hits

tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Vinneren av gratis Tattoo, Påsken 2017.

 • Publisert: 15.04.2017, 23:49
 • Kategori: tattoo
 • Nå begynner det jo å bli lovlig seint dere, og jeg kan tenke meg dere er spente på hvem som har vunnet en tattoo til en verdi av kr. 2000,- ? Jeg er likespent selv jeg. La oss se :) 

   

  Jeg har lastet ned appen, "Random Number Generator". Så den har valgt et tall mellom 0 og 197, da det var 197 kommentarer på Blogginnlegget. ER dere klare?   Person nr 163 vant!!! Jeg har nå tellt to ganger for å være på sikre sia, fra første kommentar og nedover, og det er altså *TROMMEVIRVEL* 

   -som har vunnet årets Påske konkurranse. GRATULERER!! Ta kontakt i innboks på Bohemen Tattoo sin facebook side for å sette opp din time, Carina.   Tusen takk for alle deltagelser, det vil komme flere konkuranser så stay tuned. GOD PÅSKE !!!! 

  -Talla, Bohemen Tattoo

 • Publisert: 15.04.2017, 23:49
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Èn kropp, to tatovører.

 • Publisert: 07.03.2017, 22:52
 • Kategori: tattoo
 • I dag hadde vi rett å slett en kunde som hadde booket oss begge to, altså både meg og Alana. Han ville nemlig at vi skulle tatovere hver vår legg på han -på likt! Dette hadde ingen av oss vært med på før, så dette skulle bli veldig spennende. Han ville ha en edderkopp og en flue, det var samme for han hvem som tok hva og vi kunne tegne helt fritt. Som kunstner, HVA er vel bedre enn frie tøyler? 
  Jeg er jo veldig gla i den gode gamle tradisjonelle tattoo stilen, og kjørte derfor på med det. Alana valgte realistisk, da hun er super flink på det. 

  Vil du kanskje ha ny tattoo? Eller prøve å bli tatovert av flere tatovører på likt? Da er du hjertelig velkommen til oss på Bohemen Tattoo i Larvik. Kontakt oss gjerne på https://www.facebook.com/bohementattoo/

  Det var faktisk ganske koselig å sitte så tett med kollegaen sin å jobbe. -JA, til mer av dette! 


  Nysgjerrig på resultatene? Her kommer de. 

  Processed with VSCO with f2 preset
   

  Husk å at jeg fortsatt har konkurranse om å vinne tattoo til en verdi av 2000,- trykk deg inn for å delta: http://tallatroll.blogg.no/1488308868_vinn_en_tattoo.html

  Ha en fin kveld!

   

 • Publisert: 07.03.2017, 22:52
 • Kategori: tattoo
 • 1 kommentarer
 • Vinn en tattoo!

 • Publisert: 28.02.2017, 20:07
 • Kategori: tattoo
 •  

  TIL EN VERDI AV KR: 2000,-

   

  Siden jeg var høygravid i Desember 2016 ble det ikke no julekonkurranse hvor jeg trakk vinner på selveste julaften, ei heller nytt-årskonkurranse. Så nå tenkte jeg rett å slett at jeg skulle kjøre en Påske konkurranse - Det vil si jeg vil trekke en vinner på selveste påske-aften! (Det blir da, Lørdag 15 April) Navnet på vinneren blir da publisert her på bloggen, og da må vinneren selv ta kontakt med meg på innboksen på Bohemen Tattoo på facebook. https://www.facebook.com/bohementattoo/ 

  Det DU må gjøre er :
  1. Dele dette blogginnlegget på facebook
  2. Skrive navnet ditt i kommentar feltet her på bloggen.
  3. Trykke "liker" på Bohemen Tattoo & tallatroll.blogg.no på Facebook. 
  https://www.facebook.com/tallatroll/
   

  -Du må også gjerne skrive åssen tattoo du kunne tenke deg, hvor på kroppen og hvorfor, her på bloggen, -dette synes jeg er stas å lese om. Du kan dele og kommentere innlegget så mange ganger du ønsker. 
  Jeg ønsker også å lage et nytt innlegg her på bloggen hvor jeg deler bilder av tattooen som ble laget og bilder fra vi laget den. Du bestemmer selvfølgelig helt selv om du vil ha med ansiktet ditt på bloggen eller ikke. 


  ^^^  Bilder av arbeider jeg har gjort tidligere. Følg meg gjerne på https://www.instagram.com/tallatroll/

   

  Bohemen Tattoo ligger i Larvik. 
  Lykke til alle sammen, gleder meg til å trekke en vinner den 15 April. 

  -Talla           (Det er da jeg som kommer til å tattovere vinneren, ikke en av de andre i sjappa)

 • Publisert: 28.02.2017, 20:07
 • Kategori: tattoo
 • 199 kommentarer
 • Toppblogger på besøk hos Bohemen Tattoo

 • Publisert: 25.01.2017, 19:27
 • Kategori: tattoo
 • Om Mandagen hadde jeg besøk av Peter, også kjent som pappahjerte. For en lun og koselig type.

  Han vant pris på Vixen om Fredagen og ville derfor har et foreviga minne fra akkurat denne epoken i livet sitt på armen. Helt rått, og hva er vel søtere enn denne baby dinosauren? 

   


  Sjekk ut innlegget til pappahjerte om hans besøk på Bohemen Tattoo http://pappahjerte.blogg.no/1485206763_ny_tatovering.html

  Kunstneren bak baby dinosauren er https://www.instagram.com/minaroda/ (Jeg har bare adda en liten smilevike på den)

   

  Ønsker du deg ny tattoo? Ta kontakt i innboksen på http://www.facebook.com/bohementattoo

   

  Ha en fin kveld alle sammen :) 

 • Publisert: 25.01.2017, 19:27
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Viktig melding

 • Publisert: 12.10.2016, 08:12
 • Kategori: tattoo
 • Til mine faste kunder, og nye for den saks skyld. 

  Som mange av dere nok har fått med dere alt -så er det noe som veks å gror på innsiden, og den noen vil nok ut på et tidspunkt. Jeg kan jo heller ikke garantere for åssen formen min er mot slutten, ei heller med en gang ettter, og jeg kan ikke med sikkerhet si når jeg er tilbake for fullt. En ting er sikkert, jeg vil jobbe, og skal jobbe. Men det må i noen måneder fremover bli litt sånn "på sparket" timer, -og ikke så mange dager pr uke. Ser jeg at jeg får til kan jeg kontakte deg og så om det passer deg også, det vil jo muligens være på kveldstid noen dager, og andre ganger på dagtid. Alt avhenger av hvordan babyen kommer til å være, man kan dessverre ikke forutse det, og formen min både før og etter, forhåpentligvis er jeg pigg og har en baby som sover mye som gjør at jeg kan jobbe en del i starten, og heller ta mere fri mot våren og sommeren igjen. Men igjen, jeg kan ikke garantere noe eller vite noe. Så jeg håper dere kan være litt tålmodige med meg fremover og har forståelse for hva man må igjennom under en familie forøkelse :) 

  Det er altså nå kun mulig å booke timer ut Oktober, hele November og noen dager i Desember. Føler jeg at jeg orker å jobbe i Januar blir det sånne -på sparket timer. Det lønner seg å være tidlig ute med å booke timer for de neste månedene da det fyller seg fort opp. 
  Booking boka mi vil altså være mer eller mindre stengt i deler av Januar, Februar og mye av Mars, kanskje til å med April.. Jeg vet ikke. Men jeg kan hvert fall begynne så smått og sette opp timer igjen fra April og Mai. 

  Kort fortalt: Vil du ha time hos meg(Talla) innen April 2017 må det bli nå innen jul, da jeg blir borte i noen måneder etter det. Og da må du være rask med å booke din time. 

  Butikken, Bohemen Tattoo vil være åpen selvom jeg ikke er der Alana vil være der, Edel vil være der, samt Lasse som gjester i ny å ne. Så butikken vil altså ikke være stengt selvom jeg er i "mamma-permisjon". 

  For booking kontakter du meg her: https://www.facebook.com/bohementattoo/

  For å få med deg hva jeg driver med på jobb om dagen kan du følge meg her: https://www.instagram.com/tallatroll/  Husk at minsteprisen hos Bohemen Tattoo er på 500,- og at vi ikke tattoverer basert på timespris men at vi setter en fastpris på ditt motiv. Ønsker du sleeve eller større prosjekter vil det være pris pr. sitting (pr. gang) som teller. 

  Ønsker dere alle en super fin dag, også ses vi plutselig :) 

 • Publisert: 12.10.2016, 08:12
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Lyst på tattoo?

 • Publisert: 16.08.2016, 14:38
 • Kategori: tattoo
 • Bor du i Larvik eller nærheten av Vestfold, Telemark må du komme til oss på https://www.facebook.com/bohementattoo/ Altså om du bor lenger vekk og kommer hit er det også super hyggelig altså. Vi hjelper deg gjerne å sette sammen helt spesielle design, og vi tar også små ting, skrift etc. Minstepris er på 500,- 

  Sitter nå og booker inn timer for resten av August - September og Oktober. (Vil du ha time lenger frem kan det også ordnes) Skriv i innboks på Facebook for å booke din time. Skriv gjerne navnet på tattovøren du ønsker, om du har et spesielt ønske på hvem av oss som skal tattovere deg :) 

   

  Jeg, Talla startet Bohemen Tattoo i 2013, i Larvik.  Liker å gjøre alt fra old scool til andre tradisjonelle motiver, samt jeg liker mandalar og ting med masse streker og mønster. Samt skrift og andre småting. Sjekk min instagram for å se flere av mine arbeider, legger ved en liten kolasj av de siste jobbene mine under her også. 

  http://www.instagram.com/tallatroll/

   

   

  Alana flyttet fra Danmark til Norge i september 2015 for å begynne å jobbe her på Bohemen Tattoo, hun er super dyktig på realistiske motiver, men lager også mye annet. Sjekk ut facebook siden hennes eller instagram for flere av hennes arbeider. Legger ved en løve hun lagde for litt siden under her. 

  http://www.instagram.com/hudson.ink/       http://www.facebook.com/alanahudsonink/?pnref=story


   

  Vår kjære lærling, Edel. Begynner å bli super flink og linjene hennes er cleane. Hun tattoverer hva som helst, og sier nei hvis hun føler hun ikke er klar for et prosjekt. Alt hun gjør blir super bra! Legger ved et bilde av en jobb hun gjorde igår under her. Ellers kan dere sjekke ut hennes instagram for flere av hennes jobber. 

  http://www.instagram.com/ekh86/   

  Lasse, gjestetattovøren vår.  Holder til fast i Oslo. Men han gjester altså på bohemen tattoo noen dager pr måned. Han er veldig gla i å lage realistiske motiver, men er også super flink med farger og tradisjonelle motiver. Sjekk ut instagrammen hans for flere bilder. Legger ved en liten kolasj under her. Lasse kommer forresten nå 25 og 26 August, hvor han kjører tilbud på en hel dag til 3000,- så førstemann til mølla. 

  http://www.instagram.com/berlesconi/

   

  Ønsker dere alle en fantastisk dag, også håper jeg vi ses snart på Bohemen Tattoo. Det er bare å ta kontakt på facebook for spørsmål. Husk at man også kan kjøpe gavekort hos oss, du velger selv sum. 

  Det kan også være lurt og følge siden på facebook, det venter noen konkuranser nå mot høsten, så stay tuned! 

  Sen sommer hilsner fra Bohemen Tattoo Crew
   

 • Publisert: 16.08.2016, 14:38
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Instagram, asså!

 • Publisert: 21.07.2016, 10:34
 • Kategori: tattoo
 • Til morgenen idag gikk jeg inn på min egen instagram profil på telefonen. Du finner siden her: https://www.instagram.com/tallatroll/ Den så fin og røddig ut, og akkurat som den pleier -sånn her:

   

  Jeg bestemte meg for å trykke på "se translation" og det var DA jeg måtte lette på smilebåndet:  Busemann? Særiøst? Hvordan i all verden kan det bli busemann når det på setningen under står riktig. Jeg måtte le! Også at interiør ble indre, haha! 

  Busemann

  Sjekk ut instagram profilen min for å holde deg oppdatert på hva jeg lager av tattoes på jobb for tia. Ha en fin dag :) 

 • Publisert: 21.07.2016, 10:34
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Sommerkroppen må ha tattooes, ikke sixpack!

 • Publisert: 02.06.2016, 14:56
 • Kategori: tattoo
 • Skakke klage på varmen asså, men herregud å varmt det er! Men her inne hos oss på Bohemen Tattoo er det svalt og deilig. Så du burde ta deg en tur hit, og få deg litt blekk på sommerkroppen!:)

  Både jeg(Talla) og Alana har fortsatt ledige timer i Juni.

  I Juli vil vi nok begge ha litt ferie og være mye borte, så det kan være lurt og være tidlig ute å booke sin time:)

   

  Vi hjelper gjerne til å lage designs til akkurat deg!

   

  Ha en fin dag i sola alle sammen:)

 • Publisert: 02.06.2016, 14:56
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Til mine kjære kunder <3

 • Publisert: 24.05.2016, 12:35
 • Kategori: tattoo
 • Jeg kan ikke få sakt det nok, hvor gla jeg er i jobben min. Hvor heldig jeg er som har fått den gaven jeg har fått, nemlig å være kreativ. Hvor heldig jeg er som hver eneste dag får buke den gaven, til å gi enten meningsfulle eller bare kule motiver på andres kropper. 

  Dere som kommer inn i studioet, som jeg selv har bygd opp helt fra bunn, hvor vi idag er to faste tattovører hver dag, hvor vi har en lærling også, og en fast gjestetattovør en helg i måneden. Dere kommer inn og åpner dere opp, dere har mange historier og fortelle i forhold til tattoveringene dere skal ha laget, vi kan dele både latter og tårer. Jeg aner ikke hvor mange ganger i uken dere, mine kjære kunder rører meg, hvor jeg tar meg selv i å sitte å tattovere dere med tårer i øynene. Dere er så flotte. Det finnes så utrolig mange skjebner og historier der ute, og jeg føler meg så sinnsykt priviligert som får ta del i så mange av dem. Som får æren av å høre, og æren av at dere åpner dere opp for meg. 

  Det er greit at jeg som person kan hate mennesker, men det kommer helt annpå åssen setting jeg er i selv. Er jeg på et kjøpesenter, kan jeg fort hate personen forran meg i køen, men dukker den personen plutselig opp på jobben min kan det vise seg at dette mennesket og skapningen har en historie eller et vesen som er flott likevel, skjønner dere? På jobb elsker jeg mennesker, rett å slett. 

  Dere og jobben jeg gjør på dere, er verdt hver bidige muskel knute i korsrygg, rygg, nakke og skuldre og scenebetennelsen som aldri gir seg i armen. Jeg kunne rett å slett ikke sett for meg et liv hvor jeg gjorde noe som helst annet enn det jeg gjør i livet mitt idag. Både privat og jobbmessig. 

  Jeg elsker psykologi, jeg har masse empati, jeg er en stor evne til å sette meg inn i andre menneskers situasjoner, jeg er selv veldig åpen og utadvent og lett å snakke med. Jeg synes hjernene til mennesker er spennende, og er interessert i å vite åssen de tenker, hvorfor de føler som de føler eller er som de er. Alle er forskjellige, alle reagerer på forskjellige ting. 

