tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Julen i bilder.

 • Publisert: 26.12.2015, 13:03
 • Kategori: Personlig
 • Som dere fikk med dere hadde vi "julaften" her for Angelica med familie på besøk om mandagen, det var kjempe koselig. Maten smakte og Angelica fikk så mye fint. 

  Det ække rart i jeg er gla i dissa 3 folka her, se på de da ^^ (smiley med hjerter i øya)

  På lillejulaften dro Angelica til Pappan sin for å feire jul og være der til 4 juledag. Her koser vi oss på senga med pusene morgenen før hun dro.^^ På kvelden på lillejulaften var vi på middag hos foreldrene til Frederik, det var også veldig hyggelig:) 

  Nedenunder nå kommer det bilder fra julaften, da var vi hjemme og koste oss hele dagen og var borte hos min mor og søsken og spiste middag og åpnet noen pakker der, og dro hjem igjen og åpnet resten av pakkene her. 

  Frederik var julenisse for min minstesøster Amanda. Det var stas.


  Første juledag slo sykdommen skikkelig inn og vi lå rett ut på sofaen alle mann, på kvelden var vi på middag hos min far og hans kone, på pinnekjøtt, det var nydelig! :) 

  Dagene flyr, med ting som skjer og middager her og der får man liksom ikke satt seg ned å nyti fri og tiden med hverandre ordentlig. I tillegg har vi selvfølgelig fått førkjølelses influensa hele gjengen. Godt jeg har 3 dager fri neste uke også som jeg kanskje kan få lagt beina høyt å nyti fri uten å være syk eller skulle noe annet.

  Idag er det andre juledag, og vi skal på middag til Frederiks tante og onkel og deretter på 2.juledagsfesten på Bølgen, selvom formen egentlig tilsier at man bare burde bli hjemme, men da får man heller dra hjem tidlig hvis man kjenner det absolutt ikke går. 

  God jul alle sammen, håper dere alle er friske og nyter tiden med hverandre, barna og familien :) 

   

 • Publisert: 26.12.2015, 13:03
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Juledagen fortsetter

 • Publisert: 21.12.2015, 14:09
 • Kategori: Personlig
 • Minstemann power napper, så da benytter jeg sjangsen til å oppdatere litt fra dagen vår. Sesam stasjon står fortsatt på i bakgrunnen, vi har vel snart runna alle de 24 episodene tenker jeg. Nå har vi laget risboller, og selvfølgelig smakt på både eggedosis og deigen, kaller man det deig ? hehe.. tror igrunn ikke det, men dere skjønner hva jeg mener. Jeg griser og roter no veldig når jeg holder på i kjøkkenet, så det måtte ei runde med støvsugern til, deretter litt rydding og så dekking av bord til ikveld. Angelica fikk akkurat besøk av Amanda så de er oppe og leker. Jeg driver å éller mellom en liten morfar på sofaen, eller om jeg skal gå å stelle meg. Jeg er hvertfall i rute, medisterkakene steka jeg klare igår kveld, steika er salta og peppra og klar til å bli stekt i ovnen, og alt det andre tilbehøret går sin gang etterpå:) 

  Her kommer litt bilder, legg merke til ansiktet til Ailo når han spiser klementin, priceless! Hehe

   

    

    

    

    

    

    


    

    

 • Publisert: 21.12.2015, 14:09
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Deilig julemorgen!

 • Publisert: 21.12.2015, 09:26
 • Kategori: Personlig
 • Ja, for Angelica skal nemlig feire jul hos pappaen sin i år, så idag er det "julaften" her i huset. Jeg har tatt meg fri fra jobb, sånn måtte det bli idag i å med at jeg skal kokkelere julemiddag til 13 personer til ikveld, det skal bli super koselig og jeg gleder meg til julemiddag, det er rett og slett noe av det beste jeg vet. 

  Frederik har dratt på jobb, så vi gleder oss masse til han kommer hjem i 16 tiden. Jeg og barna har hatt en koselig morgen med egg til frokost, nå skal vi ha sesam stasjon marraton litt, har nemlig en dvd med alle 24 episodene på, så da er det nostalgi i huset på hu mor og barna synes det er kjempe gøy også! Bare slappe av liiiitt til før dagens forberedelser starter.   Jeg gleder meg skikkelig til ikveld, det er ikke ofte alle er samlet på den måten som det blir idag, min mor og mine søsken, mormor, min far og hans kone, og Frederiks foreldre. Det er egentlig helt perfekt for meg at julaften blir idag, selvom jeg, Frederik og Ailo skal vente med pakkene til selveste julaften, men at samværet skjer idag er helt nydelig, både jeg og Frederik har nemlig hatt et ønske om en rolig julaften, i vårt eget hus, i vårt eget selskap. Så det skal godt med en rolig julaften i år med masse hjemmekos. Vi skal dog på middag til min mor så det blir en liten tur ut av døra, men hun bor jo rett borti gata så det er ikke noe stress. 

  Angelica har masse sommerfugler i magen for kvelden, og er minst like spent som på selveste julekvelden, hun fikk nesten ikke sove i går kveld, og hun har allerede hoppet inn i pynteklærna hun skal ha på seg ikveld. Jeg gledes over barna på denne tiden av året og tenker tilbake til da jeg selv var liten, det var jo så stas! 

  Nå skal vi leke og slappe av litt til her før dages gjøremål setter igang.   Tenk at jeg var så heldig å møte "Leonora" som barn, ganske stoka unge der altså. Og den joggedressen, HVOR er den?! Så sinnsykt kul, den hadde jeg lett dratt på meg idag også! 

  Ha en fortsatt fin jul, og dag alle sammen. Vi blogges ! :) 

   

   

 • Publisert: 21.12.2015, 09:26
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Nei takk, mamma!

