tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Vil absolutt ikke, eller?

 • Publisert: 30.11.2015, 12:08
 • Kategori: Personlig
 • Da jeg ble gravid med Angelica var jeg 18 år (Jeg ble19 under graviditeten), jeg fant faktisk ut at jeg var gravid når jeg allerede var 2 måneder på vei. Det kom som et sjokk men likevel som en glede, hun var veldig ønsket selvom hun ikke var planlagt i det hele tatt. Jeg brukte ikke prevansjon og jeg visste jo hva som kunne skje, og abort for meg på den tiden var helt uaktuelt, det var jeg rett å slett motstander av. Graviditeten gikk egentlig kjempe bra, med ikke så mye mer plager enn rennende melkepupper fra uke 17, kynnere, kløing/sviing av hud som utvida seg på magen, litt bekkenplage, rastløse ben og leggkramper. OG det faktum at jeg la på meg 30(!!!!) Kilo!

  Ca 2,5 uke før temin kjente jeg en natt et helvettes rabalder inni magen og fikk sånn følelse hvor det går kaldt/varmt nedover ryggen at noe ar veldig galt, jeg bare viste ikke hva, jeg ringte gynekologen og fikk en time med det samme, hun hadde snudd seg! Så hun satt med rumpa ned, typisk! Hvilken unge er det som kommer å vil vise ræva til verden først? -Ingen andre enn den lille pøbelen der hvertfall, hehe! Det anbefales ikke førstegangsfødende og føde setefødsel, og dessuten hadde jeg hørt så mange historier om livløse ben og navlestrenger rundt halsen av setefødsler at det hadde jeg ikke turt om jeg så fikk lov. Jeg ble sendt til kvinneklinikken i porsgrunn dagen etter og fikk da valget mellom at de skulle ta tak i magen og prøve å snu ungen utenifra, noe som ville involvere en del smerte, eller keisersnitt. Jeg valgte da sistnevnte. 

  Og da var det sånn, "jammen da kan du dra til sykehuset imorgen ettermiddag også tar vi henne ut morgenen etter", WÆÆ! Så fort ? jeg var jo ikke klar i det hele tatt, jeg måtte male ferdig en maleribestilling og få sendt den avgårde og pakke sykehusbaggen. Jeg rakk det jeg skulle og kom meg til sykehuset. Angelicas far som jeg var kjæreste med på den tiden var med meg hele veien og en flink støttespiller. 

  Selve oprasjonen var heller ikke ille, altså den spinal bedøvelsen med én cm bredde og 1 meters lengde (jeg overdriver nesten ikke) som blei stikki langt inni margen/korsryggen kjentes godt! Veldig godt! Men utover det var det en helt grei opplevelse og ta keisersnitt, sånn selve opprasjonens messig. Alt gikk bra, der og da! 

  Jeg hadde blitt fortalt at jeg vill blø 6 uker etter "fødsel" som alle andre, og at jeg ville bli sjekket osv på 6 ukerskontroll hos gynekolog. Jeg blødde og blødde, MASSE! Dere vil ikke vite åssen det så ut, det lignet på sånna sniler som ligger på veiene når det skal regne - de sorte! Og lukta!? -Den snakker vi ikke om engang! Men jeg trodde altså at dette var normalt, og gikk sånn i hele 5 uker før jeg ringte gyn og fikk hastetime, her var det ingen tvil det var bare å komme seg til hælvette på sykehuset og det i en real fart! Et par dager før var jeg i en kjedekolisjon dog med lav fart, men det var førstegang etter snittet jeg hadde på belte igjen, og jeg kan love dere det gjorde vondt i smellen, ikke bare 1 smell, men 2. Så det var egentlig smertene etter det blandet med ja, blødning, lukt og hva som kom ut som fikk meg til å ringe gyn. Og godt var jo det da jeg havna rett inn på sykehuset. 

  De kunne ikke forstå hvordan jeg klarte å stå på beina etter å ha mista så mye blod, blodprosenten min var alt for lav og crpen i kroppen skyhøy! Jeg hadde infeksjon i livmora og det satt igjen masse morkake etter keisersnittet (Når man tar planlagt keisersnitt løsner ikke morkaken av seg selv, og det er derfor vanskelig å få med seg alt ut) Det bar rett inn på oprasjonsbordet igjen, og få fiksa dette her. De ville gi meg blodoverførsel men der sa jeg nei takk, gi meg et par dager å se om jeg kommer meg hvis ikke så ja. Tanken på noen andres blod i min kropp var ikke til å makte, hvertfall ikke om jeg ikke var døden nær og det følte jeg ikke selv. Lille Angelica var med meg under hele oppholdet, det som dog var trist var at jeg ikke fikk lov til å amme pga medisinene jeg fikk, så jeg mista melka mi:/ Jeg som hadde hatt den melkeproduksjonen, og hadde lekt siden uke 17! 

  Siden denne oppelvesen har jeg sakt: jeg skal ALDRI og da mener jeg ALDRI få flere barn! Ikke fordi jeg ikke vil ha flere barn, men fordi jeg er livredd for å gå igjennom noe lignende igjen. Og å føde vaginalt hadde jeg rett å slett ikke turt, jeg er en pudding! Jeg har fått fødselsangst rett å slett. 

  Da Angelica var bare 6 mnd gammel, var jeg gravid igjen. Faktisk nesten 2 mnd på vei da også, det hadde begynt å skrante noe veldig mellom meg og pappaen hennes, og vi skjønte begge hvor veien ville gå. Så det å sette et barn til til verden hadde vært teit når vi ikke skulle være sammen uansett. Dessuten var jeg livredd, LIVREDD for å få barn igjen, for fødsel eller keisersnitt, samma hva det måtte være. Jeg hadde aldri turt. Dessuten var jeg veldig ung, 20 år, og hadde mere en nok med lille Angelica. Så valget var simpelt. Det ble abort. 


  Angelica ca 3 mnd gammel^^

   

  Jeg har nå møtt verdens fineste mann, det er kjærlighet jeg aldri har opplevd maken til, det er et liv jeg aldri kunne drømt om engang, fordi jeg ikke viste det eksisterte, det er klisjé romantikk på det høyeste nivået du kan tenke deg, om mulig. Det er fantastisk. Rett og slett. Det er to sjelevenner som har møtt hverandre, endelig! Etter mange år å vente.. 

  Det som gledet meg MYE i å med at jeg faktisk hadde lyst på flere barn var at Frederik har en sønn, en liten gutt som blir 2 år nå i Januar. Som han er fulltids alenepappa til. Dog ikke alene lenger for nå er vi to<3 Jeg føler meg lykkelig! Der kom det en mann og et barn til meg, hva mer kan man ønske seg da? De er perfekte begge to, jeg har ikke ord for å beskrive min takknemmelighet og lykke for at akkuratt de to mennekskene kom inn i livet til meg og Angelica. Nå har vi blitt en flott familie på 4 menneker,4 katter, rekkehus og stasjonsvogn, prakteksemplarer, hehe! 


  Ailo 1,5 år^^^

  Det værste/beste er jo at barna faktisk ligner litt på hverandre, det er jo fysisk umulig! Men de gjør det! Litt i utsende og veldig i væremåte og gemytt om man kan si det sånn. Energiske som få, med masse vilje og meninger. Og blide - hele tia! Og de oppfører seg allerede som søsken, det gjorde de kjapt. Leker sammen, Ailo får sitte på fanget, det er rørende og se på dem, og tårene er i øyenkrokene ofte her i huset, av glede og rørthet ligger de lett på lur! 

   

  Men nå da?

  I starten snakket vi ikke om det, det gikk faktisk noen uker før jeg kom på at FAEN! Prevansjon? Og han hadde slett ikke tenkt på det han heller.. Vi var veldig klare på at vi ikke ville ha flere barn og bestemte oss kjapt for at dette skulle løses med at han skulle, ja du skjønner? Sørge for at det ikke blir fler for å si det sånn. Jeg pga min fødselsangst og han som jeg vil tro nok fordi Ailo enda er så liten og man ikke orker det kjøret på nytt og hvertfall ikke enda om så?! Dessuten fordi man er fornøyd med det man har, en liten gutt på snart 2 år og en litt større jente på snart 8 år. Vi har fått én hver liksom, så hvorfor få fler?! Dermed ble det bestemt og legen ble ringt. 

  Temaet har egentlig ikke blitt snakket noe mere om og vi bare venter på at det skal gå av seg selv på en måte, og satser på at jeg ikke skal bli gravid i mellomtiden. 

