tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Helt fullt!

 • Publisert: 03.10.2016, 12:51
 • Kategori: Musikk
 • Jeg begynte vel å samle på vinyl i... 2008? 2009? Jeg er jaggu ikke helt sikker.. På barnerommet mitt hadde jeg vinyl og platespiller og kan ikke engang telle hvor mange timer jeg har brukt på rygg på gulvet med bena oppetter veggen og hørt på plater. De platene jeg hadde på rommet mitt den gang var mutter sine, hun tok meg liksom aldri med ut for å shoppe plater, men gud så gla jeg var for de jeg faktisk hadde på rommet mitt som barn, og det ble ofte brukt. Jeg satser på at de går i arv til meg, og ikke til mine 3 andre søsken som ikke har noe forhold til dem, hehe! Jeg og musikk har vært bestisser hele livet, jeg kan huske jeg hadde walk-man og headset på senga om kvelden allerede som 3-4 åring. Jeg er totalt avhengig av å ha lyd rundt meg og det har jeg alltid vært. Platespiller på rommet fikk jeg da vi flyttet til Danmark, da var jeg 5-6 år. Så min forkjærlighet for vinyl startet tidlig. Samme med kassetter, senere Cd´r og nå idag, evig lange spillelister på spotify og fortsatt LP. Ser jeg noe jeg synes er fantastisk bra, kan jeg også kjøpe cd. (Kjøpte faktisk den nye skiva til Bon Iver på cd her om dagen, Frederik kjøpte den på vinyl). 

  Tenk at jeg har finni meg en mann som er like sykelig opptatt av musikk som jeg selv er? Tenk at det er så mye musikk vi enda kan vise hverandre som den andre parten ikke har hørt før. Det er pr. dags dato kun to artister han kan sette på spillern, som jeg rett å slett ikke takler eller liker. ALT annet liker jeg, og vil høre mer av. Og det samme i retur, det er ikke alt jeg setter på han liker heller, men jeg tror og vet han virkelig ELSKER mye av musikken jeg har vist han. Sammen skal vi oppleve mye ny musikk i årene som kommer <3 

  Anywho, poenget med innlegget mitt er jo at... LP treboksen min er full :O Æhh! Det betyr at jeg må få meg en ny, eller kanskje snekre meg en ny selv? Jeg er absolutt ikke ferdig med å handle vinyler, og har en lang liste på hvilke vinyler jeg enda ønsker meg til samlinga mi. Så nå har jeg altså vært på instagram på profilen til urbanoutfitters å finni meg litt inspo til åssen type vinyl hylle jeg vil ha. Så nå må jeg bare tenke litt, se litt i stua hvor jeg kan ha plass til det og åssen dette skal løses, en ting er sikkert, det må løses fort, hehe. 

  Legger ved bilder av noen av de siste platene jeg har shoppet, bilder av den fulle trekassa mi med plater i, bilde av hylla Frederik har sin vinyl i(har har noget flere enn meg kan du si, men med 10 år mer på baken pluss at han har drivi platebutikk i mange år er jeg unnskyldt, haha!) 


  ^^Her er vinyl hylle inspoen jeg har funnet så langt, er ikke det fine kule løsninger så vet ikke jeg!   ^^Frederik sine plater, Ja vin samlinga vår begynner å bli bra også! 

  ^^Den fulle boksen min.


  Angelica har høstferie, så jeg har tatt meg fri 4 dager denne uka -og det er så fortjent as! Jeg har kun hatt en uke sammenhengende ferie i hele år, så dette trenger jeg virkelig. 6 dager fri på rappen! Vi skal ut i finværet strax, mini vil på pokemon jakt, så da blir det sånn :) 

  Ønsker dere alle en fin dag! :) 

 • Publisert: 03.10.2016, 12:51
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Dagens ungdom har et forvridd øre for musikk.

