie du skaper!

Kan dere SLUTTE? La meg være!

I det minste hold de stusselige historiene deres for dere selv, slutt og meld meg hit og dit med løgner.

Slutt å kast bort MIN tid, selvom du ønsker å kaste bort din egen.

Javel, dere fikk LITT gjennomslag ved å melde ifra til banenor om noen bilder ifjor høst -der fikk dere gitt meg 2 års prøvetid, men ingen bot, ingen dom.

Men dere har meldt ifra titalls ganger til mange andre instanser, og ser dere ikke snart selv at det faktisk ikke finnes noe å ta meg på?

Jeg er ikke perfekt, men jeg gjør faktisk alt «etter boka».

Hadde jeg levd livet mitt som dere fremstiller det, tror dere ikke da at min eldste datter hadde reagert? Snakket om det på skolen? Med faren sin?

Tror dere ikke barna mine hadde vært prega på noen måte?

Tror dere ikke pappaen til de miste hadde hatt en reaksjon på livet mitt?

Tror dere ikke barnehage og skole hadde reagert?

Helsesøster?

Legen min?

Kollegaene mine?

Vennene mine?

Familie?

NOEN? Noen som faktisk er FYSISK tilstede i livet mitt eller nært på det?

NÅ MÅ DERE FREMMEDE GI DERE!

Stop the hate!

Ta tak i egne liv, gjør ting som GIR dere noe, for det tviler jeg på at å drive heksejakt på meg kan gjøre, da dere aldri får gjennomslag. 2 år er lenge nok!

Og hvis det GIR deg noe å ødlegge andre mennesker, råder jeg deg på det sterkeste til å søke hjelp.

Det er ikke sundt å holde på sånn. Det er ødleggende for DEG som menneske.

Unn andre lykke og mestring, og unn deg selv det samme:)