tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Frederik svarer på spørsmål om oss.

 • Publisert: 28.04.2016, 21:47
 • Kategori: Personlig
 •  

  1. Hvor lenge har dere vært sammen?  Åtte måneder fjerde mai, neste onsdag.

  2. Hvordan møtte dere hverandre? Jeg ble tilfeldigvis med et par kompiser som skulle til ei venninne (Sofie) for et par øl. Der satt Talla med trynet godt plantet i telefonen sin. Hun håndhilste uten øyekontakt. Den desidert minst blide personen den første timen jeg var der. Hun hadde vært ute dagen før og var ikke i form vel og merke. Jeg visste hvem hun var fra før av og ble sittende å stirre på dette gråhåra vesenet som satt der og ikke ville se på noen. Siden jeg hadde noe å fortelle vesenet så satte jeg med ned ved siden av henne. Der fikk jeg kontakt og fortalte henne det jeg skulle. Etter det ble det mere prat, mye mere prat og jeg fikk sitte bakpå Ruvær´n (sykkelen hennes) ned til Pica Pica. Talla dro med meg hjem for mere øl da Pica Pica var i ferd med å stenge og der ble det mer prat mye mer prat og vi prater fortsatt. 

  3. Hvorfor falt du for Talla? Jeg falt for hele vesenet, energien hennes, tilstedeværelsen og ikke tilstedeværelsen hennes, samtalene jeg har med henne, maten hennes, musikk smaken og interessen hennes som er veldig like min egen på tross av at vi beveger oss i forskjellige musikalske landskap til tider. Og selvfølgelig falt jeg for det rent fysiske ytre. Ansiktet med disse vakre øynene der verdens vakreste sjel befinner seg, nesa hennes, munnen hennes, hendene, rompa, puppene, magen, bena, ryggen, og all hennes kroppslige dekor som er over alt.  Tattoovør, yrkesskade. 

  4. Hvordan ble dere sammen? Etter fem dager uten å forlate hverandre etter Pica Pica så måtte jeg spørre hva det var vi drev med, er vi kjærester nå eller? Svar: JA.


   

  5. Tre ting du liker best ved Talla? Elsker hennes måte å inkudere meg i alt på. Elsker lekenheten som rett og slett er vital. Elsker måten hun ser på meg og er med meg på.

  6. Tre ting du liker minst ved Talla? Overraskende prippen på noen områder. Staheten hennes. Noen av hennes krav, meget streng til tider.

  7. Har du blitt avhengig av å tattovere deg etter du ble sammen med en tattovør? JA, lett og jeg elsker gro prosessen.

  8. Hvordan er Talla som person? Snill, inkluderende, varm, empatisk, meget avslappet, morsom, tar gjerne en fight, hard, leken, hjemmekjær, kreativ og skapende.


   

  9. Hva tenkte du første gang du så Talla? Det finnes ikke maken, ufattelig vakker og deilig. Alltid drømt om henne. 

  10. Hvordan er det å være kjæreste med en som deler så mye på bloggen? Jeg deler det samme blant folk som hun deler på bloggen så det er ikke så stor forskjell og heller ingen hemmelighet.

  11. Hvordan er det å bo med Talla? Det er en nydelig leken tilværelse, alt kan skje.

  12. Hva liker dere å gjøre sammen? Jeg liker å oppleve med Talla, konserter, reise (nært og fjernt), lage mat, henge med venner, leke med barna, tattovere, høre på musikk konstant, se på film/serier, ta bilder, spille, herje og leke m.m


   

  13. Hvordan ser din perfekte dag med Talla uten barna ut? Sove til vi våkner, nydelig frokost, nydelig mat gjennom dagen (alle måltid), ta alt som det kommer, leke, herje, skape og bare være sammen bare oss eller med andre. 

  14. Hvordan ser din perfekte dag med Talla og barna ut? Felles måltider, oppleve sammen hjemme eller på stranda, fjellet eller hvor som helst bare vi er sammen, konsert, film, mat, musikk, turer, herje og leke.

  15. Hva gleder du deg mest til i fremtiden? Gleder meg masse til alt vi skal oppleve, som konserter, reiser korte som lange, all maten og musikken. Og barna som vokser seg større og større for hver dag, vår egen tilværelse når barna flytter ut. Gleder meg generelt til alt som tiden måtte bringe. 

      

 • Publisert: 28.04.2016, 21:47
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Underboob tattoo!

 • Publisert: 28.04.2016, 17:46
 • Kategori: tattoo
 • God ettermiddag! Regner med at dere som leste bloggen min tidligere idag er litt spente på underboob tattooen jeg skulle lage idag, så her kommer den. Nå skal jeg starte på middag, idag blir det fiskeboller i hvit saus, enkelt og greit! -Og unga digger det. 

  Utover det må jeg si at innlegget mitt fra ista, http://tallatroll.blogg.no/1461830054_du_vil_alltid_bli_eks.html vekket litt oppmerksomhet. På facebook har klassen til Angelica en egen gruppe, og der postet jeg innlegget mitt. Admin lot det stå, helt til klagene kom, og da følte han at han måtte slette det. Likevel har jeg fått mange tilbakemeldinger på innboks, positive vel å merke. Av folk som er helt enige! Og at innlegget måtte slettes fordi noen sårbare sjeler ikke tålte å høre sannheten sier jo litt om hvor eventuelt barna får sårbarheten sin fra ;) Jeg trodde helt ærlig at vokse folk tålte å lese ett innlegg som dette, og eventuelt klarte å formulere seg fram til litt negativ kritikk, men den gang ei. Gleder meg til å møte atter noen "hyggelige" blikk på neste foreldremøte. Jeg kommer aldri til å slutte å provosere nemlig, og jeg kommer hvert fall aldri til å slutte å si meningene mine.    I dag kjenner jeg at jeg nesten ikke kan vente med å komme meg inn i joggisen og i armkroken til kjæresten på sofaen etter unga er lagt. Ha en fin kveld alle sammen :) 

 • Publisert: 28.04.2016, 17:46
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Du vil alltid bli ekskludert!

 • Publisert: 28.04.2016, 09:54
 • Kategori: Sterke meninger
 • Altså, sånn er livet, du vil ikke alltid bli invitert med på ting, og du vil ikke alltid føle deg som den kuleste personen. Betyr det at man er et mobbe offer for det om? isåfall sliter jeg, hehe.. Det er mange ganger mine venninner gjør ting uten at jeg blir invitert med, jeg er ikke noe mindre gla i dem av den grunn. På samme tid så er det mange ganger jeg arrangerer middager eller vorse hvor jeg ikke kan invitere ALLE, for det har jeg rett å slett ikke plass til, dessuten så blir jo alt alltid helt kaos om man er for mange folk. 

  Det viktigste her i livet når det kommer til sånne ting som dette er at man snakker pent til hverandre, og er snille med hverandre. Men man kan ikke alltid invitere alle med på ting, det passer seg rett å slett ikke alltid. Man er ikke et mobbe offer for det om man blir ekskludert fra en fest, eller en bursdag, man blir ikke snakket dritt om selvom man ikke blir invitert med ut på kafé, alle voksne mennesker vet dette. Så hvorfor skal vi ikke lære barna våres det samme? Det er jo sånn livet er i realiteten, og det kommer aldri til å endre seg. Man kommer aldri til å bli invitert med på alt, man kommer aldri til å være like god venn med alle, sånn er det. Men på ett eller annet tidspunkt i livet så har man funnet sine aller nærmeste uansett, man vil aldri være helt alene, de aller fleste har én eller fler som er virkelig tett på. Man kan ikke fremprovosere vennskap, man kan ikke påtvinge at folk skal være gode venner, det er rett å slett ikke alle som passer sammen, sånn er det jo bare. 

  Det merker jo jeg når jeg sitter på jobb også, det er ikke alle kundene mine jeg prater like godt med, men jeg snakker ikke dritt om dem fordet? Jeg misliker dem ikke av den grunn. Praten bare flyter ikke like lett, og sånn er det -ganske enkelt! 

  Si at du til helgen skal ha 3 veninner på besøk, ei du har kjent siden første klasse, ei du har kjent siden ungdoms-skolen og ei du møtte på BI, dette forteller du til 2 av dem du jobber sammen med, og inviterer med dem også, altså de 2 du snakker aller mest med på arbeidsplassen. Skal da de 25 andre som jobber på samme sted føle seg eksludert? skal de i det hele tatt bry seg om at de ikke har blitt bedt på et glass vin og jordbær? Burde de føle seg mobbet da? NEI! 

  Jeg mener at det er vår jobb som foreldre og gjøre våre barn sterke og klare for det voksne liv, for det er som det er, og det starter allerede i første klasse, man kan fortsatt ikke påtvinge vennskap. Om min datter ikke blir invitert i en bursdag, gråter ikke hun på nesen over det, hun vet at det er ingen ting å være sårbar over, det er rett å slett bare sånn livet er, man kan ikke alltid være med på alt. Og man vil aldri bli invitert med på alt, og man vil heller aldri ha tid til å bli med på alt, og heller aldri ha tid til å være venn med absolutt alle i samme by som en selv. Man velger tidlig ut sine nærmeste, hvorfor skal vi hindre barna i det? 

  Denne uken fikk jeg en lapp fra skolen, hvor de ville at vi skulle invitere alle jentene i klassen i bursdag, siden noen følte seg ekskludert, da dette har skjedd noen ganger. HVORFOR LA BARNET DITT FØLE SEG EKSKLUDERT AV DEN GRUNN?  Ikke lær barnet ditt at man skal bli lei seg, være sårbar om man ikke blir bedt med på en ting. For sånn er livet, og dette vil du møte til den dag du skal i grava. Bygg opp barnet ditt til å være sterkt, og ikke bry seg om en j**** bursdag. 

  I fjor, altså når min datter gikk i første klasse inviterte jeg alle jentene i klassen, skal jeg fortelle åssen det gikk? Min datter lekte med dem hun allerede da hadde begynt å komme tett (de samme hun er tett med idag), et par andre jenter som nok også er tette var på rommet til min datter og lekte, og de resterende 3-4 jentene? De satt og laget looms med meg i stua. Tror dere at disse jentene følte seg noe mindre ekskluderte av å faktisk være til stede i denne bursdagen enn de ville gjort om de ikke var invitert? Tror dere at jentene oppe på rommet til datteren min hadde brydd seg med om det var på nettop hennes rom de var, eller hjemme hos en av dem for å leke? Svaret er nei. Altså de 6 jentene min datter lekte med var i grunnen de som trengte å være der. 

  Vi fikk i første klasse en beskjed fra skolen om at enten så inviterer man hele klassen(HVEM HAR PLASS TIL DET?) Ellers inviterer man alle jentene fra klassen, og det har jeg nå prøvd. Hvis man ønsker å kun be noen, er dette ok, så lenge man ikke inviterer til bursdag i skole tiden, altså levere ut lapper til kun noen. Så i år, sendte jeg en sms til mammaene til de Angelica leker mest med, altså 6 jenter(og den ene av dem er min lillesøster, som går i samme klasse, og de er som søsken) så da tenker jeg at egentlig er det kun 5 jenter fra klassen hun leker mest med, og det var de samme som det hadde vært året før. Det er de samme 5 jentene jeg har kjørt henne til å fra for å leke om ettermiddagene, og helgene, altså de 5 jentene hun har noe med å gjøre. Så selvfølgelig holder det i massevis å invitere kun dem i bursdag. De andre ville nok følt seg utenfor om de faktisk hadde blitt bedt, for da kunne de sikkert kjent på det å bli eksludert.

  Hvis jeg som mamma skal ha grillfest feks, og invitere 3 av de andre mødrene fra klassen til min datter, dette er faktisk helt realistisk, det har skjedd, og det vil mest sannsynlig skje igjen, betyr det da at jeg må be mødrene til alle jentene i klassen? 

  Og selvfølgelig skal vi la barna våre være tett med akkurat dem de selv vil, det har ikke vi som foreldre noe med, vi skal ikke påprakke dem vennskap, vi skal ikke bestemme hvem som skal leke med hvem. Men vi skal lære dem gode verdier, som at de ikke skal mobbe, ikke være stygge i munnen med hverandre og rett å slett det å være snille med hverandre. Men hvem de selv velger å ha som nærmeste venner, det bestemmer de selv. Utover det er det også våres ansvar og bygge dem opp såpass at de tåler å ikke bli invitert med på ting, for dette vil de møte på hele livet! 

  Det med samhold blant barn i en klasse, det er skolens ansvar, at min datter oppfører seg pent på skolen og er snill med medelever er mitt ansvar. Skolen får stå for å prøve å nytteløst og bygge opp vennskap som aldri kommer til å fungere på tvers av "vennegjengene". Jeg er selv jente, jeg har selv ikke blitt invitert i bursdager til alle, og jeg bærer ikke noe nag av den grunn. Det er mange bursdager jeg også har droppet å gå i fordi jeg har følt at her er jeg bare bedt fordi de føler at de må be meg, og da er det faktisk værre å bli bedt, enn å ikke bli bedt! 

  Skolen får gjøre hva de vil i "dems tid" med barna, og jobbe med klassens samhold og alt annet fis de mener er viktig. Så gjør vi vokse, som vet hva livet innebærer gjøre det vi vil med våres barn de få timene som er igjen av en dag til oss. Og lære dem hvordan livet faktisk fungerer, og gi barna våres nok guts til å gå rakrygget igjennom all motgang. Ingen skal komme her å prøve å bestemme over hverken min eller min datters fritid. Det holder lenge med at de teite leksene (som de ikke burde hatt, da kunne de heller hatt en time lenger på skolen) tar så mye tid av min og min datters fritid. Om jeg vil delta på utflukter med barna utenom skoletid, og hvem hun skal be i sin bursdag, det bestemmer jeg og henne sammen, og kun oss. Det er rett å slett INGEN som har noe med hva vi bruker vår fritid på! Om hun heller vil leke med nabojenta enn å dra i bøkeskogen å leke med klassen på en Søndag, -så værsegod!

  ....og blir hun ikke bedt i en bursdag her eller der, så neivel, drit i de... Hvorfor bry seg å legge seg opp i alt? Jeg kommer heller ikke til å begynne å invitere alle jentene til min datters fremtidige bursdager, jeg ber heller ikke alle venninnene mine til mine egne bursdager. Mennesker er mennesker, og vårt liv, -ja, det er vårt liv, med våres valg! Ingen skal komme her å velge for oss. Samfunnet krever allerede for mye av våres barn, og vil at de skal være "voksne" til å lære og være borte fra foreldrene sine mange timer i løpet av en dag allerede fra barnehagetid, så da får jaggu samfunnet tåle tilbake at barna våre er voksne nok til å velge sine egne venner også! 

  -Over og ut!    

 • Publisert: 28.04.2016, 09:54
 • Kategori: Sterke meninger
 • 2 kommentarer
 • Underboob tattoo design!

 • Publisert: 28.04.2016, 08:43
 • Kategori: tattoo
 • God morgen mine kjære lesere :) Håper dere alle har det bra, og at livet behandler dere pent! Idag står det et på ting på min tapet, jeg må innom regnskapsførern med resten av papirene mine, jeg må ringe å flytte internetten til det nye lokalet, jeg må også ringe å sjekke hvor det blir av SFO regninga, og jeg som virkelig hater å snakke i telefonen må gjøre det to ganger idag?! Jeg kan særiøst telle på én hånd hvor mange ganger jeg snakker i telefonen på en hel måned, hehe! Lenge leve sms, messenger, snap, insta og e-mail, eller eventuelt vanlig brevpost. Denne jenta er absolutt ikke noen telefon fan. Så jeg har altså litt å rekke i dag før kunden min kommer kl 12.

  Idag skal jeg lage underboob tattoo, det er skikkelig på moten for tia, har laget mye av det i løpet av det siste året, er det fordi personer som Sophie Elise og Rihanna har det tru? Det har også gått en del i skrift under den ene puppen kun, er det fordi Miley Cyrus har det? Det må jo være kjente personer som setter standaren? Akkurat som alle gutta skulle ha sleeves etter David Beckham fikk det. Neida, ikke vet jeg! Tenk om jeg var en kjent person, da måtte alle tattovert HELE kroppen sin, tett i tett, litt av et forbilde, hehe! Poenget mitt nå var uansett, at jeg digger å tegne og lage disse litt større detaljerte underboob tattoo motivene, så ja takk til mer av det. Dere vet hvor dere kan kontakte meg.   Her kommer også et bilde av en liten skrift jeg lagde i går, for å holde dere oppdatert på hva jeg lager, følg meg gjerne på instagram @tallatroll   Jeg vil selvfølgelig legge ut bilde av ferdig underboob tattoo senere idag, så dere får sett hvordan det blir! Jeg håper kunden kommer seg igjennom alt på én sitting. Det blir spennende, og jeg gleder meg veldig til å lage denne.

  Håper dere får en fin dag :*

 • Publisert: 28.04.2016, 08:43
 • Kategori: tattoo
 • 7 kommentarer
 • Snart loppis og nytt lokale

 • Publisert: 27.04.2016, 09:25
 • Kategori: tattoo
 • God morgen kjære dere! 

  Det er Onsdag, det nærmer seg helg, det nærmer seg første Mai, og jeg gleder meg sinnsykt mye! Det er jo allerede til helgen jeg får nøklene til det nye lokalet, det blir super spennende, og jeg gleder meg masse til å innrede og skape en fantastisk arbeidsplass. Så som dere kan skjønne er nåværende tattoo sjappe snudd litt på hodet, i pakke-kaos, så dere som har timer denne uken må nesten bare prøve å se forbi det, stasjonene våre er hvert fall fortsatt som de pleier å være, selvom jeg har fjernet utrolig masse fra veggene allerede, så plassen min begynner å virke tom om man kan si det sånn. 

  Planen har jo hele tiden vært at vi skal åpne det nye lokalet til senest 1 Juni, men det blir nok mye før det ;) Vi får se hvor effektive vi klarer å være med å installere oss. Men åpningsdato vil bli sluppet her på bloggen og på bohemen tattoo facebooksiden. Herregud jeg gleder meg! 

  I det gamle lokalet vil det bli holdt et stort loppemarked i løpet av Mai! Jeg må bare få flyttet lokale, kommet meg i orden i det nye, og senket skuldrene før jeg begynner å planlegge loppis. Men jeg skal love dere at det blir utrolig mye fint som kommer til å bli solgt, mye interiør, sengetøy, klær, litt sko. Nesten ikke brukt, og noe ikke brukt i det hele tatt. Prisene vil hovedsakelig være  5,-  10,-   20,-   40,-    kroner, og noen av de større tingene vil selvfølgelig koste litt mer, men ingen ting vil koste over 200,- Dere som har vært på loppis før vet jo hvordan dette går for seg, dere andre, hjertelig velkomne, jeg vil lage et eget innlegg når tiden nærmer seg, med bilder av noen av tingene som blir solgt, samt klokkeslett og dato, men i Mai en gang blir det hvert fall, mest sannsynlig en Søndag. 

  Så som dere skjønner har jeg mye på agendaen om dagen, og det skal bli så deilig å få tatt ned noen av alle disse ballene jeg har i lufta. 

  Har dere forresten husket og følge meg på instagram? Der legger jeg ut masse bilder, det går mest i Tattooer selvfølgelig, men det er litt innputt av interiør, barna og kjæresten også, samt andre ting.

   
   

  Endelig har forresten musikk videoen til den nyeste Medina låten blitt sluppet, sangen er jo helt fantastisk og videoen - Den var veldig fin den også! 


  Ønsker dere alle sammen en fin Onsdag! Nå vet dere hva jeg bedriver dagene med for tiden. Nå skal jeg straks komme meg ut av senga og dra på jobb :) 

 • Publisert: 27.04.2016, 09:25
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Late night tattoo session

 • Publisert: 27.04.2016, 00:21
 • Kategori: tattoo
 • Han derre masete kjæresten min vet dere, han har et par ting han er hypp på å bli ferdig med før sommern, så idag! Fikk vi jaggu linja opp hele tre tattooer, så nå er han lykkelig. Da må vi bare få skygga og farget dem snart også, så blir det bra. Så får vi se da, hvor lenge det går før han begynner å mase igjen.. Tror han vil ha et par ting til på armen for å fullføre sleeven også, men vi får se hva vi rekker, nå er det jo allerede mai måned til helgen. Men altså i fjor sensommer når vi møttes hadde han 2 tattooer, og nå... Nå har han MANGE, så han kan ikke skape seg uansett hva, hehe! 

  Tenkte jeg skulle dele litt bilder med dere fra kveldens session. 

  Det blir ganske så stilig? Gleder meg til å gjøre dem helt ferdig, med masse freshe farger osv. 

  God natt! :) 

 • Publisert: 27.04.2016, 00:21
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Når underbevisstheten tar over den fysiske kroppen.

 • Publisert: 26.04.2016, 21:23
 • Kategori: Personlig
 • Noen ganger sitter jeg i bilen og lytter til musikken, andre ganger kanskje jeg er midt i en samtale med noen, kanskje jeg er ute å handler, kanskje jeg sitter dypt konsentrert i en film, kanskje jeg sitter å tegner, hva jeg gjør er egentlig ikke poenget, men det som kan skje helt ut av det blå er poenget. For i alle disse situasjonene har jeg det skikkelig bra, jeg har ikke frykt for noe, jeg er ikke redd for noe, jeg føler meg ikke utsatt for noe. Jeg tenker heller ikke på noen negativt i det hele tatt, jeg holder jo på med noe, jeg er opptatt, men likevel er det kun i disse situasjonene det har skjedd. 

  Helt plutselig kan det stikke litt i halsen, som en strøm fra hjertet og opp bak øret, det er jo ubehagelig og jeg på en måte prøver å svelge det unna, uten hell. Jeg kjenner at jeg blir helt lett i kroppen, som om jeg veier mye mindre enn det jeg egentlig gjør, jeg må sitte eller ligge, jeg klarer ikke å gå når jeg veier så lite. Hjertet begynner å pumpe hardere og kjappere, og det setter seg en stein i mellomgulvet, jeg som alltid er så fokusert på å puste helt ned i magen, men plutselig går ikke det, det sitter en stein i veien, som gjør at jeg kun klarer å puste med brystet, det er veldig ubehagelig. Jeg kjenner at hørselen og lyden av når jeg selv snakker begynner å bli fjern. Som når du tar begge hendene dine flatt forran øra dine og holder hardt, når noen snakker da, så hører du hva andre sier, men de er så langt borte, jeg begynner å føle meg svimmel. -Kjempe svimmel, selvom jeg bare sitter stille. Pusten blir kjappere, jeg blir helt hvit i ansiktet, på hendene... Svetten har til å med piplet på pannen noen ganger, selvom jeg er iskald på samme tid som det føles ut som jeg skal koke over. Det kjennes også ut som jeg er tørst, sulten, må bæsje, spy alt på en og samme gang. Hendene begynner å skjelve, skikkelig! Det føles ut som alle blodårer og alle energi baner i hele kroppen vibrerer, på én og samme tid. Det er virkelig ubehagelig. Det har gått så langt at jeg har begynt å hyperventilere noen ganger også. Jeg tror rett å slett at jeg skal dø. At når dette slutter så er det fordi hele kroppen min svikter, og jeg skal dø. Men jeg er ikke redd for å dø, så det burde ikke skremme meg det heller. 

  Første gang dette skjedde var når jeg var gravid, altså helt tilbake i starten av 2008, men da var det bare trangt å puste og jeg hyperventilerte, endte med at jeg sto høygravid og lente meg framover over sengekanten for å klare å puste. Dette varte heller ikke så lenge, det skulle faktisk vise seg at det skulle gå over et halvt år før dette skulle skje igjen, etter fødsel osv. Og da skjedde det sånn skikkelig, hvor alt jeg skrev over her skjedde på likt. De to som var sammen med meg var like sikker på at jeg skulle dø som jeg selv var, så de kjørte meg på legevakta. Flaks for meg, så var det en gammel psykiater som var på vakt den kvelden, som kunne fortelle meg at det var panikkangst jeg hadde, og lurte på hva som foregikk i livet mitt akkurat da som kunne fremheve dette i meg, etter å ha gravd litt skjønte jeg jo hva det kunne være, men det hadde fortsatt kommet veldig ut av det blå. Jeg satt jo trossalt å så på film med venner da det skjedde, jeg hadde ingen bekymringer når anfallet kom og det har jeg ikke hatt på noe tidspunkt når det har skjedd senere heller. Så det må ligge veldig underbevisst. Psykiateren på legevakta ville ikke gi meg noe for det, og takk for det. For han trodde dette bare var noe forbi passerende som ikke kom til å plage meg i hverdagen. 

  Innlegg relatert til dette: http://tallatroll.blogg.no/1452003063_jeg_ha_ikke_sosialang.html  og  http://tallatroll.blogg.no/1460467973_dette_var_s_tungt.html som jeg har skrevet tidligere. Veldig irriterende at jeg ikke skjønner åssen jeg lager link og skrivet et ord bare lenger, liker ikke når plattformen blir oppdatert og jeg ikke skjønner en dritt mere, hehe.. 

  Greia er at etter den greia med Daniel som jeg skrev om i det ene innlegget over her, så klarte jeg å samle meg sammen. Denne angsten ble helt borte, og det skulle vise seg å gå ganske mange år før det skjedde igjen, og jeg klarer å stoppe det selv når jeg kjenner at jeg begynner å bli tung i brystet, så det er jeg veldig gla for, at jeg kjenner meg selv godt nok til å klare å hindre anfallet, men likevel så lurer jeg på HVORFOR SKJER DET? 

  På samme tid er jeg jo super høysensitiv så det kan jo hende at dette skjer når jeg har stresset for mye, glemt å meditere, og rett å slett ting skjer for fort, at jeg ikke tar med tid til å hvile, sove og slappe av. Jeg vet ikke. Som sakt kommer dissa anfallene som lyn fra klar himmel, jeg har ikke hatt et slikt anfall som dette på hvertfall 2(?) år, jeg stopper det jo selvfølgelig, men lurer på hvorfor det skjer. Men her om dagen, i overigår skjedde det igjen, det var så rart, jeg var helt gelé i kroppen og det startet igjen, heldigvis klarte jeg å stoppe det. Men jeg er lykkelig, jeg føler meg trygg, og jeg kan rett å slett ikke skjønner hvorfor det kom, hva kommer det av? Så gjennomsnittlig fra 2009 og frem til 2014, kunne det skje 1-2 ganger i året, også har det vært helt borte fra meg. Men så kom det igjen. Nå håper jeg det ikke skjer igjen, for det er grusomt ekkelt, hvert fall når man ikke skjønner hvor det kommer fra, jeg satt midt i en samtale når det skjedde her om dagen, hjernen min var opptatt med å prate, men likevel skjedde det som ikke skal skje. Jeg har kontroll på meg selv, jeg kjenner meg selv! Jeg vet hvem jeg er, men akkurat denne tingen her, har jeg ingen kontroll på i det hele tatt. Hadde jeg sitti å bæda og tenkt negativt kan jeg jo skjønne at det hadde skjedd. Men når jeg sitter å holder på med noe og er positiv og helt vanlig klarer jeg ikke å skjønne hvor det kommer fra. 

  Flere som har det sånn som dette? Jeg tror det er mange, og det er alt for lite belyst. Jeg synes det er viktig og snakke om det som ikke alltid trenger å synes fra utsiden. For fra utsiden ser jo jeg ut som en gla, positiv, energisk, smilende person med humør som smitter, men likevel har jeg noe dritt i bagasjen jeg også, som alle andre. Grunnen til at jeg velger å dele dette med dere mine kjære lesere er fordi, kanskje det er flere av dere som har det sånn her? Og jeg vil vise at man er ikke unormal for det om, greit jeg opplever dette veldig sjeldent, men tenk på de av dere som har det sånn her hver eneste dag? Det tror jeg det er mange som har det, jeg håper dere vet hva det kommer av så dere kan jobbe med problemet så det forsvinner. For det er det jeg synes er vanskligst, at jeg ikke vet hva det kommer av, og da vet jeg heller ikke hva jeg skal gjøre for å få det til å forsvinne helt vekk fra livet mitt.. 

  Som vår kjære venn Gandhi så pent sa "The enemy is fear, we think it is hate, but, it is fear."   

   

 • Publisert: 26.04.2016, 21:23
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Jordfarger all over

 • Publisert: 26.04.2016, 17:49
 • Kategori: Interiør
 • Heihei mine kjære lesere! Har dere en fin dag? I går fikk jeg rydda stua og flyttet rundt på et par ting, lyst til å se? Som dere vet er over gjennomsnittet opptatt av interiør, og ingen ting får meg til å slappe av mer enn jordfarger, det sammen gjelder for de andre her i huset tror og håper jeg, hehe.. Det er hvertfall ingen som har klaget på fargevalgene når det kommer til interiør. På disse bildene er kun stua, vi har jo åpen kjøkken/stue løsning, men spisebodet og kjøkkenkroken ble ikke med denne gangen, har jo lagt ut bilder av det tidligere her --> http://tallatroll.blogg.no/1453720577_inerirbilder_ikke_a4_.html. Jeg synes det er stas å ha en stil som ikke så mange andre har, jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle den, det er jo veldig naturlig, med mange inntrykk av industri også. Uansett, så trives jeg veldig godt. Og vurderer du å male veggen din sort, -gjør det! Tør å våge! Det ække værre enn å bare male over det igjen. 

  Så sånn bor altså vi, hele huset er i samme stilen, og det vil nok etterhvert komme bilder fra gangene og romma til barna også, og soverommet vårt har jeg jo lagt ut bilder av før :) Ønsker dere alle en kjempe fin kveld. Her er det taco-tirsdag og vanilje is til dessert, bare fordi det er så mainstream å spise det på Fredager, har jeg valgt at Tirsdag er en like fin dag og kose seg på, tenk! 

 • Publisert: 26.04.2016, 17:49
 • Kategori: Interiør
 • 4 kommentarer
 • Mye vakkert!

 • Publisert: 25.04.2016, 14:09
 • Kategori: Interiør
 • /Reklameinnlegg

  God dag kjære lesere! Håper dere har en fin Mandag og en fin start på en ny uke. Denne uken for min del byr på mye spennende, mer om det nærmere helgen. Gleder meg til å dele med dere! Jeg har mange steder på nett jeg rett å slett elsker å handle interiør, og idag tenkte jeg å dele en av mine største favoritter med dere, nemlig -Vakrerom! Det startet med at jeg begynte å følge henne på instagram for 3(?) år siden, og har fulgt henne siden, hun deler ikke bare interiør men også personlige ting, og det synes jeg er koselig, å liksom se litt av menneskene som beveger seg bak ting noen ganger. 

  Som dere ser er jeg veldig gla i bildene fra love warriors og har hele tre stykker på stueveggen min, og det er ingen tvil om at det kommer til å komme fler i hus etterhvert. I ettermiddag skal jeg faktisk gjøre om litt små ting i stua, male om et skap blant annet, så da skal et av bildene få ny plass. 

  Vakrerom selger utrolig mye fint, alt fra klær til interiør, både til barnerom og resten av huset. Her er noen av mine favoritter som man kan få kjøpt i nettbutikken:
   

  Dette er et underveis i opp-pussinga bilde fra det gamle huset jeg bodde i. Fant et gammelt flattbrød skap på stabburet til fattern og kona, fikk det! Steinvask fra vakrerom og et nydelig blandebatteri jeg bare måtte ha, da det passet perfekt, hvor fint? 

  Jeg kan absolutt råde dere til å gå inn å ta en titt på alt det fine som er å finne, kanskje dere til å med faller for noen fristelser, jeg klarer hvert fall ikke å dy meg, men nå vet dere jeg åssen shopping hjerte jeg har å da. :)  

  VakreRom.no - Nettbutikk for møbler og interiør

 • Publisert: 25.04.2016, 14:09
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • Walk in to our closet

 • Publisert: 25.04.2016, 12:17
 • Kategori: Interiør
 • Er det en ting jeg ikke liker så er det klesskap, det har jeg ikke hatt på hvertfall, hmmm. 4 år? Jeg har rett å slett for mye klær til det, jeg synes det blir skikkelig uoversiktlig og alltid rot i hyllene. Men  når man har masse hyller og kan sortere klærna ordentlig så blir det veldig lett å holde det ryddig, og veldig lett å se hva man faktisk har. Sånn utover at jeg har sinnsykt mye svarte ting, og det kan være vanskelig å skjønne hvilken genser som er hvilken ut ifra en brettekant. Uansett, jeg trives skikkelig godt i meg og Frederik sitt walk in closet. Det er bare litt flaut at jeg har et tonn mere klær enn han, så utover våren og sommeren skal jeg passe på at han alltid får dobbelt så mye som meg hvis vi er ute å handler... og jeg, -jeg må kaste ut noe hver gang jeg kommer inn med noe nytt, om jeg klarer? Lov å prøøøøøve å sette seg det som mål. Er det en ting jeg trenger nå så er det hvert fall en ny jakke, ellers har jeg faktisk alt jeg trenger til alle årstider. 

  Det er ikke så lett å shoppe klær til Frederik for han er så sær på hva han putter på seg, og fasongene ting skal ha, så det ender liksom med "nææææ" på alt jeg synes er kult i butikken som jeg tror han kunne vært fin i. Men det går seg nok til, vi får utvide horisonten litt og reise litt for å dra å handle, tror dere han hadde klart seg i feks Køben å finne mindre enn hvertfall 10 plagg? Trokke jeg! 

  Poenget med dette innlegget var jo at jeg ville vise fram kles rommet vårt, jeg er spent på tilbakemeldinger, hva syns dere? :) 


  Har du walk in closet ? 

 • Publisert: 25.04.2016, 12:17
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • Get to know me

 • Publisert: 25.04.2016, 10:11
 • Kategori: Personlig
 • 1. Har du et mellomnavn? 

  - Jeg bruker jo bare mellomnavnet mitt til daglig, så det regner jeg med at alle vet, at mitt mellomnavn er Talla. Spørsmålet kunne kanskje heller vært om jeg har et fornavn? Hehe, ja, det har jeg også -Jenny! 

  2. Hva var ditt favoritt fag på skolen?

  - Mine favorittfag var sløyden, eller kunst og håndverk som det byttet navn til underveis, og norsk (bare når vi kunne skrive historier og stiler) også synes jeg alltid samfunnsfag og historie var spennende. Og selvfølgelig heimkunnskap, det var alltid kos å lage mat på skolen. 

  3. Hva er din favoritt drink?

  - Nå er ikke jeg så veldig gla i å drikke sånn generelt, men skal jeg det så er det øl det går i. Men om jeg skal få lyst på en drink, er min absolutte favoritt rasberry rat! Ellers kan jeg ty til en captain Morgan spiced med cola. Eller en strawberry daquri.  4. Hva ville du kallet dine barn?

  Nå er det jo to barn her i hus, Angelica og Ailo. Jeg vet ikke om det kommer til å komme et barn til egentlig.. Men om det er en gutt ville jeg oppkalt han etter min bestefar, ellers har jeg et guttenavn til jeg synes er sykt fett. Jeg har et par jentenavn favoritter, så der måtte jeg rett å slett valgt utifra hva jeg hadde sett barnet hadde kledd når hun kom ut. 

  5. Går du på noen form av sport?

  - Ser du meg løpe, burde du også gjøre det. 

  6. Hva er din favorittfarge?

  - Sånn generelt er det grønn i alle nyanser som er min absolutte favoritt. Men jeg er også veldig gla i både gult og blått, og generelt alt av jordfarger. I klær liker jeg olivengrønn, sennepsgul, burgunder rød, sort, grått eller flower power, om dere skjønner hva jeg mener med det. 

  7. Hva er ditt favoritt dyr?

  - Katt! Jeg har 4 katter atm. Men jeg ønsker meg faktisk veldig en dansk svensk gårdshund -Men den er jo så liten og som en katt, hehe.  

  8. Kan du prate andre språk?

  Norsk og Dansk er mine hovedspråk, det ene like bra som det andre. Utover det kan jeg selvfølgelig engelsk, eller englandsk som jeg liker å kalle min dårlige engelske uttale, ellers liker jeg også å tru at jeg er god på svensk, haha! 

  9. Hva er din favoritt restaurant?

  Jensens bøffhus! Ingen over, ingen ved siden. Men i Danmark, har spist både på jensens i Oslo og i Stockholm, og det er ikke det samme! 

  10. Hvor høy er du?

  - 164, jeg fyller meg selv fra tåspiss til topplokk helt fint synes jeg. 

  11. Har du søsken?

  Ja, det har jeg. En lillebror på 18, en lillesøster på 16 og en lillesøster på 8. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om det er meg eller hu minste som er attpåklatten, i å med at jeg selv snart er 28, hehe... 

  12. Hva var det siste du kjøpte?

  Ahhh, jeg bestilte 6(!!!!) Vinyler om Fredagen og gjett om jeg skal lage et eget innlegg når de har kommet? Jeg er super stoka, og jeg gleder meg så sykt!   13. Hva gjør det glad?

  - Kjæresten min, og barna mine. -og det skriver jeg ikke fordi jeg føler at jeg må, det er helt på ekte, de er desidert det som gjør meg mest glad! Fin natur, deilig musikk, digg mat og jobben min gjør meg forresten også veldig glad. Det er generelt mye som gjør meg glad. 

  14. Hvordan vil du beskrive deg selv?

  - Empatisk, livlig, smilende, glad, ærlig, sta, streng, bekymra og analyserende. (Kanke bare skrive positive ting, hehe)

  15. Tror du på overnaturlige krefter?

  - Hvem er det ellers som lager alle kornsirklene rundt om i verden? 

  ♥ 

 • Publisert: 25.04.2016, 10:11
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Ute i frisk luft

 • Publisert: 24.04.2016, 15:16
 • Kategori: Personlig
 • God Søndag alle sammen! Her har jeg hatt et par dagers blogg pause, og hatt skikkelig helg, selvom jeg jobba litt i går da. Har også begynt å pakke sammen litt borte i sjappa, for endelig begynner vi å nærme oss flytting av studio, og vi gleder oss sykt mye. På Fredagen hadde vi middagsbesøk av ei venninne, med deilig mat. Så det er vel i grunn det helgen har gått til her i hus. Etterpå skal vi ta en skikkelig shau på rommet til Ailo og endelig få innreda og gjort det trivelig og røddig der inne. 

  Idag har vi gått tur i Stavern, slenger med litt bilder :) 

  Ha en fin søndag alle sammen ! :) 

 • Publisert: 24.04.2016, 15:16
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Ådidæs, selfies & tattooes...

 • Publisert: 21.04.2016, 19:40
 • Kategori: tattoo
 • Herregud for en dag, føles ut som jeg er helt i svima! Sov veldig tungt i natt, men jeg drømte at jeg oppererte to ganger, altså åpna keisersnittet mitt, var i narkose og hele pakka, så følte meg nesten mere trøtt når jeg våkna enn det jeg var når jeg la meg, var litt av en påkjenning i natt, hehe! Det værste er at det værka å stakk i keisersnittet mitt den første timen jeg var våken.. Hva skjer med å drømme så realistisk alltid? Jeg var alt for treig til jobb idag også, ikke fikk jeg blogga til morran heller, og ikke hadde jeg tegna klart til kundene mine kom, så det ble litt venting på dem, men jeg tegner heldigvis effektivt. Klokka litt over fem var jeg ferdig med kundene, Frederik og barna kom å henta meg så stakk vi å henta peppes pizza, spiste å så barnetv sammen. Men herregud jeg kjenner meg helt utslitt etter denne dagen, er helt tom i kroppen, men likevel så full av mange fine følelser. Skal bli deilig å slappe av resten av kvelden, imorgen har jeg flere kunder enn idag, men da skal jeg lage masse smått, så da slipper jeg å tegne klart masse svære greier i kveld. 

  Slenger med masse bilder fra dagen idag, samt tattooen jeg startet på, på lillebror i går kveld. Dessuten shoppa vi de feiteste klærna og skoa til kidsa her om dagen som endelig kom på posten idag, sjekk da! Adidas å greier!   Nå skal jeg strax lande i sofaen, ønsker dere alle en kjempe fin kveld :) 
   

 • Publisert: 21.04.2016, 19:40
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Trodde jeg skulle drukne...

 • Publisert: 20.04.2016, 21:05
 • Kategori: tattoo
 • ... i regnskaps papirer!      Når man er selvstendig næringsdrivende er det ikke alltid bare stas. Greit at jeg kan ta ferie når jeg selv ønsker og bestemme mine egne arbeidstider, men så er det detta regnskapet da, ikke det at jeg gjør så mye selv, jeg må bare samle alt sammen på ryddigst mulig måte å levere det til regnskapsførern, men det er jo en jobb fordet om. Men nå kan jeg senke skuldra straks, for nå er alt gjort, må bare få printa ut kontoutskriftene også, så er det klart til levering. Blir spennende å se hvor mye smellen blir på i år, (ja, det venter seg alltid en liten smell) men det får jeg jo ikke vite hva er før til høsten uansett. 

  Regnskaps sjas og mas eller ei, jeg elsker jobben min, og er veldig takknemlig for at jeg får lov til å utøve kunsten min på andres kropper, og ikke minst alle de spennende menneskene jeg møter i jobben min, alle gode samtaler og latter i løpet av dagen, uten mine kjære kunder hadde jeg ikke hatt noe. Så tusen takk for at dere alltid kommer tilbake, og til alle mine fremtidige kunder som velger akkurat meg. Takk for at dere gjør det mulig for meg å gjøre det jeg elsker som en jobb jeg kan leve av, nemlig å fomidle kunst på kropp. 


  Nå skal jeg faktisk straks tattovere lillebroren min, litt kveldsjobb får være greit innimellom. Ønsker alle sammen en fin kveld :) 

 • Publisert: 20.04.2016, 21:05
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Hvis jeg skulle...

 • Publisert: 20.04.2016, 10:13
 • Kategori: Personlig
 • Som jeg har fortalt dere om tidligere så er jeg ikke noe gla i å reise, da mener jeg reise langt. Ikke fordi jeg er redd for å fly, selvom jeg nok kanskje hadde fått klaus hvis jeg måtte sitte mer enn 5 timer i et fly, fordi plassen hadde føltes for trang eller jeg hadde rett å slett trengt å endre klima og omgivelser. Dessuten så er det ikke reisen i seg selv som skremmer meg, men det å komme til et fremmed sted, hvor jeg ikke kjenner til språket, hvordan folket er, samfunn, regler, osv. Det blir rett å slett for mye spørsmål og for mye nytt og skulle forholde seg til. Dessuten er det nye lukter, klima, annen mat og atmosfære. Jeg er rett å slett redd for at ting skal bli for mye for meg, for mye nytt på engang, og ergo da også for utrygt, som dere vet, så er det å føle seg trygg ufattelig viktig for meg. Men, når det er sakt, så er det jo selvfølgelig steder jeg kunne ønske meg å reise sammen med dem jeg er gla i! Men om jeg noen gang kommer til å gro meg nok baller til å tørre, det vet jeg ikke.

