tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Jeg blei så hekta

 • Publisert: 06.06.2016, 18:49
 • Kategori: Tips
 • ...at jeg gikk til jobb, med headset og trynet i skjermen å så på SKAM, hele veien! Er det mulig? Snakk om å gå i sin egen boble, godt jeg ikke ble påkjørt på veien, hehe! 

  Jeg hadde egentlig ikke planer om å se på SKAM i det hele tatt, jeg tenkte at det er så nymotens og "in" nå at det skal hvert fall ikke jeg. Ikke før om et års tid når SKAM bølga har gitt seg, men klarte jeg det da? Nei, jeg skulle bare smugtitte èn episode, og plutselig var jeg på episode 8, nå har jeg sett begge sesongene ferdig! Og nå er det jo bare drit kjipt å vente på mer.... 


   

  Så til alle dere som ikke har sett det enda, sjekk det ut! :) Men pass på, man blir avhengig!  

  Jeg likte det veldig godt, og det er jo super realistisk og ekte, alle situasjoner som oppstår er jeg helt reelle. Dessuten er de jo så unge å spiller veldig bra nyforelska, og det er jo så koselig! :) 

  Jeg vurderer å begynne på episode én igjen og se alt en gang til, hehe!   Du finner begge sesongene her : https://tv.nrk.no/serie/skam

 • Publisert: 06.06.2016, 18:49
 • Kategori: Tips
 • 1 kommentarer
 • Must have - Bukse!

 • Publisert: 02.05.2016, 10:28
 • Kategori: Tips
 • /Annonseinnlegg

  Jeg har lenge hatt lyst til å teste disse buksene fra WR.UP og kjøpte meg en i svart for litt over 1 måned siden, nå har jeg fått brukt den noen ganger og jeg må bare si WOW! For ei bukse, den er jo rett å slett helt fantastisk å ha på seg, den er så myk mot huden og lett å ha på at det igrunn føles ut som man går i trusa. I tillegg slipper man problemet med at buksa forsvinner ned på rumpa når man bøyer seg ned da denne buksen har en slags gummikant som gjør at den blir sittende akkurat der du setter den på deg, hvor digg? No more rørlegger-sprekk! Også er det jo ikke akkurat et minus at den gir rumpa akkurat det utrykket den gjør, den fremhever jo desidert alle former på en fin måte. Jeg kommer helt klart til å handle meg fler, og har allerede sett meg ut et par favoritter. Har du enda ikke testet ut disse buksene råder jeg deg til å gjøre det.
  Dessuten kom denne buksen i posten etter kun 2 dager etter at jeg hadde bestilt den, og den kom frem i verdens søteste lille forpakning, og når jeg åpnet så det altså ut som på bildet over her, det lille ekstra har så mye å si altså. Jeg kommer ikke over hvor lite denne buksen veier og hvor nett og deilig den er, jeg er i love. Og jeg kan lett med hånden på hjertet snakke denne buksen opp i skyene, for det fortjener den! Prisen er kanskje det noen vil kalle for litt stiv, men jeg mener det særiøst at den er verdt vær eneste krone, heller én av denne, enn fire av noe annet stivt ræl. 
  Du har altså ytterst god bevegelighet i denne buksen, masse stretch og du slipper å tenke på om den sklir ned når du bøyer deg, og den er helt optimal å ha på om du skal leke med barna, eller er generelt i mye aktivitet eller bare skal ut å gå en tur. -Man vil alltid se bra ut i en WR.UP! :) 
  -Det er veldig lett og bestille buksen, trykk på bildet under her, så kommer du rett inn på siden! :) 

 • Publisert: 02.05.2016, 10:28
 • Kategori: Tips
 • 0 kommentarer
 • Bake søndag

 • Publisert: 03.04.2016, 16:25
 • Kategori: Tips
 • Det har seg vel i grunn sånn på nesten alle Søndager at jeg føler for å bake, hvertfall i vinterhalvåret. Jeg hadde ikke noen intensjoner om det når jeg gikk ut av senga i morres i det hele tatt, men jeg fikk så innmari lyst på horn med fyll til Frokost, og jeg kan vel ikke si at det ble dårlig stemning i huset av det. Mens deigen stod og hevet slang jeg like gjerne sammen en rullekake, det går jo så sinnsykt fort å lage det og Ailo synes jo ikke at det er no mindre gøy med kjøkkenmaskina heller, han er veldig gla i å få være med å bake og lage mat. Nå skal vi snart avgårde til svigers på middag, lurer på hva det blir forno digg idag, har prøvd å ikke spise meg for mett på horn og kake hvertfall, hehe! 

