tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Du veit når...

 • Publisert: 31.05.2016, 08:33
 • Kategori: Personlig
 • ... du egentlig har så mye på hjertet, men egentlig ikke noe du vil dele... Å skille mellom personlig og privat. 

  Litt sånn har jeg det om dagen, det er derfor det har vært stille fra meg. Jeg har jobbet masse, utrolig masse! Mai har vært en fantastisk bra måned og jeg har fått lage sinnsykt mange kule og fine motiver, dere som følger meg på https://www.instagram.com/tallatroll/ har nok fått med dere de fleste oppdateringer. Den første måneden i den nye sjappa har også vært helt super, både kunder og mine kollegaer trives veldig godt, det er et skikkelig trivelig strøk, og med lyse åpne lokaler. Jeg er så fornøyd! 

  Det er vel noen av dere som fortsatt venter på å få høre om åssen det gikk når jeg var på regresjon første helgen i Mai? Jeg vil snart få satt meg ned til å skrive et innlegg om dette, det vil nok bli veldig langt. Det var en utrolig spennende opplevelse jeg fikk mye ut av. Jeg satser på at ting roer seg nå litt inn i Juni så jeg kan få tid til å skrive dette. 

  Lørdag for to uker siden var jeg ute å spiste middag med Alana, det var super hyggelig. Fredagen som var, var jeg ute å spiste med Frederik, det var deilig -skikkelig kjæreste tid. Vi koste oss masse! Vi har allerede sørget for at det ikke blir så lenge til neste gang, vi skal ut å spise igjen til Lørdag allerede, jeg gleder meg masse! 

  Hår også fått startet på to amerikanske ørner på ryggen til Frederik -Gleder meg til å lage dem ferdig.

  Slenger ved litt bilder fra den siste uka osv, også skal jeg bli litt flinkere til å oppdatere dere underveis igjen :)   Nå skal jeg strax på jobb, så jeg får løpe videre! Ha en flott dag i go´været! 

 • Publisert: 31.05.2016, 08:33
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Til mine kjære kunder <3

 • Publisert: 24.05.2016, 12:35
 • Kategori: tattoo
 • Jeg kan ikke få sakt det nok, hvor gla jeg er i jobben min. Hvor heldig jeg er som har fått den gaven jeg har fått, nemlig å være kreativ. Hvor heldig jeg er som hver eneste dag får buke den gaven, til å gi enten meningsfulle eller bare kule motiver på andres kropper. 

  Dere som kommer inn i studioet, som jeg selv har bygd opp helt fra bunn, hvor vi idag er to faste tattovører hver dag, hvor vi har en lærling også, og en fast gjestetattovør en helg i måneden. Dere kommer inn og åpner dere opp, dere har mange historier og fortelle i forhold til tattoveringene dere skal ha laget, vi kan dele både latter og tårer. Jeg aner ikke hvor mange ganger i uken dere, mine kjære kunder rører meg, hvor jeg tar meg selv i å sitte å tattovere dere med tårer i øynene. Dere er så flotte. Det finnes så utrolig mange skjebner og historier der ute, og jeg føler meg så sinnsykt priviligert som får ta del i så mange av dem. Som får æren av å høre, og æren av at dere åpner dere opp for meg. 

  Det er greit at jeg som person kan hate mennesker, men det kommer helt annpå åssen setting jeg er i selv. Er jeg på et kjøpesenter, kan jeg fort hate personen forran meg i køen, men dukker den personen plutselig opp på jobben min kan det vise seg at dette mennesket og skapningen har en historie eller et vesen som er flott likevel, skjønner dere? På jobb elsker jeg mennesker, rett å slett. 

  Dere og jobben jeg gjør på dere, er verdt hver bidige muskel knute i korsrygg, rygg, nakke og skuldre og scenebetennelsen som aldri gir seg i armen. Jeg kunne rett å slett ikke sett for meg et liv hvor jeg gjorde noe som helst annet enn det jeg gjør i livet mitt idag. Både privat og jobbmessig. 

  Jeg elsker psykologi, jeg har masse empati, jeg er en stor evne til å sette meg inn i andre menneskers situasjoner, jeg er selv veldig åpen og utadvent og lett å snakke med. Jeg synes hjernene til mennesker er spennende, og er interessert i å vite åssen de tenker, hvorfor de føler som de føler eller er som de er. Alle er forskjellige, alle reagerer på forskjellige ting. 

  Jeg ville bare stikke innom for å si at: Dere er flotte! Og jeg setter pris på de timene av dagen min jeg får med hver og en av dere.   -Jeg kan hate folk, men jeg kan elske mennesker. De som har evnen til å hate sterkt, de har også evnen til å elske sterkest! 

  https://www.instagram.com/tallatroll/  For å se hva jeg har laget i det siste:) 

   

 • Publisert: 24.05.2016, 12:35
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • The art og creating problems that weren't even there!

 • Publisert: 24.05.2016, 11:59
 • Kategori: Personlig
 • Hvis du gjør en avhandling i livet ditt som du selv synes er så rett -så rett, så burde det vel ikke være noe i veien for å stå for den avhandlingen når verden får vite om den heller? Eller synes du selv egentlig at det du selv gjør er feil, og synes det er flaut at alle vet? Om jeg gjør noe jeg synes er bra og best, så hadde jeg hvert fall ikke hatt noe imot om det så hadde stått på forsiden av VG en dag, for jeg vet at det jeg gjør er rett. Jeg står for absolutt alle handlinger jeg gjør, selvfølgelig kan jeg gjøre feil, men vet dere? Jeg står for dem også. Man må feile for å lære. 

  Jeg er så møkk lei av feige folk, som ikke tør å stå opp for seg selv, si NEI, eller kommunisere med meg. Er det rart det er krig i verden, når det finnes mennesker der ute som MÅ lage et lite helvette ut av situasjoner som ikke en gang eksisterer, som skaper situasjoner selv oppe i sitt eget hode bare for å ha noe å gjøre. 

  Folk må rett å slett ta seg sammen. Hva skjedde med nestekjærlighet? Hva skjedde med empati? Hva skjedde med å se lenger enn sin egen nesetipp? Hva skjedde med at egoismen tok over hele hjernen? 

  Folk as, jeg hater folk. Jeg hater mange, og masse. Jeg liker i grunn ingen, før de har bevist det motsatte, at de er likeable, eller loveable.. Og vet dere, dette står jeg for. Det betyr ikke at jeg går rundt i verden å oppfører meg som en dritt allikevel, det betyr heller ikke at jeg er slem med noen, det betyr bare at jeg mind my own buisness! Og lar andre styre sin.

  Det betyr heller ikke at jeg setter folk i bås, det betyr at alle mennesker er i én og samme bås, og noen av dem er gode nok til å komme ut av båsen og inn i min bås. Det er det det betyr. Det finnes så utrolig mye å ikke like. Men det betyr ikke at jeg går rundt å ikke liker noen, jeg bare ser dem ikke, ting er rett å slett ikke eksisterende for meg. Jeg ser, dem og det, jeg vil se! Som er verdt å se. Som behandler meg og mine fint, og som er mennesker med gode verdier. For noen mennesker er sabla bra også. 

  Men usikre feige folk, som bare skaper trøbbel og drama? Istedet for å bare gjøre seg selv ikke eksisterende ovenfor meg, WHY? Leave me alone. 

  Ser jeg noe jeg ikke liker, eller noen jeg ikke liker, sender jeg dem ikke en sms, jeg går ikke bort til dem heller for å være falsk og slå av en prat, jeg går ikke rundt å snakker om dem til noen heller, for de er ikke verdt hverken en tanke eller noen ord. Jeg lar dem styre på med sitt, og jeg aner ikke engang hva det er, for det kunne ikke brydd meg mindre. Jeg kunne rett å slett ikke brydd meg mindre enn det jeg gjør ovenfor noen.

  Men én ting er sikkert, jeg står for det jeg sier, jeg står for det jeg mener, og rett skal være rett. Jeg finner ikke på ikke eksisterende episoder med folk bare for å ha noe å hate. Jeg hater mye, men det betyr ikke jeg går å hater de tingene og menneskene hver dag for det, det betyr at jeg er likegyldig og de -ikke eksisterende! 

  -Så la meg og mitt være ikke eksisterende for dere også, jeg snakker til alle der ute, som ikke har noe godt å si om meg. 


  ^Slutt med det, og bland meg og mitt utenom det. Vi snakker ikke sammen, jeg er ikke en del av det, og jeg har intet gjort! 
   

 • Publisert: 24.05.2016, 11:59
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Jeg ønsker det beste for min datter!

 • Publisert: 23.05.2016, 14:12
 • Kategori: Personlig
 • Jeg vil og ønsker alltid det beste for min datter, at du i det hele tatt kan få deg selv til å gå rundt å spre drit og si noe annet er ganske drøyt. Vi har og hadde mange felles venner, tenker du ikke på at de kanskje sier videre til meg hva du forteller dem? 

  Har jeg noen gang vært ond? Slem mot noen? 

  Jeg er et vesen som er fullt av empati, sympati og setter alltid mine nærmeste før meg selv. Det burde du også vite, vi delte mange år sammen. Du burde også vite hva jeg ønsker for min egen datter utifra at du egentlig kjenner meg. 

  Da vi gikk hvert til vårt var det som venner. Hva som har som er grunnen til at vi plutselig ikke kunne være det er et spørsmål jeg ofte stiller meg selv. Hva faen har jeg gjort liksom? Noe har tydeligvis forandret seg fra din side, ikke min! Jeg har ikke prøvd å krangle med deg, jeg har ikke kontaktet deg i det hele tatt. 