 • Publisert: 17.12.2015, 19:31
 • Kategori: Sterke meninger
 • Angelica kommer hjem fra skolen med en lapp, en lapp hvor vi foreldre skal skrive under på hvorvidt vårt barn skal delta i kirken med klassen nå som det er jul. Jeg er for at det er opp til barnet selv og bestemme, selvom jeg er hennes mor kan jeg ikke velge hennes eventuelle tro, jeg kan veilede henne, akkuratt som de gjør på skolen når de har Kristendom, Livssyn og Etikk. De lærer mye igjennom åra på skolen, og hva hun til slutt ender opp med å tro på eller eventuelt ikke tro på det er ikke opp til meg og bestemme. Hennes svar når jeg spurte om hun skulle være med i kirken var hvertfall, -Nei takk, mamma! 

  Jeg bestemte meg derfor for å la lappen ligge på kjøkkenbordet i noen dager, før jeg spurte igjen, og svaret var enda det samme, jeg prøvde meg med: De fleste du leker med på skolen skal nok i kirken, og det kan jo hende det er koselig?! Men svaret var plent: - Nei! Ok... Jammen da sender jeg lappen til skolen. 

  Barn skal selv få velge, de har en rett til selv og velge, akkuratt som alle oss andre, uansett hva de kommer fra tidligere. Man kan ikke manipulerere/hjernevaske barna til å tro på det samme man selv gjør. De må få lov til å bli kjent med alle religionene som er og selv velge, når de har blitt store nok til det. 

  Merkelig nok så er det så utrolig mange som deler samme syn på det som meg, at barna selv skal få lov til å velge og at de støtter dem uansett, men like hærlig står de å døper babyene sine i kirka? Hva skjedde med rett til selv og velge? Da har dere jo allerede valgt for dem! Svaret pleier da og være: "Vi gjorde det for tradisjonens skyld" eller "Ja men da kan de jo bare melde seg ut når de har blitt større, da er de jo hvertfall døpt hvis de velger og konfirmere seg senere". 

  Jeg tenker bare for en gjeng meg HYKLERE !! De har jo ikke fått velge selv i det hele tatt, dere har valgt for dem, og nå er de medlem av den Norske Statskirke, som et kristent barn, dere ikke har tenkt til å oppdra i den kristne tro i det hele tatt. 

  Og ikke nok med det! Hvis ditt barn rundt konfirmasjonstider VIRKELIG har lyst til å konfirmere seg kristelig, fordi barnet har valgt og være kristent, -ja, da døper de seg da! Før konfirmasjonen sin, så de får mulighet til å konfirmere seg kristelig. Og ikke kom med en teit unnskyldning med at "Stakkars barn, så flaut og døpe seg i en så stor alder!" Nei vet du, det er ikke flaut i det hele tatt for hvis det er noe ditt barn virkelig tror på og ønsker så er det ikke flaut i det hele tatt, da er det vel bedre at deres egen dåp faktisk er noe de selv husker og har valgt??

  Jeg synes det er respektløst ovenfor Kirken og ikke minst ovenfor barnet at foreldrene tar slike store avgjørelser for dem, allerede som spedbarn. Og ikke minst respektløst av dem som sier ja til å være faddere, som faktisk ikke tar oppgaven særiøst, man sier ja til å delta og oppdra barnet i kristen tro, gi dem gaver som har med kristendom og gjøre, og ikke minst ta dem med i kirken en Søndag i ny og ne, men hvem gjør vel det? Folk må rett og slett ta seg sammen, og ikke se så løst og lett på ting, ha litt respekt!  

  Angelica er ikke døpt, og hun kan selv velge! NÅR hun blir stor nok til det! Så når min datter kommer hjem med en lapp fra skolen om hun skal i kirken eller ei, er det fullt og helt hennes valg -selvom hun kun er 7 (snart 8) år!  

  Jeg skriver ikke dette for å gre dere alle over samme kammen, selvom jeg virkelig håper at dere som har døpt barna deres i kirken følger det opp oppdrar dem som dere skal. Jeg skriver det heller ikke fordi jeg selv ikke har en tro, for det har jeg så absolutt. Men det er et helt annet tema, og min tro er heller ikke noe jeg prøver å prakke over mine barn, de skal få velge selv. Spør de, så klart får de svar, men svar som ender med -Det tror jeg, men det betyr ikke at du må tro det samme!   

 • Publisert: 17.12.2015, 19:31
 • Kategori: Sterke meninger
 • 4 kommentarer
 • La barn være barn!

 • Publisert: 17.12.2015, 10:25
 • Kategori: Sterke meninger
 • Hvem har bestemt at den fargen er til det kjønnet og den er det det andre? Jeg kjenner det bobler i meg. Kan ikke barn få gå med den fargen klær de vil? Og når de er babyer det vi som foreldre putter på dem. Om Angelica vil gå i spiderman genser mens Ailo vil gå i skjørt, hvem bryr seg? Samfunnet har bestemt at man allerede som barn skal deles inn i båser. Gutter skal ha blått, grønt og brunt, og jenter rosa, lilla og rød. Jenter må ha den rosa bamsen og sutten mend gutta skal ha blå. Altså, hvorfor? Jeg syns at barneavdelinga skulle vært felles, altså at alle klærna hang sammen i en stor avdeling, på ingen måte delt opp til det ene eller andre kjønnet i det hele tatt, basert på åssen kjønn de har mellom bena. La barn få være barn! La jenter leke med biler, og gutter leke med barbie. 


  ^Ailo i barnehagen for et par uker siden:)

  Jeg ble så provosert og forbanna når de laga LEGO friends, altså særiøst? Den ene tingen som liksom etter "loven" var unisex leke! Kunne ikke den bare ha forblitt som den var? Måtte det liksom bli delt opp i en - den er til gutt - og den er til jente greie? 