  Tenkte jeg skulle legge ved oppskriftene, kanskje noen av dere hadde interesse av å prøve dette selv? Det går veldig fort og slenge det sammen og smaken blir nydelig.   Oppskrift på fylte horn:

  1 Liter Hvetemel    -   1 ts salt    -   50 g gjær    Dette blandes godt sammen i en bolle.       

  100g Tine Smør    -    3,5 dl Helmelk     Varmes i kjele på svak varme, blandes deretter i bollen sammen med det andre. 

  * Smør inn en bolle med smør, legg deigen til heving i den i 40 min.        *Del deigen i 2 like store biter.         *Kjevl deigen ut i 2 sirkler, skjer ut 8 "pizza stykker" i hver.        *Fyll med det du ønsker, jeg har 12 stk med ost og skinke, og 4 stk med sjokolade.         *Sett dem på brett og etterhev i 30 min.          *Pensle med egg og ha på valmuefrø.          *225 grader i ovnen i 10-13 min.   Oppskrift på rullekake: 

  4 egg         -       3 dl sukker           Piskes til stiv eggedosis.

  1 ts bakepulver      -    120g hvetemel           Blandes i bollen med det andre. 

  *Smør deigen utover et bakepapir på en langpanne.         *Stek  på 200 grader i 8-10 min.            *Legg sukker utover et bakepapir på kjøkkenbenken.          *Snu kaka på hodet oppå sukkeret.       *Smør på syltetøy, jeg liker bringebær best.          *Rull kaken sammen,WOILA! 
   

  Angelica er som vanlig ute å leker og sykler, så hun er ikke så veldig deltakelig med aktivitene vi andre gjør sammen i familien. Men sånn er det vel på denne årstia, man ser ikke de store barna så mye, regner med det er sånn for de fleste andre som har barn også. 

  Ønsker alle en fin søndag :) 

 • Publisert: 03.04.2016, 16:25
 • Kategori: Tips
 • 2 kommentarer
 • Quotes.

 • Publisert: 23.03.2016, 14:49
 • Kategori: Tips
 • Quotes as, du ser dem overalt for tia. De blir laget på fine skilt til å henge opp i huset, de står ingravert i steiner og på vegger langs gatene, og selvfølgelig er det mange som liker skrift tattooer også. Det blir en del qoutes for å si det sånn. Jeg har funnet en bruker på instagram som legger ut sykt mye qoutes, som kan brukes til inspirasjon til hva enn du måtte tenke deg, sjekk ut her: https://www.instagram.com/thegoodqoute/ 

  Utover det er det også sinnsykt mye inspirasjon å hente på pinterest. 

  Jeg har også valgt ut noen favoritter, kanskje dere også liker noen av dem? 

   

  Husk at jeg kjører tilbud på skrift ut April måned, kontakt her for å sette opp time https://www.facebook.com/bohementattoo/

  Ha en fin dag alle sammen :) 

 • Publisert: 23.03.2016, 14:49
 • Kategori: Tips
 • 0 kommentarer
 • I hate?

 • Publisert: 14.03.2016, 14:56
 • Kategori: Tips
 • Mondays! Neida, denne mandagen her er faktisk ganske så fin. Sola skinner, og plussgradene er nærmere 10 enn 0, og klokka er nærmere 16 enn 8, det betyr at snart kommer kjæresten min hjem, så da er jeg glad. Nå skal jeg strax begynne å steke pannekaker til hele 7 personer, noe sier meg at jeg kan bli stående å steke i en evighet, mamma hadde nemlig lest bloggen min ista og ba dermed seg selv og unga på middag. Men jeg er som regel så ikke gla i mandager, jeg pleier faktisk å ha fri på mandager, det er liksom min "søndag" hvor jeg slapper av lenge i stillheten mens unga er på skole og barnehage, hvor jeg har middagen klar til far og barna kommer inn døra. Men idag har jeg vært på jobb og hatt èn kunde, også skal jeg tilbake etterpå å ha en til. 
  På disse bildene ble det veldig synlig hva slags tattoo motiver jeg har i ansiktet, så da kunne jeg jo gi dere en liten tattoo betydning tolkning når jeg først var i gang. Rose og diamant er rett å slett bare fordi jeg er sykt gla i de to tingene, jeg har akkuratt disse motivene mange flere steder på kroppen. Jeg er den jenta som setter pris på å få roser å diamanter i form av tattoo framfor ekte blomster og diamanter. På andre siden har jeg en dolk, rett å slett fordi jeg synes det er kult. Jeg har to dolker til rundt på kroppen også. Og under øyet har jeg en A som også ser litt ut som en note forfra, altså to fluer i en smekk, da jeg er skikkelig gla i musikk. Og selve bokstaven er for min datter Angelica, og flaks nok begynner jo Ailo også på A, så nå er den for han også. 

  Tenkte å slenge med et middagstips også, ikke på det jeg skal lage idag, men jeg lagde dette forrige uke.   Du tar altså kyllingfilet og krydrer dem med paprika krydder, kylling krydder samt salt og pepper. Steker dem i panna med masse SMØR. (Tine meieri smør bruker jeg til ALT her i huset og anbefaler det.) Så koker du ris og lager toros kylling bretagne saus. (Ja, det er lov å jukse med litt toro innimellom.) Så lager du litt salat og har ved sidna, i min salat har jeg da: Fetaost, reddik, rød løk, sukkererter, tomat, agurk, mais, paprika og litt salat blanding av ruccola og baby spinat blader. Ved siden av lager jeg knorr sin pulverpose med gresk dressing i ei rømme. Dette går altså kjapt og lage, og smaker helt nydelig! Ja det er litt mye på tallerkenen på bildet, og nei, alt ble ikke spist opp, hehe! Men jeg har det med å lage porsjoner store som en vondt år. 

  Håper alle har en fin solværsdag! 

 • Publisert: 14.03.2016, 14:56
 • Kategori: Tips
 • 0 kommentarer
 • En big up til:

 • Publisert: 17.02.2016, 19:48
 • Kategori: Tips
 • Natasja Saad / Lille T født 31 Oktober 1974 i København, død 24 Juni 2007 i Kingston, Jamaica. Hun var en dansk rapper og sangerinne. Synes det var på tide å dedikere et innlegg til henne. For har dere ikke hørt om henne, er det jaggu på tide å sjekke ut. Det er forbaska synd hun ikke er her mer, for å lage nye låter om hennes meninger om bla. samfunnet nå til dags osv. Hun var helt fantastisk! Jeg har en minnetattoo på leggen min dedikert til henne, så nå får dere et tattoo betydnings innlegg med i musikk tipset, reale 2 fluer slått i en og samma smekken! :)   Tekstene hennes, er helt rå. Selvom det går på dansk så prøv å lytt etter, eller google lyrics på låta så dere kan lese mens låta går. Det er nok mange av dere som mener dere ikke har hørt om henne før, men det er altså henne som synger på låta under her, og den var jo mer eller mindre en landeplage tilbake i 2007, året hun døde. 

   

  Hun er i sjangeren reggae og Hip Hop. Nå følte jeg i 2 sekunder at jeg skrev en skoleoppgave om henne, er vel ikke akkuratt det som var meninga. i 2007 døde hun tragisk i en bil ulykke i Jamaica. Les mere om henne her på https://en.wikipedia.org/wiki/Natasja_Saad hvis du er nyfiken. 


  "Kom nu med, gi et smil
  Og prøv at glem
  Du har nederen om dem og dem og dem
  Gå i byen, lad det sure fjæs blive hjemme
  Lad de positive tanker bestemme
  Giv lidt plads til de smukke og de grimme
  Tag lidt pis på de tøser som er for nemme a
  Ingen stres, hæv dit glas og giv den gas
  Lille T stopper ikke før du tilfreds"

   

   

  Fi er min, det er jo uten tvil tekstmessig noe av det feteste, og en liten påminnelse til alle jenter der ute, pass på FI, dere vet hva hun mener med den forkortelsen, hehe! Jeg sier meg enig i teksten, ikke la dere lure av dissa mannfolka alltid, hvis hvem sjefen er, og ikke minst ha respekt for dere selv. 