  Vi hadde noe økonomisk vi skulle rydde opp i etter å ha hatt to hus sammen, så vi møttes i Oktober utenfor nærbutikken der jeg bor, og snakket om det, og ble enige uten en eneste diskusjon, du smilte og virket ut ifra omstendighetene glad, var det bare falskhet? Vi ble enige om en sum og at du skulle sende meg en mail med oppsettet på de tingene vi ble enige om hva jeg skulle betale for og slutt summen på det. 

  Da vi sto på parkeringsplassen sa jeg til deg: Jeg håper du fortsatt vil ha kontakt med min datter, komme på besøk, henge litt med henne i ny og ne, du har trossalt vært en veldig stor del av livet hennes i nesten 5 år. Husker du selv hva du svarte? -Det, tror jeg vil bli forvirrende for Angelica! Husker du hva jeg svarte deg da? -Jeg tror det er mer forvirrende for henne hvis du bare forsvinner ut av livet hennes etter så mange år. 

  Likevel sa du nei takk, det ønsket du ikke. Du visste at vi kunne løst det på en måte hvor du hadde sluppet og møte meg, min nye kjæreste og hans sønn. Du vet du kunne fått plukket henne opp på SFO eller hos min mor, du vet du kunne levert henne til min mor igjen, du hadde ikke trengt å kommunisere med meg eller se meg, ikke det at jeg forstår hvorfor du ikke skulle kunne det, i å med at vi faktisk gikk fra hverandre som venner. Og at økonomi situasjonen vår nå hadde løst seg og vi hadde en avtale. 

   

  Jeg gikk å ventet på mail med endelig sluttsum så vi kunne lage en nedbetalingsplan.... 

  Jeg og far til min datter er har vært i samtaler hos helsesøster. Helsesøster sa at det var veldig viktig at hvis dere skulle ses eller ha kontakt pr tlf, var det veldig viktig at det skjedde igjennom meg, og ikke far da det er helt unaturlig, hun har aldri møtt deg eller dine igjennom dem. Skulle du derfor ha kontakt var det viktig at det skulle skje igjennom meg eller eventuelt min mor. 

  Likevel har dere gått bak ryggen min, dere har møttes, dere har rett å slett forvirret min datter. Det gjør vondt, både for henne og for meg. For jeg ønsker så sterkt at min datter skal ha det bra og føle seg trygg. Og at ikke minst jeg skal føle meg trygg på at når jeg sender min datter til sin far, da skal det ikke skje sånne ting som dette. Skal du ha kontakt -ta det igjennom meg! Jeg er ikke skummel. jeg har intet gjort. 

  Jeg får helsesøster til å ringe deg, prøve å komme til en enighet hvor du og min datter kan ses igjennom min mor eventuelt, du sier nei. Får du det ikke på din måte, vil du ikke i det hele tatt. Min datter ser sin far 4-6 dager pr måned. Det er ingen ting. Hun trenger den tiden med sin far. Og eventuelt familie som tilhører hennes fars side. Ikke at du som er fra min tid skal steppe inn der og stjele av hans tid. Det er mange andre dager i en måned, hvor hun er hos meg, og du lett kan få låne henne, eller se henne. Uten problemer.... 

  Jeg venter fortsatt på endelig sluttsums mail fra deg... 

  En dag for litt siden droppet det et brev ned i postkassa mi, du har kasta en advokat på meg, og tre dobla summen.... Utifra at du selv ikke sendte meg slutt summen? 

  Du går rundt å sprer usannheter om meg, og jeg har ingen mulighet til å forsvare meg selv, eller fortelle hva som i det hele tatt har skjedd! Det som står over her har skjedd. Jeg bruker bloggen min til å fortelle hva som har skjedd, ja! Det gjør jeg. For jeg fortjener rett å slett ikke usannhetene og dritten. Du har satt alle våres felles venner opp mot meg. De sier jeg er slem som nekter deg å se min datter, det er du som nekter å se henne, husk det! 

  I mitt hode og utifra hvordan vi gikk fra hverandre finnes det ingen ting som tilsier at vi ikke skal kunne være venner, eller at du ikke kan se min datter igjennom meg. Det finnes ikke noe drama. Det er ingen ting som er uoppgjort. Har det plutselig kommet noe fra din side, hvorfor ikke ta det opp med meg? Jeg har ikke snakket med deg siden August, og den korte samtalen på parkeringa i Oktober, jeg kan umulig ha gjort deg noe. Jeg har heller ikke snakket om deg. Jeg har ikke gjort noe. Ikke gå rundt å snakk usannheter om meg. Jeg ønsker det beste for min datter, og det er du som nekter å gjøre det som er best for henne, -ikke jeg!    

 • Publisert: 23.05.2016, 14:12
 • Kategori: Personlig
 • 2 kommentarer
 • Nå går vi hvert til vårt.

 • Publisert: 20.05.2016, 09:20
 • Kategori: Personlig
 • Etter ca 12 lange år separeres vi! Er det på tide tru? Jeg føler vi har vokst litt fra hverandre, på samme tid som dere har vært en stor del av meg og min stil. Jeg har vært utrolig gla i dere og jeg har sikkert ved flere anledninger sakt at jeg skal ha dere til jeg dør. Men sånn ble det ikke desværre. Jeg liker ikke ting som alle andre har, jeg er en "one of a kind". Dere har rett å slett blitt for mainstream for meg, jeg vil ikke ha det alle andre har. Jeg vil nettop ha det som ikke så mange har.

  Hvis hele Larvik hadde hatt like mye tattiser som meg hadde det ikke vært noe gøy. Hvis det hadde vært flere i Larvik som hadde både overleppe piercing OG ring i nesa hadde ikke det vært noe stas heller. 

  Så kjære øre tuneller. Det har blitt alt for normalt å ha sånne som dere, særlig blant unge og jeg tilhører faktisk ikke den kategorien. Så jeg vil bare takke for utrolig mange fine år, dere har vært med å skape mange samtaler og diskusjoner med deres preg på mitt ansikt og deres 20mm størrelse. Dere har vært en så vanvittig stor del av meg og mit utsende og virkelig vært med på å gjøre meg til den jeg er i dag. 

  Nå er jeg bare spent på hvor mye de store hullene klarer å trekke seg sammen, jeg kjenner det klør i dem allerede, og jeg har ikke hatt dem ute et halvt døgn enda engang. 

  Tenk så deilig det skal bli å slippe å få fremmede fingre stappet igjennom øra si!   

   

 • Publisert: 20.05.2016, 09:20
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Er du eller ditt barn høy sensitivt?

 • Publisert: 20.05.2016, 08:50
 • Kategori: Alternativ
 • Jeg kjenner at jeg kan bli ganske irritert på både skole og helsesøster, de har ingen kunnskap, innsyn eller hørt om særlig sensitive barn, de får fort feks ADHD stempele, og blir puttet på sterke medisiner. Medisiner som de faktisk egentlig ikke trenger hvis de bare hadde blitt forstått, med det dem prøver å si og vise. Det å være særlig sensitiv er en gave, ikke en feil, ikke en diagnose. Så lenge man vet hvorfor man er som man er, er det også lettere og leve med det. Og være litt forsiktig med visse situasjoner, hvis man kjenner at man ikke har energi til det.. 

  Jeg skulle ønske at flere, hvertfall dem som har med barn og gjøre i hverdagen -leger, barnehager, skoler og helsesøster hadde mere innsikt i dette. Ikke bare sitte å riste på hodet sitt når jeg snakker. Jeg kjenner meg selv, og jeg kjenner min datter, jeg vet hva vi er og hvem vi er og hva vi trenger i ulike situasjoner og sammenhenger. Så enkelt er det. Jeg vet faktisk best. 

  Klarer du ikke å for eksempel lære min datter på vanlig måte, så finn en annen vei for å fange hennes interesse, er hun våt på genseren sin -la henne skifte. 

  Jeg legger ved litt nyttig info til dere andre foreldre, med tanke på barna deres, og dere selv. 

  -Talla


   

  I utgangspunktet er det å være sensitiv en ressurs, men det kan lett blir snudd til noe negativt i det samfunnet vi lever i.Dagens samfunn har tidspress og stadig høyere krav til den enkelte, noe som passer dårlig for sensitive personer. Dette fører til at flere blir lettere stresset, syke og noen utbrente fordi sensitive har en lavere terskel for aktivering av nervesystemet, og i tillegg et høyere opptak av informasjon fra omgivelsene.

   

  Ingen diagnose eller sykdom

  Svinger du raskt fra å være engasjert og livlig til sliten, oppgitt og sårbar? 

  Dette er typiske trekk for sensitive personer. Det å være høysensitiv, highly sensitive person eller HSP er ikke en sykdom eller diagnose, men det medfødt karaktertrekk. Sensitive mennesker har et mer fintfølende nervesystem enn det som er vanlig. Det å være høysensitiv er likt fordelt mellom kvinner og menn, og gjelder like mye voksne som barn.

  Opplever du å bli lett påvirket av det andre sier og gjør, og at det av og til kjennes ut som om du tar på deg andres sine følelser? 

  • Høysensitive registrerer ofte andres sinnstilstand og stemninger sterkere enn andre mennesker
  • De kan sanse andres følelser og stemmeleier, som om følelsene var deres egne
  • Sensitive ser gjerne hvordan andre har det bak maskene sine, og man blir lettere følelsesmessig involvert

  Høysensitive finnes overalt
  De er i barnehagen, på skolen og i arbeidslivet. Høysensitive personer kan oppleve utfordringer på skolen, i familien, på arbeidsplassen og i personlige forhold på grunn av deres følsomme nervesystem, og mange føler seg annerledes enn andre.

  1 av 5 er høysensitive

  • Det er veldokumenterte studier fra blant annet USA som viser at 15 til 20 prosent av befolkningen er høysensitive.
  • Den amerikanske psykologen og forfatter Elaine Aron er pionerne innen forskning av høysensitive personer eller «highly sensitive person».
  • Dette er ikke noe nytt siden flere kjente teoretikere innen psykologi og tilgrensende fag har omtalt sensitivitet i forskjellige sammenhenger.