 • Publisert: 18.04.2016, 08:43
 • Kategori: Musikk
 • Noen ganger så lurer jeg på, hører dagens ungdom på vinyl? Eller bare folk som er tre og fire år yngre enn meg selv? Hører de på vinyl? Hører de på musikk i det hele tatt? Da men jeg ikke ræl og tulle musikk, som er laget på måfå på 45 minutter, men ordentlig musikk, med gode produksjoner og bra tekster. Hører de etter? Følger de med på den store helhet og lydbilde? Legger de merke til all energi og lyd som er lagt inn? Prøver de å tenke seg til hvordan ting er laget ved å følge godt med? Kjenner de igjen hvis feks en beat er sampla fra et sted, og klarer de da og si hvor den kommer fra? Klarer de å føle, lytte og nyte musikken ordentlig? 

  Jeg for min del føler ikke at så alt for mange i mitt eget årskull engang har peil på musikk, og jo yngre jo mindre peiling. Hva er i ferd med å skje? Det blir gitt ut musikk hver eneste dag, oppsøker du feks Spotify for å få med deg nye utgivelser? Sjekker du igjennom artister som er helt nye eller du aldri har hørt om bare for å se om DU kanskje liker musikken demmes? Det virker som at dagens folk fra 30 år og ned rett å slett bare hører på det som ligger på listene, det som går på radio, det som er "populært", men hvor mye av den musikken som faktisk er bra og verdt og høre på kan jo diskuteres, må du ha samme musikksmak som vennene dine? Nå for tiden virker det ikke engang som at folk vet navnet på artisten/gruppa de sitter å hører på, folk vet rett å slett ikke hva de liker. Er ikke det skammelig? Musikk som er så viktig, så utrolig mye musikk har gitt meg fra jeg var barn med walk-man og kassettspiller på rommet og på sengekanten hver eneste dag, til å bli seks år å få platespiller og mammas vinyler på rommet, til å etterhvert også få cd spiller. Jeg kunne ikke sett for meg et liv uten musikk, et lydløst liv i det hele tatt ville vært helt umenneskelig for meg. 

  Veldig mye av den musikken som blir gitt ut idag kommer også på vinyl, det finnes ikke bare gammel musikk på vinyl som din gamle bestefar hørte på, -det virker som at mange tror det! Det er utrolig mye av det gamle som er bra, og mye mye av det nye. Og sjarmen med musikk, det er rett å slett å høre den på vinyl. Og vet dere hva som er sexy? Å kunne ha dype samtaler om musikk, fordi man har peiling på hva man hører på, hva man liker, og hva man ikke liker, og vet dere hva som er enda mere sexy? Når man kan begrunne sine oppfattelser godt fordi man har ordentlig peil på hvorfor man liker det og hvorfor man ikke liker det, fordi man faktisk har satt seg inn i det. 

  Det å kunne vite hva en sang handler om, hvor viktig er ikke det? Artisten har som regel et budskap, og hvor mange får det egentlig med seg? Hvor mange lytter til teksten? Hvis du synes det går for fort, så google låt, navn og lyrics og les mens du hører låta. Få det med deg, tenk over hva som blir sakt, filosofer og skap et bilde av hva låta betyr for DEG. 

  Jeg er redd for hva som er i ferd med å skje med musikken og folka som hører på den -Det er så ufattelig viktig. Sett pris på det og følg med! Jeg oppfordrer alle til å interessere seg og følge med, og i det minste -vit hva du hører på. 

  Nå skal jeg straks stelle meg og komme meg på jobb, ha en fin mandag alle sammen, og husk -Sjekk ut litt ny musikk :) 

  ( Du kan i søkefeltet på Spotify skrive Talla Lilleeidet, og sjekke ut mine spille lister, der kan du finne mye bra inspo, les mer om det her: http://tallatroll.blogg.no/1458226671_min_spotify.html )

   

 • Publisert: 18.04.2016, 08:43
 • Kategori: Musikk
 • 5 kommentarer
 • Medina!