  "Til alle dere litt for unge jenter som tar litt for mye av, pass på dere selv, og pass på fi. Ro på den lille kropp, livet er langt og du rekker det nok. Det er ingen grunn til å gi den opp, til den første idiot som sier du er hot. For du vet jo godt at gamle tykke sultne men, med vemlige sultne sind, lokker deg med slikkepinn, og tro meg den er skikkelig stygg. Pike pass på ditt liv, ditt ve og ditt vel. Sjekk deg selv før du dummer deg ihjel. Ta nå var på din kropp og din sjel. Ser du verden den er ond og kjærlighet kan være fæl. Pikelil´vær ikke så lett å få tak i, du har den gode pakka det er mange som vil pille, Pike smil, og la den føle alt hva de vil, og si det som det er, si det med et smil: Gå nå vekk med deg selv og din pikk, fi er min og du får den ikk, Jeg vet at den er fin, men du har ingen respekt, så få litt skikk på din lille pikk. Gå nå vekk.          Dumme sultne unge menn, styrer slett ingen ting, tingen styrer deres ben og fører dem fra seng til seng. Ingen passer på seg selv, for aids rammer jo rimlig sjeldent, men sykdom tror ikke på hell, så bruk kondom sier jeg like ofte til meg selv.         Sex er godt, sex er fett, sev er sunt, og det får hele verden til å snurre rundt. Sex er best når det varer mer en et sekund, og det skal helt sikkert ikke gjøre vondt. Sex er godt når man får hva man kan romme, men visse pornofilm er rimelig gromme, de burde visst hatt en advarsel i starten - akkuratt som jackass, ´Don´t try this shit at home`.     La nå vær å gå i byen med ræva bar, for de vet jo godt presis hva det er du har. Du har makten for du har den dyrebare, du har fi, fi har makten og den bringer deg i fare. Så ikke vær så fucking "klok og klar", du gjør dem skyteklar når du spiller gryteklar. Mon du har, mon du tør, det det tar og spille litt smart, hvis ikke pass på deg selv og gi dem svar på komentarere:        Du er jævlig stygg er du ikke? Tror du selv at jeg vil ha din pikk? Du må visst videre, hils din pikk. Fi er min og du får den ikke. Gå nå vekk med deg selv og din pikk, fi er min og du får den ikke, jeg vet at den er fin men du har ingen respekt, så få litt skikk på din lille pikk. Livet er langt og du når det nok, det er ingen grunn til at gi den opp, til den første idiot der sier du hot!"
   


  SÅ... Big UPS til den en av de råeste damene som har hatt beina på denna jorda! 

   

 • Publisert: 17.02.2016, 19:48
 • Kategori: Tips
 • 0 kommentarer
 • Filmer du MÅ se:

 • Publisert: 09.08.2015, 19:53
 • Kategori: Tips
 • God Søndag alle sammen :) Tenkte jeg skulle dele noen filmtitler med dere som jeg mener alle burde se. Listen er litt for en hver smak, men kan jo ikke legge skjul på at det er et par bra grinefilmer også(må være en jente greie) Selvfølgelig mye bra komedie, drama og thrillere/action også! =) Håper dere liker listen :

  • I Love You, Beth Cooper
  • Imagine That
  • Crank
  • Black Snake Moan
  • Definitely, mabye
  • The longest ride
  • Hachiko
  • Ted (både 1&2)
  • Precious
  • She´s out of my league
  • The blind side 
  • Stuck in love
  • The forgotten
  • Blindness
  • Studio 54
  • Leon
  • My sister´s keeper
  • requiem for a dream
  • coraline 
  • big fish
  • corpse bride
  • death proof
  • running scared
  • two night stand
  • den sjette sansen 
  • american historyy x
  • Pitch perfect
  • the proposal
  • the other woman
  • if i stay
  • sex tape
  • the drop
  • the best of me
  • walk of shame
  • october baby
  • pulp fiction
  • django unchained
  • grown ups
  • den grønne mil
  • braveheart
  • just go with it
  • the break-up
  • we´re the millers
  • hard candy
  • crazy, stupid, love
  • 21 jump street (og 22)
  • letters to juliet
  • ps. i love you
  • pineapple express
  • safe haven
  • dear john
  • wedding crashers
  • the vow 
  • juno 
  • the last song
  • the notebook
  • a cup of love
  • the holiday
  • taken
  • traffic
  • up in smoke
  • fear and loathing in las vegas
  • a beautiful mind
  • the dark knight
  • gangs of new york
  • enemy at the gates
  • hostage
  • napoleon dynamite
  • loving anabelle
  • imagine me & you
  • hot rod

   

  JA! Det får vel holde med film tips for idag, men jeg digger dem alle, og anbefaler dem på det sterkeste:) 

  Ha en fin søndag alle sammen! 