  Sårbar og sensitiv

  Hjernen til høysensitive behandler informasjonen de sanser på et dypere nivå. Derfor skal det mindre til før de begynner å produsere stresshormoner, og dette kan blant annet føre til at de lettere kan bli overstimulert og utmattet. Nervesystemet til sensitive fungerer som det skal, men det er mer sensibelt enn hos ikke sensitive.

  Sensitiv på godt og vondt

  • Høysensitive har ofte en naturlig åpenhet, stor selvinnsikt, fleksibel tankegang og stor forståelse av andre mennesker. Både på grunn av dette og fordi mange sensitive har vanskelig for å sette grenser blir de en klagemur for andre.
  • Sensitive er ofte samvittighetsfulle og grundige i det de gjør både på jobb og i privatlivet, og dette kan føre til at sensitive blir utslitte.
  • Mange er lys, lyd eller lukt ømtålig, og flere har matintoleranse.
  • Høysensitive er gjerne kreative og flinke mennesker.

   Lær deg å takle livet som sensitiv

  Når du forstår at du er sensitiv opplever mange at brikkene faller på plass, og livet blir lettere. Man kan ikke kurere det å være høysensitivt, men man kan lære seg å takle livet på en god måte.

  • Hvis du ikke forstår deg selv og dine sterke ressurser er det lett å bli mer sårbar enn hva du egentlig er.
  • Du blir stadig mer selvkritisk og det kan påvirke til at selvbildet ditt blir dårligere.
  • Ved å lære mer om din egen sensitivitet gjennom å lese, delta på kurs eller få veiledning vil du finne ut av deg selv og din sensitivitet. Dette vil hjelpe deg til å endre ditt liv så du kan leve godt som høysensitiv.

  5 tips til høysensitive

  1. Aksepter deg selv og din sensitivitet
  2. Sett grenser for deg selv og andre
  3. Finn dine måter til å slappe av på
  4. Lytt til det kroppen forteller deg
  5. Sett av tid til å være alene

  boken_sensitiv_og_sterkOm forfatteren:
  Lian Kirksæther har bred erfaring i å jobbe med mennesker, og har spesialisert seg på tema høysensitiv.  
Hun har skrevet boken «Sensitiv og Sterk», som nå er en bestselger i Norge. Les mer på hennes nettsider:  
  www.dittlivdinfremtid.no

  (Teksten ovenfor er hentet ut fra boken og skrevet av Lian Kirksæther)

   

   

  Tegn på at barnet ditt er høysensitivt

  • Det finnes tester som kan gi en god pekepinn på om barnet er høysensitivt eller ikke. http://www.sensitiv.dk/sensitive_brn
  • Det er like mange gutter og jenter blant sensitive barn og unge. Psykologisk forsking tyder på at sensitivitet er et trekk som går i arv.

  2 grunnleggende kjennetegn:

  • Særlig sensitive barn er født med et nervesystem som bearbeider inntrykk med større dybde enn andre barn.
  • De har en lavere terskel for å bli «gira» eller opphisset. Det vil si at de kommer raskere opp i gir når de blir stimulert av omgivelsene.

  Ellers:

  • Blir lett forskrekket
  • Klager over tøy som klør eller irriterer huden
  • Bryr seg som regel ikke om store overraskelser
  • Bruker store ord for sin alder
  • Har vanskelig for å sove etter en spennende dag
  • Liker ikke forandringer
  • Vil gjerne skifte om tøyet blir vått eller fylt med sand
  • Stiller mange spørsmål
  • Er perfeksjonistisk
  • Foretrekker stillferdig lek
  • Stiller dype, tankevekkende spørsmål
  • Er veldig følsom for smerte

  - Et høysensitivt barn er ett av de 15-20 prosentene av barn som er født med et særlig følsomt nervesystem, sier den amerikanske psykologen Elaine Aron til Foreldre.no.

  Dette gjør at de har en medfødt evne til raskt å registrerer forandringer og finere nyanser, som andre overser.

  - Særlig sensitive barn reflekterer før de handler, og er samvittighetsfulle og ofte pliktoppfyllende. De sover gjerne veldig lett, og liker ikke plutselige forandringer, mye stimuli og emosjonelt stress. De vil også vente og observere før det blir med på lek med andre barn, forklarer Aron.

   

  Bombadert av synsinntrykk

  Elaine Aron er forskningspioneren bak høysensitivitet og har har gitt ut flere bøker om temaet, blant annet bestselgerboka «Særlig sensitiv». Nå er hun aktuell med boka «Særlig sensitive barn» på norsk.

  Har et høysensitivt barn vært i et svært stimulerende miljø for lenge, kan de bli svært slitne. Da har nemlig nervesystemet, som alltid er i høy beredskap, blitt bombardert med synsinntrykk og lyder.

   

  Ofte misforstått

  Aron understreker at det å være særlig sensitiv er et personlighetstrekk, og ikke en diagnose.

  - Foreldre bør anerkjenne at det er snakk om et fantastisk personlighetstrekk, høysensitivitet er ikke noen sykdom eller syndrom. Det er heller ikke noe nytt som jeg har funnet opp eller «bare oppdaget». Det er et medfødt temperament som svært mange mennesker har, og det betyr i hovedsak at man tenker gjennom det meste før man handler, i stedet for den mer vanlige strategien: å handle først og tenke etterpå, sier Aron til Foreldre.no.

  Dessverre har høysensitivitet blitt noe misforstått, og foreldre og psykologer har hatt tendens til bare å se ett aspekt ved det følsomme barnet, og karakterisert barnet som «innadvendt», «sjenert», «fryktsomt», eller «overfølsomt», ifølge psykologen.

  - Hadde man kunnet se inni hodet på det sensitive barnet, så hadde man fått et helt annet inntrykk. Et sensitivt barn har mye empati for andre, stor innlevelsesevne, god intuisjon og er gjerne kreative, utdyper psykologen.

  Møt barnet med anerkjennelse og forståelse

  Men for at et særlig sensitivt barn skal kunne blomstre, må det oppdras med forståelse.

  - Særlig sensitive barn trenger spesiell behandling. Mangel på anerkjennelse og forståelse kan gi barnet dårlig selvfølelse og selvtillit, og senere står det i fare for å utvikle angst eller depresjon. At barnet ikke får utnyttet sitt potensiale, er veldig trist.

  Aron forteller at mange høysensitive voksne har fortalt henne om vonde erfaringer fra barndommen, foreldre og lærere har gitt dem følelsen av å være «feil» og annerledes, og ikke visst hvordan de skulle oppdra dem.

   

  Ikke for mange aktiviteter

  Også den danske psykologen og spesialist i psykoterapi Lise August er opptatt av at foreldrene må ta hensyn til barnets høysensitive side i oppdragelsen.

  - Har barnet for mange aktiviterer og travelt i hverdagen, får det ikke tid og ro til å fordøye alle inntrykkene. Da kan barnet tro at det er "noe galt" med det, når det er overstimulert.

  Foreldre kan blir irritert og frustrert over at barnet ikke oppfører seg ordentlig, i stedet for å forstå at barnet markerer en grense for hvor mye stimulans det kan romme.

  - Det kan gi anledning til misforståelser, som forstyrrer tilknytningen mellom barn og foreldre.

  Får de kunnskap om sensitivet kan disse misforståelse unngås, forklarer Lise August, som sammen med ektemannen Martin August til Norge holder seminar og kurs om barn og høysensitivitet.

  Unngå kritikk

  Ifølge Elaine Aron trenger sensitive mye positiv tilbakemelding og lite kritikk.

  De kan være svært oppmerksomme på egne feil, men får generelt liten oppbakking på det de er best på.

  Sensitive barn kan prestere og trives over middels, når de ikke er under tidspress, er trygge og ikke så kronisk overstimulerte, at de utvikler stress og sykdom.

  Skjenn og korrigering virker derfor ofte mot sin hensikt. Barnet blir lukket, lei seg, kanskje til og med så mye at de dekker over det med å tøffe seg - og konsentrasjonen svekkes enda mer.

  Aron mener at få foreldre og lærere har forståelse for det høysensitive personlighetstrekket, og som et resultat kan særlig sensitive barn få merkelappen «problembarn», og i noen tilfeller bli feildiagnostisert med ADD, som er det samme som ADHD, men uten hyperaktivitet.

  - Men blir de oppdratt med forståelse og omtanke, har ikke høysensitive barn større risiko for problemer enn ikke-høysensitive barn, og vil vokse opp og bli glade, sunne og svært veltilpassede og kreative voksne, understreker psykologen.

  BLIR FORT OVERVELDET: Unngå å be et særlig sensitivt barn om å velge mellom mange ulike ting på kort tid. Barnet vil treffe valg av høy kvalitet og med stor omtanke, når det får tid og ro, sier psykolog Lise August. 

  5 gode råd i oppdragelsen

  1. Ikke prøv å «kurere» det sensitive barnet for følsomheten. Lær det i stedet å forstå og bruke sine sterke sider, som omtanke, rettferdighetssans, innlevelsesevne og det rike, indre liv. Det gir barnet selvtillit og mot.
  2. Snakk med barnet om at det er sensitivt. Vær konkret, og bruk bord barn kan forstå. Legg vekt på å anerkjenne. F.eks. «Du liker best å kikke litt på de andre barna, før du leker med dem. Det er helt i orden.»
  3. Skap små pustehull med tid og ro i en travel hverdag. Gi det sensitive barnet ekstra tid i nye situasjoner og sør for rytme og rutiner. Forbered barnet på hva som skal skje i løpet av dagen, og ha god tid om morgenen.
  4. Sett grenser på en varm og tydelig måte. Et skarpt tonefald overvelder dem. De har bruk for rolige og velbegrunnede irettesettelser.
  5. Sensitive barn har ekstra stort behov for trygghet og tilknytning for å berolige nervesystemet. Kjenn barnets signaler på overstimulering, og tilpass kravene dine etter tilstanden. Unngå å presse et sensitivt barn unødvendig.