 • Publisert: 14.04.2016, 22:09
 • Kategori: Musikk
 • Har dere hørt om Medina? Dansk sanger, utrolig dyktig. Tekstene handler utelukkende om kjærlighet, både i positiv forstand og i negativ forstand, og de er lette for mange å kjenne seg igjen i. Hun slapp ny låt nå forrige uka, og jeg synes den var skikkelig bra, det minnet om de andre låtene hun har som jeg er skikkelig gla i. Tenkte jeg skulle tipse dere mine kjære lesere om denne dyktige sangerinnen, her er det musikk og produksjoner som passer både til fest, til hverdag og til sippedager, hehe.. Legger ved noen av mine favoritter her, og selvfølgelig den nyeste "Forgapt" øverst her. Sjekk henne ut! :) 

   
   
   
   
   
   
   
   
   


  Håper dere likte musikken, du finner henne også på Spotify -Så det er lett å legger favorittene inn i egne spillelister :) Søker du på meg (Talla Lilleeidet) i søkefeltet på Spotify kan du sjekke ut mer av musikken jeg hører på, listen jeg holder på å bygge opp nå om dagen heter "Livet" Sjekk ut da vel :) 

  Kos dere med digg musikk i kveld! 

 • Publisert: 14.04.2016, 22:09
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Feel the sound

 • Publisert: 01.04.2016, 09:22
 • Kategori: Musikk
 • God morgen, endelig Fredag og helg! 

  Jeg ligger i senga å starter dagen med sola igjennom vinduet og hører på musikk, tenkte å dele noen låter med dere. Kanskje dere finner noe nytt å høre på i helgen? Disse låtene er utrolig digg å tusle til jobb til hvertfall. Så snart skal jeg stå opp og gjøre akkurat det, gå til jobb i sola med musikk på øra. Idag har jeg èn kunde, vi skal fortsette på en sleeve, så kommer nok til å bli sittende noen timer vil jeg tro. Det skal bli deilig med helg, selvom jeg dog har hele 3(!!) kunder imorgen, Lørdag -det skal bli godt å slippe å stå opp klokken 7 om morningen i det minste. Og det skal bli godt å nyte helg meg ungene og kjæresten, det gleder jeg meg masse til. Men nå skal dere få lov til å lytte å nyte noen fine sanger :) 

   

   

   
   
   
   
   
   

   

   

   
   
   
   
   
   
   
   
  Og dere som ikke har hørt den ennå, må sjekke ut denne, jeg laget et eget innlegg om låta til Kristian her http://tallatroll.blogg.no/1458286483_bilder.html


  Ønsker alle en fortsatt fin fredag, håper det er sol der du er også :) 
   

 • Publisert: 01.04.2016, 09:22
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Bilder.

 • Publisert: 18.03.2016, 12:40
 • Kategori: Musikk
 • Jeg må bare si WOW, Kristian. Du fikk fram følelsen i meg hvertfall! Jeg ble sittende og mimre, noe jeg er veldig gla i, ble også sittende å tenke på dem som ikke er her med oss lenger, samtidig som jeg tenkte på noen blogg innlegg som jeg lagde for et par uker siden med masse gamle bilder. Jeg ble sittende å tenke på ungdomstia her i Larvik, hvordan ting var før, Kongegata, konserter, Gloppe og masse sprell. Jeg ble sittende å tenke på at du er like flink på Norsk som du er på Engelsk, jeg tenkte at sånt som dette burde du lage mer av. Jeg ble sittende å fundere over livet mitt, noe jeg gjør veldig ofte fra før, hvor lykkelig jeg er hvor jeg er idag, med menneskene jeg er med, og med alt jeg har oppnådd. At jeg faktisk kan strekke meg til å si at jeg er stolt av meg selv og hva jeg har fått til, akkurat som du også burde være. Jeg blir sittende å tenke at jeg er gla for at jeg er såpass oppegående og tilstede at jeg lever her og nå vær eneste dag av livet mitt, at jeg tar inn alt og føler på det meste, at jeg rett å slett lever, mitt liv.