  Så, hvis jeg skulle reist noe sted skulle det vært til:  

  Nimbin i Australia: Jeg har hatt en drøm om å reise hit siden jeg var 17? 18? Husker ikke helt, men jeg synes det er kult at de liksom lever som i hippie tiden der enda, og hvor kult hadde det ikke vært å dratt å sett stedet og opplevd det? 


  Roma, Italia: Tenk å reist til Roma å sett på arkitektur? Dette tror jeg måtte vært en ganske lang ferie så jeg hadde kunnet fått studert og sett alt ordentlig. Når jeg gikk på Gloppe (vidregående), hadde vi et fag som het kunst og kultur historie, og jeg var over gjennomsnittet opptatt og oppslukt, det har jeg vel i grunn vært i historie igjennom alle år både på grunnskolen og nå senere i livet som voksen. Dette hadde vært en utrolig spennende oppdagelsesferd. 
   

  Mere Italia: Jo når jeg først var inne på dette med Italia kunne jeg jo godt tenkt meg å tatt en tur til Firenze også, på oppdagelsesferd. Og ikke minst tatt en roadtrip igjennom Italia å kjørt innom masse vingårder på smaking og mat, det hadde vært super stas! 
   

  Paris, Frankrike: Som sikkert 90% befolkninga, så har jo jeg også, som alle andre lyst til å se eifeltårnet, posere flott forran og legge ut et bilde på instagram, bare sånn for å ha gjort det, sett det, og opplevd det. Hehe! Og når man først er der kunne man jo kanskje lufta unga litt i Disney Land. Og ikke minst spist masse deilig mat. Og alle steder jeg skulle ha reist skulle jeg selvfølgelig shoppa, klær/sko as <3 
   

  Malta: Nå har jo jeg vært på Malta før, i 2011. Men jeg var der bare Lørdag-Onsdag, og jeg jobba når jeg var der (fra pc, kan ha et eget innlegg om akkurat den jobben på et annet tidspunkt). Jeg kunne gjerne tenke meg å reise tilbake dit å se meg litt mere rundt, det var no guidet båttur jeg gjerne kunne tenke meg å opplevd. Også var det en kirke jeg lurer på hvordan ser ut inni, men jeg hadde ikke nok klær på meg til å kunne gå inn der, hehe. Så å reise tilbake hit, det hadde vært deilig, dessuten så var det jo et fantastisk sted. 
   

  Krakow, Polen: Her har jeg allerede vært to ganger, men av en eller annen grunn så føler jeg meg skikkelig hjemme der, kanskje jeg har bodd der i et tidligere liv, hvem vet? Uansett, så liker jeg byen skikkelig godt, både til mat og shopping. 

   

  London: Jeg har lyst til å reise til London kun for å shoppe, se på kunst gallerier og rett å slett traske i gatene fra filmen Nothing Hill, det finnes vel ikke noe mere romantisk enn å oppsøke noen av stedene fra filmen? 

   

  Ja, det var de reisemålene jeg skulle hatt om jeg turte, selvfølgelig har jeg tenkt på New York også, men jeg tror rett å slett det blir for stort for meg, så jeg står over. Men tenk å shoppa der da? .... Utover disse stedene så kan jeg jo rett som det er ta meg en tur til Gøteborg, Stockholm, Køben og andre steder i Danmark, en tur til Kiel osv, men jeg ser liksom ikke på det som det store utland, når det er så enkelt å ta turen. Også er det sikkert flere steder jeg kunne tenke meg å reist, men ønsket for de stedene er nok ikke like stort som ønskene for dem over her. Feks. å ta en tur til Island hadde vært kult, kanskje Irland også? Tror det er mye fin natur de to stedene. 

  Er du gla i å reise? Hvor var du sist? 

 • Publisert: 20.04.2016, 10:13
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Slæng Dialekt Breiflabb Laila

 • Publisert: 19.04.2016, 14:08
 • Kategori: Personlig
 • ... Her i Larvik snakker vi vel i grunn ikke så pent, sånn egentlig. Vi sier mye som ikke henger på greip for andre rundt om her i landet. Men likevel synes jeg det høres bedre ut enn så å si alle andre dialekter rundt om i landet hehe. Nå har det seg sånn at min dialekt, jeg velger å kalle den "tallask" haha! fordi, jeg snakker noen ord av larviksdialekta, enda mere porsgrunn/skien dialekt enn det igjen, og på toppen av det hele formulerer jeg meg gramatisk "feil" på norsk fordi jeg er oppvokst i danmark, som da utgjør at formuleringa mi hører holmenkollåsen pen ut, mens dialekta er sabla brei. 

  Dere legger kanskje merke til det innimellom når jeg skriver? For jeg skriver jo slæng -rett som det er! Og jeg fomulerer meg kanskje litt morsomt? Men sånn får det bare være, så lenge folk skjønner hva jeg mener og skal frem til er det samma for meg hvor mange skriveleifer og feilformuleringer som er med underveis. 

  Ting som er veldig typisk meg å si er ord som Bøkke - Fåkke - Kanke - Vikke - Hakke - Lakke - Måkke - Tøkke - Ække - Bynte - Skakke - Klarække - Funkække - Virkække - Vare - Mævler - sjessen - vårs - tøggis - pælær - brukern - åsså - asså - jåssæ - jåååvel - påprikæ - romlær - virukke - orkække

  Setningene mine kan være:   Ja, det lurær jeg å på!        Ska jæ henge meræ?      Skaru drekke i hælja?         Jåssæ? Sieru det?        Haru unga hjemme eller?     Såru han kællen der eller?     Virukke det? 

  Ord som også blir sakt her i Larvik som jeg ikke bruker, bare fordi jeg synes det lyder teit, men det lyder jo mest sansynlig ikke noe bedre enn det jeg sier, haha! Men sjekk da: Vaffall Særr? Hvert fall.... Møe -Mye! ... Au! jasså, vare det au? Man kanke si au? Som i ha vondt en plass, å heter det! Husække, den syns jeg er fæl, huskække sier jeg da... Ævva, fysj å fy! Øya/Øynene   Åffer, jeg gir meg ende over, hvorfor heter det! 

  Ja, jeg kunne skrivt ord og setninger i evigheten, jeg sier ikke at jeg snakker pent, men det er mye som er fælere enn tallask, haha! Dessuten så er 80% av det jeg sier ironisk, hehe! Veldig gøy, men det er ingen som skjønner det :P 

  Forresten, sjekk ut den nye tightsen min a, kjøpte jakka som hører til for noen måneder sia, og endelig har jeg fått tightsen å, så nå kan jeg gå i heldrakt. Jævlig fett! Som dere sikkert har fått med dere, så er jeg jo ikke no gla i adidas jeg? 
   

 • Publisert: 19.04.2016, 14:08
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Dagens ungdom har et forvridd øre for musikk.

 • Publisert: 18.04.2016, 08:43
 • Kategori: Musikk
 • Noen ganger så lurer jeg på, hører dagens ungdom på vinyl? Eller bare folk som er tre og fire år yngre enn meg selv? Hører de på vinyl? Hører de på musikk i det hele tatt? Da men jeg ikke ræl og tulle musikk, som er laget på måfå på 45 minutter, men ordentlig musikk, med gode produksjoner og bra tekster. Hører de etter? Følger de med på den store helhet og lydbilde? Legger de merke til all energi og lyd som er lagt inn? Prøver de å tenke seg til hvordan ting er laget ved å følge godt med? Kjenner de igjen hvis feks en beat er sampla fra et sted, og klarer de da og si hvor den kommer fra? Klarer de å føle, lytte og nyte musikken ordentlig? 

  Jeg for min del føler ikke at så alt for mange i mitt eget årskull engang har peil på musikk, og jo yngre jo mindre peiling. Hva er i ferd med å skje? Det blir gitt ut musikk hver eneste dag, oppsøker du feks Spotify for å få med deg nye utgivelser? Sjekker du igjennom artister som er helt nye eller du aldri har hørt om bare for å se om DU kanskje liker musikken demmes? Det virker som at dagens folk fra 30 år og ned rett å slett bare hører på det som ligger på listene, det som går på radio, det som er "populært", men hvor mye av den musikken som faktisk er bra og verdt og høre på kan jo diskuteres, må du ha samme musikksmak som vennene dine? Nå for tiden virker det ikke engang som at folk vet navnet på artisten/gruppa de sitter å hører på, folk vet rett å slett ikke hva de liker. Er ikke det skammelig? Musikk som er så viktig, så utrolig mye musikk har gitt meg fra jeg var barn med walk-man og kassettspiller på rommet og på sengekanten hver eneste dag, til å bli seks år å få platespiller og mammas vinyler på rommet, til å etterhvert også få cd spiller. Jeg kunne ikke sett for meg et liv uten musikk, et lydløst liv i det hele tatt ville vært helt umenneskelig for meg. 

  Veldig mye av den musikken som blir gitt ut idag kommer også på vinyl, det finnes ikke bare gammel musikk på vinyl som din gamle bestefar hørte på, -det virker som at mange tror det! Det er utrolig mye av det gamle som er bra, og mye mye av det nye. Og sjarmen med musikk, det er rett å slett å høre den på vinyl. Og vet dere hva som er sexy? Å kunne ha dype samtaler om musikk, fordi man har peiling på hva man hører på, hva man liker, og hva man ikke liker, og vet dere hva som er enda mere sexy? Når man kan begrunne sine oppfattelser godt fordi man har ordentlig peil på hvorfor man liker det og hvorfor man ikke liker det, fordi man faktisk har satt seg inn i det. 

  Det å kunne vite hva en sang handler om, hvor viktig er ikke det? Artisten har som regel et budskap, og hvor mange får det egentlig med seg? Hvor mange lytter til teksten? Hvis du synes det går for fort, så google låt, navn og lyrics og les mens du hører låta. Få det med deg, tenk over hva som blir sakt, filosofer og skap et bilde av hva låta betyr for DEG. 

  Jeg er redd for hva som er i ferd med å skje med musikken og folka som hører på den -Det er så ufattelig viktig. Sett pris på det og følg med! Jeg oppfordrer alle til å interessere seg og følge med, og i det minste -vit hva du hører på. 

  Nå skal jeg straks stelle meg og komme meg på jobb, ha en fin mandag alle sammen, og husk -Sjekk ut litt ny musikk :) 

  ( Du kan i søkefeltet på Spotify skrive Talla Lilleeidet, og sjekke ut mine spille lister, der kan du finne mye bra inspo, les mer om det her: http://tallatroll.blogg.no/1458226671_min_spotify.html )

   

 • Publisert: 18.04.2016, 08:43
 • Kategori: Musikk
 • 5 kommentarer
 • Hælja vår

 • Publisert: 17.04.2016, 20:49
 • Kategori: Personlig
 • God kveld i stuggo, har alle hatt en fin helg? Vi har slappet av hjemme og ute i fin været alle fire, spist deilig mat og i går jobbet jeg, slenger ved masse bilder fra helgen, så får jeg heller skrive noe mere givende i morgen. Nå skal jeg slappe av med kjæresten, nyte resten av søndagen og se på serie -Kos! 


  -Ha en fin kveld! 

 • Publisert: 17.04.2016, 20:49
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Hele byen eksploderte ned til grunnen

 • Publisert: 15.04.2016, 08:28
 • Kategori: Mine drømmer
 • "Meg og min mor satt i bilen på utsiden av skolen, for å hente Amanda og Angelica som hadde vært på no ettermiddags arrangement av no slag, da det vibrerte hardt i hele bakken. Jeg gikk ut av bilen og ble stående og bare hva var det? Kjentes nesten ut som det gikk av en bombe et sted. Solen hadde vært fremme på himmelen, men når begynte den å bli borte og byttet ut med mørke, sort himmel... Borte i horisonten kunne man skimte at bygninger bare falt sammen i store hauger, fra toppen bare smalt de sammen og kollapset ned til grunnen, dette skjedde med fler og flere hus, og kom bare nærmere og nærmere oss. Det ville være umulig å overleve hvis man var inne i en bygning som kollapset over deg. Barna var fortsatt inne i skolen, samtlige hus kollapset, min mor sa: Sett deg inn i bilen igjen, jeg gjorde som hun sa og hun begynte å kjøre, fort som fasan, bortover storgata, mot E-18 i rumpa på oss kollapset alt som fantes av hus og bygninger. Jeg fikk følelsen av at dette kom jeg og henne til å overleve, men.... Så kom angsten og frykten, hva med barna? Hva med Angelica og Ailo, hva med Frederik, hvor var søsknene mine... Det fantes ikke et eneste signal på telefonen, strømmen var borte og hele byen var revet til grunnen, var det også sånn i resten av landet? Det ville bli umulig for meg å finne igjen de menneskene jeg selv visste jeg ikke kunne leve uten, eller eventuelt restene av dem."

   

  I frykten av dette våknet jeg, jeg var redd, urolig og stresset på innsiden. Jeg fikk ikke sove igjen i natt. Det begynte å dukke opp minner fra alle de andre gangene jeg har drømt om sånne type ting som dette. Hvor hele byen brenner ned, eller hele byen eksploderer så det ligger blod og kroppsdeler overalt, eller hvor hele byen blir invadert av store metall maskiner som ligner på giga edderkopper, eller hvor hele byen blir oversvømt av vann og man prøver å redde seg og sine...

  Nå kortet jeg ned denne drømmen veldig så det ikke skulle bli så mye å skrive, men jeg drømmer alltid så tydelig, som om jeg så på en film, med farger og masse detaljer. Det er rett å slett veldig ekkelt, hvert fall når det er så realistisk og detaljert. Når jeg våkner om morgenen føles det ikke ut som jeg har sovet fordi jeg har brukt like mye, hvis ikke mer energi når jeg sover, enn det jeg gjør når jeg er våken. Grøss! Jeg håper aldri jeg kommer til å bli utsatt for denne type naturkatastrofe så lenge jeg lever, eller opplever krig i eget land. Det er jo helt grusomt, og jeg gjør det alt for ofte i drømmene mine, så jeg vet åssen det er.   Tenk om hele Larvik er bygd oppå miner? Eller hele Norge for den saks skyld. At de som styrer landet her vet hvordan man skal få alle minene til å gå av på likt. At den informasjonen en gang lekker til feil person? æhhh... Jeg vil ikke ha sånne drømmer som dette mer. 

  Drømmer du også sånne syke ting som dette? 

   

 • Publisert: 15.04.2016, 08:28
 • Kategori: Mine drømmer
 • 0 kommentarer
 • Medina!