  Kilde: Psykolog Lise August, Sensitiv.dk

   

  Slik utnytter barnet sin sensitive side

  Lise August har flere tips til hvordan foreldre med særlig sensitive barn kan hjelpe barnet til å utnytte den sensitive side til å bli en fordel, og ikke en ulempe i livet.

  - For det sensitivt barn kan det være nyttig å være godt forberedt når de skal lære noe nytt, mer enn det andre barn trenger. Det kan for eksempel være å få lov til å kikke på svømmetimene en stund før det sensitive barnet selv skal begynne på treningen.

  August anbefaler også at foreldrene snakker med barnet om følsomheten.

  - Klarer foreldrene å sette ord på barnets forskjellige følelser, og får med nyansene, så kan barnet forstå seg selv og lære å bruke følsomheten godt.

  Sensitive barn har mer intense følelser og merker også andre følelser, fordi de også er sosialt sensitive.

  - Det kan bli en stor styrke for barnet, hvis foreldrene skjønner at de må hjelpe barnet med å sortere i følelsene, og gi dem strategier til å reagere fornuftig på det de føler, sier August til Foreldre.no.

  Gi barnet tid til å velge

  Et sensitivt barn kan utfolde sin styrke når det er i balanse, ikke når det er overstimulert.

  - Gi barnet tid til å ta valg. Man skal ikke overvelde et sensitivt barn ved å be det om å velge mellom mange ulike ting på kort tid. Barnet vil treffe valg av høy kvalitet og med stor omtanke, når det får tid og ro.

  Hun råder også foreldre til å snakke med barnet om at det er sensitivt, på en positiv og konkret måte, som barnet forstår.

  For eksempel: «Du er typen som liker å ta noen pauser, der du kan tenke litt over ting, og derfor stiller du innimellom svært interesssante spørsmål», eller «du er god til å forstå hvordan barn og voksne føler det».

  - Unngå å snakke om sensitivitet som en svakhet, handikap eller sykdom, råder psykologen.

  (Teksten over er hentet fra http://www.klikk.no/foreldre/barn/hoysensitive-barn-1447112.ece)

   

   

  Les også innlegget jeg har skrevet om dette temaet tidligere. http://tallatroll.blogg.no/1452003063_jeg_ha_ikke_sosialang.html

 • Publisert: 20.05.2016, 08:50
 • Kategori: Alternativ
 • 0 kommentarer
 • Virkelighetsflukt.

 • Publisert: 19.05.2016, 09:57
 • Kategori: Personlig
 • På dager hvor tankene flyr, hjernen tar overhånd, og ting er tungt og vanskelig, man rett å slett sliter med å se det positive ved ting.  Så er det viktig å prøve å ta frem de fine tingene i livet, hvorfor man har valgt som man har valgt, innse at ting er verdt det. At det er i motbakke det går fremover... Ting kan til tider være sinnsykt tungt og vanskelig, sånn er det desværre bare. Men forhåpentligvis går det mot det bedre! 

  Jeg kjenner jeg er helt tom, altså ikke tom på den måten, for her finnes det masse tanker og følelser, men jeg er rett å slett tom for energi. Kommer jeg til å bli utbrent? Er jeg utbrent? Er jeg en ballong all luften forsvant ut av? Hvor ble av pågangsmotet mitt? Mistet jeg lysten? Blir det noen gang bedre? Vil ting gå seg til? Hvorfor? Jeg skulle så innmari ønske.... Men nei! Blir jeg spist opp fra utvendig og inn? Eller blir jeg spist opp fra innvendig og ut? Jeg vet ikke, begge deler kanskje? Jeg kan være veldig streng med meg selv, og stiller ufattelig høye krav til meg selv. 

  Mange spørsmål, mange tanker. Jeg har bare lyst til å fjerne meg fra verden å gå i hi en stund, eller bare ha det skikkelig fint for en liten stund. Gjøre noe som gir meg masse. Ikke bare være i situasjoner hele tiden som tømmer meg for alt av energi, og gjør så jeg minster lysten til absolutt alt. Jeg trenger rett å slett og lade, jeg trenger å gjøre mye fint over flere dager. Kan noen sette verden på pause? Sånn akkurat nå? 

  Jeg vet jeg må snu tankegangen, fokusere på det positive. Men hva hvis det bare er å ignorere problemene? Da blir det jo bare værre.. Kan det bli værre? 

  Jeg tenker på at jeg har den fineste kjæresten i hele verden, jeg tenker på alt det fine vi har gjort sammen, all musikk vi har delt, alle fine samtaler og alt vi skal oppleve sammen i fremtiden. Jeg tenker på at jeg er døds forelska, at jeg er så ufattelig heldig som får oppleve en så dyp og inderlig kjærlighet. Jeg kjenner lykke i kroppen av å være sammen med dette mennesket, og aller mest når det bare er meg og han. Tenk at jeg skulle få oppleve og bli forelska? Tenk at jeg skulle få oppleve å bli det i et menneske som er forelska i meg også? Hvor flaks? Hvor heldig? Jeg har aldri kjent på denne type kjærlighet før. Når ting er tungt for meg fokuserer jeg kun på han, på meg og han og det vi to har sammen. Jeg ser på bilder fra vi møttes og til dagen i dag, og mimrer, tenk at vi allerede har så mye fine minner.

  Lenge klarer jeg å tenke positivt, i perioder kan jeg leve på dette i mange dager, andre dager innhenter realiteten meg før jeg har tatt foten ut av senga om morgenen. Jeg synes ting er vanskelig, -det er en ærlig sak det! Og jeg vet ikke helt åssen jeg skal få hentet meg inn igjen. Og om det noengang vil bli bedre. Jeg stiller meg selv store dype spørsmål, jeg er utslitt.. 

  Sliten nå.. Men med disse bildene kan jeg fokusere på noe annet, være i vår boble, om så bare for en liten stund...   Tenk å virkelighets flukte fra virkeligheten, til sin egen virkelighet da? Det er jo egentlig det jeg gjør.. Skulle bare ønske at det som er virkelighet også var den store realitet. Jeg har jo Frederik, vi er sammen hver dag. Men desværre i alt for få timer, og når energi nivået er på det laveste :/ Er jeg egoistisk som ønsker å ha kjæresten min for meg selv? Helt for meg selv? 

  Bare for en liten stund.... 

 • Publisert: 19.05.2016, 09:57
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Another underboob tattoo

 • Publisert: 18.05.2016, 08:55
 • Kategori: tattoo
 • God morgen kjære lesere, håper dere hadde en fin feiring i går!

  Jeg virkelig elsker å holde på med disse underboob tattooene i mandala stil, generelt mandala tattooer er gøy å lage - Mye streker, og det krever en stødig hånd og hodet på rett plass for å klare å få til en bra slik en.  Ja, takk til fler av denne type motiver. Det er ikke lenge siden jeg lagde en underboob tattoo sist, som jeg delte med dere her på bloggen (http://tallatroll.blogg.no/1461858371_underboob_tattoo.html). Nå har jeg altså laget en til som jeg skal dele med dere nå.   Har du tattoo planer før sommeren slår helt inn? Gå inn på https://www.facebook.com/bohementattoo/ for å booke din time i innboks. -Vi holder til i Larvik! Vi hjelper deg mer enn gjerne å lage et design som passer akkurat deg. For å få med deg mine seneste oppdateringer burde du følge meg på instagram https://www.instagram.com/tallatroll/   -Nå skal jeg strekke ut litt før jeg må hoppe i klærna og karre meg på jobb, idag skal jeg lage flere småmotiver, på flere forksjellige kunder. Jeg gleder meg. Husk å stay tuned på Insta ;) 

 • Publisert: 18.05.2016, 08:55
 • Kategori: tattoo
 • 4 kommentarer
 • JA VI ELSKER...

 • Publisert: 17.05.2016, 19:32
 • Kategori: Mamma
 • ... Norge, is, brus, mat, barna, flagget, bøkeskogen, Larvik, stemninga, sola og alt annet som hører 17 Mai til.

  Det har vært en super feiring, unga har fått proppa seg med mat, søtsaker og is hele dagen -Så mye de ville! Sola var fremme ganske lenge og varmet godt, men når ettermiddagen kom måtte jeg melde pass i bøkeskogen til slutt, jeg trodde jeg skulle fryse ihjel eller tisse meg ut, hehe! Angelica har gått i skoletoget og sunget hele 4 sanger på scenen i bøkeskogen, det synes hun var kjempe stas, hun elsker jo å så på scene og være i fokus. Kanskje det blir en solo neste år? 

  Vi har møtt mange kjente og nære. Vi har vært med foreldrene til Frederik og vi har vært med min mor og mine søsken. Og ikke minst har vi vært med Alana (min arbeidskollega som flyttet hit i September i fjor) som i dag har opplevd sin første 17 mai, lite visste hun om vår fantastiske feiring, men jeg tror hun har kost seg, hele helgen har vel i grunn vært en stor feiring for henne. 

  Frederik og jeg har selvfølgelig tatt ca 100 bilder hver, så nå kommer noen knips fra dagen:   Håper dere alle har hatt en fantastisk feiring idag! Og ikke minst: GRATULERER MED DAGEN! 

 • Publisert: 17.05.2016, 19:32
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • Dette har musikk-øra til Talla hørt live:

 • Publisert: 15.05.2016, 20:32
 • Kategori: Konserter
 • Jeg gleder meg så mye til Juni og Juli kommer nå, så jeg kan begynne å fylle på denne lista mi igjen, tenk at jeg enda ikke har vært på en eneste konsert i hele 2016? Det er rett å slett for dårlig. Men nå har det faktisk ikke vært så mye jeg kunne tenke meg å se heller, annet enn CocoRosie som ble utsolgt nesten før billettene ble lagt ut, skulle bare være en liten intim konsert nemlig. Jeg håper jeg får mulighet til å se dem en annen gang.

