hits

tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Bomtur hos tannlegen, nok en gang....

 • Publisert: 23.06.2016, 19:30
 • Kategori: Mamma
 • Stakkar lille snupp, sta som et esel, men likevel har jeg vondt av henne asså! For over 1 år siden var hun hos tannlegen for å borre et hull i den ene tanna, jeg husker ikke hvor mange ganger vi var innom der før hun faktisk borret hullet, men det var ganske mange. Men da hun endelig fikk borret det, selvfølgelig uten bedøvelse, nektet hun å fylle det, fordi hun måtte ha bomull i munnen. Tenk det, du har klart å borre også nekter du å fylle hullet, det gjør jo ikke vondt! Så nå har hun altså gått med åpent nyborra hull i tanna i ca 1 år, og vi skulle si fra hvis hun fikk vondt, hun har ikke kjent noe til tanna hverken før eller etter den ble borret i, så hun er helt tydelig ikke plaget av den tanna. Som også er en melketann hun kommer til å miste om max 2 år. 

  Idag var vi altså tilbake hos tannlegen for å borre på nytt, da det hadde begynt å komme nytt hull og få lagt i fyllinga. På grunn av hennes til de grader store tannlege skrekk skulle hun få "tryllesaft" som ville gjøre henne litt ør. Vi møtte opp fastende kl 08. Kl 08.30 var hun "full som et øsekar" og snøvla no veldig. Inn i stolen, opp med munnen, bedøvelses sprøyta ble tatt og halvparten av hullet ble borra, så kom tannlege assistenten med den herre blåsern som suger opp sikkel i munnen, den lagde for mye lyd for mini, så da gikk hun i nekt. Nekta plent å åpne munnen noen sinne igjen! 

  Tannlegen ga opp og sendte oss på dør. Hun kunne vært litt strengere og mere sta spør du meg. 

  Så ut i taxy kom jeg med rusa unge som ikke klarte å gå selv, og ikke klarte å snakke lenger heller fordi hun var bedøvd i halve trynet. Når taxyen satt oss av på nærbutikken måtte jeg ta ungen på ryggen resten av veien hjem. Hukommelsen hennes var som den blå fisken i nemo sin. Skjønner?! Hu var helt på bærtur. Jeg fikk lagt ungen på sofaen, hun prøvde å snakke og si noe men jeg skjønte ingen ting før hu til slutt klarte å si: doooooo! Og jeg fikk bært henne inn, akkurat i tide! 


  ^Bildet er fra hun begynte å bli litt piggere, kunne ikke legge ut sånn ned dopa unge her, huffamei. Hadde skikkelig vondt av henne, så mye for absolutt ingen ting.... 

  Når hun lå på sofaen begynte hun å gråte hver gang hun så på meg og bare : Mamma! Du har 4 øyne!       :Mamma! Du har 2 neser! Og satt seg opp å kjente på ansiktet mitt å greier.... 
  Stakkar! Jeg må jo ha sett ut som en monster mamma... 

  Jeg prøvde å forklare at jeg ikke så sånn ut, det var bare hun som var litt ør og svimmel i hodet. Hun glemte alt på 5 min. 

  Jeg bare: Du vet at du ikke fikk fiksa tanna?  og hu bare: HVORFOR deeeet? Hele blåst liksom, kunne ikke skjønne og huska ingen ting. "Åssen klarte de å sette bedøvelse sprøyte på meg uten at jeg husker det?" 

  Nei for en dag! Nå skal jeg prøve å bytte tannlege senter på vesla for å se om det kanskje kan hjelpe, men jeg drøyer til etter sommern når hun kanskje har fortrengt det hele litt....

 • Publisert: 23.06.2016, 19:30
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • Ny stue -igjen!

 • Publisert: 22.06.2016, 12:06
 • Kategori: Interiør
 • Jeg er så gla at dere har vært tålmodig med meg de siste ukene. Jeg ser at dere stadig er innom får å se om jeg har skrevet noe nytt, beklager å ha skuffa dere. Det er veldig mye som skjer sånn på privaten, jeg vil nok skrive om det på et senere tidspunkt. Men akkurat nå vil jeg holde fokuset på å vise dere stua! Ja, tenk. Jeg snakket jo om det sist jeg skrev, at vi skulle kjøpe ny sofa og pusse opp stua. Det har blitt såååå fint her. Jeg virkelig elsker det. Nå er vi bare på leit etter en skikkelig godstol, som likevel må være litt nett, spent på å se hva vi kommer fram til til slutt. Men til nå, skikkelig fornøyd! og absolutt ikke som hjemme hos alle andre. Nå har vi faktisk turntables og miksebordet på kjøkkenet, er vel ikke noe bedre enn å høre på vinyl å lage mat? Men nå tok jeg ikke med bilder av kjøkkenet idag, jeg sto nemlig midt i frokosten mens jeg tok bilder :) 