 • Publisert: 14.04.2016, 22:09
 • Kategori: Musikk
 • Har dere hørt om Medina? Dansk sanger, utrolig dyktig. Tekstene handler utelukkende om kjærlighet, både i positiv forstand og i negativ forstand, og de er lette for mange å kjenne seg igjen i. Hun slapp ny låt nå forrige uka, og jeg synes den var skikkelig bra, det minnet om de andre låtene hun har som jeg er skikkelig gla i. Tenkte jeg skulle tipse dere mine kjære lesere om denne dyktige sangerinnen, her er det musikk og produksjoner som passer både til fest, til hverdag og til sippedager, hehe.. Legger ved noen av mine favoritter her, og selvfølgelig den nyeste "Forgapt" øverst her. Sjekk henne ut! :) 

   
   
   
   
   
   
   
   
   


  Håper dere likte musikken, du finner henne også på Spotify -Så det er lett å legger favorittene inn i egne spillelister :) Søker du på meg (Talla Lilleeidet) i søkefeltet på Spotify kan du sjekke ut mer av musikken jeg hører på, listen jeg holder på å bygge opp nå om dagen heter "Livet" Sjekk ut da vel :) 

  Kos dere med digg musikk i kveld! 

 • Publisert: 14.04.2016, 22:09
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Fortsatt tattoo tilbud!

 • Publisert: 14.04.2016, 20:05
 • Kategori: tattoo
 • Heihei! Husker dere tattoo tilbudet? Det varer kun ut denne måneden, så om dere er hypp på en rose, en liten skrift eller noe annet smått til en billig penge så er det nå det er på tide å hyle ut i innboksen på https://www.facebook.com/bohementattoo/ Det er altså meg, Talla som kjører dette tilbudet, ikke de andre i sjappa. Man kan ikke bruke gavekort, og tilbudet gjelder ikke på hals, ribbén eller mage. 

  Rose i black and grey   1000,-                    Rose med skygger og farge    1300,-                    En liten skrift/lite motiv   500-1000,-       Skrift max 12 ord   1000,-

  Minsteprisen er altså på 500,- ut hele April. (Normalt er minstepris på 1000,-) Skal du feks ha en diamant på fingeren blir det 500,- men for den prisen kan du få med en finger til. Så altså 2 finger tattooer til 500,-!  Skal du ha en liten skrift på feks 6 bokstaver blir dette kun 500,- Så dere får smi mens jernet er varmt, snart kommer sommern, og hvor fett er det ikke med litt ny kunst på kroppen og vise frem? 

  Går du å tenker på å ta et større motiv hjelper vi deg gjerne med å designe noe til akkurat deg. Vi er altså fortsatt å finne i Nansetgata 61 i Larvik.

  Håper å høre fra akkurat deg, og husk tilbudet varer bare til og med Fredag 29 April. (Jeg har nemlig fri Lørdag 30, så da er ikke jeg på jobb) Timene går fort unna og det er ikke tid for drop in i disse dagene, så fort deg å book din time. 

  Ha en fortsatt fin kveld alle sammen :) 

 • Publisert: 14.04.2016, 20:05
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Hei sveis!

 • Publisert: 14.04.2016, 12:05
 • Kategori: Mamma
 • Har dere sett den ny sveisen til Ailo eller? Tenkte det var gøy med litt før/etter/underveis bilder av lillefis. Hanble jo so utrolig tøff på håret etter jeg klippa han i går, har dere sett eller? Føles ut som vi har fått en helt ny unge i hus, jeg må si at jeg personlig elsker han nye look, byebye long hair -Hello sommersveisen <3  Nå skal jeg jobbe litt, har en del små ting idag, så det blir litt å gjøre, og en del kunde bytte underveis. Men jeg liker de dagene hvor jeg setter opp mange små tattooer, er like gøy det som å sitte å lage én stor en hel dag. Gleder meg dog til klokken er 16, hvor jobb for idag er ferdig og vi skal hente unger og nyte ettermiddagen sammen. Håper dere alle har en fin dag, også håper jeg sola kommer frem, det er jo så utrolig deilig å endelig få føle varmen fra den igjen. -Jeg liker ikke vinter. 


   

 • Publisert: 14.04.2016, 12:05
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • Sånn var denne dagen

 • Publisert: 13.04.2016, 21:06
 • Kategori: tattoo
 • God kveld!

  Lurer dere på hva jeg har gjort idag? Det har faktisk vært en ganske innholdsrik dag, og jeg har fått gjort masse. Tenkte å ta dere med på en liten bilde tur igjennom min dag. I går kveld satt vi på nytt sengetøy på senga før vi la oss, hva er vel ikke bedre enn å legge seg nydusja i reint sengetøy? Og vet dere, det er det mykeste sengetøyet jeg noen gang har liggi i. Det er kjøpt på hm på nettet. Og jeg er super fornøyd, måtte selvfølgelig knipse et par bilder til morgenen idag. 

  Etter bussturen, som dere sikkert leste om tidligere, ankom jeg jobb med frokost til meg og min kollega Alana. Som idag skulle starte på en cover up på meg, husker dere innlegget mitt igår? "Dette var så tungt" ? På låret mitt har jeg en dedikasjon til hele greia, med "meg selv" som ser meg selv i speilet. I dag satt jeg på en ravn over på siden, husker dere hva ravnen fortalte meg? Vi tok bare linjene på ravnen idag, det er nemlig ganske vondt den runda der, men det vil selvfølgelig komme bilde av den når den er ferdig også. 


  I 16 tiden kom Frederik og henta meg på jobb, så dro vi å henta barna sammen. Når vi kom hjem fikk de servert litt grøt, og gjett hva? Så klippa jeg Ailo, hvem hadde trudd? Under det lange håret gjemte det seg jo en helt annen kar virka det nesten som. Han fikk liksom et helt annet uttrykk og han blei super fin, selvom jeg ikke er utdannet frisør synes jeg at jeg klarte meg ganske bra. Jeg klipper begge barna her i huset, også klipte jeg faktisk Frederik i helgen også. Se på bildene da, se hvor søt Ailo blei :)   Klokken 18 var jeg tilbake på jobb for å ta en liten tattoo, deretter handla vi og lagde middag, i dag ble det kjøttkaker, OM-NOM-NOM! Det var deilig. Nå er det beina høyt og soffa sliting og serie titting resten av kvelden.

  Ønsker dere alle en fin kveld :) 
   

 • Publisert: 13.04.2016, 21:06
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Sweet 15 ?

 • Publisert: 13.04.2016, 12:00
 • Kategori: Blogg
 • Siden jeg ennå ikke er helt tipp topp form etter oprasjon tenkte jeg at jeg skulle ta bussen til butikken å gå til jobb derfra, så det ikke ble så langt for meg. Det gikk fint det asså, men..

  Kjære bussmann på rute 210.. Jeg bare ga deg den 50 lappen jeg, fikk biletten min og gikk å satt meg ned. Det jeg ikke så før jeg hadde satt meg og skulle flytte mynten fra handa mi og over i lommeboka mi var at, her var det vel litt mye penger? Jeg skulle hatt 15 kroner igjen jeg, men her satt jeg med 32 kroner i min lille hånd, for ja den er liten, men den er også fylt til randen av tattoveringer, akkurat som halsen min, og ansiktet mitt, så du ikke det da? Vet ikke du at man må være 18 år for å ta en tattovering? Eller hvertfall OVER 16 hvis foreldrene er med? Og enda så tenkte du i ditt stille sinn at jeg var UNDER 16 ? For der på min billett sto det nemlig barn, og 18 kroner. Jeg visste ikke helt om jeg skulle bli fornærma eller glad fordi jeg sparte noen kroner... Jeg gikk for det siste. Men for en amøbe? Hva om jeg hadde stått der med mine 2 barn da? Hadde det vært småsøskna mine det da? 

  Jeg kan liksom skjønne at jeg blir spurt om legg på polet, SELVOM jeg er 27 år. Men når jeg blir spurt om legg i vanlig matbutikk når jeg skal kjøpe et flaxlodd eller en boks med snus, da må jeg begynne å lure for ser jeg virkelig ut som jeg er 15-16 og 17 år? Det tror jeg faktisk ikke på engang. Hvertfall ikke med alle tattoene mine.... 

  Beklager dårlig oppløsning, men kvaliteten var vel ikke så bra når jeg var 15, men dere kan ikke mene at jeg ser sånn her ut idag også? 
  Og sånn her ser jeg altså ut akkurat nå idag, ligner jeg kanskje på de to bildene over her? Eller ser jeg 15 år ut? 

  Jeg mener hvertfall selv at jeg har mye rynker og tattooer til å se en dag under 20 ut for å si det sånn.. Og med tanke på at kundene mine like ofte gjetter at jeg er 22 som 32, så tenker jeg at under 20 ser jeg ikke ut hvert fall.  Blir du ofte spurt om legg? 

 • Publisert: 13.04.2016, 12:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Søsken (kj)ærlighet

 • Publisert: 13.04.2016, 09:24
 • Kategori: Mamma
 • Det at det er 6 år mellom Ailo og Angelica ser jeg på som veldig perfekt. De leker nok ikke sammen på samme måte som dem det er ett og to år imellom, men de har en annen type glede sammen. De er ikke så tett i alder at de krangler om leker, eller sloss for den saks skyld. Men de kan stadig herje og leke sammen, men når Angelica leker med Ailo leker hun for å underholde han, hun leker ikke på samme måte som hun gjør med en venninne på sin egen alder. Når det er såpass mange år imellom barna tror jeg hvert fall for Angelica sin del at hun føler at hun er mere STOREsøster, enn hva man ville følt med bare feks to års mellomrom. Nå kan hun hjelpe Ailo med ting han ikke klarer, feks smøre en brødskive/knekkebrød, gi han vann, hjelpe han å kle på, ta han med på lekeplassen og være den som må passe på minsten. Jeg tror det føles godt for han sin del også, å ha en storesøster som passer på han, som kan ha han på fanget og vise en annen omsorg enn det en voksen kan, uten at det er fra et barn på hans egen alder. Jeg tror ikke barn med som jeg eksempelvis sa ista 2 års mellomrom viser hverandre samme omsorg i så ung alder, kanskje når de blir eldre, puberteten og forbi, men som barn i barneåra tror jeg det er godt å ha et søsken som faktisk er litt eldre, som man kan spørre om ting man ikke nødvendligvis vil spørre en voksen om, altså et annet menneske som også er der for deg.

  Det vil sikkert komme en tid hvor de krangler og synes hverandre er irriterende, jeg kan se for meg scenarioer hvor Angelica er 14 og har venninner på rommet hvor Ailo er 8 år og herjer rundt og plager jentene sammen med kompisene sine. Scenarioer hvor Ailo snoker på rommet til Angelica når hun er ute osv. Men hva er det småsøsken er til for? å plage litte grann. Man er like gla i dem for det om. Men akkurat nå, hvor Ailo er 2 år og Angelica er 8, så er aldersforskjellen veldig fin, det er ikke alltid minsten er velkommen inn på jenterommet selvfølgelig, men likevel kan jeg merke de har et bånd som bare blir sterkere og sterkere for hver dag som går, og det er så innmari koselig <3 Når vi kjører bil og Ailo mister sutten eller trenger hjelp til noe i baksetet så stiller hun opp fra siden, det er rett å slett mye hjelp i Angelica. Jeg gleder meg til å se dem vokse både sammen og hver for seg igjennom livet, og jeg er spent på hva livene dems har å by på til dem. Hva planen deres er, om de vil lykkes og være lykkelige, jeg håper det. Jeg gjør hvert fall mitt ytterste for å sende med dem gode verdier på dems vei.   Hvor stor aldersforskjell er det på deres barn? Og åssen trives de med hverandre? 

  Ha en fin dag alle sammen :) 


   

 • Publisert: 13.04.2016, 09:24
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • Dette var så tungt

 • Publisert: 12.04.2016, 15:32
 • Kategori: Alternativ
 • I dag har jeg tenkt å gå noen år tilbake i tid i mitt liv og fortelle dere om en hendelse. Kanskje noen av dere står i den samme situasjonen? Eller har vært i noe lignende tidligere? Jeg vil at dere skal vite at hvis det er noe som helst dere lurer på eller tror jeg kanskje kan hjelpe dere med av feks råd eller tips, så er det bare å sende meg en mail, eller legge igjen en kommentar i feltet under her. Jeg ønsker å være der for dere alle, jeg setter veldig pris på dere, leserne mine. 

  Vi spoler tilbake til 2008... I mars det året fikk jeg jo min nydelige datter Angelica, under graviditeten la jeg på meg 30(!!) kilo, tenk det. Lille meg.. fra 54 kilo og opp til 84... Jeg var rett å slett tjukk, ikke bare gravid men tjukk også. Dette var grusomt, og med tanke på det var gulrøtter jeg hadde oppheng på i graviditeten så henger det ikke helt på greip, jeg hadde også veldig mye vann i kroppen. To uker før tiden ble Angelica tatt ut med planlagt keisersnitt, hun kom ut å veide 2840, tenk det, hva var de resterende 27 kiloene mine? Etter "fødsel" gikk jeg ned 5 kilo, så det vil si at jeg veide 79 kilo. Utover våren og sommeren som kom mistet jeg en kilo her og en kilo der, jeg kan huske jeg veide meg i slutten av November i 2008 og vekta skrek enda, 73 kilo, det var alt for mye til min kropp, jeg er kun 164 høy. Men jeg hadde likevel blitt vandt til min litt vapsete kropp, og i å med jeg alltid hadde vært tynn å aldri hatt rumpe, begynte jeg faktisk å bli gla i rumpa mi også, fasongen var fin. Likevel utover desember måned merket jeg at jeg helt underbevisst, spiste dårlig, røyka masse og drakk cola og vann. Fikk ikke i meg mat, som om jeg glemte å spise. Kan også nevne at dette var måneden hvor det ble ordentlig slutt mellom meg og far til min datter uten at jeg trenger å gå inn på det og hvorfor i detaljer. Men kanskje det var med på å ta matlysten fra meg? Jeg var 20 år, ung, alene og med en liten baby. 

  Jeg har faktisk aldri brukt så mange timer på kjøkkenet som jeg gjorde i desember 2008, jeg lagde alle mine yndligsretter til meg selv hver eneste dag, noen dager lagde jeg til å med to middager i tilfelle det var noe annet jeg hadde lyst på en det jeg trodde. Alt for å prøve å få i meg mat. Men jeg klarte ikke! Jeg elsker jo mat, jeg spiser jo normalt masse, mat er noe av det beste på jord. Det var som å putte aske i kjeften, uansett hva jeg puttet inn, maten rett å slett bare vokste i munnen min, det samme gjorde juice og andre ting. Det eneste jeg til slutt fikk i meg var litterann cola og vann. Jeg husker jeg gikk å gledet meg til julaften og mammas julemiddag, og tenkte at "shit, det skal bli godt med mat". Det føltes ut som jeg ikke hadde spist på evigheter. Jeg kan huske lukten av julematen, det var deilig, jeg romla og var sulten akkurat som jeg pleide, men når jeg satt ved bordet, og puttet gaffelen inn.. Det var aske, alt jeg hadde prøvd å spise den siste måneden smakte det samme, aske, vokste i munnen, jeg klarte ikke... 