  Og til å med barnebiblene, i rosa og blå? Really?! Står det forskjellige ting til gutt og jente også da eller? Trodde bibelen var 1 bok, typ her er den sånn ser den ut. Man kan vel ikke gi den ut i flere varianter for hvilken grunn? At den skal se bedre ut? Manipulere til å tro med farger? Ærlig talt, så lavmål.. 

  Nå som det er så populært blandt voksne menn og ha hinsides mye sjegg og langt hår, hvorfor kan ikke da kidden på snart 2 år ha langt hår uten at noen må sette fingern på det og kalle han for en hun? For er det virkelig sånn at det kun er voksne menn som kan ha langt hår og ikke barn? Er det sånn at alle jenter med kort hår ser ut traktorlesber helt til de runner 60 år for da er det "normalt" at de har kort hår? Jeg kjenner jeg blir forsyrra på innsiden av hvordan mennesker alltid -ALLTID kan finne en grunn til å kommentere negatvit på hverandre, pirke på hverandre, belære hverandre, og å ville bestemme over andre. 

  Alle leker som blir laget som liksom skal være unisex leker, blir til å med også laget til hvert kjønn, nemlig en i blå og en i rosa, men det skal liksom være en leke som er til begge kjønn, hvordan kan de si det når de lager 2 like i hver sin farge? Hva skjedde med å lage en leke i én farge? 

  Har det allerede gått så langt at det er forsent å snu nå? At det er forsent for barna å skjønne at jenter også kan leke med biler. At det er forsent for gutta å skjønne at de kan trille dukkevogn? Angelica hadde som baby like mye klær fra "gutte avdelinga" som "jente avdelinga" hun hadde både biler og ponnyer, men det var ikke lenge hun gikk i barnehagen før hun kom hjem og ville kaste alle " gutte lekene", før hun ville sette all "gutte legoen" på loftet og kun ha lego friends framme, før spiderman gensern ble kasta ut av skapet, skjønner du? Kommer de holdningene da fra de ansatte i barnehagen eller fra de andre barna? Eller er det rett og slett bare samfunnet som slår inn helt feil? 

  Da jeg selv var liten måtte mamma krangle godt med meg for å få på meg en kjole, jeg likte meg helst i bukser/tights og converse. Jeg var enten oppslukt i lego, biler eller ute i skogen og lekte og bygde hytter. Hvorfor vil da samfunnet at jeg skal si at jeg var en tomboy som barn for at de skal forstå hva jeg mener? Jeg var vel bare et barn som alle andre?! 

  Jeg har hvertfall et stort ønske om at her i vårt hus så skal barna skjønne at det er ingen ting som heter at den er til gutt og den er til jente, det finnes ei heller en fasit på hvordan gutter skal se ut, eller hvordan jenter skal se ut.

  Nå har det seg sånn at Angelica er veldig jålete og liker å gå i kjoler osv, men hu gjør det med stil vil jeg si, hun drar inn alle farger og elsker strikket tøy, hun har fått kle på seg selv og velge klær selv ikke bare i skapet hjemme, men i butikkene også siden hun var ca 3 år. Men hun er alikevel kanskje den "typiske jente" sånn sett, selvom ikke jeg har gjort noe for at hun skal være det. 

  Ailo er enda så liten at han ikke har fått utfolde seg enda, men det skal han absolutt få lov til. Jeg prøver å ikke handle så mye blå hvertfall, det går mere i grått og sort kanskje, samt gensere med kule print på. 

  Det er viktig at vi som foreldre lar barna få handle selv, altså trenger ungen en ny bukse så ta ungen med til butikken så de kan velge selv hvilken de vil ha, det er ikke vår jobb og skape dems image. De er egne individer, med egne meninger og egne oppfattelser av ting, og vi foreldre må ikke stå i veien for hvem de vil være, vi må støtte dem og besvare spørsmålene dems, ikke bare feie det avgårde. Vi er med på å skape våre barn, men de er helt klart egne individer. De møter mange på deres vei allerede i tidlig alder,  barnehageansatte, lærere, venners foreldre og annen familie ingen av dem er med på å oppdra våre barn, det er det kun vi hjemme som gjør, men de setter selvfølgelig sine spor og gjør en innvirkning på oppfattelsen til barna. Men ikke glem at de skal lære og tenke fritt, og ikke minst og få lov til å tenke selv. 

  Verden er en lekeplass, bruk den, lek med tingene på den, mennesker, finn deg selv, og finn andre. Ikke bruk energi på negativitet og bagateller, se lyst og positivt, lær barna dine og kjærlighet og nestekjærlighet, empati og symptati. Elsk livet, hverandre og verden. Gi barna dine gode grunnverdier til de skal ut å starte ferden sin med egne erfaringer selv. 

  Og til deg som leser -Aldri mist barnet i deg selv! 


  ^Angelica 0-4 år (Tenk at hun blir 8 år til Mars, tia flyr)


  ^Ailo 1- snart 2 år.

 • Publisert: 17.12.2015, 10:25
 • Kategori: Sterke meninger
 • 2 kommentarer
 • Hektisk førjulstid.

 • Publisert: 14.12.2015, 10:05
 • Kategori: Personlig
 • Snart er det jul! Faktisk så er det jul her i huset allerede neste mandag siden Angelica skal feire jul hos pappan sin i år. 1 uke til vår julaften, 1 uke igjen! Jeg har aldri latt julen stresse meg, jeg har så å si alltid vært ferdig med alt av julegaver, julekort og pakkekalender pakker i November senest, jeg har liksom alltid vært ferdig med alt så jeg har kunne nyte Desember og bruke tiden til julebakst og atter julebakst, forberedning av middager osv. Men i år!? Jeg kjenner stresset begynner å spise meg opp innenifra og ut! Jeg aner særiøst ikke hva jeg skal ta meg til nesten.. Pynten var hvertfall oppe til 1 Desember som den alltid er, pakkekalender pakkene ble stress shoppa inn dagen før de skulle henge på veggen, julegavene er ikke engang startet på, ikke har jeg invitert dem vi vil ha her neste mandag på vår "julaften" ennå heller, Lussekattene fikk jeg bakt igår på Lucia dagen, men de andre 7 slagene da? Pepperkakehuset ligger fortsatt i boksen sin på kjøkkenbenken... Ikke har jeg begynt å forberede handle liste til mandagsjulemiddagen heller, medisterkakene er ennå ikke stekt klare og lagt i frysa så jeg vet det blir enklere for meg når mandagen kommer. Jeg skal nemlig jobbe til kl 16 neste mandag og gjestene kommer kl 18. Så jo mere som er ferdig til da, jo bedre!   Det blir ingen julekort i år, det blir ikke 7 sorter kaker heller, ei heller noen julekonfekt. Men det skal bli julegaver og deilig mat, det skal det bli!  Juletreet handlet vi igår og det kom seg så langt som til på trappa utenfor, idag skal vi ta det inn og pynte det. Innhold til julestrømpene må også fikses. 

  Jobben kommer først denne måneden i år desverre, det er viktig for meg å få alle ender til å møtes før det blir et nytt år. Etter en hektisk høst med flytting og alt annet det har bært med seg har jeg rett å slett blitt hengende litt etter, men jeg begynner å se lyset i tunellen, endelig! Jeg har denne måneden fått ro i sjela til å jobbe masse igjen, selvom det passer seg dårlig med tanke på at det er jul og man har mange andre ting man egentlig vil og burde gjøre - hjemme. Det skal bli deilig å få resten av regningene unna og virkelig ta jula, og gå inn i det nye året med helt blanke ark. 

  Åssen skal jeg finne tid til alt jeg vil denne siste uka før jul når jeg jobber fulle dager hver dag? Det spørsmålet stiller jeg meg selv. Og hva fanken skal jeg kjøpe til min kjæreste kjære i julegave? Jeg har endelig finni ut hva Angelica skal få, og jeg tror jeg vet hva Ailo skal få også, men hva skal Frederik liksom få? Alt løser seg nok, det gjør jo alltid det. Heldigvis. Men det er lett og la stresset bite en i rompa i disse tider. 

  Det kunne vært flere timer i døgnet i Desember, det hadde passet fint. Hele første Desember uka forsvinner liksom i forestillings stress med Angelica og balletten, så da har man igrunn bare 2 uker på å få gjort unna alt på når man er så lite forberedt som det jeg er i år! Neste år.. NESTE ÅR! Da skal alt være som det pleier igjen, da skal jeg være klar for Desember allerede i November! 

  Slenger med en sang på slutten her og med det ønsker jeg alle en fin førjulstid, må tiden deres ikke være like stress som min, ta vare på hverandre!  • Publisert: 14.12.2015, 10:05
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Den siste uken i bilder:

 • Publisert: 12.12.2015, 11:25
 • Kategori: Personlig
 • Heihei! Blitt lite blogging, er vist inni en skikkelig skrivesperre periode, men jeg kommer sterkere tilbake, i mellomtiden tenkte jeg å dele noen bilder fra siste uka med dere:) 

  Vi har fått streka opp ferdig brystet til Frederik, shit som jeg gleder meg til å putte på skygger og farger, det kommer til å bli sinnsykt bra! Jeg har også starta å strikke ullgenser til Ailo, hvor han skal få tilhørende bukse og lue, bilder av det kommer når alt er ferdig. Vi var også på koselig julebord med jobben til Frederik forrige helg.

  Igår fikk vi farga masse av tattisene på leggene til Frederik, tror det er 6 stk igjen som må farges, så kan leggene erklæres FERDIGE! Woohoo! 

  Jeg har vært en tur i Tønsberg med Alana. Jeg har jobba masse også, bilder av hva jeg har laga på jobb finner dere HER! 

  Vi har hatt foreldrene til Frederik på deilig middag med dessert!  Vi har vært på lucia feiring i barnehagen. Utover det har det vel vært det vanlige, jobb, hverdag, lekser, middager og masse masse filmtitting på kveldene. 

  Og sist men ikke minst! Min kjære har klept seg, se på´n da! Jeg smelter! <3 

  Nå skal helgen nytes med familien, kanskje man skulle starta på no julegaveshopping snart også? Ikveld er det middag hos mamma og imorgen er det middag hos mormor, deilig å slippe å lage middager i helgen. 

  Håper alle har en fin helg! :) 

 • Publisert: 12.12.2015, 11:25
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Den lykkeligste dagen i mitt liv!

 • Publisert: 04.12.2015, 12:34
 • Kategori: Personlig
 • Fredag 28 August jobbet jeg til ganske sent, ikke veldig sent, men litt sent! Det dumpet inn en sms fra mutter hvor hun lurte på om vi ikke skulle ta noen kalde sammen når jeg var ferdig på jobb. Og ja, hvorfor ikke ? Jeg hadde barnefri, men jeg skulle på jobb på Lørdag, og jeg skulle på fest til en venninne på Lørdag, så ville være klar for det, så en rolig kveld hos mutter med noen øller ville jo være perfekt. Når jeg var ferdig å jobbe stakk jeg opp der med noen kalde og en Peppes Pizza, det ene førte til det andre og plutselig satt vi på en av byens lokale utesteder "Glassmestern" og shotta Galliano, ikke bare én men sikkert 5-6 sammen med flere øl en det som var planen.. Sånn gikk altså rolig kvelden til meg å mutter... Som dog ble avsluttet med at jeg bærte hele annlegget (som jeg mista på storetåa) fra stua og opp på soverommet, hadde diskonasj på soverommet og med rødvin og badekar, med en av mine beste kammerater. Merk: ingen ting skjedde, dette er bare en venn! Måtte bare skrive det siden det kunne se sånn ut utifra rødvin, soverom og badekar, haha! 

  Anywhoooo... Jeg våkna morgenen etter og var, ja mildt sakt ikke heeelt i slaget, etter utallige øl, galliano shots, og rødvin! Det så ikke ut i huset med rødvinsflekker over alt og et evinnelig rot! Jeg var så dårlig som aldri før, ÆSJ! Det er en grunn til at jeg pleier å bare drikke øl, og kun det. Eller rødvin og kun det. For hvis man bare drikker en ting, og helst samme merke blir man ikke fyllesjuk at all. Men der var jeg da, helt utkjørt, og om noen timer skulle jeg på jobb. Jeg vurderte lenge fram og tilbake om jeg skulle avbestille kunden, men jeg kunne jo ikke det pga mine egne dårlige valg, jeg var jo egentlig helt fin og utvilt, bare veldig veldig kvalm, men jeg kastet jo ikke opp eller noe. Så jeg tenkte: helt om natten, helt om dagen, og dro i vei. Dessuten var det en fast kunde så han kjente meg jo litt, så dette ville nok gå bra, viktigst av alt, jeg var jo trossalt stø på handa! :) 

  Jo lengere jeg satt å jobba, jo værre ble jeg, jeg husker jeg tenkte at jeg trengte å få Cola intravenøst! Hehe! Og fyllesjuka ga seg liksom ikke i det hele tatt. Jeg tenkte at jeg kan jo ikke stikke på fest til venninna mi når jeg er så dårlig! Det orker jeg ikke, orker VIRKELIG IKKE en runde til idag, USJ! 2 dagers er aldri en slager for meg, det funker dårlig! Det er noe jeg kun gjør når det er Stavernsfestivalen, da kan jeg dra på flere dager på rappen, men det blir jo noe helt annet. Men jeg hadde jo lovet venninna mi å komme, så jeg ville og kunne ikke skuffe henne, hun er nemlig typen som også blir litt snurt og skuffa hvis man ikke dukker opp når man han sakt man skal det. Så da bar det hjem fra jobb og rett i dusjen og hoppe inn i finstasen, hehe! 

  Lørdag 29 August! En dag jeg aldri kommer til å glemme, utifra formen så det ut til å bli en drittkveld! Det var en drittkveld å i starten, jeg prøvde å drikke bort fyllesjuka med 4 øl til å starte med, det kjentes ikke ut til å fungere, så jeg satt mere eller mindre på vorse i min egen boble med nesa i telefonen, jeg må ha sett sur ut også, så dårlig som jeg var, haha! Plutselig kom et par kamerater inn døra og de hadde med seg en kar jeg ikke hadde hilst på før, det var så vidt jeg kom meg ut av surbobla for å være høffelig å presentere meg og hilse før jeg lukket meg inne i bobla igjen. Jeg åpnet noen flere øller, og kjente at det etterhvert begynte å funke på fyllesjuka. 

  ...Jeg kunne mærke det brandt fra høyre, du veit når du merker når noen stirrer på deg? Sånn intenst stirring? Sånn var det! Sinnsykt irriterende utifra humøret og jeg lurte litt på hva den idioten satt å glodde på, hehe! 

   

  ( En liten kort avbrytelse av meg selv her nå for at dere som leser skal forstå hva jeg snakker om må jeg nesten gi en liten forklaring kjapt. Da jeg gikk på Gloppe(vidregående) var jeg så heldig å bli kjent med Edel, vi hang litt i samme vennekrets igjennom åra, og hadde mange felles venner. Vi stoppet alltid å prata når vi møtte på hverandre og det føles ikke så lenge siden sist vi prata. Vi kommenterte alltid bildene av barna til hverandre og mente at hennes eldste og Angelica hadde vært en perfekt match og tulla med at vi skulle tvangsgifte dem og kommenterte ting som "min kommende svigersønn" osv haha! Vi hadde rett og slett en veldig god tone og delte mange meninger om ting, og var på noen fyllekuler sammen kan du også si. --- Kort fortalt og veldig brutalt ble Edel revet bort fra livet så alt for tidlig i Mars i år. Det kom som et sjokk og veldig ut av det blå, da hennes hjerte stoppet og slå:/ Jeg håper du har det fint på den andre siden, og vi ses igjen der etterhvert.. Jeg lover at jeg skal behandle din yngste sønn som han skulle vært min egen, ta vare på han, stille opp og forhåpentligvis gjøre som du ville gjort<3 Du er i mine tanker <3 )

   

  Plutselig tok han tydeligvis mot til seg og kom å satte seg ved siden av meg. Det var da jeg så han, liksom SÅ han for første gang, da jeg hoppet ut av surbobla og ble Talla igjen, og det jeg SÅ var jo helt fantastisk. Han sa noe sånt som: "Jeg vil at du skal vite at Edel syntes skikkelig godt om deg og det mennesket du er, og det tror jeg hun hadde satt pris på at jeg fortalte deg". Noe sånt ish, og vi ble sittende å snakke om det og henne en lang stund. Jeg hadde jo ikke møtt han før, eller hilst på ham, jeg hadde bare hørt om han igjennom Edel at hun var sammen med han og hadde en liten sønn med han, men jeg ante jo ikke noen ting om denne karen. Men det var noe ved ham... 