  Jeg ville bare stikke innom for å si at: Dere er flotte! Og jeg setter pris på de timene av dagen min jeg får med hver og en av dere.   -Jeg kan hate folk, men jeg kan elske mennesker. De som har evnen til å hate sterkt, de har også evnen til å elske sterkest! 

  https://www.instagram.com/tallatroll/  For å se hva jeg har laget i det siste:) 

   

 • Publisert: 24.05.2016, 12:35
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Another underboob tattoo

 • Publisert: 18.05.2016, 08:55
 • Kategori: tattoo
 • God morgen kjære lesere, håper dere hadde en fin feiring i går!

  Jeg virkelig elsker å holde på med disse underboob tattooene i mandala stil, generelt mandala tattooer er gøy å lage - Mye streker, og det krever en stødig hånd og hodet på rett plass for å klare å få til en bra slik en.  Ja, takk til fler av denne type motiver. Det er ikke lenge siden jeg lagde en underboob tattoo sist, som jeg delte med dere her på bloggen (http://tallatroll.blogg.no/1461858371_underboob_tattoo.html). Nå har jeg altså laget en til som jeg skal dele med dere nå.   Har du tattoo planer før sommeren slår helt inn? Gå inn på https://www.facebook.com/bohementattoo/ for å booke din time i innboks. -Vi holder til i Larvik! Vi hjelper deg mer enn gjerne å lage et design som passer akkurat deg. For å få med deg mine seneste oppdateringer burde du følge meg på instagram https://www.instagram.com/tallatroll/   -Nå skal jeg strekke ut litt før jeg må hoppe i klærna og karre meg på jobb, idag skal jeg lage flere småmotiver, på flere forksjellige kunder. Jeg gleder meg. Husk å stay tuned på Insta ;) 

 • Publisert: 18.05.2016, 08:55
 • Kategori: tattoo
 • 4 kommentarer
 • Watercolor Sphynx Tattoo

 • Publisert: 03.05.2016, 19:29
 • Kategori: tattoo
 • Noen som lurer på åssen katten ble? Dere som leste tidligere idag fikk med seg at jeg skulle lage en watercolor sphynx katt tattoo idag! Og gleda meg masse, og jeg må meddele at den ble sinnsykt kul, om jeg kan si det selv :)  Fikk også laget freehand leopardmønster bakgrunn på en halvsleeve ista, det blei kult! Også blei det et par små på noen fingre, kjærstetattoo-ish! :) 

  Nå skal jeg lage skikkelig Lørdagsmiddag til meg og kjæresten, fløtegratinerte poteter, peppersaus, biff, soppstuing og grønnsaker -Alt fra bunn, seff. Mmmm, det blir digg! Blei noen timer med jobb ista så kjenner det skal bli ekstra godt med en dusj og lande på sofaen! 

  -Ha en superfin kveld alle sammen! 

 • Publisert: 03.05.2016, 19:29
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Første kunde i nytt lokale!

 • Publisert: 03.05.2016, 08:25
 • Kategori: tattoo
 • God morgen :) 

  I går hadde jeg min første kunde i nytt lokale, på min nye plass, og det var helt fantastisk. Så deilig å høyt under taket, og så utrolig deilig og lyst det er der inne, noe helt annet enn de mørke gamle lokalene. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg ufattelig mye til fortsettelsen. Livet har ganske mye fint å by på om man bare tar noen egne grep og står opp for seg selv. Jeg klarer ikke å la vær med å tenke på alt jeg har fått til, hvor jeg er i dag, både jobbmessig og på privaten. Jeg er fornøyd! Selvfølgelig vil man på mange tidspunkter møte på noen motbakker, men helhetsmessig har jeg det veldig bra om dagen. Og uten noen motbakker innimellom hadde vel livet blitt ganske kjedelig også. 

  I dag skal jeg tattovere en sphynx med noen blomster på låret til ei, og jeg gleder meg sinnsykt masse. Kommer til å slenge ut bilde av ferdig resultat senere, tegninga kan dere få se allerede nå. 

  Jeg ser så ufattelig mye frem til helgen nå, meg og Frederik skal på regresjon, ikke sammen altså, hver for oss, men vi skal det begge to. Det blir jo utrolig spennende! 

  Her har dere litt bilder fra gårsdagen, ble litt tegning utover kvelden, min form for meditasjon og avslapping. Skravle og fikle med penna, la henda gjøre jobben og ikke tenke noe på det. 

  Det skal bli deilig å få bytta ut treskilta som står i vinduet på ny sjappa med no frostet folie med logoen våres gravert inn i. Og få skilt på veggen utenfor, et par kompisser driver å lager et i tre, med logoen på. Det blir så fint, herregud så fornøyd jeg er med de nye lokalene, og gleder meg til all jobb fremover!    

 • Publisert: 03.05.2016, 08:25
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Bohemen Tattoo i NYE LOKALER NÅ!

 • Publisert: 01.05.2016, 20:12
 • Kategori: tattoo
 • God Søndag alle sammen, her har det vært stille fra meg i helgen, men det er ikke uten grunn. Vi har nemlig flyttet lokalet! Og vi som hadde planer om å åpne mot slutten av mai - senest 1 Juni, Vi åpner offisielt allerede Mandag 9 Mai. HVOR STAS? Likevel, vil det faktisk også være mulighet for å tattovere seg i det nye studioet allerede denne uken, hvis du skriver i innboks på https://www.facebook.com/bohementattoo/?ref=bookmarks for å booke din time, det vil nemlig ikke være åpent som vanlig til åpningstider denne uken med mulighet for å komme innom. Det vil kun være åpent for den som setter opp time -Så førstemann til mølla! Det vil selvfølgelig også være hyggelige åpnings priser, med små motiver til 500-1000,- ! Og det vil bli kjørt dette tilbudet HELE MAI måned! Grunnen til at vi ikke offisielt åpner enda er alle de praktiske tinga som må gjøres i løpet av uka, men vi tar gjerne inn noen av dere likevel :) 

  Lasse vil kjøre 3000,- for heldags session de siste 3 dagene i mai! Fort deg å book din time :) 

  Så nå er vi altså å finne i Kirkegata 5 på Langestrand, LARVIK fra NÅ! 

  Legger ved litt bilder fra den nye plassen:

   

  Dagens snapstory:

   

  Velkommen hit til oss! 

  - Talla & Alana     (Lasse som gjester ca 1 gang i måneden, og lærlingen Edel)

   

 • Publisert: 01.05.2016, 20:12
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Underboob tattoo!

 • Publisert: 28.04.2016, 17:46
 • Kategori: tattoo
 • God ettermiddag! Regner med at dere som leste bloggen min tidligere idag er litt spente på underboob tattooen jeg skulle lage idag, så her kommer den. Nå skal jeg starte på middag, idag blir det fiskeboller i hvit saus, enkelt og greit! -Og unga digger det. 

  Utover det må jeg si at innlegget mitt fra ista, http://tallatroll.blogg.no/1461830054_du_vil_alltid_bli_eks.html vekket litt oppmerksomhet. På facebook har klassen til Angelica en egen gruppe, og der postet jeg innlegget mitt. Admin lot det stå, helt til klagene kom, og da følte han at han måtte slette det. Likevel har jeg fått mange tilbakemeldinger på innboks, positive vel å merke. Av folk som er helt enige! Og at innlegget måtte slettes fordi noen sårbare sjeler ikke tålte å høre sannheten sier jo litt om hvor eventuelt barna får sårbarheten sin fra ;) Jeg trodde helt ærlig at vokse folk tålte å lese ett innlegg som dette, og eventuelt klarte å formulere seg fram til litt negativ kritikk, men den gang ei. Gleder meg til å møte atter noen "hyggelige" blikk på neste foreldremøte. Jeg kommer aldri til å slutte å provosere nemlig, og jeg kommer hvert fall aldri til å slutte å si meningene mine.    I dag kjenner jeg at jeg nesten ikke kan vente med å komme meg inn i joggisen og i armkroken til kjæresten på sofaen etter unga er lagt. Ha en fin kveld alle sammen :) 

 • Publisert: 28.04.2016, 17:46
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Underboob tattoo design!

 • Publisert: 28.04.2016, 08:43
 • Kategori: tattoo
 • God morgen mine kjære lesere :) Håper dere alle har det bra, og at livet behandler dere pent! Idag står det et på ting på min tapet, jeg må innom regnskapsførern med resten av papirene mine, jeg må ringe å flytte internetten til det nye lokalet, jeg må også ringe å sjekke hvor det blir av SFO regninga, og jeg som virkelig hater å snakke i telefonen må gjøre det to ganger idag?! Jeg kan særiøst telle på én hånd hvor mange ganger jeg snakker i telefonen på en hel måned, hehe! Lenge leve sms, messenger, snap, insta og e-mail, eller eventuelt vanlig brevpost. Denne jenta er absolutt ikke noen telefon fan. Så jeg har altså litt å rekke i dag før kunden min kommer kl 12.

  Idag skal jeg lage underboob tattoo, det er skikkelig på moten for tia, har laget mye av det i løpet av det siste året, er det fordi personer som Sophie Elise og Rihanna har det tru? Det har også gått en del i skrift under den ene puppen kun, er det fordi Miley Cyrus har det? Det må jo være kjente personer som setter standaren? Akkurat som alle gutta skulle ha sleeves etter David Beckham fikk det. Neida, ikke vet jeg! Tenk om jeg var en kjent person, da måtte alle tattovert HELE kroppen sin, tett i tett, litt av et forbilde, hehe! Poenget mitt nå var uansett, at jeg digger å tegne og lage disse litt større detaljerte underboob tattoo motivene, så ja takk til mer av det. Dere vet hvor dere kan kontakte meg.   Her kommer også et bilde av en liten skrift jeg lagde i går, for å holde dere oppdatert på hva jeg lager, følg meg gjerne på instagram @tallatroll   Jeg vil selvfølgelig legge ut bilde av ferdig underboob tattoo senere idag, så dere får sett hvordan det blir! Jeg håper kunden kommer seg igjennom alt på én sitting. Det blir spennende, og jeg gleder meg veldig til å lage denne.

  Håper dere får en fin dag :*

 • Publisert: 28.04.2016, 08:43
 • Kategori: tattoo
 • 7 kommentarer
 • Snart loppis og nytt lokale

 • Publisert: 27.04.2016, 09:25
 • Kategori: tattoo
 • God morgen kjære dere! 

  Det er Onsdag, det nærmer seg helg, det nærmer seg første Mai, og jeg gleder meg sinnsykt mye! Det er jo allerede til helgen jeg får nøklene til det nye lokalet, det blir super spennende, og jeg gleder meg masse til å innrede og skape en fantastisk arbeidsplass. Så som dere kan skjønne er nåværende tattoo sjappe snudd litt på hodet, i pakke-kaos, så dere som har timer denne uken må nesten bare prøve å se forbi det, stasjonene våre er hvert fall fortsatt som de pleier å være, selvom jeg har fjernet utrolig masse fra veggene allerede, så plassen min begynner å virke tom om man kan si det sånn. 

  Planen har jo hele tiden vært at vi skal åpne det nye lokalet til senest 1 Juni, men det blir nok mye før det ;) Vi får se hvor effektive vi klarer å være med å installere oss. Men åpningsdato vil bli sluppet her på bloggen og på bohemen tattoo facebooksiden. Herregud jeg gleder meg! 

  I det gamle lokalet vil det bli holdt et stort loppemarked i løpet av Mai! Jeg må bare få flyttet lokale, kommet meg i orden i det nye, og senket skuldrene før jeg begynner å planlegge loppis. Men jeg skal love dere at det blir utrolig mye fint som kommer til å bli solgt, mye interiør, sengetøy, klær, litt sko. Nesten ikke brukt, og noe ikke brukt i det hele tatt. Prisene vil hovedsakelig være  5,-  10,-   20,-   40,-    kroner, og noen av de større tingene vil selvfølgelig koste litt mer, men ingen ting vil koste over 200,- Dere som har vært på loppis før vet jo hvordan dette går for seg, dere andre, hjertelig velkomne, jeg vil lage et eget innlegg når tiden nærmer seg, med bilder av noen av tingene som blir solgt, samt klokkeslett og dato, men i Mai en gang blir det hvert fall, mest sannsynlig en Søndag. 

  Så som dere skjønner har jeg mye på agendaen om dagen, og det skal bli så deilig å få tatt ned noen av alle disse ballene jeg har i lufta. 

  Har dere forresten husket og følge meg på instagram? Der legger jeg ut masse bilder, det går mest i Tattooer selvfølgelig, men det er litt innputt av interiør, barna og kjæresten også, samt andre ting.

   
   

  Endelig har forresten musikk videoen til den nyeste Medina låten blitt sluppet, sangen er jo helt fantastisk og videoen - Den var veldig fin den også! 


  Ønsker dere alle sammen en fin Onsdag! Nå vet dere hva jeg bedriver dagene med for tiden. Nå skal jeg straks komme meg ut av senga og dra på jobb :) 

 • Publisert: 27.04.2016, 09:25
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Late night tattoo session

 • Publisert: 27.04.2016, 00:21
 • Kategori: tattoo
 • Han derre masete kjæresten min vet dere, han har et par ting han er hypp på å bli ferdig med før sommern, så idag! Fikk vi jaggu linja opp hele tre tattooer, så nå er han lykkelig. Da må vi bare få skygga og farget dem snart også, så blir det bra. Så får vi se da, hvor lenge det går før han begynner å mase igjen.. Tror han vil ha et par ting til på armen for å fullføre sleeven også, men vi får se hva vi rekker, nå er det jo allerede mai måned til helgen. Men altså i fjor sensommer når vi møttes hadde han 2 tattooer, og nå... Nå har han MANGE, så han kan ikke skape seg uansett hva, hehe! 

  Tenkte jeg skulle dele litt bilder med dere fra kveldens session. 

  Det blir ganske så stilig? Gleder meg til å gjøre dem helt ferdig, med masse freshe farger osv. 

  God natt! :) 

 • Publisert: 27.04.2016, 00:21
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Ådidæs, selfies & tattooes...

 • Publisert: 21.04.2016, 19:40
 • Kategori: tattoo
 • Herregud for en dag, føles ut som jeg er helt i svima! Sov veldig tungt i natt, men jeg drømte at jeg oppererte to ganger, altså åpna keisersnittet mitt, var i narkose og hele pakka, så følte meg nesten mere trøtt når jeg våkna enn det jeg var når jeg la meg, var litt av en påkjenning i natt, hehe! Det værste er at det værka å stakk i keisersnittet mitt den første timen jeg var våken.. Hva skjer med å drømme så realistisk alltid? Jeg var alt for treig til jobb idag også, ikke fikk jeg blogga til morran heller, og ikke hadde jeg tegna klart til kundene mine kom, så det ble litt venting på dem, men jeg tegner heldigvis effektivt. Klokka litt over fem var jeg ferdig med kundene, Frederik og barna kom å henta meg så stakk vi å henta peppes pizza, spiste å så barnetv sammen. Men herregud jeg kjenner meg helt utslitt etter denne dagen, er helt tom i kroppen, men likevel så full av mange fine følelser. Skal bli deilig å slappe av resten av kvelden, imorgen har jeg flere kunder enn idag, men da skal jeg lage masse smått, så da slipper jeg å tegne klart masse svære greier i kveld. 