  Noe måtte skje! Men hva skulle jeg ta meg til?

  Da jeg kom hjem til meg selv etter julefeiringa gikk jeg på vekta, 48 kilo! 48 kilo! Det var ikke rart alle klærna hang løst på meg. Jeg tenkte, at jeg måtte gjøre noe, jeg var sulten jeg ville ha mat, jeg hadde lyst på , men jeg ikke det ikke ned. Til slutt kom jeg på Daniel, en god venn som også er både healer og sjaman, kanskje han kunne gjøre noe for meg? Kanskje han kunne hjelpe? Kanskje han viste råd? Jeg ringte og han kom.   "Lukk øynene, se for deg at du er i et helt mørkt rum, når du åpner øynene ser du din største frykt." Sa han til meg. 

  Jeg åpnet øynene,og det jeg så gjorde så jeg skvatt så øynene mine åpnet seg. "Lukk øynene igjen, han holdt meg hardere i hånden, jeg er med deg hele veien, hva så du?" -Jeg så meg selv i et speil. Jeg selv er min egen største frykt, ikke akkurat noe jeg kan rømme fra.. "Ser du noe annet i rommet rundt deg?" Det var bek mørkt, med bare en slitt lampe akkurat over speilet jeg sto foran. Jeg kunne likevel skimte at det kom lys fra et annet sted også, et vindu, jeg gikk mot det. -Jeg ser et vindu. "Hva er utenfor vinduet?" Jeg hadde kommet meg helt foran det nå, jeg så ut, det var grønt og akkurat som vidder, det var vakkert, det var fint. -Jeg ser vakker natur. "Kan du komme deg ut dit da?" Jeg famlet rundt vinduet i motlyset, og fant et håndtak. -Ja, det er en dør her! Jeg gikk ut, luktet på den friske luften, solen som varmet meg, kikket meg rundt, jeg ante ikke hvor jeg var, men det var fint, skikkelig fint. "Hva gjør du?" -Nyter naturen. "Ser du noe som lever rundt deg?" -Hmmm, la meg ta en titt. Jeg gikk vekk fra den lille, fæle nedstemte hytta jeg tydeligvis hadde befunnet meg inni. La den bak meg, tusla opp mot de flotte grønne viddene, og møtte på 3 sommerfugler. -Jeg ser sommerfugler! "Hva vil sommerfuglene fortelle deg?" Kan sommerfugler prate tenkte jeg, men nei, det kunne de ikke. "Hva betyr sommerfugler for deg, hvorfor tror du at de viser seg?" -Sommerfugler for meg betyr familie. Jeg sitter enda med øynene lukt og holder Daniel i hånden. "Ser du noe mer?" -Ja, jeg ser åkre, og jorder med strømledninger over jordene.. "Hvor leder strømledningene deg hen?" Jeg begynte å gå, langt borte kunne jeg skimte en skog, jeg gikk mot den. "Hva gjør du?" -Jeg går. Jeg gikk mot skogen, begynte å føle meg andpusten av det tunge underlaget jeg trasket i. Endelig var jeg framme ved skogen, jeg gikk inn i den. "Hvor er du nå?" -Jeg har kommet meg inn i skogen. "Ser du noe levende rundt deg?" Og visst gjorde jeg vel ikke det. Der rett foran meg sto det en rådyr familie. -Jeg ser en rådyr familie. "Hva vil rådyrene si deg?" -Rådyrene sier at familie holder sammen, at de støtter og bærer hverandre alltid. Jeg gikk videre inn i skogen, plutselig holdt jeg på å kræsje i en giga maurtue. Jeg skvatt til! "Hva skjer?" -Jeg holdt på å gå på en maurtue. "Hva prøver maurene og si deg?" -De sier at alt som blir revet ned kan bygges opp igjen hvis man vil. Jeg ble stående og fundere, jeg begynte så smått og kjenne meg igjen, det var ikke første gang jeg hadde sett akkurat denne maurtuen. Jeg sto febrilsk og kikket rundt meg. "Hva gjør du?" -Jeg tror jeg kjenner meg igjen. "Hvor er du?" Jeg er i gribskov, i nærheten av der jeg vokste opp som barn i Danmark. "Finner du veien hjem?" -Selvfølgelig finner jeg veien hjem. "Gå dit da" Jeg trasket videre, ut av skogen og over et andet jorde, mot gården jeg er vokst opp på. "Er du der snart?" -Ja, snart fremme. Da jeg kom frem så jeg mamma holde på i kjøkkenhagen, jeg var som en skygge forbi henne, hun hadde vinduet fra stua åpent med musikk ut. Hun enset meg ikke. Hun var glad. Jeg ville ikke at hun skulle se meg heller, hadde hun kunne sett 20 år gamle meg i det hele tatt? "Hva gjør du?" -Jeg ser på mamma holde på i hagen. Jeg gikk videre inn på gårdsplassen, jeg så meg selv, meg selv som barn sitte borte i det ene hjørnet og leke med kattungene. "Hva ser du?" -Jeg ser meg selv som kanskje 6-7 år, leke med kattunger. "Gå bort til deg selv." Jeg gikk bort til meg selv. "Ta barnet du ser og putt det inn i kroppen din." Jeg gjorde som han sa, jeg tok lille meg med meg inn i store meg. Jeg kjente jeg ble veldig gla med en gang. "Kan du gå inn i huset?" Jeg kjente meg øyeblikkelig urolig i kroppen, det ville jeg ikke. -Nei, jeg har ikke lyst til å gå inn dit. "Hvorfor ikke?" -Jeg er redd. Jeg føler ikke at jeg trenger å gå inn dit nå. Mamma kom gående, hun skulle inn. Hun var ikke lenger like blid. "Hva skjer nå?" -mamma kom. "Snakk med henne, si at uansett hva som har skjedd, at du tilgir henne. Si det, og men det". -Ok. Jeg snakket med henne, følte at jeg fikk langt alt bak meg. Og ikke minst tilgitt alt. Uten å gå inn på detaljer. Vi klemte hverandre, også gikk hun inn. "Gikk det bra?" -Ja, det gikk fint, det føltes godt. "Nå kan du vel gå inn i huset?" -Nei, har ikke lyst. "Er pappaen din der inne?" -Nei, han kjenner jeg ikke. "Da syns jeg du skal tilgi han for det, at du ikke kjenner han." -Nei, det kan jeg eventuelt gjøre den dagen jeg møter han, det føles ikke riktig nå. Han fortjener det ikke. "Okay, det er i orden. Ser du noe annet? Hvem er inne i huset?" -Nå er mamma og stefaren min inne i huset sammen, de er ingen god match. "Er det derfor du ikke vil gå inn?" -Ja. "Tilgi dem for det" -Okai. Når jeg sto der på trappen og virkelig tilga alt sammen følte jeg en indre ro, og en glede fra barnet i meg selv. "Ser du noe mer?" Jeg kikket opp mot himmelen, så en ravn. -jeg ser en ravn. "Hva prøver den å fortelle deg" Den fløy ned til meg å sa: Man kan ikke kontrolere andre mennesker. Jeg var rørt til tårer flere steder i løpet av denne seansen, men det merket jeg ikke før nå, for nå åpnet jeg øynene. Jeg følte meg ferdig med hva enn det var jeg hadde gjort..

  Jeg og Daniel ble sittende å snakke og drikke te, te var godt. Vi fylte meg opp med krystaller og snakket om pusteteknikker. Jeg hadde tydeligvis som 6-7 åring "mistet barnet i meg selv" og i løpet av denne seansen hadde jeg vært å henta meg selv igjen akkurat der hvor jeg hadde mistet meg. Videre ga vi avkall på mye negativitet og tanker, rett å slett kastet det, hadde en stor opprydning i hjernen og i følelses systemet. Jeg følte meg lett og gla etterpå. Etter ca 4 timer måtte han dra, han sa jeg bare skulle ringe hvis jeg følte meg dårlig igjen. Vi ga hverandre klem og jeg takket mange ganger. 

  Med en gang Daniel dro, tok jeg fram alt av pålegg fra kjøleskapet, jeg var skrubb sulten, det føltes ut som jeg aldri hadde spist før. Jeg spiste nesten et helt brød mens jeg satt på kjøkkenbenken. Tenk det. Jeg spiste igjen, også så fort etter jeg hadde fått hjelp. Det var så nydelig. Mat har aldri smakt så godt. Telefonen min ringte, det var mamma, jeg tok den. "Jeg vet ikke hvorfor men jeg følte bare at jeg måtte ringe deg nå." -Det kan jeg godt skjønne, jeg har tilgitt deg i en type "transe". Og det kunne hun tydeligvis kjenne på kroppen. 

   

  Sliter du med noe? Trenger du hjelp? Har du prøvd healing, reading, regresjon eller noen annen form for alternativ behandling? Det burde du, det kan jeg absolutt råde deg til. Og jeg kan ikke få sakt det nok hvor mye Daniel hjalp meg den dagen, jeg føler meg fortsatt sterk på grunn av dette. Og jeg har enda barnet i meg selv med meg. Det hjalp meg veldig, og jeg brukte kun 1 uke på å legge på meg 6 kilo igjen, så jeg var tilbake på de normale 54 kiloene jeg skal veie(føler jeg, med tanke på høyden jeg har, og benbygningen jeg har. Er 54 kilo det som passer meg perfekt.) Jeg har ikke på noe tidspunkt hatt problemer med å få i meg mat etter denne hendelsen heller. Jeg spiser som jeg pleier. 

  Ønsker dere alle en fin dag, nå ble det mye lesing på dere. Men håper dere kom dere igjennom, og at dere satt pris på det dere leste? :) 

   

 • Publisert: 12.04.2016, 15:32
 • Kategori: Alternativ
 • 0 kommentarer
 • Snart forsvinner vi herfra

 • Publisert: 11.04.2016, 14:01
 • Kategori: tattoo
 • Det høres fælt ut, men det skal likevel bli veldig deilig med nye lokaler nå. Kjenner det skal bli godt med en "frisk start" i lokaler som man ikke fryser i hjel i om vinteren eller svetter bort i om sommeren. Dessuten har jeg en snekker i andre etg her vi er nå, som har vært her siden romjula(!!!) Tror du vi som jobber her på Bohemen Tattoo begynner å bli lei av oppussings bråk? Sager? Banking og hamring? Ja!! Nå har jeg litt dødtid imellom 2 kunder og har tegnet klart til de neste som kommer. Heldigvis bare smått idag for nå har jeg blitt værre igjen etter opprasjon:/ Godt jeg har en jobb hvor jeg sitter på ræva og ikke er i så super mye aktivitet at det gjør noe. 

  Nå fløy jeg rundt her i stuidioet for å ta litt bilder til dere, så kan dere se åssen det ser ut her hvor vi skal flytte fra. Jeg har lagt mye penger i å pusse opp og gulv osv her, og det er jo litt kjipt i å med at man ikke får en dritt igjen for det når man flytter siden jeg bare leier her. Menmen, i helheten vil det nye lokalet bli billigere og mye mye mye bedre! Dessuten så tar det 1 minutt å gå til stranda fra de nye lokalene, gjett om jeg skal spise lunch på stranda hele sommern a´? Og kanskje til å med ta en dukkert om det er skikkelig varmt. 

  Alana sitter å jobber men smiler likevel flott til kamera, hehe :) 
   

  Hva gjør dere idag da? Er dere på jobb denne mandagen? Skole kanskje? 

 • Publisert: 11.04.2016, 14:01
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Sunny Sunday

 • Publisert: 10.04.2016, 19:58
 • Kategori: Personlig
 • For en digg Søndag, vi sto opp og baka horn til frokost og så en film. Så stakk vi ut til Stavern og nøyt sola før vi dro videre til bølgen for å ta en pepsi. Etter det stakk vi opp i sjappa og rydda litt, jeg har jo et hav av tegninger fra de siste åra som må gåes igjennom, mange ting som må ryddes og kastes som ikke skal med til det nye studioet. Når vi hadde hengt der en stund fly tia og det var plutselig tid for å kjøre til Skien å hente Angelica, vi spiste middag på Bergbys på veien, og jeg kommer ikke over hvor sinnsykt digg burgern og pomfrien smaker der, -få Bergbys til Larvik da! Vi kjørte innom tante på veien med en pose klær til Pia også. På returen plukka vi opp minsten også, så nå er vi endelig fulltallige igjen<3 

  Rommet til Angelica begynner endelig å bli ferdig og cleant (igjen) så nå er jeg spent på hvor lenge hun klarer å holde det ryddig og ikke dra fram ALLE klærna sine, før det blir rot igjen. Hun vet nemlig ikke hvordan man rydder etter seg når man er ferdig med èn ting, eller legge klærna sine på vask om kveldene. Puuhh.. Nå er det snart Ailo sin tur til å få bli ferdig på rommet sitt, der må vi ut å shoppe seng også, det blir stas! 

  Slenger med en alt for lang bildedryss fra vår Søndag idag:

  Håper dere alle har hatt en fin helg, og dag :) Nå blir det film og natchos her i huset! 
   

 • Publisert: 10.04.2016, 19:58
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Foodporn saturday

 • Publisert: 09.04.2016, 22:35
 • Kategori: Personlig
 • Gød Lørdagskveld alle sammen! 

  Tenkte jeg bare skulle innom for å si at formen min er bedre, så det ser ut til at dette har gått veldig bra. Vi har hatt en veldig rolig dag, tror vi er på film nr 4 nå?! Vi spiste deilig frokost med smoothie, også tok vi oss en kjøretur for å få "lufta" oss litt i et par timer. Det er så digg å bare kjøre og høre på musikk og skravle <3 Så har vi spist nydelig middag og nå skal vi nyte resten av kvelden med film og kos. Frederik holder på å male noen hylleplater til rommet til Angelica, så vi skal opp der og skru og ordne litt til hun kommer hjem fra pappaen sin imorgen, tenker hun blir glad da.   Håper dere alle har en fantastisk Lørdag med dem dere er gla i :) 

 • Publisert: 09.04.2016, 22:35
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Litt flax i hverdagen?