   

  Du fikk frem den riktige følelsen og et veldig sårbart men på samme tid sterkt humør i meg, det var virkelig flott og jeg ble rørt. Dette er musikk man kan mer enn å høre, nemlig føle. Sånn skikkelig ta og føle på. Jeg synes du er flink! Det har jeg alltid synes, og jeg syns det er spennede å følge din vei og din utvikling. Jeg synes det er fint med måten du åpner deg opp og gjør deg sårbar i musikken din. Jeg har mye av den første musikken din liggende, noen ganger tar jeg det frem og hører igjennom, du har vokst mye siden da, men man kan fortsatt høre at det er deg. Din personlighet har alltid speilet seg i musikken din, du prøver ikke å være noe du ikke er, du er ærlig, og det liker jeg. 

  video:video1458286759

   -Her er linken så du kan se videoen i bedre størrelse og kvailtet. https://www.facebook.com/siriusofficial/videos/1157411407626784/

  Jeg har aldri vært no særlig flink til å gi kompelimenter, ros, skryt eller det å snakke om følelser med mindre det har vært noe negativt. Men det å rett å slett gjøre meg selv litt sårbar og fortelle det jeg føler også på den positive måten, uten å føle at noen skal bruke det mot meg senere, skjønner dere hva jeg mener? Du snakker om en sårbar følelse eller sak, og plutselig vender noen deg ryggen og stabber deg med dine egne følelser, det gjør vondt, og er nok derfor jeg ikke åpner meg for verden på den måten. Men det er noe jeg prøver å lære meg, det å gi kompelimenter, og jeg begynner faktisk å bli flink, mener jeg noe fint å bra om noen, så fortjener de å høre det. Jeg vet jo at jeg setter pris på om noen gir meg skryt for det jeg gjør også, om det så er i jobb sammenheng, da tattoo, eller om det er i interiør sammenheng, eller rett å slett bare et kompeliment fordi jeg er en god mor eller flink på kjøkkenet. Jeg tar til meg alt folk sier til meg, selvom det er vanskelig for meg å vise hvor mye jeg faktisk setter pris på det som blir sakt. Så jeg som er veldig sånn at jeg behandler andre, sånn jeg liker at folk behandler meg. Da må jeg rett å slett ytre når jeg synes at folk er flinke, akkurat som Kristian/ Sirius er.   Hopp inn her for å følge Kristian og få med deg musikken med en gang den kommer https://www.facebook.com/siriusofficial/?fref=ts

  Her finner du "bilder" på spotify https://play.spotify.com/track/5rBADdyWm8H23asIhh34SI

   

 • Publisert: 18.03.2016, 12:40
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Musikk tips:

 • Publisert: 17.03.2016, 17:55
 • Kategori: Musikk
 • Som jeg skrev om i forrige innlegg bruker jeg mye tid på musikk, det har jeg gjort hele livet. Så da tenkte jeg kanskje noen av dere var på jakt etter noe ny musikk å høre på? Så da kunne dere jo eventulet ta et titt i mine lister å se om dere fant noe gøy der, eller eventuelt følge spillelistene mine på spotify. Jeg får ofte spørsmål av kunder på hva som blir spilt i sjappa, og samtlige lister som blir spilt på Bohemen Tattoo ligger da på min spotify. Du søker opp Talla Lilleeidet i søkefeltet på spotifyen din. Sånn som dette:  Jeg er altså veldig lett og finne, som du kan se. Og spillelistene mine ser slik ut:   Livet: Er den spillelista jeg holder på å lage nå om dagen, den er fylt med litt av hvert. 

  Eargasm:  Ja, navnet sier jo seg selv. Her ligger det bare og da mener jeg BARE god låter som for meg rett å slett er øreorgasme, haha! 

  Bohemen: Dette er jo da til nå den mest spilte lista på Bohemen Tattoo, hvor dere alle mine kjære kunder kan finne sangene dere har på hjernen og har lett etter. Her ligger det mest hip-hop men også andre sjangere med bra musikk. 