  Slenger med masse bilder fra dagen idag, samt tattooen jeg startet på, på lillebror i går kveld. Dessuten shoppa vi de feiteste klærna og skoa til kidsa her om dagen som endelig kom på posten idag, sjekk da! Adidas å greier!   Nå skal jeg strax lande i sofaen, ønsker dere alle en kjempe fin kveld :) 
   

 • Publisert: 21.04.2016, 19:40
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Trodde jeg skulle drukne...

 • Publisert: 20.04.2016, 21:05
 • Kategori: tattoo
 • ... i regnskaps papirer!      Når man er selvstendig næringsdrivende er det ikke alltid bare stas. Greit at jeg kan ta ferie når jeg selv ønsker og bestemme mine egne arbeidstider, men så er det detta regnskapet da, ikke det at jeg gjør så mye selv, jeg må bare samle alt sammen på ryddigst mulig måte å levere det til regnskapsførern, men det er jo en jobb fordet om. Men nå kan jeg senke skuldra straks, for nå er alt gjort, må bare få printa ut kontoutskriftene også, så er det klart til levering. Blir spennende å se hvor mye smellen blir på i år, (ja, det venter seg alltid en liten smell) men det får jeg jo ikke vite hva er før til høsten uansett. 

  Regnskaps sjas og mas eller ei, jeg elsker jobben min, og er veldig takknemlig for at jeg får lov til å utøve kunsten min på andres kropper, og ikke minst alle de spennende menneskene jeg møter i jobben min, alle gode samtaler og latter i løpet av dagen, uten mine kjære kunder hadde jeg ikke hatt noe. Så tusen takk for at dere alltid kommer tilbake, og til alle mine fremtidige kunder som velger akkurat meg. Takk for at dere gjør det mulig for meg å gjøre det jeg elsker som en jobb jeg kan leve av, nemlig å fomidle kunst på kropp. 


  Nå skal jeg faktisk straks tattovere lillebroren min, litt kveldsjobb får være greit innimellom. Ønsker alle sammen en fin kveld :) 

 • Publisert: 20.04.2016, 21:05
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Fortsatt tattoo tilbud!

 • Publisert: 14.04.2016, 20:05
 • Kategori: tattoo
 • Heihei! Husker dere tattoo tilbudet? Det varer kun ut denne måneden, så om dere er hypp på en rose, en liten skrift eller noe annet smått til en billig penge så er det nå det er på tide å hyle ut i innboksen på https://www.facebook.com/bohementattoo/ Det er altså meg, Talla som kjører dette tilbudet, ikke de andre i sjappa. Man kan ikke bruke gavekort, og tilbudet gjelder ikke på hals, ribbén eller mage. 

  Rose i black and grey   1000,-                    Rose med skygger og farge    1300,-                    En liten skrift/lite motiv   500-1000,-       Skrift max 12 ord   1000,-

  Minsteprisen er altså på 500,- ut hele April. (Normalt er minstepris på 1000,-) Skal du feks ha en diamant på fingeren blir det 500,- men for den prisen kan du få med en finger til. Så altså 2 finger tattooer til 500,-!  Skal du ha en liten skrift på feks 6 bokstaver blir dette kun 500,- Så dere får smi mens jernet er varmt, snart kommer sommern, og hvor fett er det ikke med litt ny kunst på kroppen og vise frem? 

  Går du å tenker på å ta et større motiv hjelper vi deg gjerne med å designe noe til akkurat deg. Vi er altså fortsatt å finne i Nansetgata 61 i Larvik.

  Håper å høre fra akkurat deg, og husk tilbudet varer bare til og med Fredag 29 April. (Jeg har nemlig fri Lørdag 30, så da er ikke jeg på jobb) Timene går fort unna og det er ikke tid for drop in i disse dagene, så fort deg å book din time. 

  Ha en fortsatt fin kveld alle sammen :) 

 • Publisert: 14.04.2016, 20:05
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Sånn var denne dagen

 • Publisert: 13.04.2016, 21:06
 • Kategori: tattoo
 • God kveld!

  Lurer dere på hva jeg har gjort idag? Det har faktisk vært en ganske innholdsrik dag, og jeg har fått gjort masse. Tenkte å ta dere med på en liten bilde tur igjennom min dag. I går kveld satt vi på nytt sengetøy på senga før vi la oss, hva er vel ikke bedre enn å legge seg nydusja i reint sengetøy? Og vet dere, det er det mykeste sengetøyet jeg noen gang har liggi i. Det er kjøpt på hm på nettet. Og jeg er super fornøyd, måtte selvfølgelig knipse et par bilder til morgenen idag. 

  Etter bussturen, som dere sikkert leste om tidligere, ankom jeg jobb med frokost til meg og min kollega Alana. Som idag skulle starte på en cover up på meg, husker dere innlegget mitt igår? "Dette var så tungt" ? På låret mitt har jeg en dedikasjon til hele greia, med "meg selv" som ser meg selv i speilet. I dag satt jeg på en ravn over på siden, husker dere hva ravnen fortalte meg? Vi tok bare linjene på ravnen idag, det er nemlig ganske vondt den runda der, men det vil selvfølgelig komme bilde av den når den er ferdig også. 


  I 16 tiden kom Frederik og henta meg på jobb, så dro vi å henta barna sammen. Når vi kom hjem fikk de servert litt grøt, og gjett hva? Så klippa jeg Ailo, hvem hadde trudd? Under det lange håret gjemte det seg jo en helt annen kar virka det nesten som. Han fikk liksom et helt annet uttrykk og han blei super fin, selvom jeg ikke er utdannet frisør synes jeg at jeg klarte meg ganske bra. Jeg klipper begge barna her i huset, også klipte jeg faktisk Frederik i helgen også. Se på bildene da, se hvor søt Ailo blei :)   Klokken 18 var jeg tilbake på jobb for å ta en liten tattoo, deretter handla vi og lagde middag, i dag ble det kjøttkaker, OM-NOM-NOM! Det var deilig. Nå er det beina høyt og soffa sliting og serie titting resten av kvelden.

  Ønsker dere alle en fin kveld :) 
   

 • Publisert: 13.04.2016, 21:06
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Snart forsvinner vi herfra

 • Publisert: 11.04.2016, 14:01
 • Kategori: tattoo
 • Det høres fælt ut, men det skal likevel bli veldig deilig med nye lokaler nå. Kjenner det skal bli godt med en "frisk start" i lokaler som man ikke fryser i hjel i om vinteren eller svetter bort i om sommeren. Dessuten har jeg en snekker i andre etg her vi er nå, som har vært her siden romjula(!!!) Tror du vi som jobber her på Bohemen Tattoo begynner å bli lei av oppussings bråk? Sager? Banking og hamring? Ja!! Nå har jeg litt dødtid imellom 2 kunder og har tegnet klart til de neste som kommer. Heldigvis bare smått idag for nå har jeg blitt værre igjen etter opprasjon:/ Godt jeg har en jobb hvor jeg sitter på ræva og ikke er i så super mye aktivitet at det gjør noe. 

  Nå fløy jeg rundt her i stuidioet for å ta litt bilder til dere, så kan dere se åssen det ser ut her hvor vi skal flytte fra. Jeg har lagt mye penger i å pusse opp og gulv osv her, og det er jo litt kjipt i å med at man ikke får en dritt igjen for det når man flytter siden jeg bare leier her. Menmen, i helheten vil det nye lokalet bli billigere og mye mye mye bedre! Dessuten så tar det 1 minutt å gå til stranda fra de nye lokalene, gjett om jeg skal spise lunch på stranda hele sommern a´? Og kanskje til å med ta en dukkert om det er skikkelig varmt. 

  Alana sitter å jobber men smiler likevel flott til kamera, hehe :) 
   

  Hva gjør dere idag da? Er dere på jobb denne mandagen? Skole kanskje? 

 • Publisert: 11.04.2016, 14:01
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • And the winner is:

 • Publisert: 08.04.2016, 22:56
 • Kategori: tattoo
 • Først må jeg bare si tusen takk for stort engasjement rundt giveawayen min, det er skikkelig stas! Har sitti å lest igjennom kommentarene deres og jeg må si jeg skulle ønske flere av dere kunne vinne, men nå er det sånn at bare én kan det. Jeg endte med å slide over skjermen og ta den musa stoppa på, tenkte det ville bli mest fear. Så gratulerer Charlotte du har nå mottatt en mail fra meg. 

   


   

  Jeg kommer til å kjøre flere give aways som dette, og håper det blir like stort engasjement da! Jeg vil selvfølgelig lage et eget innlegg om tattooen jeg lager på vinneren, også må hun selv velge hvorvidt hun vil delta i innlegget mere personlig også. Men jeg tror dette kan bli en kul greie, kanskje jeg skal kjøre en greie som dette en gang i måneden? Hva sier dere? :) 

  Håper dere alle har en fin fredagskveld :) 

 • Publisert: 08.04.2016, 22:56
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Tattoo Giveaway!

 • Publisert: 05.04.2016, 19:53
 • Kategori: tattoo
 • God kveld :) 

  Jeg tenkte rett å slett at jeg skulle være så kul å gi en giveaway til en av mine faste lesere, siden jeg setter så pris på dere. Jeg satt å funderte litt på hva jeg skulle lage for en goodie bag, men så kom jeg jo på at jeg har et av verdens kuleste yrker selv, så hvorfor ikke gi bort en tattoo?! Du må være over 18 år for å kunne vinne bare så det er nevnt. Det du må gjøre er rett å slett bare å legge igjen en kommentar her på bloggen (ikke på linken på Facebook) hvor du skriver navnet ditt og mail adressa de, sånn at jeg kan komme i kontakt med vinneren :) 

  Tattooen man kan vinne vil være til en verdi av 1500,- du kan om du vil legge til penger selv også så du får en større tattoo, dette er opp til den enkelte. Til 1500,- kan man få enten skrift, rose, eller et annet motiv i ca 10x10, med skygger og farger. Om du har et motiv du ønsker deg, kan jeg tegne et design også eventuelt. Vi finner på noe kult sammen :) 


  ^ Tattooer jeg har laget. 

  For å se motiver jeg har laget tidligere kan du enten gå inn å sjekke instagrammen min https://www.instagram.com/tallatroll/ -Eller gå inn på facebook siden vår her https://www.facebook.com/bohementattoo/ og gå inn på bilder å sjekke i albummene. Det vil da være meg Talla som har giveaway og jeg lager ikke realistiske motiver, bare så det er sakt:) Jeg er gla i alt av tradisjonelle motiver, mandalaer, drømmefangere og skrift. Og selvfølgelig en del annet. Hvis du vil få med deg hver gang jeg lager nytt innlegg her på bloggen kan du gå inn på facebook siden min og trykke liker https://www.facebook.com/tallatroll/

  Jeg vil trekke en tilfeldig vinner fra kommentar feltet. Og det er kanskje lurt at du bor i nærheten av Larvik, så du kommer deg hit :) 

  Alle kommentarer blir selvfølgelig godkjent på bloggen. Trekker forresten vinnern på Fredag, det vil da bli annonsert her på bloggen hvem som vant.

  Lykke til :) 

 • Publisert: 05.04.2016, 19:53
 • Kategori: tattoo
 • 105 kommentarer
 • Bohemen Tattoo & Tattooes

 • Publisert: 03.04.2016, 20:22
 • Kategori: tattoo
 • Planlegger du en ny tattoo før sommern kanskje? Da kan du komme innom oss på Bohemen Tattoo i Larvik. Jeg legger ved bilder av tattooer jeg selv har laget i dette innlegget, men både Lasse og Alana lager både ting i samme duren som meg og realistisk, de er begge to veldig dyktige på realistisk. Hvis du går inn på Facebook siden vår kan du gå inn på bilder og se albumene til hver og èn av oss https://www.facebook.com/bohementattoo/ Inne på Facebook siden kan du også bestille time, vi har nemlig ikke telefon i sjappa, siden vi som regel sitter opptatt når vi er på jobb, så ingen har tid eller lyst til å bli avbrutt av telefon. Så det beste om du vil sette opp time er å sende en mail, skrive på facebook, skive i innboksen på instagram, eller rett å slett komme innom en tur:) 

  Ut hele April nå kjører jeg tilbud på skrift og småting, minstepris er da 500,- (eks om du skal ha ett motiv på en finger koster det 500, men skal du har feks 2 motiver på 2 fingre blir det 600,-) Skal du ha skrift kan du få helt opp til 10 ord for 1000,-  Kjører også tilbud på Roser ut hele April, i knyttneve størrelse, en kvinne knyttneve vell og merke. Til 1000,- i black and grey, og 1300,- med farger. Tilbudene gjelder ikke på hals, mage eller ribbén. Og man kan ikke bruke gavekort på tilbudet. 

  Husk at vi også kan være behjelpelige med å tegne designs til dere, så om dere går å har en idé på noe hjelper vi mer enn gjerne med å tegne opp noe som passer til akkurat DEG! 

  HUSK: 1 Juni, kanskje før (det vil komme beskjed på facebook siden) flytter vi sjappa til Langestrand, Larvik. 
  Vil du følge med på hva jeg lager i hverdagen følg meg på instagram da vel. http://www.instagram.com/tallatroll/

  Er du hypp på en flott tattoo i hyggelige omgivelser, med deilig musikk, mye latter og samtaler veit du hvor du finner oss, inntil videre i Nansetgata 61 i Larvik. 

  Håper på å høre fra akkurat deg! 

  Ha en fin kveld :) 
   

   

 • Publisert: 03.04.2016, 20:22
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Kaldt!

 • Publisert: 02.04.2016, 20:28
 • Kategori: tattoo
 • God kveld

  Hvor blei det av vår været og vår feelinga i kroppen? Jeg har særiøst frysi fra margen og ut i hele dag. Jeg er iskald på tær, nese og ører. Endelig begynner jeg å få varmen i henda. Nå er minsten lagt så da skal jeg opp å ta meg en vaaarm dusj og hoppe inn i den tjukkeste joggisen jeg finner i skapet(kles-rommet). Det er så grusomt å være så kald at du føler at du fryser fra innsiden og ut, og ikke utsiden og inn. Det finnes ikke noe værre, kanskje jeg er i dårlig form? Håper ikke det. Det har jeg rett å slett ikke tid til. 

  Idag har jeg hatt hele tre kunder, to realtivt store tattooer, og ei som skulle ha tre små. Så jeg har fått gjort litt idag kan du si. Neste Lørdag skal jeg faktisk ha fri, jeg kan ikke huske sist Lørdag jeg hadde fri fra jobb, det betyr bare èn ting, at det er på tide! Dessuten skal jeg operere på Torsdag, så da holder jeg fri til å med Søndag faktisk. Shit som jeg gruer meg, og jeg føler meg ikke komfertabel med det i det hele tatt. Jeg kan ikke tenke på det, jeg har ikke lyst, virkelig ikke lyst. Dritt kropp!   Nei jeg får komme meg i dusjen og hoppe inn i "nasjonaldrakta". Her er det serie titting, godis og brus som står på tapeten resten av kvelden. Ønsker dere alle en fin Lørdag. Jeg skal hvertfall nyte den, og fridagen som venter meg i morgen. 