 • Publisert: 09.08.2015, 19:53
 • Kategori: Tips
 • 3 kommentarer
 • Hvilke serier har du å anbefale?

 • Publisert: 13.03.2015, 09:53
 • Kategori: Tips
 • Jeg personlig er veldig gla i å se på serier, de varer liksom mye lenger enn en film. 
   

  JEG ANBEFALER/SER PÅ:

  The Following -Så sykt spennende at man svetter i henda når man ser på!

  Orange is the new black -Kvinnefengsel

  Dicte -Dansk serie om en avisredaktør

  Side om side: -Norsk serie om nabolag, lættis!

  Rita -Dansk Skolelærer, sykt festelig!

  Sons of anarchy -Hvem elsker ikke SOA?

  Nynne -Ett ord, MORSOM! Og dansk

  American Horror Story -De første 3 sesongene var nok best.

  American Dad -tegneserie

  Broen -dansk/svensk drit bra serie

  Simpsons -tegneserie

  South Park -tegneserie

  Lærkevej -Veldig bra, synd de ikke kom med flere sesonger(dansk)

  Family Guy -tegneserie

  Aqua Teen Hunger Force -for de som har humoren til den type sær tegnesere

  The L word -koselig<3

  Modern Family -for de som elsker sarkasme! Det gjør jeg, haha! 

  Hotel Cæsar -Ikke fordi det er bra, men fordi jeg har fulgt siden det starta og da MÅ jeg se! 

  Anna Pihl -her kunne det også vært flere sesonger! (dansk)

  Medium -utrolig spennende! 

  Californiacation -GØY!

  New Girl -elsker humoren! 

   

  Nå skal jeg snart kaste meg over Breaking Bad -Det blir spennende å se om den er like bra som jeg har blitt fortalt:) 

   

  Ut i fra hva jeg har skrivd nå, er det noen serier DU kan anbefale meg? 

 • Publisert: 13.03.2015, 09:53
 • Kategori: Tips
 • 1 kommentarer
 • Grattis Tarantino, you did it again!

 • Publisert: 08.01.2013, 16:58
 • Kategori: Tips
 • Denne filmen var virkelig verdt 3 timer av livet mitt!

  Ikke bare det at jeg elsker tarantino fra før,

  så tenker man liksom etterhvert at det blir mye av det "samme",

  men neida!

  -Han gjorde det igjen!

  Råder ALLE til å bruke noen timer av livet sitt på å se denne SHIT bra filmen :)

 • Publisert: 08.01.2013, 16:58
 • Kategori: Tips
 • 0 kommentarer
 • Alice glass - Crystal castles!

 • Publisert: 06.12.2012, 12:00
 • Kategori: Tips
 • Shit lissom, hu dama her er heeeelt rå,

  jeg har ikke akkuratt vært på FÅ konserter i mitt liv,

  men jeg kan garantere at Crystal castles er den FESTESTE konserten jeg har vært på,

  den samlinga av gode sære folk,

  som liker den sære elskverdige musikken,


  De kommer til Norge (Rockefeller-Oslo  USFverftet-Bergen)

  5 Mars Oslo, 6 Mars Bergen!

  IKKE gå glipp av det:) !
  Sjekke nye albummet,

  sjekk ut de to andre også,

  om du ikke har hørt dem!

  Skal huset vaskes,

  kan jeg love deg du kan svinge vaskekosten til dette og slepp deg løs!


  -ja jeg setter min ELSK på Alice og Ethan!

  HEEEEEELT RÅTT!!!

 • Publisert: 06.12.2012, 12:00
 • Kategori: Tips
 • 0 kommentarer
 • hits