tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Latest shoppings!

 • Publisert: 27.09.2016, 08:27
 • Kategori: Mote
 • Som mange av dere veit er jeg innmari gla i å shoppe, men jeg har vel egentlig ikke hatt for meg at jeg har trengt å dele med dere hva det egentlig er jeg driver å shopper, når det kommer til klær. Så nå tenkte jeg å vise dere mine siste funn hos Urban, som er en av mine favoritt butikker. Hvis dere vil inn å ta en titt, noe dere burde - Kan dere sjekke ut linken http://www.urbanshop.no/

  Jeg har ikke tatt bildene selv, men lånt dem fra de forskjellige Urban profilene på Instagram, i å med antrekksbilder ikke akkurat er min greie, det kunne kanskje vært, men som dere kanskje skjønte utifra forrige innlegg er ikke kroppen min akkurat noe å vise frem på antrekk nå, -føler jeg hvert fall selv. Selvom mange kanskje vil mene at jeg ser fin ut og kaaaaaanskje til å med gløder litt, haha! Gløder... 

  Anywho... Her kommer mine seneste shopping favoritter:  *Sokker fra Adidas, denne 3 pakken ble shoppet kun fordi jeg syntes de begunder røde var helt awesome!          *Både den sorte og den blå Capsen fra Adidas ble handlet i sommer, må inrømme at den blå så langt kun er brukt en gang og den sorte ble fort en klar favoritt.        *Ahh Fila, hvor 90s cool er ikke det? Jeg får lyst til å shoppe h2o slipperser og Champion joggis også når jeg først er i siget, hehe.. Jeg har handlet inn både den sorte collage genseren, og den grå hette genseren fra Fila, også så sinnsykt deilige å ha på da gitt!           *Sort Adidas lue, dette er faktisk 4 lua jeg har kjøpt for vinteren, men luer kan jeg ikke få nok av, dette er igrunn en forbruksvare hos meg på vinterstid, jeg føler liksom at luer er noe jeg fort "gårut" om man kan si det sånn...         *Nike sko, disse har jeg faktisk siklet på lenge, men hvit er liksom ikke helt meg, jeg ender jo alltid i sorte sko... MEN etter å ha tittet på dem i flere måneder ble de til slutt med hjem.           *Adidas strikk, HVOR FET? Sånn særr, herregud dette må jo være en av de feteste tinga noen gang laget av Adidas! Det mener jeg helt særiøst, Ja takk til mere strikke gensere Adidas, kjør på!         *Adidas, joggis med leoparder på, jeg elsker leoparder, kattedyr, leopardmønster, og ikke minst...Adidas! Så at denne skulle bli med meg hjem var ikke akkurat til å lure på....       *Adidas turquise hettegenser, hvor kul? Sjekk fargen? SJEKK fargen! Jeg er forelska! 

   

  Så dette var altså mine siste favoritter fra Urban, som heldigvis ligger trygt i mitt skap. Jeg kunne ikke latt noen av dem gå forbi, hehe! Har du noen Urban favoritter? Fader, jeg burde nesten vært sponsa, men nå får altså Urban litt gratis reklame fra meg :) 

 • Publisert: 27.09.2016, 08:27
 • Kategori: Mote
 • 2 kommentarer
 • På tide å slippe opp litt?

 • Publisert: 18.09.2016, 11:08
 • Kategori: Personlig
 • Når det blir sånn at jeg ikke engang kan huske når jeg blogga sist, eller hva jeg blogget om sist er det på tide å ta seg sammen! Siden rundt Mai har jeg vært så ufattelig dårlig med bloggen, det går jo ikke an.. Men sant skal sies er at jeg har hatt utrolig mye annet å henge fingra i, her går det i jobb, jobb og atter jobb.. Hverdager, tid med barna og dagene bare flyr avsted... 

  En ting er sikkert er at nå skal jeg roe ned litt fremover, før jeg går på veggen. Jeg har hatt 1 uke ferie i hele år, og det var i sommer da vi var i Danmark, én uke ferie holder ikke for meg i det tempoet jeg kjører. Så nå skal jeg ta meg sammen, og ta litt mere fri. Ikke ha 4 kunder om dagen, men heller kjøre på med 1-2 kunder pr dag, med mindre det er småjobber da... Men jeg tenker at 3-4 timers jobb pr. dag holder nok for meg sånn som situasjonen er nå. 

  Det er også noen reale grep vi skal ta her hjemme før jula kommer, vi skal pusse opp både vaskerommet og badet, samt vårt eget soverom, jeg gleder meg til vi får ny seng og en lysere farge på veggen, akkurat nå ligger vi på en madrass på gulvet, og det er ikke akkurat... digg...! Ellers trives jeg bare bedre og bedre her oppe i rekkehuset, det er skikkelig koselig hjemme hos oss, jeg føler meg hjemme. Men én ting jeg ikke skal putte under en stol er jo at det hadde kanskje vært koselig med et lite hus, etterhvert, etterhvert! -absolutt ingen stress med det, men det er jo mulig at det kanskje blir litt trangt her med åra... Også føler jeg kanskje litt at vi bor på "feil" side av byen, sånn for min egen del. Men for barna, er dette konge, helt perfekt! De kan fly i gatene uten å tenke på at det kan komme bil, det er så deilig. 