 • Publisert: 02.04.2016, 20:28
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Litta hjernrystelse..

 • Publisert: 30.03.2016, 20:37
 • Kategori: tattoo
 • God kveld! 

  Jadda! For sånn går no dagan. Jeg er jo ikke no særlig klønete jeg? Igår når jeg dreiv å baka å stressa no vakent rundt her før vi skulle ha selskap, klarte jeg jo selvfølgelig å smelle panna mi sånn for jævlig hardt inn i håndtaket på kjøleskapet. Monster håndtaket, midt på hjørnet liksom. jeg måtte le litt når det skjedde, for er det mulig å være så klønete? Så man kan si det sånn at nå har jeg blitt en unicorn! Det var sinnsykt vondt og gikk i grunn greit i går helt til kvelden kom, da sprengte det godt i skallen og det føles igrunn helt grusomt. Føles ut som konstant brainfreeze, og at jeg ikke har noe mimikk i ansiktet når jeg ikke kan stramme panna i det hele tatt. I natt fikk jeg nesten ikke sovet noen ting pga smerter, men det er jo kanskje likegreit, siden man ikke skal sove med hjernrystelse. Det rareste er jo at jeg ikke kan ligge med hode mot venstre, da sprenger det i hele trynet, men hodet mot høyre går fint, merkelig, siden kulen er MIDT på panna i hårfestet.. 

  Jaja, nå fikk jeg skapa meg litt. Og jeg satser på at jeg skal få en bedre søvn i natt, selvom det føles ut som jeg har på en hjelm, en alt for tung hjelm, inni hodet liksom. 


  ^^Hjørnet på det nederste håndtaket er synderen. Også meg selv da, som bøyer meg ned like fort som et lyn... 
   

  Tross litt skavanker har jeg traska Larvik rundt i dag, vært på foreldre samtale på skolen (lillesnupp oppfører seg selvfølgelig som en engel på skolen) og vært på jobb og hatt 3 kunder. Nå skal jeg legge beina høyt og se på bloggerne, og paradise hotel. Ja, du leste riktig! Finnes ikke no lettere underholdning enn paradise, eller dramadise som jeg kaller det. Herregud, de skulle fått en diplom for smartheta de som er med. Gøy! 

  Ønsker alle en fin kveld videre :) 
   

 • Publisert: 30.03.2016, 20:37
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Tattoo på kassa!

 • Publisert: 23.03.2016, 10:04
 • Kategori: tattoo
 • God Morgen alle sammen! 

  Her om dagen ble jeg endelig ferdig med tattisen på brystet til Frederik. Og som dere ser har vi også kommet ganske langt med armer også, stas! I ferien nå skal vi ha siste sessionen på handa hans også, og da kan jeg faktisk si at alt han har er ferdig. Men han er jo selvfølgelig ikke ferdig, hehe, så vi kommer nok også til å starte på noe nytt. Vi har en hel mappe med planer på ting han vil ha. 

  Så.. Har du noen tattoo planer før sommern? Kom på https://www.facebook.com/bohementattoo/ å pryd kroppen da vel? Vi holder til i Larvik

  Ut denne måneden og til å med hele April måned har jeg tilbud på roser og skrift. Minste pris er på 500,- 

  Rose i black and grey 1000,-         Rose i farger 1200,-     Rosen er da i størrelse som en knyttneve. 

  På skrift får du max 12 ord for 1000,-      Størrelsen på orda er da 1-2 cm i høyde.

   

  Husk å gå på på instagram for å følge med på hva som blir laget. (linker til alt ligger på toppen av linjalen på siden her)

   

  Ha en fin dag alle sammen :) 

 • Publisert: 23.03.2016, 10:04
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Ny tattoo i år?

 • Publisert: 16.03.2016, 20:14
 • Kategori: tattoo
 • Endelig er våren her! Og snart skal alle lufte kroppene sine igjen, i både shortser, t- skjorter, bikinier og alt som hører sommeren til. Og da ser du plutselig alle andre også, som bare, wooow for en fet tattis, det var en fet plassering, eller et fett motiv og dermed får du også lyst på en ny tattoo selv. Saken er ganske kjent at det ikke er sånn super dupert lurt å tattovere seg midt om sommeren, men det er likevel mange som gjør det. Men kanskje DU skal være litt føre var og ta en allerede nå? Så den rekker å gro seg fint til før sommern kommer å biter deg i rumpa. For å holde deg unna sola er vel neppe det du er hypp på når den endelig kommer? Drive å dekke til nytattoverte områder og holde deg unna bading, sand og all annen møkk.. Så book din time allerede i dag. Send meg enten en mail på jtlille@hotmail.com eller skriv i innboksen på https://www.facebook.com/bohementattoo/ Hvis du går på instagram ser du nylige bilder av tattoer som er laget, link dit ligger på linjalen min på bloggen her, det gjør forøvring link til bohemen tattoo på facebook også. Bohemen Tatto ligger altså i LARVIK, Vestfold.

  Her er litt snaps fra dagen min idag. Blei et par skrift tattooer, det har jeg forresten tilbud på ut måneden 500-1000,- for skrift da max 12 ord. (gjelder ikke for ribbén, mage eller hals) og roser for 1000,- i black and grey og 1200,- med farger. Så fort deg å sett opp en time så du kan få glede av tilbudet innen det er slutt. Dessuten fikk jeg også laget ferdig en sleeve jeg startet på for lenge siden idag, så det var digg å få farga opp resten. Og utover det har jo selfie laila vært på snæppen idag da, selfiene er jo da egentlig dedikert til kjæresten min som er den eneste som har motatt alle dissa snæppsa <3 

  Det var forresten utrolig deilig å kunne dra på seg vår jakka og tusle i sola til jobb med høy musikk på øra og frokosten i handa ute i frisk luft, DIGG! Nå kommer sommern snaaaart, eller blir vi lurt? Kommer minus gradene tilbake? Peew, håper ikke det asså! 

   

  Ha en fin kveld alle sammen :) 
   

 • Publisert: 16.03.2016, 20:14
 • Kategori: tattoo
 • 1 kommentarer
 • Nytt lokale!

 • Publisert: 07.03.2016, 08:46
 • Kategori: tattoo
 •  

  Husker dere at jeg skrev forrige Onsdag at jeg hadde noe oppe på tapeten som jeg var veldig spent på? Nå har tiden kommet til å fortelle hva det var! 

  På Bohemen Tattoo, altså hos meg, på jobb, er det i dagens lokaler ikke isolert, det er rett å slett iskaldt og jeg hakke tall på hvor mange sekker med ved det går i vinterhalvåret, ei heller hvor mye penger det går på ved. Og hvor lang tid det tar og varme opp lokalet, det er ikke sånn super digg og ligge å bli tattovert og eventuelt måtte kle av seg i 16 grader? Ikke nok med det, men om sommeren så steker sola på hele dagen og det blir så varmt der inne at man ikke får puste, det er ikke noe form for lufting der, og det går ikke ann og åpne vinduene, dermed kan man bare åpne døra men da kommer all eksosen fra Nansetgata rett inn. Også, nå kommer det beste, det er ÈN altså hele èn stikk kontakt som fungerer til støvsuging, fordi strømmen er lagt opp super teit i lokalet, så når du skal støvsuge må du altså ha skjøteledning for å komme deg rundt hele lokalet, teit? Det resulterer i at man heller går rundt med sopekost og mopp om hverandre. 

  Som dere skjønner har jeg altså vært misfornøyd med lokalet siden tidenes morgen, har faktisk bare holdt til der siden Desember 2014, men likevel kjenner jeg at to vintere og én sommer holder for meg, det skal ikke være sånn at man kun trives på arbeidsplassen når det er vår eller høst for da er tempraturen sånn midt i mellom. 

  Så jeg har altså vært på utkikk etter nytt lokale den siste tiden, men på en måte ventet på det perfekte. Har jo trossalt også 3 måneders oppsigelsestid der jeg er, så det må jo liksom også "gli" naturlig over i hverandre på en normal måte. Dessuten var jeg ikke på jakt etter lokale midt i sentrum da det er så utrolig dårlige parkeringsmuligheter der, og de aller fleste kommer jo kjørende, så jeg ønsker at parkering skal være lett, og ikke minst gratis. Jeg var på samme tid ute etter et lokale som ikke lå ved en traffikert vei så man hadde mulighet for å ha døren åpen uten å bli forpesta av eksos, på samme tid som jeg ville ha et lokale som holdt på varmen og vintern. Jeg ønsket et lite koselig lokale, litt sånn gammeldags og gjerne litt i stil med det lokalet jeg allerede har idag. Så 29 Februar, tok jeg rett å slett sjangsen og bare sa opp lokalet mitt, og bare satsa på at jeg skulle rekke å finne noe nytt innen helst 1 Mai, senest 1 Juni. 

  Forrige Onsdag var jeg altså visning på et lite, søtt lokale nede på Langestrand, i nærhet til fasiliteter som Farris bad, Fritzøe brygge, mikrobryggeriet, og sist men ikke minst batteritomta(stranda) HVOR deilig å ikke sitte på stranda og spise lunsj? Altså på den sesongen av året.. Så på Onsdagen var Alana(min kollega) og jeg nede å titta, vi blei super stoka begge to. Og allerede Torsdag morgen fikk vi klarsignal om at lokalet var vårt. WOHOOO! Så folkens! Fra 1 Juni åpner altså https://www.facebook.com/bohementattoo/ Bohemen Tattoo i nye lokaler! 

  Jeg gleder meg så utrolig mye til å få nøklene dit 1 Mai, og begynne og pusse opp og møblere, vi skal selvfølgelig beholde den rolige atmosferen vi har i dag, med varme farger og avslappende interiør, rett å slett et sted hvor både kundene og tattovørene slapper av og trives. Og det er selvfølgelig parkeringsmuligheter gratis, her kan man nemlig parkere rett i gata! Så vi gleder oss til å se både faste og nye kunder i nytt lokale, inntil da er vi fortsatt å møte i Nansetgata 61. Adresse til nytt lokale blit sluppet litt nærmere oppstrarten der.   Flere har også sakt at de ønsker flere t-skjorter med dette printet, og med det andre casual printet vi har, at dere ønsket flere og større størrelser. Samt at jentene har sakt at de ønsker singletter med en litt mere feminin logo på, dette vil komme nå før sommern, så dere kan nyte sola i en fresh Bohemen Tattoo Tee/singlet/longsleeve. 

  Ha en fin dag alle sammen :* 

 • Publisert: 07.03.2016, 08:46
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • "De øynene der passer sammen"

 • Publisert: 23.02.2016, 11:46
 • Kategori: tattoo
 • For meg så er øynene sjela, det har jeg nevnt på tidligere, men for meg så sitter sjela plassert midt i brystet, og viser seg via øynene, det er derfor vi kan kjenne folk igjen fra tidligere liv osv, pga øynene.. Øynene er sjela, kort og godt. Når jeg og Frederik var ute på andre juledag sa en av hans kammerater "De øynene der passer sammen" altså at meg og Frederiks øyne kler hverandre, og det er til nå det fineste komplimentet vi har fått sammen, synes jeg, nettopp fordi øyne betyr det de betyr for meg, og å si at våres øyne passer sammen, blir som å si at sjelene våres gjør det, dypt og vakkert. <3 Jeg husker ikke hvem som sa dette, da jeg møtte veldig mange den kvelden, MEN jeg husker at det ble sakt, og jeg tok det til meg og bet meg fast i det, for det var så utrolig vakkert og fint sakt. Så takk! :) 

  Siden jeg og Frederik møttes har han fått seg et par tattooer kan man si, man blir kanskje litt påvirket av å være sammen med en tattovør? Han hadde 2 tattooer da vi møttes, og den ene var bare halvferdig.. Det er på ingen måte jeg som presser blekk på han, det er noe han velger helt selv. Men jeg hjelper han med motiv-valg osv. Som han selv sier: "jeg har alltid ønsket meg tattoveringer, men har bare dårlige erfaringer fra tidligere tattovører og har derfor lagt det på hylla, helt til jeg møtte deg!" Å nå kan man jo si han begynner å si mindre naken ut ved siden av meg, hehe :) 

  Det som er gøy for meg som tattovør, er at jeg får gjøre så å si som jeg vil, når det kommer til fargekombinasjoner og til motiver, jeg får designe mannen min, hva er vakrere enn det? Han kommer selvfølgelig med innspill og har flere tattoer som er motiver han selv har ønsket seg, og han har en ønskeliste som er lang som evigheten også, men litt etter litt går det seg til. Nå er det jo trossalt bare snart 6 måneder siden vi møttes, men jeg må si vi har kommet langt.   Til nå har vi altså vært hele veien rundt begge legga. Han har fått 2 tattoes på siden av låret. Vi har startet på brystet og mangler fortsatt noen sessions der, magen/ribbena har fått rose og nøkkel. Den ene armen er helt ferdig unntatt på handa, og den andre armen er vi godt i gang med. Så det har blitt et par tattiser. 

  Men nå ser dere altså stilen jeg liker å jobbe med, tradisjonelle tidløse motiver, feite outlines, skygger og eller farger, skogen, og flower of life. Samt at jeg liker å lage mandalas, skrift og drømmefangere veldig godt også. 

  Vil du at jeg skal tattovere deg? Eller noen du kjenner? Kan du kjøpe gavekort hos oss på Bohemen Tattoo i Larvik/Vestfold. Gå inn på http://facebook.com/bohementattoo for å ta en tattooprat i innboks, eller for å booke din time. Følg meg gjerne på  http://instagram.com/tallatroll for å følge med på det nyeste jeg lager hele tiden, det blir nemlig slengt ut mere der enn på Facebook. Følg meg gjerne her http://facebook.com/tallatroll/ for å få med deg når jeg har laget nytt innlegg på bloggen. :) 

 • Publisert: 23.02.2016, 11:46
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Synes du at tattovering er dyrt?

 • Publisert: 20.01.2016, 20:18
 • Kategori: tattoo
 • Kan du ikke fatte hvorfor det koster så "mye" å tattovere deg? Det er alt for mange mennesker som ikke klarer å sette seg inn i yrket til en tattovør. Alle priser som blir oppgitt i dette innlegget er da hvis du tattoverer deg hos oss på Bohemen Tattoo, andre studioer har andre priser.  Hvis vi tar et ekstempel, du vil ha en rose som dette: 

  Det vil koste deg ca. 1500,- Den er i black and grey, altså uten farger, den sitter på hånda som er et ganske behagelig sted og tattovere på. Likevel er det mye forarbeid som må til, rosen må tegnes, og utsyret må settes opp, det går faktisk mye utstyr på èn tattovering, uansett størrelse, og utstyr er ikke akkuratt billig i mengden. Så med tanke på utstyr, tiden man som tattovør bruker både på å lage tattooen og på forarbeid som å tegne en slik som denne, så er 1500,- ikke så dyrt. Skulle den derimot vært et annet sted på kroppen, og kanskje i farger ville saken vært annerledes. Som feks denne:

  Denne sitter på magen/ribbena forran på magen, her er hudtypen helt annerledes enn den er på en hånd/arm/legg, den er da vanskeligere å jobbe med, og det krever mere, samt at den er med farger og ganske stor, prisen på en slik som denne vil ca være ca 2500,- Men forarbeidet er akkuratt det samme. 