  Utover kvelden ble vi liksom pratende, og når vi skulle ut på byen satt han bakpå meg på ruvern(sykkelen min) ned bakken, etter jeg hadde forsikra han om at jeg kjørte pent det var jo trossalt to foreldre som satt på sykkelen som skulle komme helskinnet ut av det! Vel fremme på Pica Pica ble det liksom oss to utover kvelden, vi satt ved siden av hverandre, holdt hverandre i hånda og på låret, tror til å med vi klina litt helt på slutten der, hehe! Det er koselig og tenke tilbake på, det var en veldig fin kveld, den fineste på lenge! Da baren stengte hadde jeg fortsatt lyst på en øl til, så jeg spurte om han ikke ville bli med hjem til meg å ta en øl. Vi tusla hjemover, koslig vandring, skravling og musikk på veien. Da vi kom hjem prata vi masse mer, hørte på masse musikk og sovna etterhvert.... 

  Dagen etter tusla vi en tur, det var deilig, det var sol! Vi leide lanke, noe som tilsynelatende var det MEST naturlige som fantes! Senere den kvelden ringte ei god veninne av meg å bare: "DU HAR BLITT OBSERVERT! at du har leid noen, dette må være en viktig person for sånt pleier du aldri å gjøre! Hvem er det?"

  Han dro aldri hjem, vi har ikke vært en eneste natt/dag fra hverandre siden denne dagen.  Fredag 4 September spurte han meg om vi var kjærester, eller om jeg ville, husker ikke helt åssen han formulerte det. Men det finnes fortsatt ingen ting i verden jeg heller vil <3

   

  video:video1449220527

   

  Idag! har det gått 3 måneder siden han spurte meg om vi var kjærester, 3 måneder som har gått sykt fort, på samme tid som det føles ut som det har vært 10 år! Vi har gjort så sinnsykt mye sammen allerede, på rekord tid! Det er jo helt vilt, at man klarer å skape så mye realsjoner på så kort tid. At følelsene bare vokser og vokser jo mere man er sammen og gjør sammen. At det er mulig å elske noen så mye, og enda mer for hver dag som går. På disse 3 månedene har vi blant annet:

  • Jeg har tømt ut av 2 hus og solgt dem.
  • Han har tømt ut av leilighet og leid den videre til en annen. 
  • Vi har kjøpt rekkehus leilighet og flyttet sammen. 
  • Vi har pusset opp HELE leiligheten utenom badet og vaskerommet.
  • Vi har gått tur på Mølen.
  • Vi har kjørt Søndagsturer.
  • Vi har hatt besök av et vennepar av meg fra Danmark.
  • Vi har sett alle episodene av Rita, Broen, The Following og snart Sons og Anarchy. 
  • Vi har sett sikkert 50 filmer sammen.
  • Vi har vært på harrytur i Sverige.
  • Vi har vært på konsert i Oslo (Cunninlynguists). 
  • Vi har hatt mange lange dype samtaler på alle plan. 
  • Jeg har tattovert langt over 30 tattiser på han.
  • Vi har hverdag hver dag med rutiner for begge barna, skole, barnehage og jobb begge 2 og alt det innebærer. 
  • Vi har vært på familie middager både hos hans foreldre, hos min mor, og hos min mormor. 
  • Vi har hilst på mange av hverandres venner og familie. 

  Vi har rett å slett stått i veldig mye sammen allerede. Og tenk hvor mye mer det kommer til å bli, hvor sterkere og vakrere alt kan bli om mulig, alt er så sterkt nå at det er helt fjernt å tenke på at det kan bli bedre, det skulle jo ikke vært mulig.? 

  Det er ubetinget kjærlighet, det er vakkert, det er ekte, det er ærlig, det er brutalt og sjebenen, det er følelser jeg aldri har kjent på før, eller trodde fantes i det hele tatt. Vi er skapt for hverandre. Det føles ut som en eldgammel kjærlighet som har kommet til live igjen, at vi har vært kjærester i mange andre liv vi har hatt på jorden også, alt er så kjent, det føles ut som vi alltid har vært kjærester selvom det bare har gått 3 måneder. 

    

    

     

   

    
   

  Vi tar oss skikkelig bra ut på bilder? Haha, noen av de mest lekene og særiøse menneskene du kan finne er oss to.
   

  3 måneder med verdens beste idag! 3 lykkelige lange/korte måneder, og mange mange maaange flere skal det bli. Jeg elsker deg, av hele min sjel, fra dypt inni hjerterota mi. Du er mitt alt<3 Du og begge barna, dere er livet mitt, uten dere 3 hadde jeg ikke vært en dritt. Family first <3 Alltid <3

  Så.. Sånn møttes altså jeg min store kjærlighet <3

   

 • Publisert: 04.12.2015, 12:34
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • I disse dager er jeg:

 • Publisert: 04.12.2015, 09:36
 • Kategori: Mamma
 • En stolt forestillings-mamma! Angelica går på sitt andre år på danseskolen "Studio Nille" på Ballett. Jeg syns det er super dyktige folk, og forestillingen de har nå oppmot jul hvert år er jo helt fantastisk. Jeg synes dog at forestillingen i fjor toppa alle kaker, men det har ikke noe med dansinga å gjøre, mere pga storyen og teater delen av stykket. Jeg er uansett veldig stolt av min datter Angelica som er så flink å danse og stå på :) 

  Årets forestilling "Helt Konge" har fått terningkast 6 av lokalavisa! Og det vil jeg si meg helt enig i, de er fantastisk flinke alle sammen, både dansere, skuelspillere og dem som har laget stykket, og selvfølgelig alle som har en rolle med i spillet for å få til dette her! 

  video:helt konge angelica

   Her har jeg fått snik filma en liten snutt av Angelica, hun går helt bakerst i grønn/sort prinsesse kjole:) 

  Jeg så at det har vært utsolgt/få biletter alle dagene, det er jo drit bra! De må jo dra inn no sykt med spenn på så fulle saler! Flere som er fra området som har vært å sett årets forestilling? Hva synes du?   De er så sinnsykt mange dansere, tenk at dette bare er gruppe B, de er jo like mange på gruppe A.. Angelica har forestilling i kveld og på Søndag også, hun gleder seg stort og virkelig elsker å være på scenen. Jeg gleder meg til å følge henne i årene fremover, jeg ser i bevegelsene hennes at hu har et skikkelig potensiale hvis hun bare gidder! Så jeg håper dette er noe hun vil fortsette med, alle barn har godt av å drive med noe på fritiden, og dette må jo være hennes greie :) 

 • Publisert: 04.12.2015, 09:36
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • Tattoo med betydning!