  Slooow: Her ligger det mye rolig musikk, altså sånt man kan synge med til, og mye annen "alternativ" musikk, alt fra nydelige piano melodier til Tegan & Sara. Altså litt for enhver smak og veldig deilig å høre på om man feks. lager mat. 

  Stemning: Den sier jo nesten litt seg selv, men denne er altså perfekt på vorse, syns jeg hvertfall. Litt av låten med litt "futt" i som jeg liker, og litt av det som har liggi på listene oppigjennom. 

  HappyKosDansk: Jeg har jo som dere vet vokst opp i Danmark, så her har jeg lagt mye dansk musikk, i alle sjangere, alt fra hip-hop til rolig. 

  SmoothISH: Denne lista ble også MYE spilt på Bohemen Tattoo en periode, her er det dog mest Hip-Hop. 

  Nostalgi: Her ligger vel igrunn hele min barndom, ungdomstid og frem til 20 åra i musikk alt under ett, veldig gøy liste og mimre med, og veldig gøy på fest også, haha! 

  Talla´s Chill: Dette er vel igrunn den første lista jeg noen sinne lage på spotify, her er det litt av ALT fra a-å! 

  Crazy Banana: Ja, denne listen er full av DubStep, Elecro House og de sjangrene der :)  

  Rock it up: Skulle liksom lage en liste som var litt rocka for noen år siden, men kom aldri så langt, så denne er veldig halv-veis kan man si. 

  Angelica<3: Dette er da Angelica´s favoritter og utifra alderen (7år), så kan dere jo tenke dere selv, her er det litt av hvert å by på fra Justin Bieber, Katy Perry og Markus og Martinius, til å med møkkamann er der.. Hehe... 

  SmallPersonMusic: Dette er da tradisjonelle Norske barnesanger for de aller minste. Og noen danske tror jeg faktisk å.

  Christmas: All julemusikk samlet på et sted, mye bra og mye dårlig! Haha... 

   

  Så nå kan dere altså finne meg på Spotify og høre på listene mine. Jeg anbefaler selvfølgelig hvertfall å sjekke ut de 4-5 listene som ligger på toppen:) Lytt og føl, kos dere og ha en fortsatt fin kveld. 

  -Talla

   

 • Publisert: 17.03.2016, 17:55
 • Kategori: Musikk
 • 2 kommentarer
 • Flashbacks

 • Publisert: 10.03.2016, 20:25
 • Kategori: Musikk
 • God kveld! 

  Sitter på youtube og surfer på musikk og gamle låter som minner meg om ungdomstia mi, herregud så mye minner, og en helt sinnsyk tid av livet mitt, fylt med hip-hop, konsterter, flying, alkohol, venner og mye annet sprell. Jeg skal nødig gå i alt for mye detaljer av ungdomstia mi, den er rett å slett ikke blogg vennlig, og er det noe som nødig skal bli brukt mot meg i negativ favør så er det min kjære ungdomstid, haha! Men likevel vil jeg gjerne dele noen sanger med dere, kan ikke dele alt, da blir det milelangt og jeg må sitte her i flere uker i strekk å finne låter, heh... Men nå velger jeg å konse på svenske og norske hip-hop minner, noen flere som har minner til disse låtene? 

   
   

   
   
   
   

   

   
   
   
   
   
      

   
   
   
   
   
     Det får være nok for denne gangen, håper flere letta på smilebåndet? :) 

  Ha en fin kveld! 