  Anywho, det hele begynte med at vi ville ha nye sofa, og da måtte vi male stua en annen farge, så hvorfor ikke om-møblere når man først er i gang?   Så hva synes dere? Har dere spørsmål er det bare å legge igjen i kommentar feltet. Jeg deler gjerne alt av maling, farger, navn på farger og hvor møbler er handlet, så det er bare å spørre :) 

  Jeg kunne sikkert tatt bedre bilder, men jeg er ikke så fotoprogram kyndig, jeg tror ikke jeg eier et engang, så her går det i bilder med Camera, og så blir bildene som de blir uten redigering. 

  Nå har skoleferien startet, idag har jeg faktisk fri og i skrivende stund sitter jeg og Angelica å ser på Pocahontas, min favoritt film. Eller det er selvfølgelig et par fler Disney filmer jeg er veldig gla i, Aristocats, Alice in wonderland og To gode venner(Todd og Copper). Disney as! Idag blåser det og er overskya, det liker jeg ikke. Håper sola titter frem etterpå så jeg kan legge meg ut å få litt farge når jeg først har fri. 

  Håper dere alle har det fint, ønsker dere en fin dag og sommer :) 

 • Publisert: 22.06.2016, 12:06
 • Kategori: Interiør
 • 10 kommentarer
 • Vårruller, is og sol i Stavern

 • Publisert: 13.06.2016, 08:07
 • Kategori: Mamma
 • For en deilig helg! Men jeg kjenner at det hadde vært godt med et par dager til fri. Vi har begynt å pusse opp stua i helgen, male, om-møblere, rydde, osv... Vi var også en svipptur utenfor Oslo og hentet vår nye sofa, jeg gleder meg sånn til stua blir ferdig nå og alt kommer på plass så jeg kan vise dere bilder. Det blir sååååå fint! 

  I går tok vi oss en Søndagstur i Stavern, vi spiste både vårruller og is, det var nydelig. Hun vårrull-dama har jo de beste vårrullene som er spør du meg, mmm! Senere spiste vi middag hos mutter, med mormor også, det var koselig :) 

  Nå er jeg så å si klar for en ny uke, siste skole uka for vesla før hun starter sommerferien, jeg kjenner det skal bli deilig å ha litt fri snart for min egen del også. Så husk og book din time på Bohemen Tattoo fort fort hvis du skal ha tattoo i løpet av sommeren, her flyr timene fort om dagen og jeg skal som sakt også ha litt fri i Juli. 

  Legger ved litt bilder fra turen var i Stavern igår. 

  Ha en fin Mandag i finværet :) 

 • Publisert: 13.06.2016, 08:07
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • Kosedag med kidsa.

 • Publisert: 07.06.2016, 22:59
 • Kategori: Mamma
 • God kveld, tross overskyet vær og litt i overkant mye vind etter min smak har det vært en skikkelig koselig dag. Det var planleggingsdag i barnehagen, så Ailo og jeg har hatt en fri dag. Vi startet med deilig frokost og favoritten for tiden brannmann Sam på tv, før vi kledde på og tok en tur på lekeplassen før vi hoppet på bussen, han elsker å kjøre buss, det er jo så stas! Så vi kjørte ei runde før vi havna i byen og spiste lunsj på tovet. Etter det gikk vi å handlet litt før vi tuslet en tur så minsten kunne hvile litt i vogna før vi skulle hente Angelica på skolen. Jeg fikk en pust i bakken fra all gåinga mens Ailo sov, og nøt stunden til å lese litt bok mens han sov. 

  Når vi hentet Angelica gikk vi mot togstasjonen, hvor Ailo skulle få sin første tog tur, idag ble det til Sandefjord, og kan tru han synes det var stas å kjøre tog! Virkelig! Så tok vi bussen hjem igjen fra Sandefjord. Så han har fått kjørt mye buss og tog idag, skikkelig stas! 

  Vi tok en "bedre" middag på mcærn idag, mens vi venta på at far i huset skulle komme å hente oss der når han var ferdig på jobb. 

  Så alt i alt en super fin dag med masse opplevelser, kan tenkte dere minsten sovna kjapt i kveld? Og det tror jeg nok gamlemor vil gjøre også! 

