Gotta LOVE Kari Kari vitser (for oss med litt grov og tørr humor)

 

Kari-Kari sto i dusjen, plutselig kom det en fremmed mann inn. Men Kari-Kari bare lo, for ho visste at det ikke var nok shampo til begge to.

 

Kari-Kari huska og mora sa at hun ikke måtte huske så høyt. Folk kunne se trusa hennes. Men Kari-Kari bare lo, for hun hadde ikke truse på.

 

Kari-Kari var på telttur. Midt på natta kom det en mann inn i teltet hennes. Men Kari-Kari bare lo, for hun visste at det ikke var et tomannstelt.

 

Kari-Kari var på kino og hadde kjøpt seg stor bøtte med popkorn. Denne satte hun på fanget. Ved siden av henne satt en stor og ekkel mann. Kari-Kari tenkte at han ville prøve å ta
pokorn under forestillingen, derfor satte Kari-Kari pokorn-bøtta på gulvet. Under forestillingen begynte mannen å ta grafse henne i skrittet, men Kari Kari bare lo, for det var jo ikke der popkornet var!

 

Kari-Kari var ute og gikk på en vei. Plutselig kom det en bil med en mann og dro henne inn i bilen. Men da lo bare Kari-Kari for hun hadde ikke haiket!

 

Kari-Kari satt på do og bæsjet, så kom det en stor stygg mann inn til henne. Men da lo bare Kari-Kari for det var jo ikke nok dopapir til dem begge.

 

Karikari lå og sola seg på stranden da en fremmed mann kom og prøvde å ta av henne bh-en, men karikari bare lo, for hun visste at hun hadde hårete bryst 😀

 

 

3 kommentarer
    1. Kari Kari ble stoppet på vei hjem fra byen ,han som kjørte spurte Kari Kari om han kunne kjøre hu hjem ..Da ble jo Kari Kar glad og sa ja. Han kjørte bilen langt ut i skogen , men Kari Kari bare lo for det var jo ikke der hu bodde

    2. Kari Kari var hos frisøren med mamma. Mamma hadde kjøpt en papirpose med godteri for at Kari Kari skulle få tiden til å gå under klippingen. Da Kari Kari satt og suttet på en kjærlighet på pinne sier frisøren; Du har fått hår på godteriet Kari Kari. “Ja – og jeg har begynt å få pupper også!” Svare hun…

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg