Tidenes uflaks!

Altså jeg skjønner ikke?! Og instagram, hvorfor er dere så usæriøse? Hvorfor tar dere intet ansvar!?

…som jeg har skrevet om her tidligere på bloggen ble jeg hacket 24/8-2020. Profilen min ble stjålet, han som tok den bytta email, passord, brukernavn, sletta slle spor etter meg. Lot profilen ligge død i 2 uker før han begynte å bruke den som «sin egen» la ut storyes, innlegg osv… MED MINE FØLGERE. Som da var 10.7K.. jeg har brult 4 måneder på å prøve å få kontakt med instagram, få dem til å stenge ned profilen. Fått mine følgere til og avfølge OG rapportere- flere 1000 har gjort  dette, og hva skjer? Hva GJØR instagram!? Ingen ting….

Jeg finner styrke allerede samme dag til å bygge opp en ny profil, ha fokus på tekster, bra bilder og et enormt engasjement fra mine følgere, som hjelper meg og bygge meg opp på nytt.

 

Slik så min profil ut etter 4 måneder hard jobbing, følgertallet nærmet seg sakte men sikkert dit jeg ville nå tilbake til.
Fredag 18 desember våkner jeg til dette:

jeg trykket selvfølgelig «finn ut mer» rapporterte at dette ikke stemte, la ved bilde av meg selv og legitimasjon. Da greia demmes tydeligvis var at JEG ga meg ut for å være noen andre….?!
Jeg fikk svar, PÅ TYSK – at dette var en feil og at profilen nå skulle funke.
jeg har sendt ca 50 mailer, fått samme svaret alle ganger- men jeg får jo ikke logget inn, kun samme feilmelding, inn på skjema, sende og samme runddansen hele tia. Det virker som det bare sitter en robot og sender ut mail fra instagram og ingen som løser noe!

google translate der altså… uansett! Ingen ting skjer…

i mellomtider har jo min bohemen tattoo konto og ser at NOEN faktisk har opprettet en fakeprofil, i MITT navn, noen gir seg ut for å være meg, har laget en identisk profil til min deaktiverte… samme brukernavn, men med en ekstra L på slutten.

jeg har rapportert, sendt inn bilde av meg på at de utgir seg for å være meg, bilde av min deaktiverte profil- mine følgere har rapportert… ALT… men ikke engang et svar å få! Profilen EKSISTERER ENDA!

Det tok meg 3 dager før jeg tok mot til å åpne en ny profil, to dager til før jeg begynte å legge ut noe- bygge opp profilen så den gjennspeiler meg og mitt liv… hva er enkli vitsen når jeg veit jeg kommer til å miste all jobben uansett?

Jeg satser på at alle gode ting er 3?!… at instagram og hackere lar meg være nå.
hopp gjerne inn og følg meg på @tallalilleeidet ❤️
sjekk gjerne høydepunktet «LOST» for å se både hacker bevisene og deaktiveringa.

 

man får lyst til å gi opp, men skal jeg gi meg- er det fordi JEG GIR MEG, ikke fordi noen skal bestemme at jeg skal gi meg. Når jeg vil….

Og instagram?! Så sinnsykt usæriøst av dem!