  Altså ikke nok med at du får et smykke som varer resten av livet, som jeg da mener er verdt prisen det koster. Så koster det en del kroner i blekk, nåler, tuber, vaselin, plastikk, papir, blåpapir, ja altså listen er lang, det går mye utstyr på en tattis uansett størrelse og hvor på kroppen. Prisen kommer altså mye ann på åssen størrelse du vil ha og hvor på kroppen du skal ha tattisen fordi vi har forksjellige hudtyper på forskjellige steder på kroppen, hvor da noen av stedene krever mindre enn andre steder. I tillegg er det mye forarbeid, skal man designe en hel sleeve kan det ta flere dager med tegning, som man da i prinsippet gjør "gratis" men man legger på litt i pris på selve tattooen som er slutt resultatet du som kunde sitter med. Tattoo = TID! Tid = penger u see? 

  Så neste gang du spør meg om pris og tenker "oi, så dyrt" så må du tenke på at det er ikke bare tattooen du betaler for, det går til utstyr og ikke minst all tiden som blir brukt for å designe akkuratt din tattoo. Og da kanskje du tenker at den tattooen var ganske billig likevel, for hva sitter vel kunsteren igjen med etter skatten er trukket fra og utsyret er betalt, samt alle regninger det innebærer å ha et tattoostudio? Nei... tenkte meg det ;) 

   

  Priser på Bohemen Tattoo: (gjelder da hvis du skal tattoveres av Talla eller Alana) Lærlingen kjører egne priser og det gjør Lasse når han er og gjester også.. Dette er altså CA. priser, og kommer fortsatt veldig annpå hvor på kroppen og størrelse du vil ha, men så du vet sånn cirka. 

  • Rose med kun skygger 1500,-ish
  • Rose med farge 2000,-ish
  • Sommerfugl black & grey 1200,-ish
  • Sommerfugl i farger 1500,-ish
  • Tekst -èn linje eller to 1200,-ish
  • Et lite motiv på finger eller annet sted 500-1000,-
  • Drømmefanger 2500,-ish
  • Mandala 2500,-ish

  -Ja.. jeg kan jo gi priser i evigheten, hehe det finnes jo et tonn av motiver, men har du tattoo spørsmål eller vil planlegge din tattoo eller sette opp din time ikke nøl med å skriv til oss i innboksen HER! Skal du ha en stor tattoo, har vi max ventetid på 2 uker, på mindre motiver får vi alltid presset deg inn fort. Skal du ha fullsleeve pleier vi å ta pris pr session/sitting som da varierer mellom 3000-4500,- pr gang, kommer igjen helt annpå åssen motiver osv. 

  Bohemen Tattoo ligger i Nansetgata 61 i Larvik (rett ovenfor proffice & klinikk adine) Vi har ingen faste åpningstider men er der ca mellom 12-16 hver dag. Men i å med vi setter kundene først så jobber vi hovedsakelig når det passer dere. Om det så er kveldstid, ferier, helger, morgen, ja dere skjønner. Så i å med vi er mye frem og tilbake setter vi pris på å bli kontaktet på Facebook framfor å komme innom så dere slipper å komme til stengt dør. 

  Ønsker dere alle en fin kveld, og husk å følg oss på instagram for å følge med på hva vi lager! :) 

   

   

 • Publisert: 20.01.2016, 20:18
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Livets blomst!

 • Publisert: 15.01.2016, 21:30
 • Kategori: tattoo
 • Som jeg skrev her om dagen skulle jeg tattovere livets blomst på en kunde, og det gleder meg at flere er såkalt "åpne" som jeg vil kalle det, jeg har som jeg da skreiv bare tattovert livets blomst to ganger før, og da på mine egne knær.. Jeg elsker alt som har med det alternative å gjøre, og gleder meg skikkelig over at folk kommer og vil ha alternative tattoveringer! Da de fleste jeg selv har, er.. akuratt det ! =) 


  ^^Mine knær, i chakra fargene! :) 


  ^^ På hele baksiden av låret til kunden min, den ble super fin om jeg kan si det selv! 

  Ønsker du en alternativ tattoo? eller bare en annen tattoo? Kontakt oss på Bohemen Tattoo i Larvik, skriv i innboksen HER!

  Ønsker du å se noe av det jeg har laget tidligere sjekker du HER!

   

  Livets blomst ? livets opphav

  Tekst: Elisabeth Hægeland, teksten er funnet HER!

  Innen hellig geometri anses livets blomst som et verdifullt symbol og som et verktøy for åndelig utvikling. Noen bruker det som et meditasjonssymbol for å oppnå høyere bevissthet, bedre intuisjon og tettere sjelelig forbindelse med universet, skaperen, Gud og alt som er.

  «Flower of life», livets blomst, er en geometrisk figur komponert av 19 like store sirkler, der 18 sirkler er arrangert i et overlappende mønster rundt én i midten. Sirklene danner flere overlappende blomster i en sirkel som også er et slags heksagram dannet av de seks ytterpunktene på de seks ytterste sirklene.
  Livets blomst er et gammelt symbol som har stor religiøs og åndelig verdi for mange troende, spesielt for de som tror på hellig geometri. I den forstand er symbolet et visuelt uttrykk både for skapelsen og for livets forbindelser mellom alle levende skapninger. Symbolet representerer skapelsens mønster slik det oppstod fra det store intet da alt av liv tok til. Alle store verdensreligioner har assosiasjoner med livets blomst ? kristendom, islam, buddhisme, hinduisme, jødedom og baha?i.
  Figuren er å finne på mange gamle ruiner, synagoger, templer og moskeer rundt om i verden. Den er gravert eller inntegnet blant annet på Sinaifjellet i Egypt, i Canterbury-katedralen i England, i gamle synagoger i Gallilea og ruinene av det gamle palasset Masada i Israel, i flere moskeer i Midtøsten og mange templer i India, Japan og Kina.
  Det eldste kjente eksempelet på livets blomst kan sees i de assyriske rommene i museet Louvre i Paris. Symbolet er en del av en gipsfigur fra et av kong Ashurbanipals palasser og er datert til 645 f.Kr. Ellers har Osiris-tempelet i Abydos i Egypt en gammel versjon av symbolet, som stammer fra rundt 535?200 f.Kr.

  Hellig geometri

  Innen New Age-filosofien har tilhengere av hellig geometri studert livets blomst i dybden og brukt det som et verktøy til åndelige utvikling. Mange av dem har tillagt livets blomst en dyp spirituell mening og tror at symbolet kan brukes som vei til opplysning.
  Hellig geometri er et trossystem som tilegner religiøs eller åndelig verdi til fundamentale former i naturen og symboler for tid og rom. Tilhengere anser flere fundamentale geometriske former i vår tilværelse som hellige. Meditasjon over ett hellig symbol som livets blomst er for dem en meditasjon over opphavet til alt som eksisterer. Ved å studere formene og forholdene mellom de hellige symbolene søker de innsikt i vitenskapelige, filosofiske, psykologiske, estetiske og mystiske lover i universet.
  Diverse grupper rundt i hele verden avleder spesielle trosretninger og ulike meditasjonsformer basert på livets blomst. En av disse gruppene er organisasjonen Flower of Life Research, startet av den amerikanske spirituelle læreren og forfatteren Drunvalo Melchizedek. De holder kurs verden rundt om New Age-filosofi, metoder og tolkninger av livets blomst.

  Livets frø, livets tre og livets frukt

  Det finnes mange symboler innenfor designet i livets blomst, og hver av dem går for å ha en spesiell esoterisk betydning.
  Ifølge hellig geometri inneholder livets blomst det viktigste og helligste mønsteret i universet. Det er kilden til alt som eksisterer, også kalt livets frukt. Livets frukt består av 13 sirkler satt sammen på samme måte som livets blomst, bare i en mindre versjon. Denne går for å representere en blåkopi av universet. Symbolsk inneholder det grunnlaget for skapelsen av hvert eneste atom, molekulær struktur, livsform og alt som eksisterer. Den representerer 13 informasjonssystemer som hver og en forklarer ulike aspekter ved virkeligheten. Disse systemene gir tilgang til informasjon om alt fra menneskekroppen til galaksene.
  En annen del av designet i livets blomst er livets frø, som består av de syv innerste sirklene i livets blomst. Noen tror dette er en represenasjon av evigheten. For andre, spesielt jøder og kristne, er dette et symbol for skapelsens syv dager, beskrevet i blant annet 1. Mosebok.
  Leonardo da Vinci (1452?1519) tegnet både livets blomst og livets frø samt andre elementer basert på dem. Han studerte formen og matematiske egenskaper i disse symbolene.
  Livets tre er et annet symbol innen hellig geometri som er innlemmet i livets blomst. Også dette har vært et viktig symbol innen ulike religioner, spesielt innen den mystiske grenen av jødedom ? kabbala. Livets tre er også representert i baha?i-troen, i kinesisk og norrøn mytologi samt i germansk paganisme.

  Meditasjonssymbol
  Livets tre representerer både skaperverket og menneskets sjel i forening med Gud eller alt som eksisterer. Det blir brukt som et meditasjonssymbol både for å forstå Guds natur og måten verden ble skapt på. Kabbalister har utviklet konseptet til å være en helhetlig modell av virkeligheten og kosmos, som et slags kart over skapelsen. Bodil Storm, som har skrevet bøker og holdt kurs om kabbala, sier at livets tre symboliserer et slags klatrestativ for sjelen. I «Englenes bok» skriver hun at det kan brukes til å åpne kontakten med det Høyere Selvet, hvorfra man kan komme i kontakt med guider, lysvesener og engler.
  Uansett hvordan man velger å tolke livets blomst, er det mange som får utbytte av å bruke symbolet i meditasjon. Ifølge organisasjonen Flower of Life Research kan riktig bruk av livets blomst hjelpe oss til å føle en forbindelse med universet heller enn bare å visualisere den. På sine nettsider gir de veiledning i hvordan man kan bruke symbolet. Det første du trenger, er et åpent sinn, respekt og en god porsjon ydmykhet.


  Livets blomst (bildet):
  Dette er den originale livets blomst, et symbol mange innen ulike trosretninger mediterer over. Det brukes som et meditasjonssymbol for blant annet å oppnå høyere bevissthet og en dypere forbindelse med alt som er, Gud, kosmos eller skaperen.

  Osiris-tempelet i Egypt Livets blomst:
  På Osiris-tempelet i Abydos i Egypt ble livets blomst inngravert i stein for over 2200 år siden.

  DaVinci Livets blomst 1 + 2:
  Leonardo da Vincis tegninger av livets blomst og elementer avledet fra livets blomst.

  Livets tre:
  Livets tre er et viktig symbol for skaperverket innen kabbala. Det kan brukes som et meditasjonssymbol for å komme i kontakt med guider, lysvesener og engler.

  Livets frø:
  Livets frø er innlemmet i livets blomst. For noen representerer det evigheten, for andre er det skapelsens syv dager.

  Livets frukt:
  Livest frukt består av 13 sirkler tatt fra formen av livets blomst og går for å representere en blåkopi av universet.


  Her finnes livets blomst:
  ? Osiris-tempelet i Abydos og Sinaifjellet i Egypt
  ? Kong Ashurbanipals palass i Assyria ? nå i Louvre i Paris
  ? Karpatene i Ungarn
  ? Massada ved Dødehavet og synagoger i Gallilea i Israel
  ? Ulike templer og i den forbudte by ? nå Palassmuseet i Beijing i Kina
  ? Harmandir Sáhib (det gyldne tempelet), Hampi og Ajanta-templene i India
  ? Tyrkia (gamle romerske steder), Japan (templer), Libanon (moskeer), Spania, Østerrike, Italia, Marokko, Peru og
  Mexico.

   

  God helg alle sammen :) 

 • Publisert: 15.01.2016, 21:30
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Tattoo med betydning!

 • Publisert: 02.12.2015, 19:46
 • Kategori: tattoo
 • De fleste tattoene mine betyr noe for meg, og det er jo igrunn ganske drøyt siden jeg har hele kroppen. Jeg vil påstå at så mye som 90% av dem har betydning, de resterende prosentene må være fordelt på 9% bare fordi det er kule motiver og den siste 1% er dårlige valg tatt på fylla, hehe! Nå ligger jeg her på tattoobenken i mitt eget lokale og blir tattovert av min kjære kollega og venninne Alana (Hudson.ink). Så da tenkte jeg å ta for meg denne tattooen jeg holder på med idag, og gi dere historien bak den. 

   

  Da jeg var liten hadde jeg som alle andre,eller hvertfall de fleste andre -en bamse! En favorittbamse som var med meg overalt! Det var en flamingo, som en gang var rosa, men den er vel nå mere beige og meget, MEGET slitt! Han het Mingo, og ja, det er en HAN, det har han alltid vært. Nå jeg har blitt for gammel til Mingo for veldig mange år siden og jeg har ikke hatt kontroll på hvor han har vært engang, men nå når jeg flyttet i høst fant jeg Mingo i garasjen, jeg sto med han i hånden en stund og tenkte på alle minnene vi har sammen, på den gangen jeg hadde han med på Petter Wessel (Danskebåten) og glemte han igjen i køya jeg hadde sovet i, hvor Mingo hadde vært på eventyr alene med danskebåten og tatt tur/retur nok engang for så å bli sendt med posten hjem til meg som savnet han VELDIG! Så der sto jeg i garasjen og tenkte på alle minnene våres, og syns nesten det var litt trist at han ikke var med meg lenger, så jeg fant ut at det skulle jeg gjøre noe med! Jeg skulle jo selvfølgelig ha en tattoo av en flamingo, til dedikasjon til Mingo! I tillegg syns jeg flamingoer er SYKT facinerende, jeg kan stå i dyreparken å kikke lenge på dem, det er virkelig noen flotte dyr! 

    
  Her er Mingo med på bildene, måtte bort til mutter å leite i arkivet, hehe!

   

  Jeg viste min kollega noen inspirasjonsbilder og ga henne mer eller mindre frie tøyler til å gjøre hva hun ville med den, jeg ville ha neotraditional stil med masse knalle farger. At jeg skulle ha en helt ledig plass var jo selvfølgelig ikke mulig, men jeg hadde en tekst jeg ville dekke over, så da blei det 2 fluer i en smekk! Og nå as we speak driver hun å fargelegger, jeg har trua på at dette blir SYKT fett! Tror jeg må vente med å poste dette innlegget til senere idag, så dere kan få med resultatsbildet.


     


  Jeg har også en grunn til for flamingoen, ikke nok med at den er for Mingo, den er også for min kjære Frederik, fordi WE´RE FLAMINGO´S !  Så jeg har også laget en flamingo på leggen hans, som dog ikke er ferdig ennå, det er kun linjene så langt. Men den kommer til å bli drit kul når den får farger, så det er litt en kjæreste flamingo tattoo også. <3 


  *Vi skal ha en session til på den før den er ferdig, hvor vi skal legge inn litt hvit osv. 

  Hva syns dere om denne type innlegg hvor jeg forklarer hva mine tattooer betyr? Vil dere ha fler av dem? Jeg har jo trossalt hele kroppen og ta av så kan godt ta en runde med dere sånn innimellom? :) 

 • Publisert: 02.12.2015, 19:46
 • Kategori: tattoo
 • 1 kommentarer
 • Jula på Bohemen Tattoo

 • Publisert: 26.11.2015, 09:40
 • Kategori: tattoo
 • God morgen alle sammen! :) 

  Nå har jeg oppretta et arrangement på facebook hvor det vil dukke opp masse bra Desembertilbud etterhvert som måneden går, så trykk deltar og få med deg masse snadder HER !! :) 

   

  Kjenner det er en lat kosedag idag, minusgradene har kommet, og det frister å bare bli inne. Tror rett å slett jeg skal sitte hjemme og tegne designs idag, har skikkelig finni greia mi nå, og har helt oppheng på å tegne i den stilen. Aner ikke hva jeg skal kalle den, men kanskje TALTOO? som i Talla og Tattoo, Taltoo Style, ja! Hehe, kommer til å legge ut bilder etterhvert, skal bare få tegna opp masse masse masse designs av denne nye stilen først! :) Håper dog ikke det blir for sært for folk, men det er veldig Geometric inspirert men med Talla Touch, så det blir noe helt eget. 

  Stay tuned! 

 • Publisert: 26.11.2015, 09:40
 • Kategori: tattoo
 • 1 kommentarer
 • Hvordan det startet!

 • Publisert: 23.11.2015, 09:24
 • Kategori: tattoo
 • Hei alle sammen:) Idag tenkte jeg at jeg skulle dele historien om hvordan Bohemen Tattoo startet med dere, og hvorfor akkurat jeg begynte å tattovere. Rett og slett hvordan jeg har kommet meg hit jeg er idag, det har vært litt av en reise - men nå er jeg her! 

  Jeg har tegnet og malt fra jeg klarte å holde i en blyant/malekost. Etter skoletid på barneskolen gikk jeg på kunstskole på kulturhuset i Larvik. I ungdomstia falt tegninga og mailinga litt fra og jeg var mere i en skrive periode, jeg skrev masse, noe jeg også alltid har likt, kanskje jeg skriver en bok engang? Det har jeg alltid hatt lyst til, jeg har hvertfall mange idér til bøker, det er bare det å finne en rød tråd og noe som griper/fenger et stort omfang mennesker. 

  Når jeg begynte på vidregående gikk jeg tegning,form og farge på Gloppe også i Larvik, her lærer man mye basics og masse fint jeg har hatt bruk for siden den gang. Når jeg var 17 hoppet jeg av Gloppe og tok 1 år i Danmark, så jeg mangler altså siste året vidregående og har ingen studiekompetanse. Når jeg flyttet hjem igjen da til Skien, møtte jeg pappaen til Angelica og 2 uker før jeg ble 19 fant jeg ut at jeg var gravid med henne. I løpet av graviditeten tok jeg opp malingen for fullt igjen, jeg hadde også malt og tegnet masse når jeg bodde i Danmark, men nå tok jeg det virkelig opp for fullt igjen. Jeg solgte malerier på bestillinger og sendte til land og strand.

  Når Angelica ble født tenkte jeg at det kunne jo være greit å ha studiekompetanse så jeg startet på Helse og Sosial på vidregående fordi jeg hadde lyst til å jobbe med mennesker, jeg syns mennesker og psykologi er super spennende. Det gikk ikke mange månedene på skole før det var samlivsbrudd og jeg ikke klarte å fullføre, dessuten grep det meg ikke nok, jeg savnet kunsten. Men jeg visste jo at jeg ikke kunne leve av malerier, man blir jo ikke rik av det før man er dæv, hehe! 

  I starten av 2010 hadde jeg et vorspiel og en kammerat satt igjen tattooutsyret sitt hos meg, det ble stående i mange dager, og en dag våknet jeg å bare, hmm dette har jeg lyst til å teste, så jeg prøvde meg fram, satt opp utsyret og tattoverte min egen legg. Dette var vanskelig, hvor mange volt skal den stå på? hva er skyggenål og hva linjer jeg med? hva er best utifra hva? Det var mange spørsmål... Men jeg prøvde meg fram, så på noen videoer på youtube og snakket med et par av mine kammerater som tattoverte, og fikk masse råd og tips. Da jeg da satt meg ned for å prøve på leggen min igjen gikk det mye bedre! Jeg leste meg opp på hygiene kravene, det var det viktigste for meg at det skulle bli gjort " riktig etter boka" selvom jeg satt i min egen sofa og øvde på meg selv.

  Senere samme året flyttet jeg til Oslo, hovedsakelig fordi jeg hadde lyst til å begynne på skole, og bli kunst terapaut, jeg tenkte at jeg kunne komme inn uten studiekompetanse men nei, så enkelt skulle det ikke være. Jeg sjekket ut åssen det ville være å jobbe som lærling innen for tattoo, og da jobber du gratis i alt fra 1-5år avhengig av hvor flink du er/når den som lærer deg opp ser du er klar til å begynne å tattovere. Jeg var alenemor og dette var ikke en type "utdannelse" NAV ville støtte opp under, så dette var ikke en mulighet for meg. Jeg trengte innkomst hver måned. Jeg øvde mer og mer på å tattovere, og leggene mine begynte å bli fulle. Jeg begynte heldigvis å bli flinkere og vennene mine ville også la meg prøve på dem, etterhvert som jeg så vesentlig fremgang og jeg følte meg trygg i det jeg drev med, og kjente utstyret godt flyttet jeg hjem til Larvik og i 2013 åpnet jeg Bohemen Tattoo. 

  Navnet, Bohemen Tattoo kommer etter det gamle Christiania Bohemerne i Oslo, som var en gjeng med utagerende kunstnere som dreit i samfunnet og levde som de selv ville, noe jeg kjenner meg veldig igjen i! Altså jeg betaler skatt, sender datra mi på skolen og minsten i barnehagen, så ja jeg gjør jo som samfunnet befaler i den grad, men ikke noe mer, hehe! Jeg er en fri sjel, verden er en lekeplass!   Da Bohemen Tattoo ble åpnet for første gang var det i kjelleren på huset i Byskogen, Det var meg og Tony som jobbet sammen der. Kjelleren hadde blitt pusset opp fra råkjeller, drenering, isolering nye vinduer og alt det innebar til å bli et fint tattoostudio i lyse farger og etter alle hygiene krav. Det var igrunn en fin arbeidsplass og kundene var fornøyde med stedet også. 

  På grunn av pendling begynte Tony å jobbe i Porgrunn og jeg ble alene på Bohemen, Synne begynte å gjeste hos meg innimellom, men jeg var alene for det meste, jeg hadde dog mye å gjøre. Jeg hadde likevel lyst til å bli et mere synlig tattoostudio på samme tid som jeg ville har jobben ut av hjemmet, så jeg kunne skille mellom jobb og hjem. Så i Desember 2014 etter å ha pusset opp nok en gang åpnet jeg studioet i Nansetgata 61, hvor studioet er idag. Det er en av Larviks mest trafikerte gater og man er definitivt mere synlig der. Lasse begynte å gjeste hos meg samme måneden jeg åpnet der, og han er innom stort sett noen dager i måneden/annenhver måned. I September i år flyttet Alana fra Danmark opp for å begynne å jobbe fast hos meg, samt at jeg har fått meg lærling, Edel. I tillegg jobber Lex med kunst i rommet man kommer inn i med en gang man åpner døra.

  Så om jeg har fått det til? Ja, det vil jeg jo si? Jeg begynte på skratch, jeg er selvlært, dog med MANGE gode tips på veien spesielt fra Tony, jeg kastet meg ut i det, og her er jeg idag. Akkuratt her! Lever jeg drømmen? Ja, det vil jeg si, jeg holder på med det jeg er gla i. Jeg jobber med mennesker OG jeg jobber med kunst. Vi har blitt en fin gjeng på 5 stk som jobber i sjappa JEG har startet, hvem hadde trudd at JEG skulle få til det? Er jeg stolt? Har jeg rett til å være det? svaret er JA! :) 

  Dette ble en smule kronglete skriving følte jeg, mulig dårlig formulert mye av det, men sånn er det når man bli ivrig og vil få med seg alt! 

  Ha en fin dag alle sammen, og velkommen til Bohemen Tattoo, Nansetgata 61, Larvik! For å Booke din time kommer du enten innom studioet, eller skriver til oss på facebook i innboksen på www.facebook.com/bohementattoo :)

 • Publisert: 23.11.2015, 09:24
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Book din time (Bohemen Tattoo)

 • Publisert: 19.11.2015, 08:36
 • Kategori: tattoo
 • God morgen alle sammen! :) 

  Både jeg og Alana har ledige timer framover, så fly inn på https://www.facebook.com/bohementattoo/ for å booke din time i innboks. Det ligger også masse bilder av hva vi har laget tidligere på siden, ellers vil jeg råde dere til å sjekke ut instagram profilene våres som blir hyppig oppdatert. https://instagram.com/tallatroll/ & https://instagram.com/hudson.ink/ Minstepris på Alana & Talla(meg) er 500,- Session pris varierer utifra motiver men ca. 3000-4500,- Prisen på ett motiv Rose, Hodeskalle, Gramofon for å ta noen eksempler ligger på mellom 1500-2500,- Drømmefanger ligger på 1800-3500,- Priser variere selvfølgelig utifra størrelse, hvor på kroppen og om du skal ha med eller uten farger. Vær ikke redd for å kontakte oss i innboksen på Face om du lurer på noe eks priser eller om du vil at vi skal hjelpe deg og tegne/sette sammen en perfekt tattoo for deg.

  Lærlingen Edel har fått starte på småmotiver og andre ting hun føler seg klar for, hennes minstepris er på 200,- https://instagram.com/ekh86/ 

  GAVEKORT:

  I hele November og Desember kjører vi tilbud på gavekort, du kan velge valgfri sum(minst 500,-) og sette på gavekortet, uansett hva du velger adder vi 500,- ekstra! Så kom innom for å kjøre julegaven alle vil bli glad for.

  ÅPNINGSTIDER:

  Vi er veldig fleksible og jobber egentlig når det passer for DEG, altså om det er helg/helligdag/ kvelden/dagtid etc så finner vi en tid det passer deg best. Hovedsaklig er vi åpne fra 12-16, men det er mere bare for å ha en tid å sette på pairet, vi er der til alle mulige tider:) 

  I JULA:

  Lasse kommer og gjester Mandag- Onsdag i juleuka og vil da kjøre 2600,- Pr session pris. https://instagram.com/lasseberle/

  Talla vil kjøre tilbud på ROSER 1000,- i black and grey og 1400,- med farger. Mandag-Onsdag  HVOR LIGGER BOHEMEN TATTOO? Vi ligger i Nansetgata 61, i LARVIK, rett ovenfor Proffice, Klinikk Adine og Brun og Blid, du finner oss let på hjørnet:) 

  Parkering: Du kan stå i gata langs sjappa, eller du kan parkere på den lille parkeringsplassen over gata( utenfor Proffice).

   

  Så ikke nøl, ta kontakt for en tattoo talk, om det gjelder design av motiv, gavekort eller å sette opp en time! 

  Ha en fin dag alle sammen! :) 

   

 • Publisert: 19.11.2015, 08:36
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Ønsker du deg ny tattoo?

 • Publisert: 04.11.2015, 09:22
 • Kategori: tattoo


 • Har du huska å trykke LIKER på Bohemen Tattoo siden? www.facebook.com/bohementattoo 

  Jeg må nødt til å skryte av Alana altså, hun har nå jobbet her et par måneder, og flyttet opp hit fra Danmark, hun er så utrolig dyktig, sjekk hva hun laget i forrige uke, så detaljert og flott!:


  Det samme gjelder lærligen Edel, som har begynt å prøve seg fram på hud, hun har et helt sinnsykt potensiale, og dette kommer til å bli så bra!:

  Det er deilig å se at sjappa går bra, at vi har masse kunder alle sammen, og gøy å tenke på at jeg virkelig har fått det til! 

  For nyeste bilde oppdateringer følg oss på instagram:    TALLATROLL         HUDSON.INK       EKH86       LASSEBERLE      LEXSIN81

  For å booke din time skriver du i innboksen på Facebook siden. Hvor sjappa ligger? NANSETGATA 61, LARVIK. Minstepris på tattoo? 500,-(Alana&Talla) 200,-(Edel)

  Husk gavekort tilbudet som er i hele November og Desember, du velger selv sum gavekortet skal være på, og vi legger på 500,- ekstra :) 

  VI SES :D 

 • Publisert: 04.11.2015, 09:22
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • GAVEKORT BOHEMEN TATTOO

 • Publisert: 01.11.2015, 19:53
 • Kategori: tattoo
 • Hellooooo! 

  Tenkte jeg skulle kjøre et GAVEKORT "tilbud" nå i November og Desember siden det nærmer seg jul. Du velger selv hvilken sum gavekortet skal ha, også legger jeg på 500(!!) ekstra :) Bra deal det! 

  Ellers gjør du som du pleier å kontakter på www.facebook.com/bohementattoo for å booke time! Husk at vi tegner mer enn gjerne til deg. 

  Slenger ved litt bilder av litt fra de siste ukene på jobb.


 • Publisert: 01.11.2015, 19:53
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Bohemen Tattoo

 • Publisert: 22.09.2015, 09:59
 • Kategori: tattoo
 • Wooptiwoop! Skal si dagene flyr, og selvom jeg står midt i salg av to hus, skilsmisse, flytting, barneoppdragelse, hverdagsrutiner osv. så skal jeg si at jobbmessig så bare RULLER det asså! Livet mitt personlig er forresten helt topp om dagen det også! Aldri har jeg kjent på slik en lykke og følelse av å være i ett med universet noensinne! Og da mener jeg like... EVER! Men nok om det, den personlige biten kan jeg blogge om siden;) Det jeg ville var å introdusere dere for CREWET på bohemen TATTOO! 

  For dere som ikke har vært hos oss ennå, gå på facebook/bohementattoo sjekk i bilde albumma og se hva vi har gjort tidligere! Book din time ved å komme innom eller skriv på facebook :) 

  LA MEG INTRODUSERE :

  Meg selv, Talla (Troll om du vil;) 27 år, veldig gla i alt av traditional motiver, feite outlines, harde skygger, masse farger om ønskelig. Mandalaer, watercolor tattooes, drømmefangere, og skrift! Sjekk ut hva jeg har gjort tidligere på www.instagram.com/tallatroll

  ALANA! Vår skjønne lille danske, også 27 år nå rett rundt hjørnet. Alana er superflink på realistisk og har lagt mye av sin elsk på det, men samtidig så er hun superflink på neotraditional, og andre tradisjonelle motiver, samt skrift! :) Sjekk ut tidligere arbeid på www.instagram.com/alanahudsonart


  LASSE: Lasse 28år jobber fast i Oslo, men gjester Bohemen ca 3 dager om måneden, han jobber mest med realistisk, men likesåvel med det tradisjonelle. Sjekk ut tidligere arbeid på www.instagram.com/lasseberle


  EDEL: Lærlingen vår, 29 år, har såvidt fått lov å begynne å øve seg litt på hud, så det går i det små inn til videre, skrift og småstæsj til ei billig penge! Hun er en ravn på å tegne, og hennes nøyaktighet vil føre henne langt innenfor tattooyrket! :) Sjekk ut tegninger  www.instagram.com/ekh86


  LEX: 34 år, Tattoverer ikke, men er likevel en del av vårt crew, han disponerer resepsjonen og lager de villeste kunstverker, figurer og skulpturer. Absolutt verdt og komme å ta en titt på det, han tar også bestillinger! :) Sjekk ut  www.instagram.com/lexsin81  Så som dere ser, med denne mølja av fantastiske folk under ett og samme tak, kan ikke arbeidsdagen bli annet enn perfekt og sinnsykt trivlig! :) Vi tenker å arrangere en "møtcrewetfest" ila Oktober, hvor man vil få prosenter på alle tattoo timer som blir satt opp den dagen, og selvfølgelig en velkomstdrink ;) Men mer info om det kommer når vi har fått planlagt litt mer.