  Forrige uke, var han hos legen. Ting ble snakket om og planlagt, og det ble satt gang i sakene. Han sendte meg en sms mens jeg var på jobb om at alt hadde gått bra hos legen. Jeg fikk umiddelbart en stor sorg over meg, jeg ble trist, rett å slett lei meg?! Jeg kunne ikke skjønne hvorfor, for det var jo dette jeg ville, og vil!? Jeg begynte faktisk å gråte litt, og det ligger over meg som en tung sekk på skuldrene av trishet idag også, og det har gjort det siden. Jeg har faktisk gråti noen tårer litt hist å pist igjennom den siste uka. Hvorfor? 

  Jeg vet hvorfor! Fordi jeg har møtt mannen i mitt liv, fordi jeg er lykkelig, og fordi alt er så fantastisk, det å kunne gi han og AKKURAT han et barn hadde vært helt sinnsykt, altså fint, episk! Det barnet vi hadde laget sammen hadde blitt verdens søteste(De er verdens søteste de vi har fra før også altså!) Å fått barn sammen med Frederik hadde vært fint, det hadde gjort meg lykkelig. SELV med fødselsangst! Men det må jeg ikke tenke på! Det som er "problemet" er at angsten hadde vært verdt det, fordi jeg vet hva jeg ville sitti med etterpå. Enda mere LYKKE om mulig! Enda mere kjærlighet om mulig! Så det at han nå skal gjøre det han skal fordi vi sammen ble enige om det, er rett å slett trist, fordi plutselig NÅ eller forrige uke da... Kan jeg faktisk se for meg at jeg har lyst -ikke idag! Men hvis det skjer så skjer det. Men kanskje helst ikke før Ailo har blitt 3 år og er mer eller mindre ferdig med bleie hvertfall, holder med ett bleie barn av gangen. Og ikke nok med at jeg har lyst på barn med akkuratt han jeg er sammen med, jeg har faktisk lyst på flere barn, det har jeg alltid hatt, 2 eller 3 barn har jeg ønsket meg(ja, selv med fødselsangst, det har vært mange tanker oppe å vende igjennom åra, som feks. fosterbarn, eller adoptere). Nå har vi 2 fantastiske flotte barn, og jeg begynner å lure på om alle disse følelsene og tårene beviser at jeg har lyst på nr 3? Jeg vet ikke? Jeg er akkuratt nå bare redd for at vi tar et valg vi kommer til å angre på om 1 år ? 2 år ? 4 år ? jeg vet ikke....Nå er jeg 27 år, med mye erfaringer på baken, kanskje jeg hadde taklet en fødsel eventuelt keisersnitt/infeksjon -full pakke, mye bedre nå enn hva jeg gjorde for 8 år siden? Å få barn med Frederik hadde vært en glede, det er det jeg vet! Tenk å oppleve noe så vakkert sammen med han, når jeg elsker han så mye?


  Deg og meg for alltid, det eneste mine øyne ser^^

   

  Har jeg i 8 år gått å sakt ALDRI igjen for så å ha lyst fordi jeg er med rett person? 

   

  *Jeg klarer ikke helt å sortere tankene mine, eller følelsene, jeg vet at jeg ikke tør, men jeg vet at jeg vil. Jeg måtte bare få tømt det ut et sted, og ja kanskje jeg heller burde skrivd personlig dagbok? Men nei, dette er min dagbok, her deler jeg det jeg vil. Du MÅ ærligtalt ikke klikke deg inn å lese hva jeg skriver om du syns det er så fælt alt sammen. Om du så vil bruke det jeg skriver mot meg noengang, eller hva du føler for. Kanskje jeg mener en ting sterkt idag og det stikk motsatte om 5 år?Det er det som er med livet vettu, man endrer syn på ting, ting forandrer seg og godt er det! Tenk å hatt de samme meningene man hadde når man var 15 år idag?  Jeg er nå hvertfall ærlig om at jeg forandrer meg isåfall, og hvem er du til å dømme? Jeg bryr meg faktisk ikke, haters gonna hate. Sånn er det bare. 

   

     • Publisert: 30.11.2015, 12:08
 • Kategori: Personlig
 • 2 kommentarer
 • Hva kan man ønske?

 • Publisert: 30.11.2015, 10:11
 • Kategori: Personlig
 • Jeg er litt der at, hva mer kan man ønske når man har alt? Jeg føler meg rik, rik på kjærlighet fra drømme mannen og 2 fantastiske barn, rik på nærhet og rik på alt livet har gitt meg så langt. Jeg er heldig, og veldig takknemlig. Men nå har det seg jo sånn at det er Desember, og det er kanskje flere som lurer på hva de skal ønske seg til jul? Jeg syns det er mye gøyere og gi enn å få når det kommer til gaver, selvom det ikke alltid er like lett å vite hva man skal gi heller. Men ingen ting topper gleden av å gi noe man kan se blir godt tatt imot, det er lykke det. Anyways, tenkte jeg skulle lage meg ei litta ønskeliste her, mye av det er veldig dyrt og langt over julegavebudsjett, men ønsker kan man jo ha:) Kanskje dere til å med finner noen tips på lista mi! Og hvem vet, kanskje det vanker noen gaver fra meg til meg under treet også? hehe! 

  1. Love warriors! Det er en gruppe fotografer fra Sverige, som tar noen helt fantastiske bilder, jeg har allerede et bilde fra dem på stueveggen, men det er hvertfall 2 bilder til jeg vet jeg ønsker meg, størrelsen er ikke så viktig. Bilder kan du kjøpe HER

                  

  2. LP spiller fra UrbanOutfitters Det er så sinnsykt mange fine, at jeg vet egentlig ikke hvem av dem jeg ville hatt, men jeg ønsker meg hvertfall skikkelig en sånn en! Nå har det seg sånn at mannen i mitt liv også er LP entustiast, og stueveggen prydes av en giga platesamling, vi har jo så klart platespillere i hus fra før, men en slik som denne hadde vært mere kledelig interiør messig:) LP spiller kan bestilles HER  3. SMEG på kjøkkenet vårt mangler pr dags dato noe av det viktigste man kan eie, nemlig oppvaskmaskin! Og i å med at vi har sort kjøkken innredning, hvor fett hadde det da ikke vært med en Sort smeg oppvaskmaskin? Det er selvfølgelig et par andre smeg produkter jeg også ønsker meg, brødrister i sort og vannkoker i mintgrønn -som kan passe perfekt til det Rosa Smeg kjøleskapet vi allerede har. Kan bestilles HER

   

   

  4. Marmor Vask Denne vasken er jo helt nydelig, og den blir perfekt oppå et grønt bord vi har nede på vaskerommet! Den kan bestilles HER
  5. Bord fra SnowDropsCopenhagen! Jeg har en plan for dette bordet, det skal stå i stua og jeg ønsker meg det så sårt, men det koster jo kassa/skjorta nesten en halv månedslønn, eller hvertfall en tredjedel..  haha!  Kan bestilles HER
  6. Sokker! Noe man alltid trenger, vaskemaskina spiser dem ellers så går det hull på dem, her er de variantene jeg ønsker, ja! De må se akkurat sånn ut, hehe! Sær på sokkene!  De vanlige sokkene MÅ kjøpes på barneavdelinga på H&M, jeg har veldig små føtter så det er viktig de passer i str 33-36. Str min er 35/36 :) Dette finner du på H&M eller på Urban eller andre steder på nett.       


  7. Parfyme! Her er mine favoritter, og jeg bruker mye og hver dag, så det går et par flasker i året kan du si! Disse får du kjøpt litt forskjellige steder faktisk, som på parfymerier, taxfree og Echo pleier jeg å bestille fra ebay(Den er litt vanskelig å få tak i).     Davidoff-Echo      Victor&Rolf-FlowerBomb     Jimmy Choo-Blossom

  8. Forbruksvarer! Vil du gi noe du med garanti vil vite blir brukt? Som de fleste folk syns er kjipt å handle? Hvertfall jeg! Mulig dette er kjedelig å gi, men man vet hvertfall at det blir brukt om så hver dag! Nå legger jeg altså ut de produktene jeg liker best, i farger, smaker og lukter. Link her trengs ikke, detta finner du i vanlig butikk! =) 

   


                        

   

  9. Penger!! Hvem ønsker seg vel ikke alltid litt cash? Kontanter under jule treet er alltid Toppen! Selvom det er ufattelig kjedelig å gi, det kan jeg skjønne, men heller det en noe ræl til en hundrings jeg aldri kommer til å bruke, ikke for å virke utakknemmelig! Men jeg har ikke plass til å samle på gaver jeg ikke kommer til å bruke uansett. 

   

  10. Gavekort! Når man ikke enda helt vet hva man vil ha, men man likevel vet hvor man liker å handle, er gavekort en perfekt gave å få! For min del liker jeg da helst å få gavekort fra disse stedene:    Junkyard      Hennes&Mauritz     Home and cottage     Kremmerhuset     Urban    Bik Bok   (Det var de jeg kom på i farta)   

  *Jeg klarte visst helt fint å sette sammen en ønskeliste på 10 punkter, da jeg startet trodde jeg det skulle bli super vanskelig, men her er altså mine ønsker:) Imorgen Begynner julemåneden på ekte, og her i huset ble julepynten tatt fram igår. Angelica venter spent på at pakkene skal komme opp på pakkekalendern, det er så stas å følge barna og spenningen dems igjennom denne måneden, det får en til å ta fram barnet i seg selv også, selvom det dog er alle de gode middagene jeg gleder meg mest til, hehe! 

  Ønsker alle en fin dag, og må julemåneden bli vel for dere alle med nærhet, empati, familie og venner! 

   

 • Publisert: 30.11.2015, 10:11
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • En dukkert i "gamledager"

 • Publisert: 26.11.2015, 11:29
 • Kategori: Personlig
 • Jeg må le asså, tok meg en liten titt igjennom gamle album, og fant ut at jeg må jo dele noen blinkskudd med dere! Da blir dere jo bedre kjent med meg også, personlig liker vi eller?   Med beina i kryss støtt! Da som nå synes jeg det er bortkasta tid å gå å tisse og holder meg til krampa tar meg! Jeg snakket på Radio Grenland som dere ser, husker ikke helt hva som vår greia, men det var sikkert gøy. På den tia disse bildene er fra bodde vi i Porsgrunn, jeg er født på Porsgrunn sykehus, dengang det var fødeavdeling der! 

  På barnebildene her bodde vi i Danmark, nærmere sakt Nødebo, rett utenfor Hillerød. Der gikk jeg 3 år på barneskolen, og dette er da årsaken til at jeg ennå snakker og skriver flytende Dansk. Jeg har ikke familie i Danmark som mange spør om, det var mamma som fikk seg kjæreste, han som er på bildet over her som har fungert som min stefar helt til jeg ble 12 år. Så vi flyttet ned til han i Danmark når jeg var rundt 5 år og flyttet hjem til Norge igjen, da Larvik rett før jeg ble 9 år. Det er forresten han som er far til 2 av mine yngre søsken. 

  Ganske kult at tanna mi var så laus at jeg kan vri den rundt? På 14iss bildene her holder vi da altså til i Larvik, og jeg må bare si, HERREGUD å jeg ser ut?!? Svart hår er ikke akkuratt noe for meg, hahaaha! 

  Her er litt bilder fra vidregående og tia litt etter, jeg bodde jo 1 år i Danmark fra jeg var 17, men utover det er disse bildene også fra Larvik. Vi tok oss virkelig bra ut, haha! 

  Det er gøy å mimre, det er skikkelig stas å se på gamle bilder og minnes tiden som var, akkuratt hvor man var i livet da. Og hvor ung og "fortvila" man egentlig var. Det er deilig å ha blitt voksen, og ha trygge rammer, at man har funnet seg selv og hva man liker her i livet. 

  Ha en fin dag alle sammen :) 

 • Publisert: 26.11.2015, 11:29
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Jula på Bohemen Tattoo

 • Publisert: 26.11.2015, 09:40
 • Kategori: tattoo
 • God morgen alle sammen! :) 

  Nå har jeg oppretta et arrangement på facebook hvor det vil dukke opp masse bra Desembertilbud etterhvert som måneden går, så trykk deltar og få med deg masse snadder HER !! :) 

   

  Kjenner det er en lat kosedag idag, minusgradene har kommet, og det frister å bare bli inne. Tror rett å slett jeg skal sitte hjemme og tegne designs idag, har skikkelig finni greia mi nå, og har helt oppheng på å tegne i den stilen. Aner ikke hva jeg skal kalle den, men kanskje TALTOO? som i Talla og Tattoo, Taltoo Style, ja! Hehe, kommer til å legge ut bilder etterhvert, skal bare få tegna opp masse masse masse designs av denne nye stilen først! :) Håper dog ikke det blir for sært for folk, men det er veldig Geometric inspirert men med Talla Touch, så det blir noe helt eget. 

  Stay tuned! 

 • Publisert: 26.11.2015, 09:40
 • Kategori: tattoo
 • 1 kommentarer
 • Bli bedre kjent med meg

 • Publisert: 24.11.2015, 14:33
 • Kategori: Personlig
 • 1 . HAR DU VÆRT FORLOVET?
  Kort og godt, ja! 

  2. Lengste forhold?
  Nesten 4 og et halvt år..  

  3. SISTE GAVE DU MOT TOK?
  I September bursdagspeng av mormor, ellers får jeg jo stadig tegninger av datteren min, Angelica:) 


  4. NOEN GANG MISTET EN TELEFON I GULVET?
  Ja har jo det, men den har alltid landet "riktig" og derfor aldri knust. 

  5. NÅR ER SISTE GANG DU TRENTE?
  Trening er helseskadelig etter min mening, hehe! Neida er jo bra å holde seg i form, -alt med måte! Jeg trener ikke, men jeg går til og fra jobb for det meste, i tillegg har jeg et høyt nivå så jeg sitter jo bare på ræva når jeg jobber, hehe! 

  6. TING DU BRUKER MYE PENGER PÅ?
  Mat! Klær, sko og interiør! Og regninger.. Bruker alt for mye penger på regninger...! 

  7. SISTE MAT DU SPISTE

  Det var faktisk middag igår, spaghetti med kjøttsaus.. Kanskje på tide med litt frokost snart? 

  8. FØRSTE TING DU LEGGER MERKE TIL VED DET MOTSATTE KJØNN?

  Det gjelder vel generelt alle mennesker, men jeg ser øynene først. Man kan se alt ved et menneske bare i øynene dems. 

  9. EN FAVORITTSANG
  Særiøst? Det går ikke ann.. Har alt for mange! Skikkelig dilla på Yelawolf med STAGE LIGHTS om dagen da.. 

  10. HVOR BOR DU?

  I Larvik, Norges svar på san francisco 

  11. UNGDOMSSKOLE DU HAR GÅTT PÅ:
  Gikk 8 & 9 klasse på Tanum, og 10 klasse på Mesterfjellet.

  12. CELL PHONE SERVICE PROVIDER:
  Telenor Mobil

  13. FAVORITT- KJØPESENTER?
  Hmm, Liker Herkules i Skien, Down Town i Porsgrunn, Farmandstredet i Tønsberg, Sanvika storcenter i sandvika, Fields og fisketorvet i Køben, kan ikke si jeg har noen spesiell favoritt! Men skal jeg shoppe drar jeg på en av disse stedene...! 

  14. LENGSTE JOBBEN DU HAR HATT?
  Jobbet på ungdomshuset kongegata i 3 år ca, men det må vel være jobben jeg er i nå som er den lengste sammenhengende? Bohemen Tattoo siden 2013. 

  15. EIER DU ET PAR TERNINGER?
  Ja, klart det, yatzy is the shit! 

  16. TULLERINGER DU FOLK?
  Nei

  17. SISTE BRYLLUP DU VAR I:
  I Silje & Silje sitt tror jeg det var, er ikke sikker? 

  18. DEN FØRSTE VENNEN DU HADDE RINGT HVIS DU HADDE VUNNET ET LOTTERI:
  Det hadde jeg nok ikke sakt til noen i det hele tatt, bare kjæresten:) 

  19. SISTE GANGEN DU SÅ DIN BESTE VENN?
  Kjæresten min er min bestevenn og han ser jeg hver eneste dag<3

  20. FAVORITT FASTFOOD-RESTAURANT?
  Jeg er jo veldig gla i kina mat da, så må ve være det, ellers Mcærn, hehe! Maxburger er å digg! og.. Bergbys! :) 

  21. STØRSTE LØGNEN DU NOEN GANG HAR HØRT?
  Hmmm.. Jeg er ikke så god til å huske på negative ting, jeg husker jo ikke engang hvis jeg har en diskusjon med noen, hehe! Så jeg vet ikke... 

  23. HVOR ER DITT FAVORITTSTED Å SPISE MED VENNER?
  Hjemme

  24. KAN DU LAGE MAT?
  Ja, det vil jeg påstå, og jeg virkelig elsker å lage mat å! :) 

  25. HVORDAN SLAGS BIL KJØRER DU?
  Ærlig? Jeg har ikke lappen ennå, haha! 

  26. BESTE KYSSER?
  Kjæresten! 

  27. SISTE GANG DU GRÅT?
  Njæææ felte et par tårer igår når jeg så på Holiday, hehe! 

  28. VONDESTE MAT?
  Ikke no spesielt gla i sjømat, at all... Joa jeg liker jo laks, blåsjell og krabbe, men det er vel det. Hehe! 

  29. DET DU LIKER BEST VED DEG SELV ?
  Hmm.. Må vel være at jeg har evnen til å få ting gjort, effektivt! 

  30. DET DU LIKER MINST VED DEG SELV?
  Hmmm, når jeg er rastløs og tiltaksløs, PÅ LIKT! 

  32. LENGSTE SKIFT DU HAR JOBBET ?

  Må være 12 timer.. 


  33. FAVORITTFILM?

  Alt for mange! Sjekk lista mi med filmtips HER

  34. KAN DU SYNGE?
  Vet ikke, har aldri sunget for noen, så ingen har kunne bekrefte eller avkrefte det. Men jeg synger masse for meg selv! :) Haha!

  35. SISTE KONSERT DU VAR PÅ?
  Cunninlynguists forrige uke! 

  36. SISTE KYSS?

  Kjæresten til morran idag:) 

  37. SISTE FILM DU LEIDE?
  Hmm, shit hakke leid film på år og dag, så det veit jeg ikke... 

  38. EN TING DU ALDRI FORLATER HUSET UTEN?
  Én?? Mobiltlf, nøkler og lommebok! 

  39. BÆRBAR ELLER STASJONÆR PC

  Bærbar, og det er MacBook Pro! 

  40. FAVORITTKOMIKER?
  Tjaaa... hard one, er ikke no gla i standup osv egentlig.. men hmm.. Må være Anden! ja! 

  41. RØYKER DU?
  Nei, ikke nå lenger, røyka i 12 år!! Men slutta for snart 4 år siden på nyåret! 

  42. SOVER DU MED ELLER UTEN KLÆR?
  Uten! 

  43. HVEM SOVER MED DEG HVER NATT?
  Kjæresten og noen ganger kattene eller en av kidsa:) 

  44. FUNGERER AVSTANDS- FORHOLD?
  Det kan jeg ikke uttale meg så mye om, men jeg vil ikke tro det hadde funka for meg, jeg er alt for intens og blir veldig avhenig av nærhet til kjæresten. 

  45. HVOR MANGE GANGER ER DU BLITT STOPPET AV POLITIET?
  Et par ganger, men da bare for spørsmål også har de sendt meg videre, og disse gangene var før jeg ble 20, hehe! 

  46. PANNEKAKER ELLER FRENCH TOAST?
  Begge deler er ganske digg da! 

  47. LIKER DU KAFFE?
  Nei fysj, hverken lukta eller ånden andre får av det heller, haha! 

  48. HVORDAN LIKER DU EGG?
  Stekt, omelett, eggerøre, kokt? Hmm, jeg ELSKER EGG!!! 

  49. TROR DU PÅ ASTROLOGI?
  Min mor er utdannet astrolog, og lager personlige horoskop utifra kl slett du ble født, dato og hvor DU var når du ble født og regner da utifta hvordan stjernehimmelen sto der du var, når man leser sitt eget horoskop kan jeg ikke skjønne hva det er å tro på, det er jo fakta! 

  50. SISTE PERSON DU SNAKKET MED PÅ TELEFON?
  Mormor i går kveld, jeg snakker sjeldent i tlf, hater det! 

  51. SISTE PERSON PÅ DIN TAPTE ANROP- LISTE?
  Tante Ingunn

  52. HVA SIER DEN NYESTE MELDINGEN PÅ MOBILEN DIN?
  Nå datt det inn en as we speak, må bare sjekke om jeg vil dele den, haha! Tja, den handlet kort og godt om hva vi skulle ha til middag idag, og masse hjerter og kliss :* 

  53. ANTALL PUTER?
  I sofaen? Mange! I senga? mulighet for 2, men sover uten...! 

  54. HVA HAR DU PÅ DEG AKKURAT NÅ?

  Nike Tights og sko, Ullgenser og lue! 


  55. VELG EN SANGTEKST, OG SKRIV TEKSTEN FRA OG MED FØRSTE VERS OG TIL REFRENGET ER FERDIG
  Særiøst? Nei det orker jeg ikke, hehe! 

  56. HVA SLAGS SYLTETØY LIKER DU BEST?
  Bringebær eller appelsin! 

  57. KAN DU SPILLE BILJARD?
  Ja, men ække no flink, da bowler jeg heller! 

  58. KAN DU SVØMME
  Ja, har gått aktivt på svømming å så detta kan jeg ! 

  59. FAVORITT-IS?
  Mørkeblå royal, men den aller beste er TWISTER is! Som de dog bare har i danmark og sverige:/ 

  60. LIKER DU KATT?
  Jeg har 4 stk, som jeg elker fra dypt inne i hjerterota! 

  61. FORTELL EN FAKTA OM DEG SELV:
  En... Hmm... Jeg kan se og snakke med avdøde! (Ikke bli freaked out!) 

  62. NOEN GANG VÆRT PÅ TEMA-FEST?
  Ja, 70 talls, hore og hallik party, piratfest, og et par coctail partyer... 

  63. HVA ER DIN FAVORITTSESONG?
  Fargemessig er det høsten, følelsesmessig er det våren og temperaturmessig sommer, hjemmekosmessig vinteren! Så tja litt av alle, kunne det ikke vært en som hadde alle på likt? 

  64. SISTE GANG DU LO AV NOE DUMT?
  Jeg ler jo av teite ting hver enestedag, men fant er SINNSYKT langt hår i øynenbrynet til Frederik, og da gråt jeg av latter! 

  65. NÅR VÅKNET DU OPP IDAG?
  Spørsmålet kunne vært hvor mange ganger jeg våknet? Kl 05... så 05.30.... så 07.30 tia... så 08... så la jeg meg igjen! Og sov til 11.48! DIGG! 

  66. DET BESTE MED VINTEREN?
  At man kan kose seg å slappe av inne og hjemme med god samvittighet! :) 

  67. SISTE GANG DU FIKK EN BOT ?
  Beltebot da jeg var 16 år, eneste bota jeg noengang har fått, la det forbli sånn! 

  68. NAVN PÅ DITT FØRSTE KJÆLEDYR?
  Pus som het Monsine, Egentlig Mons, men vi fant ut at han var jente, hehe! Monsine! :) 

  69. SYNS DU PIRATER ER KULE ELLER OVERVURDERTE?
  På film ? Eller? Piratfest tema er gøy da! 

  70. HVA SKAL DU DENNE HELGEN?
  Det vet jeg faktisk ikke ennå, mest sansynelig jobbe og nyte kjæresten:) 

  71. BURSDAG?
  6 September!

  72. HVA VIL DU BLI?

  Njææ, nå er jeg vel der jeg vil være... Tattovør! Mulig noe mere alternativt seinere... .

  73. ER DU PÅ BÆRBAR PC NÅ?
  ja! MAC! 

  74. SMILER DU?
  Ser nok noget alvorlig ut, haha! 

  75. SAVNER DU NOEN AKKURAT NÅ?
  Senga!!! Hjemme! Kjæresten, hehe! 

  76. HVIS DU KUNNE DRATT HVOR DU VILLE I VERDEN, HVOR?
  Jeg liker meg best hjemme... Men en liten tur til Køben da! :) 

  77 . GÅR DU PÅ UNGDOMSKOLEN?
  Nei, hehe... Det er mange år siden!

  78. ER DU BETATT?
  JA!

  79. HVA ER FAVORITTNAVNET DITT?
  Hmmm... Veit ikke men jeg liker ordet knapp! Det ligger så fint i munnen:P 

  80. HVILKE FARGER HAR BIKINIEN DIN?
  Tja, har et par, men svart eller blomstrete, eller pastellfargete da... 

  81. HVOR MANGE BARN HAR DU?
  Jeg vil si 2, ja... 2! 

  82. VAR DU PÅ FERIE FORRIGE MÅNED?
  nei

  83. NOEN GANG VÆRT PÅ CRUISE?

  Tells Oslo-Kiel ferja da? Den har jeg tatt et par ganger... 

  84. HAR DU EN SØSTER?
  Ja, 2! 

  85. ER DU I OVER-ETASJEN?
  Nei, nå er jeg på førsteplan, sitter på jobb! :) 

  86. ER DU FORELSKET?
  Ja veldig! Aldri opplevd makan, men nå har jeg aldri vært forelska før heller da, så trodde ikke det eksisterte i meg... 

  87. HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ SYKEHUSET , HVORFOR?
  Ja, opperert ut galleblæra, tatt keisersnitt, og opperert på nytt etter keisersnitt... Samt et par ganger til... 

  88. SKULLE DU ØNSKE DU KUNNE SE EN SPESIELL AKKURAT NÅ?
  Kjæresten da eventuelt:) 

  89. HVILKE SMYKKER HAR DU PÅ DEG NÅ?
  utenom piercinger bruker jeg ikke smykker, jo KLOKKE! 

  90. HVA SKAL DU GJØRE NÅR DU ER FERDIG MED DENNE?
  Tegne noen tattoo design! :) 

   

 • Publisert: 24.11.2015, 14:33
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Hvordan det startet!

 • Publisert: 23.11.2015, 09:24
 • Kategori: tattoo
 • Hei alle sammen:) Idag tenkte jeg at jeg skulle dele historien om hvordan Bohemen Tattoo startet med dere, og hvorfor akkurat jeg begynte å tattovere. Rett og slett hvordan jeg har kommet meg hit jeg er idag, det har vært litt av en reise - men nå er jeg her! 

  Jeg har tegnet og malt fra jeg klarte å holde i en blyant/malekost. Etter skoletid på barneskolen gikk jeg på kunstskole på kulturhuset i Larvik. I ungdomstia falt tegninga og mailinga litt fra og jeg var mere i en skrive periode, jeg skrev masse, noe jeg også alltid har likt, kanskje jeg skriver en bok engang? Det har jeg alltid hatt lyst til, jeg har hvertfall mange idér til bøker, det er bare det å finne en rød tråd og noe som griper/fenger et stort omfang mennesker. 

  Når jeg begynte på vidregående gikk jeg tegning,form og farge på Gloppe også i Larvik, her lærer man mye basics og masse fint jeg har hatt bruk for siden den gang. Når jeg var 17 hoppet jeg av Gloppe og tok 1 år i Danmark, så jeg mangler altså siste året vidregående og har ingen studiekompetanse. Når jeg flyttet hjem igjen da til Skien, møtte jeg pappaen til Angelica og 2 uker før jeg ble 19 fant jeg ut at jeg var gravid med henne. I løpet av graviditeten tok jeg opp malingen for fullt igjen, jeg hadde også malt og tegnet masse når jeg bodde i Danmark, men nå tok jeg det virkelig opp for fullt igjen. Jeg solgte malerier på bestillinger og sendte til land og strand.

  Når Angelica ble født tenkte jeg at det kunne jo være greit å ha studiekompetanse så jeg startet på Helse og Sosial på vidregående fordi jeg hadde lyst til å jobbe med mennesker, jeg syns mennesker og psykologi er super spennende. Det gikk ikke mange månedene på skole før det var samlivsbrudd og jeg ikke klarte å fullføre, dessuten grep det meg ikke nok, jeg savnet kunsten. Men jeg visste jo at jeg ikke kunne leve av malerier, man blir jo ikke rik av det før man er dæv, hehe! 

  I starten av 2010 hadde jeg et vorspiel og en kammerat satt igjen tattooutsyret sitt hos meg, det ble stående i mange dager, og en dag våknet jeg å bare, hmm dette har jeg lyst til å teste, så jeg prøvde meg fram, satt opp utsyret og tattoverte min egen legg. Dette var vanskelig, hvor mange volt skal den stå på? hva er skyggenål og hva linjer jeg med? hva er best utifra hva? Det var mange spørsmål... Men jeg prøvde meg fram, så på noen videoer på youtube og snakket med et par av mine kammerater som tattoverte, og fikk masse råd og tips. Da jeg da satt meg ned for å prøve på leggen min igjen gikk det mye bedre! Jeg leste meg opp på hygiene kravene, det var det viktigste for meg at det skulle bli gjort " riktig etter boka" selvom jeg satt i min egen sofa og øvde på meg selv.

  Senere samme året flyttet jeg til Oslo, hovedsakelig fordi jeg hadde lyst til å begynne på skole, og bli kunst terapaut, jeg tenkte at jeg kunne komme inn uten studiekompetanse men nei, så enkelt skulle det ikke være. Jeg sjekket ut åssen det ville være å jobbe som lærling innen for tattoo, og da jobber du gratis i alt fra 1-5år avhengig av hvor flink du er/når den som lærer deg opp ser du er klar til å begynne å tattovere. Jeg var alenemor og dette var ikke en type "utdannelse" NAV ville støtte opp under, så dette var ikke en mulighet for meg. Jeg trengte innkomst hver måned. Jeg øvde mer og mer på å tattovere, og leggene mine begynte å bli fulle. Jeg begynte heldigvis å bli flinkere og vennene mine ville også la meg prøve på dem, etterhvert som jeg så vesentlig fremgang og jeg følte meg trygg i det jeg drev med, og kjente utstyret godt flyttet jeg hjem til Larvik og i 2013 åpnet jeg Bohemen Tattoo. 

  Navnet, Bohemen Tattoo kommer etter det gamle Christiania Bohemerne i Oslo, som var en gjeng med utagerende kunstnere som dreit i samfunnet og levde som de selv ville, noe jeg kjenner meg veldig igjen i! Altså jeg betaler skatt, sender datra mi på skolen og minsten i barnehagen, så ja jeg gjør jo som samfunnet befaler i den grad, men ikke noe mer, hehe! Jeg er en fri sjel, verden er en lekeplass!   Da Bohemen Tattoo ble åpnet for første gang var det i kjelleren på huset i Byskogen, Det var meg og Tony som jobbet sammen der. Kjelleren hadde blitt pusset opp fra råkjeller, drenering, isolering nye vinduer og alt det innebar til å bli et fint tattoostudio i lyse farger og etter alle hygiene krav. Det var igrunn en fin arbeidsplass og kundene var fornøyde med stedet også. 

  På grunn av pendling begynte Tony å jobbe i Porgrunn og jeg ble alene på Bohemen, Synne begynte å gjeste hos meg innimellom, men jeg var alene for det meste, jeg hadde dog mye å gjøre. Jeg hadde likevel lyst til å bli et mere synlig tattoostudio på samme tid som jeg ville har jobben ut av hjemmet, så jeg kunne skille mellom jobb og hjem. Så i Desember 2014 etter å ha pusset opp nok en gang åpnet jeg studioet i Nansetgata 61, hvor studioet er idag. Det er en av Larviks mest trafikerte gater og man er definitivt mere synlig der. Lasse begynte å gjeste hos meg samme måneden jeg åpnet der, og han er innom stort sett noen dager i måneden/annenhver måned. I September i år flyttet Alana fra Danmark opp for å begynne å jobbe fast hos meg, samt at jeg har fått meg lærling, Edel. I tillegg jobber Lex med kunst i rommet man kommer inn i med en gang man åpner døra.

  Så om jeg har fått det til? Ja, det vil jeg jo si? Jeg begynte på skratch, jeg er selvlært, dog med MANGE gode tips på veien spesielt fra Tony, jeg kastet meg ut i det, og her er jeg idag. Akkuratt her! Lever jeg drømmen? Ja, det vil jeg si, jeg holder på med det jeg er gla i. Jeg jobber med mennesker OG jeg jobber med kunst. Vi har blitt en fin gjeng på 5 stk som jobber i sjappa JEG har startet, hvem hadde trudd at JEG skulle få til det? Er jeg stolt? Har jeg rett til å være det? svaret er JA! :) 

  Dette ble en smule kronglete skriving følte jeg, mulig dårlig formulert mye av det, men sånn er det når man bli ivrig og vil få med seg alt! 

  Ha en fin dag alle sammen, og velkommen til Bohemen Tattoo, Nansetgata 61, Larvik! For å Booke din time kommer du enten innom studioet, eller skriver til oss på facebook i innboksen på www.facebook.com/bohementattoo :)

 • Publisert: 23.11.2015, 09:24
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Book din time (Bohemen Tattoo)

 • Publisert: 19.11.2015, 08:36
 • Kategori: tattoo
 • God morgen alle sammen! :) 

  Både jeg og Alana har ledige timer framover, så fly inn på https://www.facebook.com/bohementattoo/ for å booke din time i innboks. Det ligger også masse bilder av hva vi har laget tidligere på siden, ellers vil jeg råde dere til å sjekke ut instagram profilene våres som blir hyppig oppdatert. https://instagram.com/tallatroll/ & https://instagram.com/hudson.ink/ Minstepris på Alana & Talla(meg) er 500,- Session pris varierer utifra motiver men ca. 3000-4500,- Prisen på ett motiv Rose, Hodeskalle, Gramofon for å ta noen eksempler ligger på mellom 1500-2500,- Drømmefanger ligger på 1800-3500,- Priser variere selvfølgelig utifra størrelse, hvor på kroppen og om du skal ha med eller uten farger. Vær ikke redd for å kontakte oss i innboksen på Face om du lurer på noe eks priser eller om du vil at vi skal hjelpe deg og tegne/sette sammen en perfekt tattoo for deg.

  Lærlingen Edel har fått starte på småmotiver og andre ting hun føler seg klar for, hennes minstepris er på 200,- https://instagram.com/ekh86/ 

  GAVEKORT:

  I hele November og Desember kjører vi tilbud på gavekort, du kan velge valgfri sum(minst 500,-) og sette på gavekortet, uansett hva du velger adder vi 500,- ekstra! Så kom innom for å kjøre julegaven alle vil bli glad for.

  ÅPNINGSTIDER:

  Vi er veldig fleksible og jobber egentlig når det passer for DEG, altså om det er helg/helligdag/ kvelden/dagtid etc så finner vi en tid det passer deg best. Hovedsaklig er vi åpne fra 12-16, men det er mere bare for å ha en tid å sette på pairet, vi er der til alle mulige tider:) 

  I JULA:

  Lasse kommer og gjester Mandag- Onsdag i juleuka og vil da kjøre 2600,- Pr session pris. https://instagram.com/lasseberle/

  Talla vil kjøre tilbud på ROSER 1000,- i black and grey og 1400,- med farger. Mandag-Onsdag  HVOR LIGGER BOHEMEN TATTOO? Vi ligger i Nansetgata 61, i LARVIK, rett ovenfor Proffice, Klinikk Adine og Brun og Blid, du finner oss let på hjørnet:) 

  Parkering: Du kan stå i gata langs sjappa, eller du kan parkere på den lille parkeringsplassen over gata( utenfor Proffice).

   

  Så ikke nøl, ta kontakt for en tattoo talk, om det gjelder design av motiv, gavekort eller å sette opp en time! 

  Ha en fin dag alle sammen! :) 

   

 • Publisert: 19.11.2015, 08:36
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • På TV Vestfold!

 • Publisert: 19.11.2015, 07:45
 • Kategori: Sterke meninger
 • Tv er ikke heeelt min greie tror jeg, man blir faktisk lettere stressa av den derre store kolossen av et kamera og føler liksom man må prestere så mye at man blir heller nærvøs, men jeg humra vel vekk det meste av nærvøsiteten, latter er den beste forsvarsteknikken som finnes, heehe! Neida, er nok mange flere ting jeg ville sakt i dette klippet. Syns uansett at dette er et tema som må opp og fram i lyset så man kan få en slutt på dissa fordommene en gang for alle, det gjelder jo ikke bare meg som har overstadig mye tattiser, det gjelder overvektige, "satanister" eller såkalte emoer, kles stiler, tynne folk, ETC. dere skjønner hva jeg mener, altså folk klarer alltid å bås sette og peke ut dem som skiller seg litt mere ut og det syns jeg det må bli en slutt på, kan ikke alle bare få være den de er? Det må jo være innmari flaut å være oppi åra og likevel dømme andre?! 

  Linken til intervjuet på TV VESTFOLD finner dere her:

  http://www.tvvestfold.no/lever-med-fordommer 

 • Publisert: 19.11.2015, 07:45
 • Kategori: Sterke meninger
 • 0 kommentarer
 • En liten oppdatering.

 • Publisert: 16.11.2015, 13:21
 • Kategori: Personlig
 • God formiddag, eller sier man kanskje ettermiddag når klokka er over 12? For meg er det hvertfall ikke ettermiddag før klokka har runda 15, hehe! 

  Nå har det seg sånn at kjæresten min har fått seg et par tattiser siden vi møttes, vi er snart ferdig med hele runda på begge legga, vi har fått satt en piece på venstrearmen, og nesten ferdig med sleeve på høyre armen. Vi har også laga en rose på magen/ribbeina forran. Men denna helga fikk vi jaggu starta på brystet også! Og jeg må si shit jeg gleder meg til å streke opp resten og legge inn både skygger og farger, den kommer til å bli helt AWESOME!   Veit dere hva vi forresten skal idag eller? Vi skal på CUNNINLYNGUISTS konsert, så i ettermiddag skal barna til besteforeldra sine på overnatting mens vi gamle skal ut å shake rumpa til no ordentlig deilig hip-hop! Jeg har sett dem live 2 ganger før og jeg gleder meg like mye til denne gangen, hvis ikke mer! Det har nok noe med hvem jeg skal dit med, nemlig min kjære <3

  Har lyst til å dele noen hverdagsbilder med dere fra forrige uka:

  Så.. Det var en liten oppdatering på hva jeg har drevet med i det siste, det går i jobb, oppussing, kidsa og kjæresten. 

  Men ØY! Skal jeg fortelle dere noe? Idag hadde jeg besøk av Tv Vestfold på jobb, de intervjuet meg, det handlet i grunn om det samme som intervjuet i avisa her om dagen, om det å bli møtt med fordommer når man ser ut som jeg gjør. Så jeg blir å se på skjermen ikveld kl 17.30 på TV VESTFOLD, eller på nettsidene dems for alltid, hehe! Jeg må bare si at jeg var ganske så flau og nærvøs og følte meg langt uten for min komfor sone, men jeg gjorde så godt jeg kunne. 

  Over og ut //;

 • Publisert: 16.11.2015, 13:21
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Bekjemp hat med kjærlighet.

 • Publisert: 16.11.2015, 09:01
 • Kategori: Sterke meninger
 • God morgen! 

  Jeg råder dere alle til å se denne videoen, jeg selv blei veldig rørt her på morrakvisten. 

  https://www.youtube.com/watch?v=W5DwStbT6rg&feature=youtu.be

  Det er veldig lett og dømme og gre alle over samme kammen, men husk at vi er alle bare mennesker uansett religion og opprinnelse. Bekjemp hat med kjærlighet, ALLTID! I enhver hat situasjon. Vis omtanke,empati og kjærlighet, ikke bare idag, men hver dag.   Ha en fin dag alle sammen :) 

   

 • Publisert: 16.11.2015, 09:01
 • Kategori: Sterke meninger
 • 0 kommentarer
 • Med ansiktet på forsiden av lokalavisa!

 • Publisert: 13.11.2015, 10:17
 • Kategori: Personlig
 • Når du våkner med ansiktet ditt trøkt over forsiden på hele lokalavisa er kanskje da du føler for å synke ned i et hull i bakken? Hehe, neida! Men jeg er ikke no gla i den type oppmerksomhet eller det å være i "rampelyset".  Forrige uke ble jeg kontaktet på mail av Sigrid, som skriver bloggserie i Østlandsposten, og hun hadde kommet over bloggen min, og lurte på om jeg ville stille til et intervju. Jeg viste min skepsis i starten og lurte på om det da skulle handle om meg personlig, eller jobb. Svaret var da hovedsakelig jobb, og det er jo ikke noe å lure på da! Det er jo skikkelig bra for sjappa, så denne uken møttes vi for intervju og bilder. At det ble veldig personlig var jo ikke til å unngå da sjappa er startet av meg, og min historie opplagt har veldig mye innvirkning. Jeg tenkte at dette blei kanskje en halvside inni avisa et sted bare, men neida, her er jeg på både forsia og har fått ei helside inni også. 

  Nå har jeg bare fått lest reportasjen i papirutgaven, og ikke på op nett da jeg ikke er plussmedlem, men jeg kan vel si at jeg igrunn er fornøyd med utfallet, selvom det blei veldig personlig.   Sykkelen er forresten arvet av Mormor og ikke oldemor:) 

  Idag er det Fredag den 13, etterlengtet Fredag, det betyr helg, og det betyr fri, og det betyr masse kvalitetstid med mannen i mitt liv <3 Ønsker alle mine faste og nye lesere en fantastisk helg, og husk, det er bare å komme innom Bohemen Tattoo i Nansetgata 61 og kjøpe gavekort, julen nærmer seg. Minstepris og putte på gavekortet er 500,- men etter det kan du velge sum selv, og uansett hvilken sum du velger så adder vi 500,- ekstra på. Vi ses! :) 

 • Publisert: 13.11.2015, 10:17
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Ja, jeg byttet navn!

 • Publisert: 12.11.2015, 14:31
 • Kategori: Personlig
 • Jeg er døpt Katharina, noen kaller meg fortsatt for det, noe jeg respekterer helt fint, siden de er vant til å si det.  Jeg fikk etterhvert med åra to lillesøstre som begge fikk dobbelt navn, noe min mor også har. Og da ville jeg også ha det, dessuten var jeg ikke noe gla i "Katharina" og følte ikke at det var meg i det hele tatt. Sikkert nok også fordi alle alltid har sakt Talla, da mener jeg familie og venner, nevner man meg ved noe annet enn Talla aner jo ikke folk hvem det er snakk om. Så da tok jeg en prat med mutter og vi kom fram til at jeg hadde en oldemor som het Jenny, og det klinget jo sånn sett ganske godt sammen med Katharina, Jenny Katharina.. Så da ble det sånn! 