  Dette innlegget er nok mest for min egen del, når jeg blir gammel og har fått alzheimer så vil jeg kunne se igjennom denne listen med festivaler og konserter jeg har vært på, og er jeg heldig kanskje minnene dukker fram også! Så denne listen vil altså bli fylt på hver gang jeg har vært på en ny konsert :) Er ikke til å putte under en stol at jeg er over gjennomsnittet gla i Hip Hop!   Dette bildet er fra Stavern Festivalen 2015, klarte selvfølgelig å snike meg inn på 730.n0 (http://www.730.no/musicitem.aspx?newsId=17931)

   

  2003:

  Klovner i Kamp -Badeparken i Larvik, husker de var her for å spille inn klipp til en musikkvideo. 

  Equicez -Kongegata Larvik

  Jester- HerrB- Jaa9- TommyOrion- OnklP- PlanB- Roma- DVD- McOptik- Paranoia- Royal- Munajj- Rippoppers- DjBigK -Hip Hop Jam på Kongegata Larvik

  DjChali- Sirius- DVD- Take2- Royal- Isso- HerrB- McOptik -Larvik Kongegata

  Algorythms -Kongegata Larvik

   

  2004:

  KinkyCompany- Bunch&smalltownMC´s- Bestefar- DjKaffka- BlockLettaz- Absent- Madtrip- StemmeriHode -Et annet sted i Skien

  FlyteB med fler. -Larvik Kongegata og i Sandefjord

  Karpe Diem -Larvik

  YongbloodBrassBand -Larvik Kongegata

  DjEqual- LouisLogic- J-Zone- Vakill -Larvik Kongegata

  MainFlow- PlanetAsia -Larvik Kongegata

   

  2005:

  Karpe Diem -Larvik

  Cage- YakBallz- Mr.Greedy -Larvik Kongegata

   

  2006:

  Vengaboys -Picadilly Hillerød Danmark

   

  2007:

  StonesThrowRecords-  PeanutButterWolf- J-Rocc- AloeBlacc- Percee- GuiltySimpson-    Blacksmith- TalibKweli &JeanGrae-   The Who-  DizzieRascal-  Nephew-  Clipse-   Suspekt-   Björk-   InFlames-   QueensOfTheStoneAge-     ArcticMonkeys-    JohnLegend-    Muse-    Basementjaxx-     DjTiesto-   K´naan-   -var de jeg klarte å få med meg på ROSKILDE FESTIVAL Danmark det året. Og gud for en opplevelse på tross av et helt forjævlig vær! 

  Dette året var jeg også på ALEN FESTIVALEN men husker ikke noen av dem som spilte :P Dette året var festivalen i skogen oppe ved Ulfsbakk. 

   

  2008:

  SteveAngello & SebastianIngrosso-   ErickE-   KjeldTolstrup-   Tiga  -SensationWhite København Danmark, dette var litt av en opplevelse!

  PETTER-    DjVega- Romero &Gulle  -HipHop ved kanalen Skien  2009:

  Karpe Diem -Ibsenhuset Skien

  AdmiralP- NikoD -Sporet i Larvik

  GatasParlament & SupaSayed +selvfølgelig mange fler jeg ikke huser da dette var på ALEN FESTIVALEN. Som dette året var i Oklungen. 


   

  2010:

  GatasParlament -Sporet i Larvik

  MastaAce -Oslo JohnDee

  Ne-Yo -Larvik Arena

  PonyThePirate + mange fler jeg ikke huser på ALEN FESTIVALEN som også var i Oklungen i år.

  Sigvart Dagsland -Hehe, må le litt, men han er veldig flink så dette var verdt en sjelden tur i Larvik Kirke. 

  DumDumBoys -Eneste jeg kan huske å ha fått med med fra STAVERN FESTIVALEN og tror du ikke denne slyngelen sneik seg inn? :O 

  CrystalCastles -Rockefeller Oslo

   

  2011:

  ROBYN -Oslo Spektrum

  JamieWoon -Rockefeller Oslo

  FluxPavillion-   Skrillex  -Oslo Spektrum 

   

  2012: 

  Cunninlynguists- Kno- Natti- Deacon- Tonedeff -Blå Oslo, minnerik kveld, vi dro med oss gutta på mono og etterpå på nasj. 

  DeadPrez -Oslo Sawol 

  Outerspace-   JediMindTricks-    VinniePaz  -Oslo Spikerboksen

  Brother Ali -Blå Oslo

  Immortal Technique -Oslo på Spikerboksen

  The Cure-    Wiz Khalifa-     The Shins   -Var de eneste tre konsertene jeg fikk med meg på ROSKILDE FESTIVAL Danmark dette året. 

  Husker igjen ingen, men var på ALEN FESTIVALEN som dette året var i Kjose. 

   

  2013:

  Sirius-    Pinlig Stillhet-     Entedy   - Sandefjord Jam 

  Slum Village-     Frank´n Dank       -Sawol Oslo

  CelinaRee & The Army-      Turbochild    -Vordingborg Rockfestival Danmark

  Crystal Casltes -Rockefeller Oslo

  Paramore -Sentrum Scene Oslo

  P!NK - Telenor Arena Oslo

  Tegan & Sara -koncert huset København -hadde VIP biletter og meet and greet, GØY! 

   

  2014:

  Ellie Goulding - Oslo Spektrum 

  Snowgoons-   Locksmith-   RAtheRUGGEDman-   VinniePaz   -Pustervik Göteborg Sverige

  Team Me-     Donkeyboy-     Wycklef Jean    -Smieøyafestivalen i Skien  -Det var virkelig nostalgisk og episk og høre alle de gode gamle Fugees låtene live! 

  AngelHaze-    BobDylan-    DirtyLoops-    DjDavidKatz-   OddNorstoga-    KimCesarion-   LillyAllen-   Kvelertak-    JonasAlaska-   EdSheeran-   ProviantAudio-    AdmiralP-   MortenHarket-   TheRoyalConsept-      LarsWinnerbäck-   Ylvis-    VioletRoad-     BoKaspersOrkester  -STAVERNFESTIVALEN

  Cunninlynguists- Kno- Natti- Deacon-Thomax -Parkteateret Oslo

  Dilated People-   Madchild   -Sawol Oslo

  KID INK   -John Dee Oslo

  B.Dolan-   Atmosphere   -Vulkan Oslo

  HighAsAKite  -Ibsenhuset Skien

  Husker ingen, men var også på ALEN FESTIVALEN dette året, i Oklungen! 

  Var også på en del konserter under kulturnatta i Larvik, men å huske hva bandene heter er ikke så nøye :P 
   

  2015:

  Madchild-   Swollen Members      -Blå Oslo

  Noah -Christiania København

  BB-band, Sirius FlyteB, Vinni -Indrehavn Larvik

  Wu tang clan -Sentrum Scene Oslo

  Highasakite     -    The Kooks     -      Seigmen    -    Ralph myerz & the jack herren band   -     Pharrel Williams -   Gabrielle   - Linda Pira   - Madcon    - Elton John       -  Asap Rocky  - STAVERNFESTIVALEN

  Cunninlynguists- Kno- Natti- Deacon -John Dee Oslo

   

  2016:

  Soon to come! ......

 • Publisert: 15.05.2016, 20:32
 • Kategori: Konserter
 • 0 kommentarer
 • Funny Sunny Tivoli Sunday!

 • Publisert: 15.05.2016, 19:12
 • Kategori: Mamma
 • Tross litt vind kom vi oss ut døra idag, sola var absolutt til stede og ga varme -selvom det gjerne kunne vært vindstille og 20 + for min del. Krysser fingra for en vind fri sommer, jeg liker ikke vind! Det kan godt være litt regn så lenge det ikke blåser! Vi startet dagen med rundstykker og deilig frokost, så dro vi å hentet en klassevenninne av Angelica. Vi tok oss en tur på torvet, møtte ei venninne av meg og spiste is før vi dro på tivoli. Planen er liksom at da skal vi slippe å dra på tivoli 17 Mai når det er sinnsykt mye folk der. Men vi får se da, om vi slipper unna. 

  Det var kjempe koselig på tivoli, Ailo synes det var super stas og kjøre karuseller, det hadde han ikke gjort før. Han kommer nok til å sove som en stein i natt. Angelica fant flere venninner fra klassen så de koste seg også kjempe masse. Vi fikk handlet inn et par dunker med sukkerspinn så nå skal jeg kose meg på sofaen med kjæresten, serie og snop i kveld. 

  Vi var også en tur i indre havn, vi hadde egentlig kjempe lyst til å spise middag på pakkhuset idag, men det var så mye folk, og det blåste så kaldt, så vi fant ut at det tar vi litt senere neste uke i stedet. Jeg som var så sjessen på blåskjell. Men jeg skal ikke klage over middagen det ble, vi kjørte nemlig en tur til Porsgrunn for å spise på Bergbys -perfekt Søndagsmiddag! 

  Slenger ved masse bilder fra dagen:

   

 • Publisert: 15.05.2016, 19:12
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • Dette er så utrolig viktig!

 • Publisert: 13.05.2016, 08:22
 • Kategori: Sterke meninger
 • Må bare spre dette budskapet jeg, det kan ikke bli delt nok. Jeg ser dette daglig og intensjonen er vel kanskje ikke å ta livet av seg selv? Eller enda værre, dine barn? Eller bilen/person(ene) du eventuelt treffer i din uoppmerksomhet?  Så kjære alle, vær så snill,  ikke send sms/sitt med telefonen når du kjører bil. Bare få sekunder med blikket vekk fra veien kan ende fatalt! Sms, Instagram, Snapchat, Facebook og andre sosiale medier kan vente, og føler du at det ikke kan vente? -Stopp inn til siden!  Legger ved en liten oppvekker video. 