  Jeg har i mange måneder egentlig hatt mye på hjertet, mye å blogge om, men har valgt å skille mellom personlig og privat. Men nå kjenner jeg at tia er inne for å slippe opp litt igjen, dele litt tanker, og hva som skjer i livet mitt. Jeg vet jo at dere leserne mine, noen av vennene mine som også leser, setter pris på at jeg deler (i å med jeg ikke er no fan av å snakke i telefon) blir dette liksom min måte å nå ut til folk på, både nære og fjerne... 

  Vi har hatt en rolig helg med unga, vi har kost oss masse. Jeg har selvfølgelig jobbet litt, også har vi hatt mutter og alle mine søsken på middag da de for tiden ikke har noe kjøkken pga. fuktskader..

  Nå skal jeg nyte en bedre frokost, som på en søndag må være egg og bacon sammen med den alt for digge kjæresten min, og de nydelige barna våres. Også kan dere få noe å tenke litt på mens jeg gjør det ;) 

  -Og dere?! Vi snakkes veldig snart! :)    

 • Publisert: 18.09.2016, 11:08
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Bryllup

 • Publisert: 05.09.2016, 08:21
 • Kategori: Personlig
 • To fantastiske mennesker ble mann og kone Lørdag 27.08.2016. Jeg var så heldig å få lov til å være tilstede under feiringen, det var så utrolig koselig, rørende og rett å slett veldig hyggelig. Jeg tok bilder under hele dagen og har fått tillatelse til å dele noen blinkskudd av brudeparet med dere, mine kjære lesere.

  Kristine + Joachim = kone og mann <3

  Hvis dere ikke legger merke til det på bildene, er altså Kristine søsteren til Frederik :) 

     Jeg tok faktisk hele 1041 bilder denne dagen, ble ryddet ned til 954 (ikke så god på å slette visst nok) Men dette var noen av blinkskuddene fra den perfekte dagen, måtte kjærligheten vokse livet ut <3

 • Publisert: 05.09.2016, 08:21
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • 1 år

 • Publisert: 04.09.2016, 20:23
 • Kategori: Personlig
 • 4 September har kommet, jeg husker så alt for godt akkurat denne datoen ifjor. Frederik kom hjem fra jobb, vi hadde vært sammen hver dag i knapt ei uke, og han ville gjerne vite hvor landet lå. Så han spurte rett å slett om vi skulle være kjærester, og var det noe å lure på da? Svaret var et klart "JA" fra meg. Og jeg angrer ikke et eneste sekund. Det siste året har bydd på så veldig mye, spesielt er det mange som har hatt meninger ang at vi to har blitt sammen, men ingen skal få lov til å ødlegge eller stå i veien for vår kjærlighet. Er det noe her i verden som er ekte og trygt så er det det vi har sammen. Jeg er 100% sikker på at det er akkurat Frederik jeg skal bli gammel med. Han er alt jeg noensinne har drømt om, han er rett å slett best. Med smilet på lur sammen med en spøk er hverdagen aldri kjedelig, samt med to barn som fyller opp med mange utfordringer og gleder så kan man ikke si at dette er et stille og kjedelig hjem. -Her lever vi! Jeg har ikke tall på hvor mange serier og filmer vi har "runna" det siste året, ei heller har jeg tall på hvor mange sanger vi har hørt på, vi lærer av hverandre og når begge har en stor lidenskap for musikk, mat og kjærlighet er det aldri stille her i hjemmet. Hjemmet vårt er trygt, det er godt, det er fint(om jeg kan si det selv, hilsen interiørlaila) Jeg trives, ikke bare i hjemmet, men med menneskene jeg deler hjem med, vår lille familie, alt som er oss. 

  Jeg kan etter et år som kjærester si at jeg ENDA er like forelska, hvis ikke mer. Jeg opplever nå mitt livs første forelskelse(og siste) jeg har aldri hatt disse følelsene før, og jeg vet jeg aldri kommer til å få dem igjen. Jeg er rett å slett hodestups forelska. Jeg hadde gått igjennom ild og vann for den gutten(mannen?) 

  Tenk alt vi har opplevd sammen det siste året, jeg kan rett å slett ikke begi meg uti å fortelle om alt, men vi vet, og det er mye. Veldig mye. At det kun har gått et år er drøyt å tenke på, det virker så mye lenger. På samme tid som jeg husker dagen jeg møtte deg som det skulle vært i går, i stua til venninna mi, 29 August en sensommer kveld i 2015. For noen minner, for noen følelser som blusset opp. Og her er vi idag. 

  Jeg gleder meg så ufattelig mye til årene fremover, hva livet har å by på for oss, når barna får barn og familier, alt vi skal oppleve, all musikk vi skal høre og ikke minst all mat og vin som skal nytes. Jeg rett å slett elsker alt ved Frederik, alt! Livet med han. Alt med han. Alle rundt han. Alt. 

  Jeg er lykkelig. Skikkelig lykkelig. 

  Talla + Frederik = sant. Like sant som får ett år siden, om ikke mer. Dette er evigvarende kjærlighet <3   

 • Publisert: 04.09.2016, 20:23
 • Kategori: Personlig
 • 3 kommentarer
 • hits