 • Publisert: 02.12.2015, 19:46
 • Kategori: tattoo
 • De fleste tattoene mine betyr noe for meg, og det er jo igrunn ganske drøyt siden jeg har hele kroppen. Jeg vil påstå at så mye som 90% av dem har betydning, de resterende prosentene må være fordelt på 9% bare fordi det er kule motiver og den siste 1% er dårlige valg tatt på fylla, hehe! Nå ligger jeg her på tattoobenken i mitt eget lokale og blir tattovert av min kjære kollega og venninne Alana (Hudson.ink). Så da tenkte jeg å ta for meg denne tattooen jeg holder på med idag, og gi dere historien bak den. 

   

  Da jeg var liten hadde jeg som alle andre,eller hvertfall de fleste andre -en bamse! En favorittbamse som var med meg overalt! Det var en flamingo, som en gang var rosa, men den er vel nå mere beige og meget, MEGET slitt! Han het Mingo, og ja, det er en HAN, det har han alltid vært. Nå jeg har blitt for gammel til Mingo for veldig mange år siden og jeg har ikke hatt kontroll på hvor han har vært engang, men nå når jeg flyttet i høst fant jeg Mingo i garasjen, jeg sto med han i hånden en stund og tenkte på alle minnene vi har sammen, på den gangen jeg hadde han med på Petter Wessel (Danskebåten) og glemte han igjen i køya jeg hadde sovet i, hvor Mingo hadde vært på eventyr alene med danskebåten og tatt tur/retur nok engang for så å bli sendt med posten hjem til meg som savnet han VELDIG! Så der sto jeg i garasjen og tenkte på alle minnene våres, og syns nesten det var litt trist at han ikke var med meg lenger, så jeg fant ut at det skulle jeg gjøre noe med! Jeg skulle jo selvfølgelig ha en tattoo av en flamingo, til dedikasjon til Mingo! I tillegg syns jeg flamingoer er SYKT facinerende, jeg kan stå i dyreparken å kikke lenge på dem, det er virkelig noen flotte dyr! 

    
  Her er Mingo med på bildene, måtte bort til mutter å leite i arkivet, hehe!

   

  Jeg viste min kollega noen inspirasjonsbilder og ga henne mer eller mindre frie tøyler til å gjøre hva hun ville med den, jeg ville ha neotraditional stil med masse knalle farger. At jeg skulle ha en helt ledig plass var jo selvfølgelig ikke mulig, men jeg hadde en tekst jeg ville dekke over, så da blei det 2 fluer i en smekk! Og nå as we speak driver hun å fargelegger, jeg har trua på at dette blir SYKT fett! Tror jeg må vente med å poste dette innlegget til senere idag, så dere kan få med resultatsbildet.


     


  Jeg har også en grunn til for flamingoen, ikke nok med at den er for Mingo, den er også for min kjære Frederik, fordi WE´RE FLAMINGO´S !  Så jeg har også laget en flamingo på leggen hans, som dog ikke er ferdig ennå, det er kun linjene så langt. Men den kommer til å bli drit kul når den får farger, så det er litt en kjæreste flamingo tattoo også. <3 


  *Vi skal ha en session til på den før den er ferdig, hvor vi skal legge inn litt hvit osv. 

  Hva syns dere om denne type innlegg hvor jeg forklarer hva mine tattooer betyr? Vil dere ha fler av dem? Jeg har jo trossalt hele kroppen og ta av så kan godt ta en runde med dere sånn innimellom? :) 

 • Publisert: 02.12.2015, 19:46
 • Kategori: tattoo
 • 1 kommentarer
 • Noen av mine favoritter!

 • Publisert: 02.12.2015, 15:55
 • Kategori: Musikk
 • Jeg er jo som mange av dere vet, over gjennomsnittet opptatt av musikk! Det er ikke et stille minutt rundt meg, det første jeg gjør når jeg står opp er å sette på musikk som er på hele dagen, og sånn har det vært så lenge jeg kan huske, jeg måtte ha musikk for å sovne som barn også! Jeg hører like mye på tekstene som på produksjonen av låta, beaten/melodien. Utifra at jeg hører på så mye musikk som jeg gjør er det vanskelig for meg å velge noen favoritter. Men tenkte jeg skulle ta en topp 10 utifra den høsten her bare, altså hva jeg har hørt mest på de siste 3 månedene bare da. Det kommer til å bli hardt for meg å velge bare én sang fra hver for å liksom skulle være DEN låta jeg skal vise dere... Jeg er ganske alt spisende når det kommer til sjangere, men jeg får vel inrømme at det mest hovedsakelig går i Hip Hop! 