   
 • Publisert: 13.05.2016, 08:22
 • Kategori: Sterke meninger
 • 0 kommentarer
 • Da tok balletten sommerferie!

 • Publisert: 12.05.2016, 08:59
 • Kategori: Mamma
 • Angelica har nå i 2 år gått på ballet én gang om uken, hos studio nille her i Larvik. Jeg er veldig fornøyd med opplegget, og jentene har utrolig flinke lærere. Angelica er veldig frempå, hun liker å være på en scene, snakke i mikrofon, bli sett rett å slett! Så de store forestillingene nille har på bølgen i starten av Desember er jo midt i blinken for Angelica, hun har vært med på de store forestillingene to ganger nå, og hun gleder seg masse til å være med på fler. Det er liksom høydepunktet med dansinga, -Å få være en del av forestillingen. 

  I går var det altså avslutning på balletten for denne gang, nå er det sommerferie. Fra høsten av må de velge hvilket parti de vil fortsette på, det vil ikke være ballett på den måten det er nå lenger for aldersgruppen hun faller inn under da. Så til høsten kan hun velge mellom klassisk ballett, jazz eller hip hop. Ut i fra rytme og tempo på jentungen synes jeg at hun burde velge hip hop, eller i det minste jazz. Tror klassisk ballett fort kan bli kjedelig for henne med saktegående moves og mye terping. Men dette får hun velge selv. Jeg skal ikke engang si hva jeg synes hun skal gjøre. 

  Vi fikk se litt hva de hadde lært dette halvåret på avslutning i går, også blei det jaggu ei litta vaffel også.   -Gleder meg til å følge Angelicas utvikling videre når det kommer til dansinga, hun synes hvert fall det er kjempe stas! :) 

 • Publisert: 12.05.2016, 08:59
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • Noe å se frem til!

 • Publisert: 11.05.2016, 14:03
 • Kategori: Konserter


 • Skal du dit? Jeg har i grunn ikke vært der no særlig, tross jeg bor i Larvik! Jeg var der på Lørdagspass i 2010, det var da min første gang. I 2014 slo jeg til med 3 dagers pass, for det var så utrolig mye bra som skulle spille som jeg kunne tenke meg å se. Og ifjor, da ble det 3 dagers pass igjen, og jeg må bare si at jeg liker den nye arenaen MYE bedre, større plass og mindre køer. Jeg har blitt skikkelig glad i Stavernfestivalen, den er perfekt for meg som liker å være nydusja, fresh og sove i en seng. -Og i tillegg er hjem kjær!

  Jeg gleder meg utrolig masse til festivalen i år, å få dele denne opplevelsen med Frederik, all den musikken. Som dere vet er musikk desidert en av de viktigste tingene i livet til oss begge to, så det skal bli så gøy å dele dette med kjæresten min. Ser frem til mange fine festival dager, også håper jeg at vi er heldige med været! Vet dere hvilke artister jeg gleder meg allermest til å se i år? Det skal jeg dele med dere nå. 
  All info er hentet fra #BrZZSacI0LYsvEjW.97">http://www.stavernfestivalen.no/#BrZZSacI0LYsvEjW.97 Fyk inn der for å sikre deg din billett, her blir det mye bra! 

   

  Festivalområdet er 10 min fra tattoosjappa, Bohemen Tattoo ligger i Kirkegata 5 på Langestrand (rett ved Farris bad, og mikrobryggeriet.) Det vil være mulig å sette opp time 4,5,6 og 7 til fine "GodFestivalPriser" Men 8, 9, og 10 er vi selv på festival og muligens ikke så alt for stødige på henda, hehe! Så da vil Bohemen Tattoo altså være stengt. Så førstemann til mølla til å booke sine timer for starten av uka. Du kan booke din time her http://www.facebook.com/bohementattoo/


  " Skal du på festival i sommer? Hvilke artister gleder du deg mest til å se? "

 • Publisert: 11.05.2016, 14:03
 • Kategori: Konserter
 • 0 kommentarer
 • Jeg kan også hate, hvis du prøver hardt nok!

 • Publisert: 11.05.2016, 13:20
 • Kategori: Personlig
 • Okai, i dag tenkte jeg at jeg skulle dele med dere hvordan man kan tenne på alle mine plugger. Jeg vet at jeg tidligere har hatt mennesker i livet mitt som tydeligvis kjenner meg godt nok til å vite hvordan man skal gjøre dette, og hvorfor gidde å gjøre det? Hva tjener man på det? Hvorfor gjøre noe for å havne i konflikt med meg, eller skape en situasjon som ikke finnes? Bare for å sette meg i det mørke lys? Hvorfor spre løgner? Hvorfor gidde å bruke energi på å hate meg? Jeg skal fortelle dere én ting jeg, mine kjære haters. Det er at jeg har aldri sakt en vondt ord om dere til noen, jeg bruker rett å slett ikke min energi til å snakke om dere i det hele tatt! Hverken på godt, eller på vondt. Jeg er ikke interessert i de menneskene fra min fortid, det er en grunn til at de er i min fortid og ikke min nåtid, skjønner? 

  Hvis du er fra min fortid, og ikke klarer å la meg gå. Altså hvis du holder deg "rundt meg", følger med på meg, kanskje du vil ta del i noe av det som innebærer meg. Så må du rett å slett være voksen nok til å legge "konfliktene" (som ikke finnes) på hyllen, ELLER ta opp "problemet" med meg for å få rydda det unna. For det å gå å hate meg, og avsky meg helt uten grunn. Det blir for dumt.

  Alle mennesker jeg har i min fortid, altså mennesker jeg ikke snakker med eller om lenger, mennesker jeg ikke på noen som helst måte prøver å tilnærme meg eller være i nærheten av, hater jeg ikke! Jeg går ikke rundt å hater dem og snakker dritt om dem. Det er rett å slett glemt, borte, poof! Altså enten så har jeg bare brått slutta å snakke med dem. Ellers har jeg tatt en prat hvor altså typ "Nå går vi hvert til vårt". No hard feelings! 

  Men likevel, så har alle disse menneskene så ufattelig mye stygt å si om meg? Hate meg for kanskje én episode som skjedde for 5 år siden? Ja, alle kan gjøre feil. Det kan du å! Jeg vet akkurat hva jeg har gjort feil. Det er å noensinne ha disse menneskene i livet mitt. -Yes! Jeg snakker til alle dere som jeg ikke snakker med lenger. Dere er i min fortid for en grunn. Og hadde det vært opp til meg, hadde dere ikke trengt å vært der heller. 

  Men det betyr ikke at jeg snakker om dere fordet, og jeg synes dere skal ha respekt nok til å ikke snakke om meg heller! For jeg er ikke det mennesket dere engang kjente, jeg er ikke den du oppfatta meg til å være. Jeg er meg, hele tiden, på godt og vondt, et ærlig menneske, men desværre ikke så ærlig at jeg går rundt å forteller folk dritt om dere! For jeg ønsker IKKE å sette noen i noe dårlig lys, folk får selv lære dere å kjenne, få sine egne oppfattelser og meninger, selv utforske og oppdage, jeg skal ikke gi noen som helst noen fasit. Kanskje oppfatter en annen deg på en annen måte enn det jeg gjør? Kanskje oppfører du deg annerledes mot et annet menneske enn meg?  Alle er forskjellige, og godt er det! 

  Men så lenge du er fra min fortid, og blir av en eller annen omstendighet NØDT til å fortsette å snike deg inn og være en del av mitt liv, eller noe i mitt liv. Da får du jaggu ha baller nok til å legge alt av konflikter bort, og rett å slett ordne opp med meg. Jeg skulle gjerne tatt det første steget, men jeg aner rett å slett ikke hva jeg har gjort galt, da jeg aldri etterlater folk som uvenner. Jeg bare etterlater, uten hat! Uten noe. 

  Tydeligvis så er jeg et menneske som klarer å rote meg bort i mange folk som er "vanskelig å bli kvitt". Hva er det ved meg og mitt liv som er så spennende? Er du sjalu kanskje? Hvorfor ikke bare sette en strek, og la meg og mitt være i fred, helt fred! Eller som nevnt ovenfor, ikke ha meg på konflikt siden hvis du fortsatt vil være del av noe i mitt liv.   Så altså for å vekke min interesse til å bruke unødvendig energi på å være frustrert, sinna og muligvis lei meg så kan du gjøre noe av dette:

  • Prøve å ødelegge noen av mine nærmeste. Jeg er som en hauk over mine barn, min familie, og mine venner. Aldri mess med dem! 
  • Gå rundt med slarve kjeften din og prøve å ta cred for noe jeg har fått til, really? 
  • Gå bak ryggen min, for å snike til deg informasjon om meg.
  • Sette mine venner opp mot meg, basert på dine løgner, eller dine oppfattelser. (Ja, jeg har innsett at dette ikke er venner)
  • Sette noen av mine barn i unødvendige situasjoner. 
  • Hate meg uten grunn.
  • Kikke stygt på meg på gata, altså liker du meg ikke, se en annen vei! Eller kom å fortell meg hva du føler, jeg hakke gjort deg en dritt! Tøff nok til stygge blikk burde være tøff nok til å konfrontere, jeg tar gjerne en vals. 
  • Snakke dritt om meg, har du ikke noe fint å si om meg, så ikke snakk om meg! 
  • Være frekk i kjeften mot meg, bare for å lage en situasjon. -For du vet at jeg besvarer! 
  • Det er også mange ting i forhold til barneoppdragelse som kan gjøre meg fysisk uvel og jævlig forbanna.
  • Tro at du kjenner meg, hvordan jeg tenker og føler -Når du ikke aner og er helt bak mål! 
  • Bruke at jeg er en sterk person mot meg. Skal du liksom være redd for meg av den grunn? Jeg har sett og opplevd masse som jeg har vokst på og gjort meg psykisk sterk, og det er nok kun av den grunn at jeg skal tåle sånne situasjoner som kommer fra dere ;) 
  • Å være falsk, uekte, uærlig, klysete, "bedre enn alle andre", høy på pæra liker jeg ikke! 