  VI SES i NANSETGATA 61, LARVIK, VESTFOLD, dere! :) 

 • Publisert: 22.09.2015, 09:59
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Tattoo talk!

 • Publisert: 31.08.2015, 15:20
 • Kategori: tattoo
 • Det er så kult når man satser, når du står på scratch, som jeg gjorde for et par år siden, og bare stupte ut i fossen og åpna mitt eget tattoo studio, ikke visste jeg at det skulle bli så fantastisk bra. Ikke viste jeg at folk skulle komme langveis fra bare for å få kunst med akkuratt min strek, ikke viste jeg at det skulle åpne seg en helt ny verden, og at det var dette jeg skulle leve av, og kun det. Det er jo rett å slett helt fantastisk, som en drøm! 

  Ikke har jeg fullført vidregående engang, og her sitter jeg som en liten grynder likkavæl, HVEM hadde trodd? Jeg må faktisk ta meg selv i å være litt stolt av meg selv, det er lov det? Her tjener jeg til livets opphold kun ved å gjøre min største lidenskap og hobby. Jeg får jobbe med mange forskjellige mennesker hver dag, og gud som jeg elsker mennesker, det er så mange forskjellige varianter av dem der ute. Alle har hver sin sjarm, og hver sin historie. 

  Nå går det så sinnsykt bra i sjappa at jeg har måtte ansette en til på fulltid, det blir jo helt sinnsykt bra! Og hun er drøyt flink på realistisk stil, noe jeg selv ikke er noe gla i å lage, så da kommer vi til å utfylle hverandre veldig fint. Dessuten er Alana fra Danmark og en av mine beste veninner, så det å kunne gå på jobb og snakke dansk hver dag, og jobbe med henne gleder jeg meg så sinnsykt til! Jeg gleder meg sånn til fremtiden nå og alt den vil gi meg både jobbmessig og på det personlige plan. Alana blir å finne i sjappa fra 14 september.

  I tillegg jobber Lasse fortsatt som gjesteartist noen dager hver måned. Jeg er så gla i crewet jeg har klart å skape i sjappa, vi er en gjeng med blide, morsomme skøyerfanter, hehe! :) 

  For dere som ikke har fått det med seg, ligger bohemen tattoo altså i LARVIK, midt i Nansetgata. Lik gjerne siden vår på facebook  https://www.facebook.com/bohementattoo

  Følg oss mer enn gjerne på INSTAGRAM for å følge med på det nyeste vi gjør hele tiden, er litt flinkere til å legge opp bilder der enn på facebook. 

  ALANAHUDSONART 

  LASSEBERLE

  TALLATROLL 

  For å booke din time hos oss, kontakter du oss entent på Facebook siden i innboksen, eller sender en mail til jtlille@hotmail.com

  Laget av LASSE^^^^

  Laget av ALANA^^^^

  Laget av TALLA^^^^

   

  Ønsker alle en fin dag, og velkommen hit til oss i en super hyggelig atmosfere! :) 

 • Publisert: 31.08.2015, 15:20
 • Kategori: tattoo
 • 5 kommentarer
 • Gynekologen VS. Tannlegen

 • Publisert: 04.08.2015, 14:29
 • Kategori: tattoo
 • Ja som dere ser på overskriften så skjønner dere hva jeg sitter å tenker på, haha! Jeg syns nemlig at det å gå til tannlegen kan sammenlignes med å gå til gynekologen, det er like ydmykende og ikke minst personlig. Men alikevel nødvendig selvfølgelig, og man burde gjøre begge deler ca 1 gang i året. Men er dere ikke enige? Det er ikke store forskjellen på at folk roter oppi musa de som langt inni munnen din? jeg syns hvertfall det er like kleit, og jeg føler meg like liten og ikke minst naken uansett hvilket av stedene jeg skulle befinne meg :P

  Nok om det, idag har jeg hatt en rolig dag, dratt meg lenge i senga, bodd i joggisen, gjort regnskapet klart til regnskapsførern, og egentlig bare chilla max! Men snart slutter idyllen og jeg skal på jobb:) Idag skal jeg lage skrift, kommer nok bilde på instagram så stay tuned der, så dere forresten rosene og uglen jeg laget igår? blei heeelt rått om jeg kan si det selv. ig: tallatroll SJEKK UT! :D 

  En annen god nyhet jeg fikk idag var at Alana min aller beste venninne fra Danmark flytter opp hit i September og begynner å jobbe fast hos meg på Bohemen Tattoo, HVOR FETT ER IKKE DET ? Så nå er jeg overlykkelig! Veldig glad faktisk, og jeg gleder meg som et lite barn til julaften. Crewet blir nå meg og Alana fast, og Lasse gjester innimellom. KUNG! Beste tattoocrewet i gata! Så nå blei jeg inspirert til å gjøre om litt, og forbedre og fikse, ommøblere og alt, må bare bli enig med meg selv oppe i hodet mitt om åssen jeg vil ha det. En ting er sikkert! Spennende tider er i møte! Husk å book din time på facebook/bohementattoo om du vil ha blekk:D 

  Ha en fin dag alle sammen, blogges kanskje senere? 


  Sjekk hva Alana har laga da^^følg henne gjerne på instagram Alanahudsonart

  og ikke glemm å lik Bohemen Tattoo på facebook! :) 

 • Publisert: 04.08.2015, 14:29
 • Kategori: tattoo
 • 4 kommentarer
 • Hai Hai Captain!

 • Publisert: 24.06.2015, 20:21
 • Kategori: tattoo
 • Nok en dag er atter forbi, og idag har jeg hatt 3 kunder, skulle vært 4, men siste havna på fylla istedet:P Hehe! Var egentlig litt deilig, så fikk jeg litt fri nå på kvelden. Nå skal jeg se nye sesongen av Orange is the new black, og spise ost og kjeks på senga, og kose meg masse. Ahh Livet altså <3

  Jeg som sier jeg ikke tattoverer realistisk, syns igrunn denna haien blei ganske realistisk likkavæl :P 


  Ha en fin kveld alle sammen :) 

 • Publisert: 24.06.2015, 20:21
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Arbeidsnarkoman!

 • Publisert: 24.06.2015, 01:10
 • Kategori: tattoo
 • Jobb, jobb, jobb, og atter jobb, jeg leeengter virkelig lengter etter ferie. MEN.. Jeg har et problem, jeg virkelig ELSKER jobben min, så jeg klarer ikke ta ferie, jeg prøver hele tiden, setter av en uke til fri, også er det noen dager til uken skal begynne, også begynner jeg å sette opp timer, typisk meg altså! Ikke rart jeg alltid ender med å jobbe i høstferie, påskeferie, romjula, vinterferie, og ja.. hele sommerferien.. Da jeg åpnet sjappa hadde jeg også en illusjon om at på Søndager og Mandager, DA SKULLE jeg hvertfall ha fri, ser jo hvordan det har gått.. Så, nå har jeg innsett at jeg MÅ reise bort for å klare å ha fri! Så nå er sommerplanene lagt! Det blir noen dager her og der av gangen, og så et par uker sammenhengende på slutten, og tiden skal brukes flittig til å samle inn nye krefter til et nytt år før jeg går på veggen, føler meg bokstavelig talt helt utslitt! Hvem går å legger seg kl 20.00 hver kveld på likt som  ungen sin liksom? Ja, jeg er våken ennå, men jeg sitter i senga i skrivende stund. Anywho.. Planene er altså Wu Tang konsert, det blir jo helt rått! Og til dere som følger meg vet jo at jeg samler på å gå på konserter om man kan si det sånn, så dette gleder jeg meg veldig til. Denne konserten er også falt under skeive dager, så da rekker jeg jaggu å få med meg paraden i år også! Videre planer for sommeren er jo selvfølgelig Stavern Festivalen, har du ikke planer om å dra dit, burde du gjøre det, jeg kan garantere god stemning! Så blir det en uke i Køben, deretter Tattoo convention i Stavanger, så blir det noen dager i Portør, også blir det jaggu en uke i Køben igjen. Så nå har jeg vært flink, jeg skal reise bort en del, nå håper jeg bare at jeg får tid til å slappe av mens jeg er bortreist å, så jeg ikke trenger ny ferie etter ferien, om du skjønner hva jeg mener :P 

  Idag er det St.hans aften, og vi grillet hjemme på verandaen før vi tok oss en luftetur ned på Tollerodden, mini fikk både leket og badet, og vi så bålet bli tent, det var trekkspill live, og ja, generelt veldig godt stemning, og sinnsykt masse folk. Slenger ved et bilde av minime, hun er jo så skjønn!   Dagens kunde på jobb ble også veldig fornøyd, og det blei jeg igrunn selv også, vurderer bare å ta et fotokurs snart, så jeg kan ta perfekte bilder av tattooene jeg lager, de ser jo 10 ganger bedre ut i virkeligheten en det jeg klarer å fremstille dem på bilder, veldig irriterende igrunn! Slenger likevel med litt bilder fra en av dagens sessions:) 


  Som sakt 1000 ganger før, er du interessert i å følge med på tattooer jeg lager, følg meg på instagram da vel:)   TALLATROLL heter jeg der! Er du interessert i å bestille en time hos meg, da kan du bare kontakte meg på facebook.com/bohementattoo veldig enkelt, veldig simpelt! Jeg som startet dette innlegget med å tenke, jeg har ikke noe å skrive, hva har jeg på hjertet idag liksom, også bare begynte jeg å her har jeg jaggu klart å trøkke ut 565 ord uten å tenke over det.. Ha en fin kveld alle kjære lesere! :) 

 • Publisert: 24.06.2015, 01:10
 • Kategori: tattoo
 • 3 kommentarer
 • SCULL TATTOO!

 • Publisert: 14.05.2015, 19:19
 • Kategori: tattoo
 • Idag har vi hatt stort loppemarked på jobben, det rok bokstavelig talt HELT AV! 

  Mens det stod på tok jeg nåla fatt og fikk jobbet litt også, idag ble det en hodeskalle med roser på lår! Og det blei DRIT KULT! 

  Hva syns du ? Fortell meg om dine tattoplaner! :) 
 • Publisert: 14.05.2015, 19:19
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Bohemen tatto!

 • Publisert: 13.05.2015, 17:57
 • Kategori: tattoo
 • Kom på at jeg lovte dere noen bilder etter om-møblering av tattoosjappa! Så her kommer de, alt er jo ikke helt ferdig ennå, men dere ser jo poenget :) 

  Sånn utover det så driver jeg å styrer å steller og finner fram masse ting, for IMORGEN skal jeg ha stort LOPPEMARKED på jobb! Sjekk facebook siden for mere info, men det blir super masse kult!

  Nå er jeg så sliten og sulten at jeg får høre fra meg senere, det tar på å sitte og jobbe i over 5 timer i strekk altså. 

 • Publisert: 13.05.2015, 17:57
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Lørdagshygge på Bohemen Tattoo

 • Publisert: 02.05.2015, 19:16
 • Kategori: tattoo
 • Fikk tusja på litt kropper idag også:)

  Drømmefanger frisør tattis på legg.....


  ....... Og et lite kors laget jeg idag.


  Lasse startet på et større prosjekt på en rygg. Portrett av en hund!


  Litt flere bilder av tattooen jeg laget igår!


  Og en katt jeg laget i fjor høst :)

 • Publisert: 02.05.2015, 19:16
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • WaterColor Tattoo

 • Publisert: 01.05.2015, 19:51
 • Kategori: tattoo
 • Idag fikk jeg endelig tid til å fortsette på Water Color leggen jeg startet på for ALT for lenge siden, 

  planen er å få den ferdig til sommeren, nå er det bare plass til 3 småting til på den, så da er vi snart i mål! 

  Hva syns du om WaterColor Tattooes ? Jeg virkelig DIGGER DEM, friske og fine farger! 

  Også er de supergøye å lage da, det må jeg slenge til! :)   Litt vanskelig å få et bra bilde, men dere ser jo ganske bra da! :) 

   

 • Publisert: 01.05.2015, 19:51
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Er par under nåla...

 • Publisert: 27.04.2015, 20:48
 • Kategori: tattoo
 • Blei ei par stykker under nåla på denne mandagen, 

  Og det var deilig å komme igang igjen, selvom ryggen min er STEKT uenig i det. 

  Men det får den bare tåle, jeg gidder ikke føye meg lenger.. 

  Sola har skint, og den fantastiske kontorstolen kom på døra idag, 

  så nå blir det snart bilder på bloggen av kontoret/tegnerommet. 

  Her kommer litt bilder fra dagens sessions :)   Nå skal jeg spise Ost & Kjeks og nyte kvelden forran TV, det er mandag og det er RITA! wohoo! 

  Ha en fin kveld alle sammen :) 

 • Publisert: 27.04.2015, 20:48
 • Kategori: tattoo
 • 3 kommentarer
 • Er dere spente?

 • Publisert: 20.04.2015, 20:36
 • Kategori: tattoo
 • Jadda, jeg lever ennå! 

  Og jeg må nok tyne dere litt lenger :P 

  Sikkert noen av dere som er spente på interiørbilder av det nye hjemmet, men jeg venter litt til med å røpe noe til finishen er på plass. 

  Er jo bare 10 dager siden vi tok over huset, men om 1 uke til nå tenker jeg det er klart for å legge ut litt bilder :) 

  Kan røpe så mye som at det blir helt insane fett her, og at jeg har fått trumfet igjennom gulv-valg  -nok en gang;) Og det blir SVART! Woohoo! 

  I mellom tiden kan dere jo gå på facebook.com/bohementattoo og sjekke ut konkuransen jeg la ut tidligere idag, 

  trekker 2 heldige vinnere som hver får en gratis tattoo :) 

   

 • Publisert: 20.04.2015, 20:36
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Frisør og tattis, her er svartet :)

 • Publisert: 03.04.2015, 20:21
 • Kategori: tattoo
 • Er du gla i jobben din som frisør? 

  Se hva jeg laget idag! 


 • Publisert: 03.04.2015, 20:21
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Lår tattoo!

 • Publisert: 25.03.2015, 19:09
 • Kategori: tattoo
 • Mandala med henna inspirert mønster rundt
 • Publisert: 25.03.2015, 19:09
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Dagens sommerfugl drømmefanger

 • Publisert: 24.03.2015, 16:29
 • Kategori: tattoo

 •  

  Sommerfugl til minne om lille vakre Mariell <3 

 • Publisert: 24.03.2015, 16:29
 • Kategori: tattoo
 • 3 kommentarer
 • Tegning & Tattoo

 • Publisert: 24.03.2015, 10:19
 • Kategori: tattoo
 • I går laget jeg ei krone! :) 

  Også fikk jeg tegnet klart til Onsdagens kunde, gleder meg til å lage denne på hud. 