 • Publisert: 08.04.2016, 23:11
 • Kategori: Personlig
 • God kveld! 

  Kjenner at kroppen min begynner å bli rastløs, sånn er det hver gang jeg har operert noe og må holde meg i ro. Det går alltid greit første dagen og maks tre dager liggende i ro, avhengig av hvor mye smerter jeg har selvfølgelig. Dette kjennes jo "bare" ut som heftige mens-smerter, noe jeg på en måte er vandt til å ha fra før. Dette er min opprasjon nummer fem, ikke av samme tingen altså, men sånn generelt her i livet. Jeg er på dag nummer to, og nå har jeg liggi rett ut på sofaen hele dagen, og jeg kjenner at man blir sånn rastløs og tiltaksløs (dårlig kombo) av å ligge her. Tidligere i dag var jeg og Frederik ute å handlet inn mat til helgen og da kjøpte jeg meg et par flax lodd, man vinner jo aldri mer enn 25,- eller 50,- noen ganger 100,- sjeldent. Men det er likevel gøy og skrape en gang imellom. Og gjett hva? Jeg vant! Vel... Jeg ble ikke milionær asså, langt derifra, men små gleder lyser opp dagen til denna "sjuklingen". 
  Imorgen håper jeg kroppen henger litt mere med det rastløse hodet mitt, så vi kanskje kan finne på ett eller annet eller gjøre noe. Det er tross alt veldig sjeldent vi har barne fri en hel helg, så det er kjedelig å kaste det bort på å gro fast i sofaen og se alt for mye film, spise alt for mye snop og deilig mat, -selvom det er veldig deilig det også altså! <3 Tvi tvi kroppen, imorgen er alt bedre! Ønsker dere alle en fin kveld. 

   

 • Publisert: 08.04.2016, 23:11
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • And the winner is:

 • Publisert: 08.04.2016, 22:56
 • Kategori: tattoo
 • Først må jeg bare si tusen takk for stort engasjement rundt giveawayen min, det er skikkelig stas! Har sitti å lest igjennom kommentarene deres og jeg må si jeg skulle ønske flere av dere kunne vinne, men nå er det sånn at bare én kan det. Jeg endte med å slide over skjermen og ta den musa stoppa på, tenkte det ville bli mest fear. Så gratulerer Charlotte du har nå mottatt en mail fra meg. 

   


   

  Jeg kommer til å kjøre flere give aways som dette, og håper det blir like stort engasjement da! Jeg vil selvfølgelig lage et eget innlegg om tattooen jeg lager på vinneren, også må hun selv velge hvorvidt hun vil delta i innlegget mere personlig også. Men jeg tror dette kan bli en kul greie, kanskje jeg skal kjøre en greie som dette en gang i måneden? Hva sier dere? :) 

  Håper dere alle har en fin fredagskveld :) 

 • Publisert: 08.04.2016, 22:56
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • "Mamma, hvor har du vondt?"

 • Publisert: 07.04.2016, 20:39
 • Kategori: Mamma
 • Lille store søte empatiske jenta mi. Angelica hadde svært ved å forstå at jeg ikke orket å lage middag idag, eller orket å være med henne på badet for å dusje og ta kveld stellet. Ja, jeg vet hun er 8 år og er stor nok til å dusje og være på badet på kveldene selv, men det er jo koselig å vaske håret hennes, og så lenge jeg får lov kommer jeg til å være med henne på dette. Hun blir stor fort nok som det er. Idag var det Frederik som måtte hjelpe til, og det var greit det også. 


   

  Når hun satt ved siden av meg og spiste kveldsmat møtte jeg et skakt bekymringsfullt blikk, "mamma, hvor har du vondt?" Tja, hvordan skal jeg forklare det tenkte jeg og googlet fram et bilde:

  Jeg pekte og viste, tenk at dette er tissen og inn der er livmoren, der babyene bor når de er i magen.   "Var det der jeg bodde?"    Ja, det var der du bodde når du var baby i magen,    "hva er galt der da?"    Legene måtte inn å opperere mamma og fikse noe som var galt der inne. Og med enda tristere øyne kikker hun på meg og bare   "Er det min skyld?"    Stakkar! Nei det var ikke din skyld at jeg var syk der inne, selvom du har bodd der, det er kroppen til mamma som ikke har tålt det legene har gjort der inne tidligere.

  Hun har virkelig evnen til å være empatisk, men hun må være forsiktig med å ta på seg skylden for alt som skjer selv. Ingen ting er hennes skyld <3 

  "Måtte du ha på deg sykehuskkjole med sprekk bak?" Nei, jeg hadde på meg kjole med knapper forran. "Måtte du ha på sånn på hodet, sånn badehette?" Ja, det måtte jeg. "Var den blå?" Nei, den var tyrkis. Engasjert som hun er og lysten til å skape seg et bilde av hvordan jeg har sett ut og prøve å forestille seg det hele spør hun videre, "Var kjolen også tyrkis da?"  Nei den var blå faktisk :) Jeg fikk til å med sms fra skolen idag hvor Angelica lurte på åssen det gikk med meg fordi hun var engstelig. Stakkar liten. Jeg kunne da sende en sms tilbake med at opprasjonen hadde gått fint så hun kunne slappe av resten av dagen. Jeg føler likevel det er viktig å inkludere barna i det som skjer, og problemer som kan oppstå. Målet mitt er ikke å engste henne, men å inkludere henne i livet mitt på alle måter. Også det som er vondt. Hun skal aldri føle seg eksludert, det finnes ingen værre følelse i hele verden spør du meg. 

  Jeg fikk så vondt inni meg når hun spurte om det var hennes skyld, noe det absolutt ikke er. 

  Hun har nå en stor forståelse for at mamma holder sofaen idag og kanskje har vondt i noen dager til. 

  God kveld alle sammen :) 

   

  Tidligere innlegg relatert til dette:    http://tallatroll.blogg.no/1456930096_abort_fjerner_mulighe.html      http://tallatroll.blogg.no/1460032934_jeg_overlevde.html

 • Publisert: 07.04.2016, 20:39
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • Jeg overlevde!

 • Publisert: 07.04.2016, 14:42
 • Kategori: Personlig
 • Puuh, kan si jeg har vært engstelig, nervøs og stressa den siste uka. Jeg har grua meg så sinnsykt mye til denne opprasjonen. Fordi jeg ikke visste hva jeg skulle på forhånd, eller litt viste jeg jo, men ikke åssen og i detaljer, om jeg skulle i narkose osv. Det var mye jeg ikke visste, og derfor blir jeg veldig uviten og redd. Dessuten visste jeg ikke om det feilte meg noe mer farlig. Dere som ikke er oppdatert i hva jeg snakker om, kan lese denne her først for å bli oppdatert http://tallatroll.blogg.no/1456930096_abort_fjerner_mulighe.html . I går ringte jeg altså sykehuset og fikk vite at jeg skulle i narkose og at det skulle bli tatt noen prøver inni livmora, hvilket bare gjorde meg mere engstelig for etter hva jeg hadde fått vite skulle de bare blokke opp den slimhinna som var tett/borte. Nå ble jeg jo plutselig redd for at gynekologen min hadde holdt tilbake informasjon på at han trodde det kanskje var noe mere galt inni livmora mi for å ikke skremme meg. I tillegg ble jeg jo livredd fordi jeg faktisk skulle i narkose, og om hjertet mitt ville tåle det.

  Jeg sliter jo med hjerterytmen innimellom og har noe man kaller takykardi (https://no.wikipedia.org/wiki/Takykardi) Det som skjer er at jeg får puls som er på rett under 200, helt ut av det blå, som lyn fra klar himmel. Jeg får aldri et slikt anfall når jeg faktisk er i bevegelse, kun når jeg sitter stille eller bøyer meg ned har det skjedd. Dette driver jeg altså å blir utredet for ved sykehuset i Skien. http://tallatroll.blogg.no/1440422875_takk_for_ingen_ting_.html akkurat nå står dette litt på vent i å med at jeg ikke fikk satt inn revilen, og jeg har faktisk kun hatt to anfall de siste syv månedene, så det er jo bra. Nok om det , det var jo ikke hjertet mitt jeg skulle skrive om nå. 

  I dag har jeg vært på Tønsberg sykehus og opperert. Jeg kom inn, og var veldig stressa, redd og til å med lei meg på et tidspunkt fordi jeg var så uviten om hva som skulle skje. Så jeg fikk en samtale med han som skulle opperere meg og det hjalp veldig og vite at det kun ville ta 10 minutter å blokke opp den tette slimhinna. Jeg var dog fortsatt litt engstelig for narkosen, men regnet med at det ville gå bra. Så lenge jeg slapp å få morfin var jeg glad(jeg tåler ikke det nemlig). Så nå er slimhinna mi fikset! Om ikke mensen min blir normal nå må jeg inn til en ny opprasjon hvor de vil gå inn navelen og sjekke om jeg har endrometriose (https://no.wikipedia.org/wiki/Endometriose) og deretter bli behandlet for det. Så vi får bare krysse fingre og tær for at alt blir fint nå, så jeg slipper mere styr.

  Jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere som hadde lest det forrige innlegget som kanskje lurte på åssen det hele hadde gått. Og forresten, jeg er ikke steril! Om jeg dog har endrometriose vil det være vanskelig å få barn (om man skulle ønske fler av dem,hehe)  Så alt i alt gikk dette veldig fint så langt! :) 

  Nå skal jeg kræsje på sofaen litt, jeg er helt pigg i formen. Men har jo "mensen smerter" etter inngrepet. Så nå skal jeg nyte fri fra jobb til og med Søndag. Skal bli deilig med en langhelg med kjæresten min, barna skal nemlig bort til helgen så kjærestetid og kos står på planen. <3 

 • Publisert: 07.04.2016, 14:42
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Tattoo Giveaway!

 • Publisert: 05.04.2016, 19:53
 • Kategori: tattoo
 • God kveld :) 

  Jeg tenkte rett å slett at jeg skulle være så kul å gi en giveaway til en av mine faste lesere, siden jeg setter så pris på dere. Jeg satt å funderte litt på hva jeg skulle lage for en goodie bag, men så kom jeg jo på at jeg har et av verdens kuleste yrker selv, så hvorfor ikke gi bort en tattoo?! Du må være over 18 år for å kunne vinne bare så det er nevnt. Det du må gjøre er rett å slett bare å legge igjen en kommentar her på bloggen (ikke på linken på Facebook) hvor du skriver navnet ditt og mail adressa de, sånn at jeg kan komme i kontakt med vinneren :) 

  Tattooen man kan vinne vil være til en verdi av 1500,- du kan om du vil legge til penger selv også så du får en større tattoo, dette er opp til den enkelte. Til 1500,- kan man få enten skrift, rose, eller et annet motiv i ca 10x10, med skygger og farger. Om du har et motiv du ønsker deg, kan jeg tegne et design også eventuelt. Vi finner på noe kult sammen :) 


  ^ Tattooer jeg har laget. 

  For å se motiver jeg har laget tidligere kan du enten gå inn å sjekke instagrammen min https://www.instagram.com/tallatroll/ -Eller gå inn på facebook siden vår her https://www.facebook.com/bohementattoo/ og gå inn på bilder å sjekke i albummene. Det vil da være meg Talla som har giveaway og jeg lager ikke realistiske motiver, bare så det er sakt:) Jeg er gla i alt av tradisjonelle motiver, mandalaer, drømmefangere og skrift. Og selvfølgelig en del annet. Hvis du vil få med deg hver gang jeg lager nytt innlegg her på bloggen kan du gå inn på facebook siden min og trykke liker https://www.facebook.com/tallatroll/

  Jeg vil trekke en tilfeldig vinner fra kommentar feltet. Og det er kanskje lurt at du bor i nærheten av Larvik, så du kommer deg hit :) 

  Alle kommentarer blir selvfølgelig godkjent på bloggen. Trekker forresten vinnern på Fredag, det vil da bli annonsert her på bloggen hvem som vant.

  Lykke til :) 

 • Publisert: 05.04.2016, 19:53
 • Kategori: tattoo
 • 105 kommentarer
 • En tur inn i min telefon.

 • Publisert: 04.04.2016, 21:25
 • Kategori: Personlig
 • God kveld. 

  Tenkte jeg kunne dele noen av de appene jeg er mest gla i å bruke med dere. Disse kunne jeg faktisk ikke levd uten, eller det kunne jeg sikkert, men jeg liker dem veldig godt da. Bruker dere noen av de samme kanskje? Hvis ikke kanskje du finner noen kule tips her nå.

   

  Hipstamatic. Tar sinnsykt kule bilder, og man kan velge ut favoritt filtre osv, man kan helt klart bruke mange timer med denne appen. Jeg er veldig gla i den, og det har dere sikkert lagt merke til på noen av bildene jeg legger ut på bloggen også. 

   

  Instagram. Selvfølgelig! En stor favoritt hos meg, og det er også her jeg selv legger ut bilder, utenom på bloggen da. Jeg bruker ikke facebook til å legge ut bilder eller skrive statuser, jeg holder alt slikt her på min personlige blogg.

   

   

  Facebook. Bruker jeg da mest til jobb, for å snakke med kunder, eller venner på messenger, det hender selvfølgelig at jeg blar nedover newsfeeden, sjeldent! Syns folk skriver så mye ræl på facebook, hehe! Jeg har faktisk hele 3 facebook apper, og som dere da skjønner er det de 2 siste på linja jeg bruker mest. 

   

   

  Snapchat. Jeg er en veldig av og på bruker av snap, men jeg syns det er gøy likevel. Jeg ser jo hva andre sender til meg selvom jeg er utrolig dårlig på å sende noe i retur, jeg legger som regel bare noe opp på my storyen litt sånn hipp som happ. 

   

  Pinterest. Må jo være en av de beste appene noen sinne laget, her finner man så sinnsykt mye inspirasjon til hva enn man kunne tenke seg. Jeg virkelig digger denne appen, den burde alle eie. Hva enn du skal, pinterest er svaret.

   

  IMDb. Helt avhengig, dessuten er jeg så dårlig på å huske navn på filmer jeg har sett, så jeg går faktisk inn å rater alt jeg ser, og kommer på jeg har sett. Er sikkert ikke halv-veis i jobben engang, men det er gøy! Og til nå har jeg rata hele 597 filmer og serier. Jeg bruker den også til å følge med på hva som går på kino, kommer av nye filmer og serier osv. Den er virkelig å anbefale.