   

  Ja, denne listen kunne jeg jo fortsatt med i 100 år fant jeg ut! Så jeg stopper nå.. Men var uansett deilig å få det ut! Nei, jeg bryr meg ikke om folk som er stygge med meg, det er mennesker fra min fortid, eller mennesker som ikke kjenner meg, de får "synse" så mye de vil. For de kjenner meg ikke likevel! Men så snart man tar de skittene tærna sine over min terskel og skal ha noe fra meg, eller være en del av noe får man jaggu sope opp møkka foran døra først og ordne opp sine eventuelt personlige problemer man har med meg. For jeg er faktisk ikke så ille som du skal ha det til! Jeg er det mest empatiske mennesket jeg selv kjenner, og jeg tilgir så ofte at jeg til tider føler meg super naiv. For jeg VET jo at INGEN forandrer seg, og at folk er som de er. Men jeg hater dem ikke fordet. Jeg hater ingen. Jeg ønsker bare at de som ikke har noe godt å si eller tenke om meg, holder seg unna meg og mitt!  

 • Publisert: 11.05.2016, 13:20
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Nydelig helg

 • Publisert: 09.05.2016, 08:23
 • Kategori: Personlig
 • God Mandag alle sammen! Hadde egentlig ment å skrive til dere igår, men dere veit når det oppstår noe, så kommer gjerne ikke den ene tingen alene, så jeg måtte rett å slett droppe å skrive. Jeg er den jeg er, og når jeg er frustrert eller forbanna burde jeg ikke skrive i det hele tatt, selvom disse menneskene virkelig hadde fortjent det, alle og enhver. FYSJ -Avsmak! Jeg måtte hvertfall droppe og skrive, for jeg hadde nok bare tømt all frustrasjon utover bloggen, til tider er det ok, men ikke nå. 

  Uansett.. Denne helgen har bydd på veldig mye spennende. På Fredagen reiste jeg og Frederik inn til Oslo, vii koste oss med deilig mat på Jensen Bøffhus og tok en relativt tidlig kveld på hotellet. Lørdag var det opp tidlig, for da skulle vi nemlig på regresjon, dette vil jeg skrive om i et eget innlegg litt senere. Jeg må bare få sortert tankene ordentlig rundt det først, og bestemme meg for hva jeg faktisk ønsker å dele fra denne opplevelsen. Det blir jo faktisk veldig privat og personlig.  Med andre ord, regresjon var en suksess for meg, jeg klarte å komme meg tilbake til 4-5 forskjellige liv faktisk. Super spennende, og jeg anbefaler det videre på det sterkeste. Har du lyst til å prøve det, så gjør det! Det finnes ikke noe å tape på det.

  Lørdag ettermiddag kjørte vi hjemover igjen, vi måtte jo selvfølgelig stoppe og feite oss opp på Max burger, dette har vi jo ikke i Larvik (håper det kommer). På kvelden fikk vi besøk av Frederiks søster og kjæresten og vi spiste nydelig deilig sjø kreps, de var giga store! Vi drakk, skravlet og hørte på musikk til langt på natt. Det var super koselig! Måtte det ikke bli så lenge til neste gang. 

  Igår, Søndag spiste meg og Frederik Søndags frokost hos vårrull dama i Stavern, herregud så deilige vårruller hun lager! Mmmm, og i å med at været var som det var så måtte vi jo selvfølgelig også ha oss en is. 

  Så kom ettermiddagen, og alt begynte å dale, faen asså. Jeg er så forbanna, jeg kjenner jeg koker enda! Men en ting er sikkert, jeg skal kjempe! Jeg skal ikke bare stå å SE PÅ at noen prøver å plukke fra hverandre et av de menneskene som betyr mest for meg! Dette er ikke ok. Nå er ballen dyttet igang, ikke av meg vel å merke, men fy faen jeg skal fortsette denne gangen. Det er ikke ok å plukke meg eller mine på nesen! Jeg er ikke underkua av dere, dere vet hvem dere er!

  Tilbake til det hyggelige, jeg har jo tatt masse bilder i helgen, slenger ved noen :)   Ønsker dere alle en super fin dag, her skinner sola og det har meldt varmt! Jeg skal jo ha offisiell åpningsdag av tattoo sjappa idag. Men før det har jeg noen ærender å få gjort unna. Velkommen til Bohemen Tattoo i nye lokaler i Kirkegata 5 på Langestrand -Larvik 

 • Publisert: 09.05.2016, 08:23
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Stasen start på dagen

 • Publisert: 06.05.2016, 13:14
 • Kategori: Mamma
 • Herregud, som meg og Ailo har kost oss idag. Det er ikke så gæli med planleggingsdag i barnehagen asså! Vi sto opp, spiste kjeks og rundstykker med syltetøy mens vi så på brannmann sam, den store favoritten om dagen! Så hoppa vi i tøyet og tok oss en tur på lekeplassen, og jaggu kom ikke søppelbilen da? Så ble vi stående å se på at all søpla ble tømt fra skura, det er jo trossalt super gøy med alt som er store maskiner, kan si minsten var lettere stoka. 

  Så tok vi bussen, det å kjøre bussen var skikkelig stas, han var litt skeptisk i starten men det gikk fort over i glede. Vi var en tur innom kjøpesenteret hvor han fikk kjøre bil, og velge seg en leke på lekebutikken -Det måtte jo bli en søppelbil idag! Så spiste vi pølse, skolebrød, lunsjkake og drakk smoothie og handla med oss noen klær før vi tok bussen hjem igjen. 

  Nå tar minsten seg en powernap mens gamlemor blogger og hører på musikk, og venter på at gamlefar skal komme hjem fra jobb :* 

  Etterpå reiser vi inn til Oslo, det er jo i morgen vi skal på regresjon, herregud som jeg gleder meg til det! Det blir super spennende!   Ønsker dere alle en super fin solskinnsdag, husk å ta vare på de dere er gla i :) 

 • Publisert: 06.05.2016, 13:14
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • Åtte måneder!

 • Publisert: 04.05.2016, 08:27
 • Kategori: Personlig
 • Jeg er så heldig, jeg har faktisk ikke eksisterende ord i mitt vokabular til å kunne fortelle hvor heldig jeg er, eller til å kunne sette ord på min kjærlighet i det hele tatt. Men jeg prøver likevel! Tenkt at det allerede har gått 8 måneder? Hvor blei av den tia? På samme tid tenker jeg, har det ikke gått lenger? Det føles ut som vi har vært sammen i alle år. Jeg er så sinnsykt stolt av å kunne være akkurat kjæresten din, Frederik! Vi deler så utrolig mye sammen, og vi har veldig mange like interesser, tenk på alt vi skal ut i verden og oppleve sammen. Tenk på all den musikken vi skal høre sammen, og oppdage sammen, og tenk på all den musikken vi allerede har hørt sammen. 

  Jeg er sikker på at det finnes ikke noe sterkere her i verden, enn akkurat vår kjærlighet til hverandre, sammen er vi sterke, og sammen kan vi gjøre alt vi vil. Jeg gleder meg så ufattelig mye til alle år fremover med deg, til å bli gammel med deg, til å se barna vokse, kanskje blir vi besteforeldre? Fremtiden har så ufattelig mye fint å tilby oss, og jeg gleder meg til alt vi måtte møte, mere kjærlighet, kanskje noen motbakker, latter, smil, herjing, gode samtaler, musikken som jeg nevnte ista, alle turer både store og små, barna, livet generelt. Det er veldig mye vi har i vente, mange fine år! 

  Jeg kommer aldri til å slutte å føle meg heldig for at jeg får oppleve denne ekte evigvarende bunnløse kjærligheten, og at jeg i tillegg får dele den med den jeg elsker, som også elsker meg i retur. Hvor flaks? Tenk om jeg ikke hadde gått ut den dagen vi møttes, hvor hadde jeg vært i livet nå da? Uff, tenk på alt jeg hadde gått glipp av meg deg. Jeg er så glad for å sjebnen førte oss sammen den 29 August 2015, og at vi klarte å se kjærligheten med det samme, og at det ble oss. Uten deg, hadde livet vært fryktelig trist. Uten deg, hadde jeg ikke visst hvordan det var å elske et annet menneske på denne måten, og uten deg -visste jeg ikke hva kjærlighet var. Takk for at du kom inn i livet mitt, og ga ordet kjærlighet en mening. Jeg kommer aldri til å slutte å bli forelska i deg, på nytt og på nytt og på nytt. 

  Husker dere innlegget hvor Frederik svarte på spørsmål for litt siden?(http://tallatroll.blogg.no/1461867190_frederik_svarer_p_spr.html)  -Nå er det min tur til å svare på noen av de samme. 

  ♥Hvorfor falt du for Frederik? Når jeg så han, og da mener jeg virkelig så han, sånn inn i øynene, så kjente jeg han igjen. Det oppstod en trygghet og en følelse av kjærlighet i meg med en gang han satt seg ved siden av meg, og begynte å snakke til meg. I hans øyne så jeg alt jeg trengte å se, selvom vi ikke visste det selv med en gang, så visste vi det i underbevisstheten, to sjelevenner vet det når de møtes. Energien han puttet i samtalen vår, innlevelse, følelsen i kroppen når han la handa si på låret mitt, måten det kribla i hele kroppen når han kysset meg på halsen, og selvfølgelig det første kysset, alt dette sammen er grunnen til at jeg falt for Frederik. Utover hans fysiske utstråling da selvfølgelig, han er jo grusomt kjekk! 