   

  Idag skal jeg lage drømmefanger som jeg også tegnet igår, her kommer en sniktitt:
   

 • Publisert: 24.03.2015, 10:19
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Drømmefanger Tattoo

 • Publisert: 19.03.2015, 21:02
 • Kategori: tattoo
 • Noen som lurer på hva jeg har laga på jobb idag ?

  DRØMMEFANGER! Åhhh som jeg bare ELSKER å lage drømmefangere!!    Husk at jeg har tilbud på drømmefangere nå opp til 18 cm, 1800,- Skal du ha mye farger blir det litt ekstra :) 

 • Publisert: 19.03.2015, 21:02
 • Kategori: tattoo
 • 6 kommentarer
 • Kleinheter som Tattovør..

 • Publisert: 19.03.2015, 10:50
 • Kategori: tattoo
 • Ja... overskrifta sier sitt.. Men det er faktisk mye rart man som tattovør kan gjøre som er en smule kleint.. 

  FLAUSER:


  >>Jeg titta på klokka å så det var et kvarter til neste kunde og siden jeg er en hurtigpooper tenkte jeg at:

  Nå rekker jeg å få tømt ryggen.

  Jada, halveis hvertfall, så.. Jeg sitter på do da, med døra ÅPEN siden det ikke var noen andre der,

  også hører jeg HALLOO! 

  Mens kabelen var halveis ute, og meg i all panikk for at noen skulle komme litt lenger inn:

  2 sek...  !!!
  >>Når du tatoverer noen på hals eller skulder å kommer på at du spiste løk i lunsjen.... 

   

  >>Når kunden ligger på benken å du bare må lene deg liiiiitt ekstra framover for å rekke helt til, å du slepper en fis! :O

   
  >>Blåpapir i ansiktet, jeg skjønner det ikke, men det slår aldri feil, jeg flyr rundt med blåpapir i ansiktet så å si hver dag, er jeg ekstra heldig at det festet seg i neseboret å, sånn at jeg er skikkelig BUSTA på at jeg har pella meg der.... 

   

  >>Å klø i halsen, man må hoste, og da mener jeg MÅ! Men du holder den så lenge at til slutt får du ikke puste å må ta en akutt pause og løper avgårde med tårer i øya, dette er spesielt kleit hvis du har en kunde som aldri har vært hos deg før..   >>Når du akkuratt har vært på do (med døra låst) å lagt en skikkelig kabel (jeg er gluten å laktose intolerang og spiser en del sånt fordet,så det er ikke akkuratt sjeldent man er innom do til tider) Men hvis man akkuratt har vært der, og det første kunden gjør når de kommer inn døra er å skulle på do... Typisk! ..

   

  >>Joda, også var det en gang jeg vælva en colaboks over hele gulvet, det var veldig klønete og dårlig tima, sikkert kult at tattovøren driver å vimser rett før man skal bli satt nåla i .. :P   >>Når du er så sulten at du neste ikke tør å prate med kunden (sulten ånde blanda med snus)!!

   

   

  Neida, tross alle flauser, det er sikkert fler enn dem jeg kom på i farta å.. SÅ ELSKER JEG JOBBEN MIN! 

  Og det er jo selvfølgelig rom for flauser, humor og daglige latterkramper! 

  For er det noen som ikke tar seg selv så høytidelig å kan mobbe på sin egen bekostning, så er det MEG! 

   

  Tegnet forresten opp en watercolor drømmefanger igår, noen som kan tenke seg den ? 

  2500 er prisen (gjelder da ikke mage, eller ribbèn) 

  Og Lasse har kommet tilbake, og han har kjempe lyst til å lage den her kule saken i påska:

  Prisen blir rundt 4000,- om man orker hele på 1 sitting  SÅ HYL i innboks på www.facebook.com/bohementattoo hvis du har spørsmål eller vil sette opp time! :) 

   

   

   

 • Publisert: 19.03.2015, 10:50
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • StavernFestivalen 2-4 Juli & FestivalTATTOOtilbud!

 • Publisert: 17.03.2015, 10:27
 • Kategori: tattoo
 • Eller kanskje det blir Larvikfestivalen etter som de flytter fra Skråvika? 

  Uansett.. Samma for meg HVOR den er, 

  -JEG GLEDER MEG! 

  Har DU husket å kjøpe biletter?    http://www.stavernfestivalen.no/billetter/

  Det er allerede sluppet en del artister, og flere kommer,

  her er noen av dem:

  En ting er sikkert, dette blir skikkelig liv! 

   

  I forbinnelse med festivalen vil jeg kjøre et tattoofestivaltilbud!

  Ønsker du deg et minne om festivalen?

  Er det kanskje et ord eller symbol som betyr mye for deg og vennegjengen? 

  Prisen blir 500,- -> 1000,- (Lager da ikke store tattooer disse dagene)

  Tilbudet gjelder Mandag 29 JuNi til og med Onsdag 1 JuLi

  Så fort deg å book time:) 

   

  Slenger med litt minner fra fjordårets festival 
  Skal du på noen festivaler i år? 

  - I tillegg til denne reiser vi også alltid på ALEN festivalen 

   

 • Publisert: 17.03.2015, 10:27
 • Kategori: tattoo
 • 1 kommentarer
 • Mars tilbud i sjappa (BohemenTattoo)

 • Publisert: 16.03.2015, 21:49
 • Kategori: tattoo
 • Små tattooer og skrift max 6 ord i liten skrifttype til 500 - 1000,- 

  Alle drømmefangere kr 1800,- (max 18cm)

  Tilbudet varer fra IDAG og til 26 Mars! 

  Førstemann til mølla! :)

  For å bestille time skiver du på innboksen til bohementattoo på facebook! 

  Ps: Tilbudet gjelder ikke for tattoo av ribbén og mage.

   

  En solbrun lasse kommer også snart tilbake og har ledig tid for å starte på større prosjekter og andre tattooer i påska, hyl ut på FB! :) 

   

  Bohemen Tattoo ligger sentralt i Nansetgata 61, LARVIK (ved brun & blid, proffice og klinikk adine)

   

  Ps. Har tegnet opp MASSE drømmefangere som man kan velge i, laster opp noen av dem her!   De nye visittkorta kom endelig i posten idag også:) 
 • Publisert: 16.03.2015, 21:49
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Hva gjør du når du blir gammel? (Tattoo)

 • Publisert: 16.03.2015, 15:54
 • Kategori: tattoo
 • Hvor mange ganger har man ikke fått det spørsmålet? 

   

  HVA gjør du når du blir gammel? 

  -Altså hva jeg gjør når jeg blir gammel vet jeg ikke ennå? Passer på plantene i drivhuset mitt kanskje? 

  Du kommer til å angre når du blir eldre!

  -Dette er jo ikke engang et spørsmål, det er rett å slett et standpunkt, hva vet du om det egentlig? 

  Tror du at du kommer til å syns det er like kult når du blir gammel? 

  -Ja vettu hva, etter jeg så ei eldre dame i shorts som hadde de sykeste åreknutene jeg noensinne har sett, så sier jeg bare takk og pris for at mine aldri kommer til å syntes!

   

  Når jeg blir gammel og grå, ja da henger vel alt uansett? Om det er hengende skrukker eller hengende tattooer spiller vel ingen trille?

  Når man er gammel er man vel kanskje bare gla man lever ennå? 

  Eller husker at man har disse tattoene? 

  Utifra bilder funnet på google har jeg bare en ting å si:

  -tattoverte gamlinger er 100 ganger hottere enn alle de andre skrukketrolla! :) 

   


   

 • Publisert: 16.03.2015, 15:54
 • Kategori: tattoo
 • 1 kommentarer
 • Dagens tattoo

 • Publisert: 04.03.2015, 21:48
 • Kategori: tattoo
 • Idag blei det en drømmefanger, og et par småtattiser til. Jeg virkelig elsker og lage drømmefangere:)

 • Publisert: 04.03.2015, 21:48
 • Kategori: tattoo
 • 3 kommentarer
 • BohemenTattoo

 • Publisert: 25.02.2015, 21:14
 • Kategori: tattoo
 • Som mange av dere sikkert har fått med dere hadde jeg åpning av nytt studio i Desember 2014 setralt i Larvik.

  Det var utrolig deilig å flytte studioet og lettere skille mellom jobb og hjem.

  Det nye studioet ligger sentralt i Nansetgata 61(rett ved proffice,klinikk adine & brun&blid)

  Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på hva jeg har laget i det siste, og slenger derfor ut noen bilder av både påbegynte tattooes,

  og av ferdige prosjekter, som er laget de siste 2 månedene.

  ^Påbegynt sleeve, mangler skyggelegging(Hun vil ikke ha farger)

  ^Skrift på toppen av låra/under rompa, dette blei råstilig!

  "I am a sinner Who is probably gonna sin again"
  ^Her kom det inn en fortvila kar, med en skikkelig grell tattoo om jeg skal si det rett ut.

  Men vi fikk freska opp streker og lakt inn skygger, da blei den bra :)


  ^Permanent fotlenke, veldig feminin:)  ^Denne her koset jeg meg sånn når jeg laga, og jeg digga hvordan den ble.

  JA TAKK, til mere av denne stilen:) !

  ^En selfie mellom slaga må til :O

  ^En søt liten påminnelse om livet.

  ^Navnet til sønnen kom på plass:)

  ^Gleder meg så til å gjøre denne påfuglen helt ferdig, den blir helt rå!

  ^Tattoo på min fineste gode venninne, til minne om hennes nydelige datter, som brutalt ble borte:/

  ^Egyptisk gudinne tatto på solar plexus, jeg syns dette er en av de kuleste plassene å ha tattoo på! :)

  ^Tegnet klar til kunde.

  ^Hjort i mandala på lår, blei sykt kult!

  ^Roser med mønster i seg, litt henna inspirert. Ble drit kult!

  ^Cover up av en gammel... tja hva var det egentlig ?

  Blei hvertfall mye kulere med batman over! :)

  ^Sleeve in progress, begynner å ta form nå:)

  ^Og til slutt en liten selfie fra igår

   

  Kommer med daglige oppdateringer på ig: tallatroll

  Vil du sette opp time eller har spørsmål ang tegning osv, så send gjerne en mail,

  eller skriv i innboks på siden til Bohemen Tattoo på facebook.

  Sleng gjerne igjen en komentar her, setter pris på det:)

  Ha en flott kveld alle sammen :)

   

  Og til slutt en liten quote:

  "You´ve got too much soul to be handled by someone who has never been passionate"

 • Publisert: 25.02.2015, 21:14
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Pusser stadig opp å perfeksjonerer på jobb @bohementattoo

 • Publisert: 17.06.2014, 15:42
 • Kategori: tattoo
 • Sånn ser det ut her nå :)

  Kroken jeg jobber fra^^^

  Kroken hvor jeg jobber ^^


  Tv og et lite biljard bord  Plass til gjestetattovør ^

  Speilet og litt tattoodame bilder ;)

  skaranken sett fra venterommet

  Venterommet


  Velkommen til Bohementattoo, følg gjerne på facebook

      https://www.facebook.com/bohementattoo

 • Publisert: 17.06.2014, 15:42
 • Kategori: tattoo
 • 3 kommentarer
 • Er veldig aktiv på instagram

 • Publisert: 14.03.2014, 01:48
 • Kategori: tattoo
 • Så hvis du føler for å følge meg å min hverdag tattoo, interiør, mammalivet, crazycatwoman, konserter osv :)

  Finn meg på insta:

  tallatroll

  Bohementattoo

 • Publisert: 14.03.2014, 01:48
 • Kategori: tattoo
 • 1 kommentarer
 • Tattooes!:) #vestfold #larvik

 • Publisert: 18.02.2014, 13:44
 • Kategori: tattoo
 • Lik og følg oss på
  www.instagram.com/tallatroll


  Og på
  www.facebook.com/bohementattoo

 • Publisert: 18.02.2014, 13:44
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Bohemen TATTOO!

 • Publisert: 07.01.2014, 09:35
 • Kategori: tattoo


 • Vært dårlig med skriving fra meg om dagen!

  Men fortvil ikke, det kommer seg!

  Har vært busy med å åpne tattoosjappe i Larvik.

  Om du er interessert eller bare nysgjerrig på hva jeg og my partner in crime,TONY driver med,

  gå på www.facebook.com/bohementattoo 

  Og glemm ikke å trykk LIKER!!!

   

   

  Litt bilder av sjappa:

   

  Håper vi ses :)

   

 • Publisert: 07.01.2014, 09:35
 • Kategori: tattoo
 • 5 kommentarer
 • Han er så sinnskykt FET, syns ikke du ?

 • Publisert: 05.11.2012, 12:11
 • Kategori: tattoo
 • Jeg syns det er heeeelt rått,

  ikke bare han,

  men alle mennesker som gjør som de vil,

  kler seg som de vil,

  sminker seg som de vil,

  er SEG SELV,

  og gir faen i hva resten av verden, mote, og systemer skulle mene,

  hvorfor skal alle ha en mening om andre?

  legge seg opp i hva andre har på seg,

  måten de går på,

  hva de spiser,

  åssen de snakker,

  åssen de reagerer på ting,

  hvorfor er menneskene så syyykt kontrollerende,

  hva me DÆ SJÆL?

  Er liksom eneste fasit at alle jenter skal se ut som damene bak kassene i banker,

  damene bak resepsjons skranken,

  dama som kom med tralla på flyet,

  og alle menn skal se ut som david beckham eller brad pitt?

  Jeg fatter å begriper ikke,

  og vi bor i Norge,

  og har ytringsfrihet?

  hvilken frihet?

  friheten til å følge moteblogger, makeup tips, må ha utdannelser,

  må ditt,

  og må datt?

  Når skal man ha LOV og tid til å være seg selv?

  Her kommer jeg med dreads, 2 piersinger i trynet, uttøyninger i øra, liker å gå i mørke klær og jordfarger, men er fortsatt feminint kledd,

  ser absolutt ikke skummel ut,

  og i tillegg er jeg lesbisk,

  kjeeeeempe skummel,

  og ikke minst unormal,

  og kanskje litt hjerneskada å ?

  og likevel må mennesker som sitter å er kontor rotter i skjørta sine si at jeg har en "dark" stil,

  de har da på like svarte klær som meg??

  Jeg blir så provosert,

  når skal verden åpne øynene,

  la folk få lov å være den DE er,

  mene det DE mener,

  gå med det DE vil gå med!

  Jeg syns det er så syyyyykt kult med dem som tørr,

  tørr å være seg selv,

  er det så vanskelig?

  Får ikke jobb,

  ditt å datt,

  hvis du ser sånn å sånn ut...

  Piss meg i øret sier jeg bare,

  vær deg SELV

  DU JA!!...
  ^^Meg idag, ikke moteriktig for den eldre generasjonen, men jeg er MEG!

   

 • Publisert: 05.11.2012, 12:11
 • Kategori: tattoo
 • 9 kommentarer