   

  1. CUNNINLYNGUISTS! De gjelder forsåvidt alltid, ikke bare de siste månedene! De slapp første albummet sitt i 2001, og det var "Will rap for food" skiva, jeg oppdaget vel den i 2003? da de også akkuratt hadde slippi skiva si "SouthernUnderground" Så de 2 skivene gikk på repeat for meg over en lang periode. Dette var noe av den beste HipHop´en jeg hadde hørt noensinne, og det er det fortsatt den dag idag! De har noen helt utrolige produksjoner! Så siden 2003 og til idag har jeg DIGGA cunnin, og jeg har vært på konsert med dem hele 3 ganger. Den ene gangen de hadde konsert i Oslo var de faktisk med meg og et par andre veninner på byen(Mono) og på nasj etter konserten, det var jo stas og prate mere med dem og bli litt mere "kjent" med personlighetene bak noe av favorittmusikken min, kremen av kremen liksom! Det som også er stas er at Thomax fra Bodø også har produsert noen av låtene dems, hvor fett er ikke det? En norsk kar bak gutta fra Cunnin! Cunnin består av 3 karer, Kno, Natti og Deacon The Villain fra Lexington, Kentucky, US. De har også laga noen solo album hver for seg som absolutt også er verdt å sjekke ut. 

   


  2. GRIEVES! En helt konge kar som nå har slått seg ned i Seattle, Washington men er fra Chicago på 31 år. Han hørte jeg faktisk først om i 2011 da han slapp skiva Together/Apart, men jeg må si han er sykt dyktig! Og jeg gleder meg til å følge han fremover, han er faktisk også med på et par av låtene til Cunninlynguists. Grieves har hooka seg med en kar som kaller seg Budo, han er en sykt dyktig produser. Grieves & Budo skulle egentlig varme opp på en Cunnin konsert jeg skulle på engang, men de blei cancelert rett før, jævlig kjipt! Jeg var jo der like mye for å høre det som det andre. 

   
   
   
   
   

   

  3. G-EAZY! Er en kar fra Oakland, California. Han er faktisk 1 år yngre enn meg selv, altså 26 år. Han lager fantastisk bra musikk! Det er ikke mange album du kan sette på hvor SAMTLIGE sanger er bra, altså alle låtene til G-eazy er bra! Man slipper å skippe en låt på noe som helst tidspunkt! Det var faktisk først ifjor vinter jeg hørte om G-eazy igjennom en kammerat, så gleden var stor når jeg fant ut at jeg hadde mange album å høre meg igjennom da han hadde sluppet 7 mixtapes/album allerede. Her er det jo nesten umulig å velge en låt jeg vil dele, men jeg kan jo egentlig bare ta en for alt er konge, så jeg velger den ferskeste kun 1 mnd gamle låta! Men jeg råder deg til å sjekke ut mer av musikken hans. Kan ikke noen fikse så han her skal ha en konsert i Norge a? 

   

   

  4. YELAWOLF! Er en rapper/sanger på 35 år fra Gadsden, Alabama, United States. Han lager jo helt fantastisk bra musikk da, og har har pryda mange av mine hverdager den siste tia, dessuten så er han jo coolcat i livs-stilen sin med masse tattiser og litt sånn hva skal man kalle han? Ja du kan jo se selv, han er en rå type! Han hadde akkuratt konsert i Oslo, som jeg desverre ikke hadde anledning til å dra på, men neste gang han skal ha konsert no sted i Skandinavia skal jeg være første til å kjøpe biletter! 

   

   

  5. ANGEL HAZE! Råaste dama! Det er ikke mange damer som kan shiten sin når det kommer til rap, det har så langt som jeg personlig synes bare vært denna dama og Natasja Saad fra Danmark som har NAILA det! Og det råaste er jo at denna dama kun er 23 år! Tenk hvor rå hu er om 5 og 10 år til da? Hun er fra Detroit, Michigan, U.S. Jeg så henne LIVE på Stavernfestivalen ifjor, da 2014, og det var helt fantastisk bra! 

   

  6. MAC MILLER! Jeg diggærn! Han er også kun 23 år, han har jo også et helt vilt potensiale, tenk hvor mye bedre han kommer til å bli med åra?! Han er fra Pittsburgh, Pennsylvania, United States. Kan noen få denna karen til Norge? Jeg vil på konsert! 

  6bMmhKz6KXg

   

   

  7. SADISTIK! Er en kar fra Seattle, Washington, U.S. på 29 år. Han har et par låter sammen med Kno fra Cunninlynguists faktisk. Jeg syns han er drit rå! Og burde sjekkes ut! 

   

   

  8. ASAP ROCKY! Han er faktisk akkuratt like gammel som meg, 27 år! Og kommer fra Harlem, New York, U.S. Jeg har likt musikken hans i noen år og de fleste har vel hørt Fuckin problems ? Jeg så han live på Stavernfestivalen i år, og det var jo jævlig bra da, om jeg kan si det sånn! :) 


   

  9. HOLLY DRUMMOND! Ei råkul dame som bor i Glasgow, og er kun 21 år! Og det er ganske vilt for det er noen år siden jeg oppdaget en dubstep låt hvor hun sang på, så da kan ikke hun ha vært gamle klumpen! Stemmen hennes skiller seg veldig ut fra alt annet og hun er verdt å sjekke ut. Sykt dyktig dame! Den låta jeg kommer til å dele nå er jo helt sykt kult laga, og er et must på vorse! :)  

   

  10. BURIAL! Litt sånn eargasm avslutning her helt på bunn av lista! Detta her er jo helt nydelig og han har så sinnsykt mange fete låter, asså hva skal jeg velge? Burial er en kar fra South London som jeg begynte å høre på i 2009?! Ja rundt der.. Helt fantastisk asså, tror faktisk jeg skal dra fram en av de eldere låtene, som egentlig er Bloc Party sin men som han har remixa! 


  Håper du fant noe du kunne like?! Jeg har hvertfall kosa meg med å lage detta innlegget, mens jeg har liggi i tattoo pain, innlegg om tattooen kommer litt etterpå idag!  Må bare bli ferdig så dere kan få se resultatet også :)

   

 • Publisert: 02.12.2015, 15:55
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • hits