      


      


   


   

 • Publisert: 10.03.2016, 20:25
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • 10 musikk video favoritter

 • Publisert: 02.02.2016, 09:14
 • Kategori: Musikk
 • God morgen! :)

  Som dere vet er jeg over gjennomsnittet opptatt av musikk, og det er igrunn ikke et stille sekund rundt meg, det hører til sjeldenhetene. Men det er jo utrolig mye musikk som har sinnsykt fine tilhørende videoer, så nå tenkte jeg å dele et par av mine favoritt musikk videoer med dere. Slå dere ned å nyt denne Tirsdagsmorgen, her er det mye fint, rørende og gøy! 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Nå føler jeg at jeg kunne laga et evig langt innlegg her, men dere må jo også gidde å se alt og reflektere litt over det, og ikke minst hva som blir snakka om i tekstene. Det er derfor jeg er så gla i Hip-Hop fordi det er så sinnsykt mye budskap og gode poeng i tekstene. Så se, hør og nyt. 
  Nå skal jeg snart dra meg ut av senga å komme meg i sving, jobben kaller :) 


   

 • Publisert: 02.02.2016, 09:14
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Noen av mine favoritter!

 • Publisert: 02.12.2015, 15:55
 • Kategori: Musikk
 • Jeg er jo som mange av dere vet, over gjennomsnittet opptatt av musikk! Det er ikke et stille minutt rundt meg, det første jeg gjør når jeg står opp er å sette på musikk som er på hele dagen, og sånn har det vært så lenge jeg kan huske, jeg måtte ha musikk for å sovne som barn også! Jeg hører like mye på tekstene som på produksjonen av låta, beaten/melodien. Utifra at jeg hører på så mye musikk som jeg gjør er det vanskelig for meg å velge noen favoritter. Men tenkte jeg skulle ta en topp 10 utifra den høsten her bare, altså hva jeg har hørt mest på de siste 3 månedene bare da. Det kommer til å bli hardt for meg å velge bare én sang fra hver for å liksom skulle være DEN låta jeg skal vise dere... Jeg er ganske alt spisende når det kommer til sjangere, men jeg får vel inrømme at det mest hovedsakelig går i Hip Hop! 

   

  1. CUNNINLYNGUISTS! De gjelder forsåvidt alltid, ikke bare de siste månedene! De slapp første albummet sitt i 2001, og det var "Will rap for food" skiva, jeg oppdaget vel den i 2003? da de også akkuratt hadde slippi skiva si "SouthernUnderground" Så de 2 skivene gikk på repeat for meg over en lang periode. Dette var noe av den beste HipHop´en jeg hadde hørt noensinne, og det er det fortsatt den dag idag! De har noen helt utrolige produksjoner! Så siden 2003 og til idag har jeg DIGGA cunnin, og jeg har vært på konsert med dem hele 3 ganger. Den ene gangen de hadde konsert i Oslo var de faktisk med meg og et par andre veninner på byen(Mono) og på nasj etter konserten, det var jo stas og prate mere med dem og bli litt mere "kjent" med personlighetene bak noe av favorittmusikken min, kremen av kremen liksom! Det som også er stas er at Thomax fra Bodø også har produsert noen av låtene dems, hvor fett er ikke det? En norsk kar bak gutta fra Cunnin! Cunnin består av 3 karer, Kno, Natti og Deacon The Villain fra Lexington, Kentucky, US. De har også laga noen solo album hver for seg som absolutt også er verdt å sjekke ut. 

   


  2. GRIEVES! En helt konge kar som nå har slått seg ned i Seattle, Washington men er fra Chicago på 31 år. Han hørte jeg faktisk først om i 2011 da han slapp skiva Together/Apart, men jeg må si han er sykt dyktig! Og jeg gleder meg til å følge han fremover, han er faktisk også med på et par av låtene til Cunninlynguists. Grieves har hooka seg med en kar som kaller seg Budo, han er en sykt dyktig produser. Grieves & Budo skulle egentlig varme opp på en Cunnin konsert jeg skulle på engang, men de blei cancelert rett før, jævlig kjipt! Jeg var jo der like mye for å høre det som det andre. 