   

  Cupcake. Jeg er avhengig, skikkelig! Å det har jeg vært i noen år, hadde kommer meg til level ca 430, men så fikk jeg ny telefon og måtte starte på nytt, nå er jeg på 254. Gøy spill, også liker jeg at man må tenke litt. 

   

   

   

  Sånn her ser altså min telefon ut:

   

  Veldig ryddig og strukturert spør du meg, hilsen OCD-Laila, haha! Som dere ser har jeg mange flere apper som feks. shopping, mere bilder redigeringsprogrammer og ja, som dere ser, en del flere ting. 

   

  Ønsker dere alle en fin kveld:)    

 • Publisert: 04.04.2016, 21:25
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Bohemen Tattoo & Tattooes

 • Publisert: 03.04.2016, 20:22
 • Kategori: tattoo
 • Planlegger du en ny tattoo før sommern kanskje? Da kan du komme innom oss på Bohemen Tattoo i Larvik. Jeg legger ved bilder av tattooer jeg selv har laget i dette innlegget, men både Lasse og Alana lager både ting i samme duren som meg og realistisk, de er begge to veldig dyktige på realistisk. Hvis du går inn på Facebook siden vår kan du gå inn på bilder og se albumene til hver og èn av oss https://www.facebook.com/bohementattoo/ Inne på Facebook siden kan du også bestille time, vi har nemlig ikke telefon i sjappa, siden vi som regel sitter opptatt når vi er på jobb, så ingen har tid eller lyst til å bli avbrutt av telefon. Så det beste om du vil sette opp time er å sende en mail, skrive på facebook, skive i innboksen på instagram, eller rett å slett komme innom en tur:) 

  Ut hele April nå kjører jeg tilbud på skrift og småting, minstepris er da 500,- (eks om du skal ha ett motiv på en finger koster det 500, men skal du har feks 2 motiver på 2 fingre blir det 600,-) Skal du ha skrift kan du få helt opp til 10 ord for 1000,-  Kjører også tilbud på Roser ut hele April, i knyttneve størrelse, en kvinne knyttneve vell og merke. Til 1000,- i black and grey, og 1300,- med farger. Tilbudene gjelder ikke på hals, mage eller ribbén. Og man kan ikke bruke gavekort på tilbudet. 

  Husk at vi også kan være behjelpelige med å tegne designs til dere, så om dere går å har en idé på noe hjelper vi mer enn gjerne med å tegne opp noe som passer til akkurat DEG! 

  HUSK: 1 Juni, kanskje før (det vil komme beskjed på facebook siden) flytter vi sjappa til Langestrand, Larvik. 
  Vil du følge med på hva jeg lager i hverdagen følg meg på instagram da vel. http://www.instagram.com/tallatroll/

  Er du hypp på en flott tattoo i hyggelige omgivelser, med deilig musikk, mye latter og samtaler veit du hvor du finner oss, inntil videre i Nansetgata 61 i Larvik. 

  Håper på å høre fra akkurat deg! 

  Ha en fin kveld :) 
   

   

 • Publisert: 03.04.2016, 20:22
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Bake søndag

 • Publisert: 03.04.2016, 16:25
 • Kategori: Tips
 • Det har seg vel i grunn sånn på nesten alle Søndager at jeg føler for å bake, hvertfall i vinterhalvåret. Jeg hadde ikke noen intensjoner om det når jeg gikk ut av senga i morres i det hele tatt, men jeg fikk så innmari lyst på horn med fyll til Frokost, og jeg kan vel ikke si at det ble dårlig stemning i huset av det. Mens deigen stod og hevet slang jeg like gjerne sammen en rullekake, det går jo så sinnsykt fort å lage det og Ailo synes jo ikke at det er no mindre gøy med kjøkkenmaskina heller, han er veldig gla i å få være med å bake og lage mat. Nå skal vi snart avgårde til svigers på middag, lurer på hva det blir forno digg idag, har prøvd å ikke spise meg for mett på horn og kake hvertfall, hehe! 

  Tenkte jeg skulle legge ved oppskriftene, kanskje noen av dere hadde interesse av å prøve dette selv? Det går veldig fort og slenge det sammen og smaken blir nydelig.   Oppskrift på fylte horn:

  1 Liter Hvetemel    -   1 ts salt    -   50 g gjær    Dette blandes godt sammen i en bolle.       

  100g Tine Smør    -    3,5 dl Helmelk     Varmes i kjele på svak varme, blandes deretter i bollen sammen med det andre. 

  * Smør inn en bolle med smør, legg deigen til heving i den i 40 min.        *Del deigen i 2 like store biter.         *Kjevl deigen ut i 2 sirkler, skjer ut 8 "pizza stykker" i hver.        *Fyll med det du ønsker, jeg har 12 stk med ost og skinke, og 4 stk med sjokolade.         *Sett dem på brett og etterhev i 30 min.          *Pensle med egg og ha på valmuefrø.          *225 grader i ovnen i 10-13 min.   Oppskrift på rullekake: 

  4 egg         -       3 dl sukker           Piskes til stiv eggedosis.

  1 ts bakepulver      -    120g hvetemel           Blandes i bollen med det andre. 

  *Smør deigen utover et bakepapir på en langpanne.         *Stek  på 200 grader i 8-10 min.            *Legg sukker utover et bakepapir på kjøkkenbenken.          *Snu kaka på hodet oppå sukkeret.       *Smør på syltetøy, jeg liker bringebær best.          *Rull kaken sammen,WOILA! 
   

  Angelica er som vanlig ute å leker og sykler, så hun er ikke så veldig deltakelig med aktivitene vi andre gjør sammen i familien. Men sånn er det vel på denne årstia, man ser ikke de store barna så mye, regner med det er sånn for de fleste andre som har barn også. 

  Ønsker alle en fin søndag :) 

 • Publisert: 03.04.2016, 16:25
 • Kategori: Tips
 • 2 kommentarer
 • Kaldt!

 • Publisert: 02.04.2016, 20:28
 • Kategori: tattoo
 • God kveld

  Hvor blei det av vår været og vår feelinga i kroppen? Jeg har særiøst frysi fra margen og ut i hele dag. Jeg er iskald på tær, nese og ører. Endelig begynner jeg å få varmen i henda. Nå er minsten lagt så da skal jeg opp å ta meg en vaaarm dusj og hoppe inn i den tjukkeste joggisen jeg finner i skapet(kles-rommet). Det er så grusomt å være så kald at du føler at du fryser fra innsiden og ut, og ikke utsiden og inn. Det finnes ikke noe værre, kanskje jeg er i dårlig form? Håper ikke det. Det har jeg rett å slett ikke tid til. 

  Idag har jeg hatt hele tre kunder, to realtivt store tattooer, og ei som skulle ha tre små. Så jeg har fått gjort litt idag kan du si. Neste Lørdag skal jeg faktisk ha fri, jeg kan ikke huske sist Lørdag jeg hadde fri fra jobb, det betyr bare èn ting, at det er på tide! Dessuten skal jeg operere på Torsdag, så da holder jeg fri til å med Søndag faktisk. Shit som jeg gruer meg, og jeg føler meg ikke komfertabel med det i det hele tatt. Jeg kan ikke tenke på det, jeg har ikke lyst, virkelig ikke lyst. Dritt kropp!   Nei jeg får komme meg i dusjen og hoppe inn i "nasjonaldrakta". Her er det serie titting, godis og brus som står på tapeten resten av kvelden. Ønsker dere alle en fin Lørdag. Jeg skal hvertfall nyte den, og fridagen som venter meg i morgen. 

 • Publisert: 02.04.2016, 20:28
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Jeg ser

 • Publisert: 01.04.2016, 18:50
 • Kategori: Alternativ
 • Helt fra jeg var liten har jeg sett, sett mennesker som ikke lenger er i denne dimensjonen. Men jeg ser dem. Jeg kan også oppnå kontakt med avdøde, men ikke folk som er tett på meg selv, eller relatert til noen som står meg nær, jeg vet ikke hvorfor jeg har en sånn "grense" som gjør at jeg ikke klarer det, men kanskje det rett å slett er fordi det blir for tett på? 

  Til tider har jeg slitt med å skille fra levende og døde, fordi noen av dem viser seg så sinnsykt godt, det er veldig lett å skjønne når de viser seg som "duse" eller bare viser halve kroppen, etc. men det er veldig vanskelig å skille når de viser seg fullt og helt. Noen ganger koster det dem for mye energi og vise seg i det hele tatt, men jeg kan fortsatt merke energien av dem, dems nærver. Jeg får alltid med meg hvis jeg har "besøk", eller noen av dem jeg er med har besøk. For det er nemlig sånn at de kan komme på besøk hit til jorden, i den dimensjonen vi er i, fra sin dimensjon, der sjelene bor. Himmelen, edens hage, eller hva enn du velger å kalle det. Det er opp til deg. Men det er dems dimensjon. Det er der vi bor, og det er der vi egentlig hører hjemme. Sjelene våres er kun på jorden for å lære, fullføre et oppdrag vi selv har satt oss på "den andre siden" før vi reiste ned til jorden. Ingen ting er tilfeldig, alt har vi selv satt opp i en sjelekontrakt før vi reiste, så alt som skjer oss på godt og vondt er det noe vi skal lære av, erfare, for å vokse som sjeler. Kroppen er bare en motor vi trenger her på jorden for å ha noe å manifestere sjelen i. 


   

  Lurer du på ting innen for disse temaene kan jeg råde deg til å gå inn på energica sine hjemmesider og bestille noen bøker, det finnes et hav av bøker om det folk velger å kalle alternativt, for meg er det dette som er ekte og alt annet som er alternativt. Ellers svarer jeg mer enn gjerne dere mine kjære lesere på spørsmål, du kan sende meg en mail på jtlille@hotmail.com eller legge igjen en kommentar i feltet under her, så skal jeg svare så godt jeg kan. Naturmedisin foreksempel er ikke alternativt, det er menneskapt medisin som er alternativt. Medisin av planter er jo naturlig og ekte. Og mest sannsynlig det kroppen trenger. 

  Når det kommer til livet, sjelen, kroppen, sjelekontrakter og alt i de baner har jeg mye å si, mye jeg bare vet uten å vite hvordan eller hvorfor jeg vet det, men jeg vet. Og ting har bevist seg ovenfor meg igjen og igjen. For å ta noen eksempler kan jeg dra frem at jeg sanndrømmer, jeg kan ha en drøm også kan det gå feks 2 år også skjer det, da får jeg en deja-vu når jeg kjenner drømmen starter, og om jeg husker drømmen, husker jeg resten av dagen og menneskene, og alt som skjer, dette gjør da at jeg kan fullføre folks setninger, og si det de skal si før dem. Ganske gøy, og litt freaky! Jeg kan også dra frem at jeg foreks tegnet et sted en jeg snakket med kom fra, detaljert tegning om hvordan husa sto og hvordan det så ut. Det pågrunn av jeg var i kontakt med hennes avdøde oldefar i "hodet" mitt og han viste meg og forklarte og jeg forklarte, tegnet og viste henne hvor hun selv var oppvokst. Jeg kan dra opp mange eksempler.

  Nå skulle jeg egentlig fortelle dere om historier hvor jeg har møtt "gjennferd" tett på mange ganger, men nå ble jo dette innlegget om det å være "alternativ" i stedet. Så jeg kan fortelle dere ekte "spøkelses historier" en annen dag. 

  Vi har alle sammen "hjelpere", sjeler bak oss, som er med oss, det kan være både sjeler fra andre siden som tilhører den innerste sjelefamilien vi har der, eller det kan være avdøde familiemedlemmer vi har fra dette livet på jorden som er med oss og hjelper oss. De er alltid de samme stedene man kommer fra, sånn feks meg da, som i dette livet er fra Norge og er Norsk, kommer ikke til å bli gjennfødt i india i mitt neste liv. Polen, Tyskland, London, eller et annet sted i Europa, men ikke utenfor. Det er her min sjel er "manifestert". Kanskje jeg blir barnet til mitt tipp tipp tipp oldebarn? Man vet aldri. 

  Det finnes noe som heter regresjon, hvor man kan gå tilbake i tid, og med det mener jeg tilbake i liv, sjela de tar deg med på en reise til ett eller flere tidligere liv, under en slik "seanse" er det du selv som prater hele tiden, hvordan kan man ikke tro på det? Det man selv sier, er jo sant, uansett om man ikke skjønner hvor det kommer fra. I disse dager ligger jo veldig mye historie på nett, og i arkiver rundt omkring, så det går jo faktisk an å sjekke ut om det engang fantes et menneske som het det å det, og hvor det bodde. Så kan man se om man finner sitt "tidligere jeg". Sånne ting som det er jo super spennende. 

  Nå kunne jeg skrivet en evighet kjenner jeg, men føler det kanskje ble nok informasjon på ett innlegg nå? Jeg kan heller skrive mer om disse temaene og mange flere temaer senere, og selvfølgelig dele noen av mine egne erfaringer og historier fra dette livet. Og vet dere, snart skal jeg på regresjon, kanskje jeg velger å dele den opplevelsen med dere også. 

   

  Ønsker alle en super fin kveld, regner med jeg ga noen av dere litt å fundere over nå. 

 • Publisert: 01.04.2016, 18:50
 • Kategori: Alternativ
 • 0 kommentarer
 • Feel the sound

 • Publisert: 01.04.2016, 09:22
 • Kategori: Musikk
 • God morgen, endelig Fredag og helg! 

  Jeg ligger i senga å starter dagen med sola igjennom vinduet og hører på musikk, tenkte å dele noen låter med dere. Kanskje dere finner noe nytt å høre på i helgen? Disse låtene er utrolig digg å tusle til jobb til hvertfall. Så snart skal jeg stå opp og gjøre akkurat det, gå til jobb i sola med musikk på øra. Idag har jeg èn kunde, vi skal fortsette på en sleeve, så kommer nok til å bli sittende noen timer vil jeg tro. Det skal bli deilig med helg, selvom jeg dog har hele 3(!!) kunder imorgen, Lørdag -det skal bli godt å slippe å stå opp klokken 7 om morningen i det minste. Og det skal bli godt å nyte helg meg ungene og kjæresten, det gleder jeg meg masse til. Men nå skal dere få lov til å lytte å nyte noen fine sanger :) 

   

   

   
   
   
   
   
   

   

   

   
   
   
   
   
   
   
   
  Og dere som ikke har hørt den ennå, må sjekke ut denne, jeg laget et eget innlegg om låta til Kristian her http://tallatroll.blogg.no/1458286483_bilder.html


  Ønsker alle en fortsatt fin fredag, håper det er sol der du er også :) 
   

 • Publisert: 01.04.2016, 09:22
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • hits