  Før jeg lærte ordentlig å snakke sa jeg ting til mamma som "du må vente på Talla" Hvem er Talla liksom?! Uansett, hun begynte å kalle meg for Talla, tante, onkler, mormor, ja alle begynte, og venner har gjort det helt siden barneskolen... Talla ble liksom meg! :) 

  Ifjor høst ble jeg sittende å tenke, lenge... Og jeg har jo igrunn tenkt på det i mange år, men aldri liksom turt.. At når jeg dør, så vil jeg at det skal stå Talla på gravstøtta mi, ellers er det jo ingen som veit hvem som ligger der! Jeg ville introdusere meg selv som Talla når jeg håndhilste på folk(noe jeg allerede gjorde) men at det skulle være "på papiret riktig" og gjøre det. Så jeg tok steget og byttet navn, jeg beholt dog Jenny etter oldemor, og slang på Talla, så nå heter jeg Jenny Talla! Navne byttet har igrunn ikke gjort noe annerledes annet enn at det står RIKTIG navn på posten min, og på bank kortet osv, men jeg er uansett veldig fornøyd med valget mitt! Og jeg føler meg rett å slett MEG! 

  Tror dog ikke foreldrene mine er sånn super fornøyde med navne byttet, da navnet nok er det eneste de noensinne har vært enige om, hehe! Men de får leve med det :) 


  Meg og mini trollet mitt <3 ^^

   

  Ønsker alle en super fin dag!

 • Publisert: 12.11.2015, 14:31
 • Kategori: Personlig
 • 2 kommentarer
 • Ønsker du deg ny tattoo?

 • Publisert: 04.11.2015, 09:22
 • Kategori: tattoo


 • Har du huska å trykke LIKER på Bohemen Tattoo siden? www.facebook.com/bohementattoo 

  Jeg må nødt til å skryte av Alana altså, hun har nå jobbet her et par måneder, og flyttet opp hit fra Danmark, hun er så utrolig dyktig, sjekk hva hun laget i forrige uke, så detaljert og flott!:


  Det samme gjelder lærligen Edel, som har begynt å prøve seg fram på hud, hun har et helt sinnsykt potensiale, og dette kommer til å bli så bra!:

  Det er deilig å se at sjappa går bra, at vi har masse kunder alle sammen, og gøy å tenke på at jeg virkelig har fått det til! 

  For nyeste bilde oppdateringer følg oss på instagram:    TALLATROLL         HUDSON.INK       EKH86       LASSEBERLE      LEXSIN81

  For å booke din time skriver du i innboksen på Facebook siden. Hvor sjappa ligger? NANSETGATA 61, LARVIK. Minstepris på tattoo? 500,-(Alana&Talla) 200,-(Edel)

  Husk gavekort tilbudet som er i hele November og Desember, du velger selv sum gavekortet skal være på, og vi legger på 500,- ekstra :) 

  VI SES :D 

 • Publisert: 04.11.2015, 09:22
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Firkløvern

 • Publisert: 04.11.2015, 08:58
 • Kategori: Personlig
 • God morgen alle sammen! 

  Ungene er på skole og i barnehage, og mannen er på jobb. Det er helt stille i huset, hva skal jeg ta meg til? Tegne litt? Meditere? Lese en bok? En liten power nap? Eller kanskje finne litt småplukk å ordne på? Vi holder jo på å pusse opp her, så det er jo litt småsnæsk å ta seg til, kjøkkenet kommer neste uke og sofaen kommer ila. måneden, ellers begynner det faktisk å se skikkelig bra ut her. Virker som alle har funnet sin plass, og føler seg hjemme, hva er vel deiligere enn det? Gleder meg til alt er helt ferdig og jeg kan få tatt litt interiør bilder og delt med dere her på bloggen:)

  Jeg begynner ikke på jobb før litt senere, det er deilig å ha litt tid sånn på morningen synes jeg. Selvom jeg skulle ønske Frederik også var her med meg nå, så kunne vi spist frokost sammen og kanskje sett en episode.   Herregud jeg blir så rørt av å sitte å se på bilder og lage kolasjer, se på den søte firkløvern da. Nydelige barn<3 Og ikke minst en nydelig kjæreste jeg har, jeg er heldig! 

  Ønsker dere alle der ute en fin dag!:) 

 • Publisert: 04.11.2015, 08:58
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Å dele kjærlighet er ille til mote..

 • Publisert: 03.11.2015, 12:38
 • Kategori: Personlig
 • Jeg syns det er helt utrolig at folk ikke klarer å se hva det forrige innlegget handler om. Det handler om kjærlighet og det som er for folk som må ha det inn med t-skje, det handler om meg og Frederik, det handler om vårt liv. Det virker som mange bare leser starten av innlegget og lar det handle om det de vil det skal handle om.. Og prøver å tolke fram ting jeg ikke har skrevet om i det hele tatt. Negativitet selger!? Det forrige innleget var kun positivt! 

  Jeg ser innlegget har blitt delt mange ganger, og jeg vet i mitt stille sinn, at når man deler på facebook kan man skrive en egen liten tolkning før man trykker på del knappen, jeg tror utelukkende at mange da har skrevet noe negativt, jeg har jo da ikke mulighet til å forsvare meg, og ber derfor folk huske at det finnes to sider av en sak. Men hele poenget er jo at denne saken er fortid, dette skal ikke være noen sak, dette skal ikke være noe man snakker om, folk må rett å slett slutte å bry seg oppi andres saker.  Fordi dette innlegget handlet nemlig IKKE om henne, det var ikke det som var budskapet i innlegget i det hele tatt. Innlegget handler om meg, mine følelser og det jeg har nå! 

  Livet er for kort til dårlige venner, mange av mine nærmeste har nå tatt en standpunkt, og det er helt i orden for meg. Jeg ber derfor alle som har noe negativt å si om meg, eller livet jeg lever, eller ikke klarer å unne meg lykke og glede om å slette meg fra alle sosiale medier, og ellers bare lar meg være og aldri snakker til meg igjen. Alle de menneskene som bare ligger på vennelista mi for å kunne snoke, men som egentlig ikke snakker til meg i det hele tatt, vær så snill å fjern deg som venn, alle de som har nr mitt på telefonlista si men aldri bruker det med mindre noe negativt skal komme, slett det nr. Dette er min blogg, den handler om MEG, MIN side av ting, og MINE følelser.

  Jeg velger å ikke besvare nett-hetsinga jeg får på facebook, jeg går med hevet hode vekk og tenker at dere som velger å tro på det der, har mangel på en vesentlig kroppsdel mellom skuldra -altså oppå halsen.

  Det som er det morsomme med det, er jo at dere mener jeg henger ut noen, altså jeg alene henger ut et menneske? (Noe jeg ikke gjør) Men hvor mange er dere da? Som sitter der å gjør det jeg liksom gjør? Som sitter der hjemme å henger ut meg nå? Deler og skriver ufyselige stygge komentarer om ting dere ikke har peilig på...

 • Publisert: 03.11.2015, 12:38
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • Som å komme ut av skapet på nytt.

 • Publisert: 02.11.2015, 09:40
 • Kategori: Personlig
 • Ja, det er akkuratt sånn det føles, bare værre. Nå har jeg egentlig aldri liksom kommet ut av skapet når jeg var yngere heller og sakt at jeg er lesbisk på noe som helst tidspunkt, men jeg kom ut med at jeg liker jenter. Og at jeg så for meg at det kun var jenter jeg skulle være med. Men når omverdenen fikk med seg at jeg hadde fått jente kjæreste så var det liksom ikke noe tema, det var helt greit. Jeg har alltid selv sakt at jeg blir tiltrukket av personligheter og ikke det ytre, det er samme om det er gutt eller jente.

  Nå har jeg for ikke så alt for lenge siden kommet ut av et forhold, eller et ekteskap heter det, ja... Jeg er separert! Som da var med en jente, Hun var min bestevenn i mange år, og det er vel igrunn kun det det har føltes som. Folk kan stille spørsmål ved hvorfor vi var sammen så lenge, hvorfor vi giftet oss, hvorfor ditt og hvorfor datt. Jeg har som alltid svar på alt. Men det er ikke alt jeg vil dele på bloggen, og det og sitte her å rakke ned på andre mennesker, holder jeg meg rett og slett for god for, så lavt synker ikke jeg, selvom jeg vet andre gjør det. Men heldigvis er ikke jeg som alle andre!

  Anywho.... Det gikk kanskje fort for alle dere andre at jeg fikk meg ny kjæreste, men for meg som har vært ferdig med overnevnte person lenge, så gikk det egentlig ikke så fort. Jeg har sakt mange ganger at jeg kommer dårlig overens med jenter, jeg har ikke mange jentevenninner, og har alltid vært en av gutta sånn sett, så det at jeg skulle være sammen med en jente er jo helt hull i hode i utgangspunketet, jeg har jo stort sett ingen ting til felles med hjernen til en vanlig jente. 

  At jeg skulle gå hen og bli FORELSKET rett etter exkona hadde flyttet ut var jo ikke planlagt, eller med vilje i det hele tatt. Jeg har aldri vært forelsket før i hele mitt liv, jeg har aldri skjønt hva folk har snakket om med sommerfugler i magen, suget etter et annet menneske som er helt alt oppspisende i hjerne din, jeg har aldri skjønt det, jeg har sett på romantiske komedier og romantisk drama filmer og rista på hodet, og sakt: dette er bare på film, dette eksisterer ikke, og nesten vært oppgitt og litt småsur. Men når jeg ved første øyekast blir FORELSKA, ved første samtale føler at dette mennesket, er LAGET til meg,hvor alt bare er mere naturlig enn livet i seg selv, og man føler begjer med en eneste gang, i løpet av et splittsekund kjente jeg alle følelser og alle sug som alle alltid har pratet om. Mener dere særiøst da, at jeg skal bare kaste det til side? Drite i meg selv og hva jeg ønsker? Bare legge hele han til siden? Og alt jeg føler for første gang i mitt liv, bare legge det helt vekk? fordi DERE der ute, mener at det er for TIDLIG? Dere må jo virkelig være glad i meg? Og unne meg mye godt? HÆ?   

  Jeg svarer på mitt eget spørsmål, dette var jo for godt til å være sant at jeg skulle få og ha sånne følelser for noe eller noen som helst, og tenkte bare at her er det bare å handle, jeg vil ikke se tilbake å tenke jeg møtte HAN, the one, men jeg slapp han ut av min hule hånd fordi jeg tenkte på hva alle andre syns, nei, NEI! Jeg har aldri brydd meg om hva alle andre syns, jeg driter i alle andre, det eneste jeg er opptatt av er meg selv, at jeg skal ha det bra, har jeg det bra har dattra mi det bra, har meg og Frederik det bra sammen har begge barna våres det bra, altså! Alt er en kjedereaksjon sånn sett. Jeg kunne og ville ikke misse sjangsen til å få oppleve og føle på ekte kjærlighet og ikke minst LYKKE! Hva alle andre måtte syntes og mene om at jeg har gått videre for tidlig, at det går for fort med han, det driter jeg i. Også urifra hans forhistorie, kan folk tenke at han også har gått videre for fort, men ærligtalt, er det ikke viktigst at vi begge har det bra? Er det så vanskelig å unne andre mennesker lykke? Eller å unne andre mennesker noe godt i det hele tatt? 

  Så ja, det føles ut som jeg har kommet ut av skapet på nytt ved å bli kjæreste med en gutt, men denne gutten, eller skal man kanskje si mannen? :) Er det beste som noen sinne har hendt meg, han har noen år på baken, og er blitt tørr bak øra. Han har mange livserfaringer og han har opplevd mye, han er rett og slett fantastisk, han har raset fra seg og han er til å stole på, han viser at han elsker meg og sier det også. Alt er helt naturlig med han, uansett hva vi gjør så føles det riktig og ekte, ekte kjærlighet! Meg og han er akkuratt samma ulla, ingen lar seg pelle på nesa av andre, vi er lekene typer, men også veldig særiøse, vi elsker hverandre og er bestevenner, og soulmates, jeg vet at det ikke er første gang vi har møttes, det ser jeg i øynene hans, jo altså i detta livet, men meg og han har vært kjærester før, det er gamle bånd mellom oss, fra tidligere liv, vi er ment for hverandre. Aldri hadde jeg trodd jeg skulle klare å finne han igjen, det som er litt morsomt var at jeg fant en dagbok fra 2009 hvor jeg hadde etterlyst han, og nå har jeg funnet han. Og jeg er så lykkelig for det, at endelig så er det meg og han, akkuratt når tiden var inne for det, selvom jeg skulle ønske jeg hadde møtt han tildigere så jeg kunne rekt å elsket han lengere i dette livet. Men vi har heldigvis MANGE fine år forran oss, og jeg kan ikke vente på hvordan vår historie vil bli. Det er ikke så mye styr med han, han er en voksen mann og det elsker jeg, men han er jeg trygg, jeg føler meg trygg, det er en følelse jeg faktisk ALDRI har kjent på før, så det er helt nytt for meg, trygghet er viktig! Det kjenner jeg nå, men det er igjen utifra min barndom, mine ungdomsår og mine valg av kjærester i senere tid, ingen har noensinne fått meg til å føle meg trygg. Men nå, NÅ er jeg i havn! Jeg er trygg og elsket, og jeg kjenner det hver eneste dag. Alt vi har er det mest naturlige som finnes. 

  Denne uka flasha vi det på facebook, det virket som det kom som et sjokk på mange, både det at han hadde fått seg kjæreste. Og det at jeg hadde det, for det virker ikke som om det engang er så mange som har fått med seg at meg og exkona ikke er sammen mer. Også at det var med en gutt da gitt, hehe..  love is love <3 jeg må bare i mitt stille sinn le litt av alle andre, og alle meninger de alltid har om alle andre også. Uansett, så har vi en indre sirkel av få EKTE venner på hver vår front, som heldigvis unner oss godt og det beste. Og de setter jeg uhyre mye pris på, både mine egne nærmeste og hans nærmeste som jeg enda ikke har møtt så mange av, men jeg VEIT det er bra folk, som jeg gleder meg til å møte. 


  Larvik er en liten by, folk prater! Sånn er det bare, og det er ikke til å unngå. Men er det noe du lurer på så syns jeg du skal spørre en av oss, mange hodeløse høner rundt forbi... Frederik og jeg er 2 ærlige personer som absoulutt ikke er redde for å besvare folk. Vi er vel kanskje snarere de type mennesker folk er redde for å stille spørsmål til? Sånn er det når man alltid går sin egen vei her i livet, og ikke med strømmen som alle andre. 

  Anyways.... Idag har altså verdens BESTE kjæreste BURSDAG!  Jeg skal gjøre det jeg kan for at han får en fin dag når han kommer hjem fra jobb, han fortjener kun det beste, ikke kun idag fordi han har bursdag, men hver eneste dag. We´re flamingos!<3 JEG ELSKER DEG! Og jeg elsker hvilken fantastisk USVING livet mitt har tatt etter jeg møtte deg, jeg kunne ikke levd uten, jeg trenger deg<3

 • Publisert: 02.11.2015, 09:40
 • Kategori: Personlig
 • 2 kommentarer
 • GAVEKORT BOHEMEN TATTOO

 • Publisert: 01.11.2015, 19:53
 • Kategori: tattoo
 • Hellooooo! 

  Tenkte jeg skulle kjøre et GAVEKORT "tilbud" nå i November og Desember siden det nærmer seg jul. Du velger selv hvilken sum gavekortet skal ha, også legger jeg på 500(!!) ekstra :) Bra deal det! 

  Ellers gjør du som du pleier å kontakter på www.facebook.com/bohementattoo for å booke time! Husk at vi tegner mer enn gjerne til deg. 

  Slenger ved litt bilder av litt fra de siste ukene på jobb.


 • Publisert: 01.11.2015, 19:53
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Søndag

 • Publisert: 01.11.2015, 19:34
 • Kategori: Personlig
 • Dette har egentlig vært en lite avslappende helg, men likevel en fin helg. Jeg har jobbet, vasket og tømt ut det gamle huset og alt det innebar, samt vært med verdens fineste lille famile. Jeg ser frem mot neste helg allerede hvor jeg har tatt meg helt fri, det skal bli fantastisk og bare konsentrere meg om mine og meg og mitt<3

  Det skal bli fantastisk imorgen når det gamle huset er overtatt, et gammelt kapittel er da avslutta sånn for fullt og helt, og jeg kan holde full fokus på jobb og firkløvern min<3

  Angelica er desverre ikke med på tur idag, da hun heller ville være med mormor i kirka, ja.. jeg tror det har klikka for ungen, hehe! Kanskje hu er på vei til å bli kristen? Det er isåfall hennes eget valg, jeg elsker henne fordet om. Men det var uansett kjipt hun ikke var med på tur, for jeg føler liksom at hun mangler på bildene under her.   Verdens kjekkeste kar og soulmate^  Idag har jeg vært ustelt og usminka og det bærer bildene av meg preg av, men jeg har hatt skikkelig søndag^

  Se på´n a!!.. Hvor er smileyen med hjerter i øya når jeg trengern? ^^


  Håper alle har hatt en fin helg, imorgen er det ny uke, og nye muligheter. :) 

 • Publisert: 01.11.2015, 19:34
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • hits