   
   
   
   
   

   

  3. G-EAZY! Er en kar fra Oakland, California. Han er faktisk 1 år yngre enn meg selv, altså 26 år. Han lager fantastisk bra musikk! Det er ikke mange album du kan sette på hvor SAMTLIGE sanger er bra, altså alle låtene til G-eazy er bra! Man slipper å skippe en låt på noe som helst tidspunkt! Det var faktisk først ifjor vinter jeg hørte om G-eazy igjennom en kammerat, så gleden var stor når jeg fant ut at jeg hadde mange album å høre meg igjennom da han hadde sluppet 7 mixtapes/album allerede. Her er det jo nesten umulig å velge en låt jeg vil dele, men jeg kan jo egentlig bare ta en for alt er konge, så jeg velger den ferskeste kun 1 mnd gamle låta! Men jeg råder deg til å sjekke ut mer av musikken hans. Kan ikke noen fikse så han her skal ha en konsert i Norge a? 

   

   

  4. YELAWOLF! Er en rapper/sanger på 35 år fra Gadsden, Alabama, United States. Han lager jo helt fantastisk bra musikk da, og har har pryda mange av mine hverdager den siste tia, dessuten så er han jo coolcat i livs-stilen sin med masse tattiser og litt sånn hva skal man kalle han? Ja du kan jo se selv, han er en rå type! Han hadde akkuratt konsert i Oslo, som jeg desverre ikke hadde anledning til å dra på, men neste gang han skal ha konsert no sted i Skandinavia skal jeg være første til å kjøpe biletter! 

   

   

  5. ANGEL HAZE! Råaste dama! Det er ikke mange damer som kan shiten sin når det kommer til rap, det har så langt som jeg personlig synes bare vært denna dama og Natasja Saad fra Danmark som har NAILA det! Og det råaste er jo at denna dama kun er 23 år! Tenk hvor rå hu er om 5 og 10 år til da? Hun er fra Detroit, Michigan, U.S. Jeg så henne LIVE på Stavernfestivalen ifjor, da 2014, og det var helt fantastisk bra! 

   

  6. MAC MILLER! Jeg diggærn! Han er også kun 23 år, han har jo også et helt vilt potensiale, tenk hvor mye bedre han kommer til å bli med åra?! Han er fra Pittsburgh, Pennsylvania, United States. Kan noen få denna karen til Norge? Jeg vil på konsert! 

  6bMmhKz6KXg

   

   

  7. SADISTIK! Er en kar fra Seattle, Washington, U.S. på 29 år. Han har et par låter sammen med Kno fra Cunninlynguists faktisk. Jeg syns han er drit rå! Og burde sjekkes ut! 

   

   

  8. ASAP ROCKY! Han er faktisk akkuratt like gammel som meg, 27 år! Og kommer fra Harlem, New York, U.S. Jeg har likt musikken hans i noen år og de fleste har vel hørt Fuckin problems ? Jeg så han live på Stavernfestivalen i år, og det var jo jævlig bra da, om jeg kan si det sånn! :) 


   

  9. HOLLY DRUMMOND! Ei råkul dame som bor i Glasgow, og er kun 21 år! Og det er ganske vilt for det er noen år siden jeg oppdaget en dubstep låt hvor hun sang på, så da kan ikke hun ha vært gamle klumpen! Stemmen hennes skiller seg veldig ut fra alt annet og hun er verdt å sjekke ut. Sykt dyktig dame! Den låta jeg kommer til å dele nå er jo helt sykt kult laga, og er et must på vorse! :)  

   

  10. BURIAL! Litt sånn eargasm avslutning her helt på bunn av lista! Detta her er jo helt nydelig og han har så sinnsykt mange fete låter, asså hva skal jeg velge? Burial er en kar fra South London som jeg begynte å høre på i 2009?! Ja rundt der.. Helt fantastisk asså, tror faktisk jeg skal dra fram en av de eldere låtene, som egentlig er Bloc Party sin men som han har remixa! 


  Håper du fant noe du kunne like?! Jeg har hvertfall kosa meg med å lage detta innlegget, mens jeg har liggi i tattoo pain, innlegg om tattooen kommer litt etterpå idag!  Må bare bli ferdig så dere kan få se resultatet også :)

   

 • Publisert: 02.12.2015, 15:55
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • hits