  ♥Tre ting du liker best ved Frederik? Lekenheten, øynene hans (inngangen til sjela) og hans måte og vise sin kjærlighet til meg på. Nå måtte jeg bare velge 3, jeg kunne jo skrevet en hel roman om ting jeg liker best ved Frederik. 

  ♥Tre ting du liker minst ved Frederik? Lekenheten, haha! Fordi at noen ganger, hvis jeg er ekstra sliten, så orker jeg ikke så mye styr, herjing og lek. At han kan være brå og brutal. At han kan uttale seg veldig negativt og ting han ikke har peiling på. 

  ♥Hvordan er Frederik som person? Det finnes ikke noe vakrere enn vesenet Frederik. Han er snill, hjelpsom, han tar lett i et tak hjemme og er ikke redd for hverken oppvask eller støvsugeren. Han er skravlete og noen ganger stille og trøtt. Han har et energifelt uten like, og elsker og leke og herje helt oppe i taklista. Han er kreativ og han har en stor kjærlighet til musikk. Han er empatisk på samme tid som han kan være veldig kynisk -sistnevnte ikke ovenfor meg. Han er smilende, energisk og morsom. Han kler ikke på seg av tilfeldigheter, og er en veldig forfengelig type. Og ikke minst følsom. 

  ♥Hva tenkte du første gang du så Frederik? Hehe... For en grusom hårsveis tenkte jeg, men så la jeg merke til vesenet bak fasaden når mine øyne møtte hans, så da var det lett å se forbi hårsveisen. 

  ♥Hvordan er det å bo med Frederik? Det er veldig gøy, energi nivået er på topp for det meste, casa caos, sier jeg bare! Det er helt fantastisk å bo med Frederik, å få oppleve denne inderlige kjærligheten hver eneste dag. 

  ♥Hvordan ser din perfekte dag med Frederik uten barna ut? Ahh, jeg har en visjon! Vi sover leeeenge, våkner. Setter på no vinyl på soverommet, sola skinner inn i rommet, vi koser, tar livet helt med ro, kan bli liggende hele dagen om vi vil, kanskje vi spiser litt, røyker e-sigarett(Har ikke gjort det på veldig lenge, men i denne visjonen gjør vi altså det.) -Tar hele livet og dagen som det faller seg.

  ♥Hvordan ser din perfekte dag med Frederik og barna ut? Opp og hopp, stor deilig frokost, og ut på eventyr, gå en tur, samle inn no materiale, gå hjem og lage og skape noe sammen av det vi fant. Pinnebrød, lek, glede, skrik og skrål, høyt energinivå, lykke, samhold -Familie! 

  ♥Hva gleder du deg mest til i fremtiden? Jeg gleder meg til hver eneste dag. Jeg gleder meg til alle planer, og alle planer vi enda ikke har. Kjærligheten, som er sterkere enn noe annet. Se barna vokse. Masse deilig mat. Livet generelt, med Frederik og barna. 

  -Åtte måneder har gått, og enda flere skal det bli! 

   

 • Publisert: 04.05.2016, 08:27
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Watercolor Sphynx Tattoo

 • Publisert: 03.05.2016, 19:29
 • Kategori: tattoo
 • Noen som lurer på åssen katten ble? Dere som leste tidligere idag fikk med seg at jeg skulle lage en watercolor sphynx katt tattoo idag! Og gleda meg masse, og jeg må meddele at den ble sinnsykt kul, om jeg kan si det selv :)  Fikk også laget freehand leopardmønster bakgrunn på en halvsleeve ista, det blei kult! Også blei det et par små på noen fingre, kjærstetattoo-ish! :) 

  Nå skal jeg lage skikkelig Lørdagsmiddag til meg og kjæresten, fløtegratinerte poteter, peppersaus, biff, soppstuing og grønnsaker -Alt fra bunn, seff. Mmmm, det blir digg! Blei noen timer med jobb ista så kjenner det skal bli ekstra godt med en dusj og lande på sofaen! 

  -Ha en superfin kveld alle sammen! 

 • Publisert: 03.05.2016, 19:29
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Første kunde i nytt lokale!

 • Publisert: 03.05.2016, 08:25
 • Kategori: tattoo
 • God morgen :) 

  I går hadde jeg min første kunde i nytt lokale, på min nye plass, og det var helt fantastisk. Så deilig å høyt under taket, og så utrolig deilig og lyst det er der inne, noe helt annet enn de mørke gamle lokalene. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg ufattelig mye til fortsettelsen. Livet har ganske mye fint å by på om man bare tar noen egne grep og står opp for seg selv. Jeg klarer ikke å la vær med å tenke på alt jeg har fått til, hvor jeg er i dag, både jobbmessig og på privaten. Jeg er fornøyd! Selvfølgelig vil man på mange tidspunkter møte på noen motbakker, men helhetsmessig har jeg det veldig bra om dagen. Og uten noen motbakker innimellom hadde vel livet blitt ganske kjedelig også. 

  I dag skal jeg tattovere en sphynx med noen blomster på låret til ei, og jeg gleder meg sinnsykt masse. Kommer til å slenge ut bilde av ferdig resultat senere, tegninga kan dere få se allerede nå. 

  Jeg ser så ufattelig mye frem til helgen nå, meg og Frederik skal på regresjon, ikke sammen altså, hver for oss, men vi skal det begge to. Det blir jo utrolig spennende! 

  Her har dere litt bilder fra gårsdagen, ble litt tegning utover kvelden, min form for meditasjon og avslapping. Skravle og fikle med penna, la henda gjøre jobben og ikke tenke noe på det. 

  Det skal bli deilig å få bytta ut treskilta som står i vinduet på ny sjappa med no frostet folie med logoen våres gravert inn i. Og få skilt på veggen utenfor, et par kompisser driver å lager et i tre, med logoen på. Det blir så fint, herregud så fornøyd jeg er med de nye lokalene, og gleder meg til all jobb fremover!    

 • Publisert: 03.05.2016, 08:25
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Must have - Bukse!

 • Publisert: 02.05.2016, 10:28
 • Kategori: Tips
 • /Annonseinnlegg

  Jeg har lenge hatt lyst til å teste disse buksene fra WR.UP og kjøpte meg en i svart for litt over 1 måned siden, nå har jeg fått brukt den noen ganger og jeg må bare si WOW! For ei bukse, den er jo rett å slett helt fantastisk å ha på seg, den er så myk mot huden og lett å ha på at det igrunn føles ut som man går i trusa. I tillegg slipper man problemet med at buksa forsvinner ned på rumpa når man bøyer seg ned da denne buksen har en slags gummikant som gjør at den blir sittende akkurat der du setter den på deg, hvor digg? No more rørlegger-sprekk! Også er det jo ikke akkurat et minus at den gir rumpa akkurat det utrykket den gjør, den fremhever jo desidert alle former på en fin måte. Jeg kommer helt klart til å handle meg fler, og har allerede sett meg ut et par favoritter. Har du enda ikke testet ut disse buksene råder jeg deg til å gjøre det.
  Dessuten kom denne buksen i posten etter kun 2 dager etter at jeg hadde bestilt den, og den kom frem i verdens søteste lille forpakning, og når jeg åpnet så det altså ut som på bildet over her, det lille ekstra har så mye å si altså. Jeg kommer ikke over hvor lite denne buksen veier og hvor nett og deilig den er, jeg er i love. Og jeg kan lett med hånden på hjertet snakke denne buksen opp i skyene, for det fortjener den! Prisen er kanskje det noen vil kalle for litt stiv, men jeg mener det særiøst at den er verdt vær eneste krone, heller én av denne, enn fire av noe annet stivt ræl. 
  Du har altså ytterst god bevegelighet i denne buksen, masse stretch og du slipper å tenke på om den sklir ned når du bøyer deg, og den er helt optimal å ha på om du skal leke med barna, eller er generelt i mye aktivitet eller bare skal ut å gå en tur. -Man vil alltid se bra ut i en WR.UP! :) 
  -Det er veldig lett og bestille buksen, trykk på bildet under her, så kommer du rett inn på siden! :) 

 • Publisert: 02.05.2016, 10:28
 • Kategori: Tips
 • 0 kommentarer
 • Bohemen Tattoo i NYE LOKALER NÅ!

 • Publisert: 01.05.2016, 20:12
 • Kategori: tattoo
 • God Søndag alle sammen, her har det vært stille fra meg i helgen, men det er ikke uten grunn. Vi har nemlig flyttet lokalet! Og vi som hadde planer om å åpne mot slutten av mai - senest 1 Juni, Vi åpner offisielt allerede Mandag 9 Mai. HVOR STAS? Likevel, vil det faktisk også være mulighet for å tattovere seg i det nye studioet allerede denne uken, hvis du skriver i innboks på https://www.facebook.com/bohementattoo/?ref=bookmarks for å booke din time, det vil nemlig ikke være åpent som vanlig til åpningstider denne uken med mulighet for å komme innom. Det vil kun være åpent for den som setter opp time -Så førstemann til mølla! Det vil selvfølgelig også være hyggelige åpnings priser, med små motiver til 500-1000,- ! Og det vil bli kjørt dette tilbudet HELE MAI måned! Grunnen til at vi ikke offisielt åpner enda er alle de praktiske tinga som må gjøres i løpet av uka, men vi tar gjerne inn noen av dere likevel :) 

  Lasse vil kjøre 3000,- for heldags session de siste 3 dagene i mai! Fort deg å book din time :) 

  Så nå er vi altså å finne i Kirkegata 5 på Langestrand, LARVIK fra NÅ! 

  Legger ved litt bilder fra den nye plassen:

   

  Dagens snapstory:

   

  Velkommen hit til oss! 

  - Talla & Alana     (Lasse som gjester ca 1 gang i måneden, og lærlingen Edel)

   

 • Publisert: 01.05.2016, 20:12
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • hits