  Ellers om dagen går jeg å planlegger oppussing av stue/kjøkken, det er ikke mye som skal til, bare 3 bøtter maling, og et par nye møbler. Det kommer til å bli kjempe fint. Gleder meg! 

  Legger ved et hav med bilder fra en veldig fin dag.

  Nå kjenner jeg at trøttheten kommer snikende, det tar på  å være ute å farte fra 09.30-16.30 ish! 

  Ha en fin kveld! :)

 • Publisert: 07.06.2016, 22:59
 • Kategori: Mamma
 • 1 kommentarer
 • Sommer og sol!

 • Publisert: 06.06.2016, 19:47
 • Kategori: Personlig
 • Plutselig kom finværet, det var jaggu på tide! Helgen har vært nydelig. Lørdag var vi ute å spiste på pakkhuset med to venninner, deilig pizza. Igår trasket vi i mange timer, vi hadde nemlig parkert bilen på jobb på Lørdag, så vi gikk og gikk i mange timer, ikke fordi det tar så lang tid å gå hjemme fra oss og til jobb, men fordi vi somla og koste oss på veien. 

  Vi startet Søndagen med siste episode av SKAM, før vi trasket avgårde, innom texburger for nydelig frokost, innom kiosken i indre havn for is, og videre bort på stranda hvor vi ble værende en lang stund da vi møtte på kjentfolk. Det var rett å slett en utrolig deilig dag. Det eneste som var litt kjipt var at ikke unga var med på denne deilige spaserturen, men da hadde vi kanskje ikke vært hjemme igjen enda? Hehe.. 

  Det er som vanlig et tonn med bilder! 

  Igår kveld kom det en mann for å kjøpe sofaen vår, og reine freakshowet som vi ser ut som sammen, så spurte han om han kunne ta et bilde av oss å vise dattera si som tydeligvis var gla i tattooes. Vi poserte! Må le litt av det nå i ettertid, hehe.. 

  Håper dere alle har hatt en fin helg, og ønsker dere en fantastisk fin uke. Håper virkelig at sommerværet holder seg en stund, denna vinden derimot kan gjerne gi seg snart! Tenk så deilig det hadde vært om det var vindstille da. 

  Dette blir en bra uke! Husk og kontakt oss på Bohemen Tattoo, Larvik om du skal ha noe blekk i sommer. Og følg meg gjerne på https://www.instagram.com/tallatroll/

 • Publisert: 06.06.2016, 19:47
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • Jeg blei så hekta

 • Publisert: 06.06.2016, 18:49
 • Kategori: Tips
 • ...at jeg gikk til jobb, med headset og trynet i skjermen å så på SKAM, hele veien! Er det mulig? Snakk om å gå i sin egen boble, godt jeg ikke ble påkjørt på veien, hehe! 

  Jeg hadde egentlig ikke planer om å se på SKAM i det hele tatt, jeg tenkte at det er så nymotens og "in" nå at det skal hvert fall ikke jeg. Ikke før om et års tid når SKAM bølga har gitt seg, men klarte jeg det da? Nei, jeg skulle bare smugtitte èn episode, og plutselig var jeg på episode 8, nå har jeg sett begge sesongene ferdig! Og nå er det jo bare drit kjipt å vente på mer.... 


   

  Så til alle dere som ikke har sett det enda, sjekk det ut! :) Men pass på, man blir avhengig!  

  Jeg likte det veldig godt, og det er jo super realistisk og ekte, alle situasjoner som oppstår er jeg helt reelle. Dessuten er de jo så unge å spiller veldig bra nyforelska, og det er jo så koselig! :) 

  Jeg vurderer å begynne på episode én igjen og se alt en gang til, hehe!   Du finner begge sesongene her : https://tv.nrk.no/serie/skam

 • Publisert: 06.06.2016, 18:49
 • Kategori: Tips
 • 1 kommentarer
 • Sommerkroppen må ha tattooes, ikke sixpack!

 • Publisert: 02.06.2016, 14:56
 • Kategori: tattoo
 • Skakke klage på varmen asså, men herregud å varmt det er! Men her inne hos oss på Bohemen Tattoo er det svalt og deilig. Så du burde ta deg en tur hit, og få deg litt blekk på sommerkroppen!:)

  Både jeg(Talla) og Alana har fortsatt ledige timer i Juni.

  I Juli vil vi nok begge ha litt ferie og være mye borte, så det kan være lurt og være tidlig ute å booke sin time:)

   

  Vi hjelper gjerne til å lage designs til akkurat deg!

   

  Ha en fin dag i sola alle sammen:)

 • Publisert: 02.06.2016, 14:56
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer