tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Time for time

 • Publisert: 31.03.2016, 23:54
 • Kategori: Personlig
 • God morgen! (for det er det jo faktisk nå når jeg starter å skrive dette innlegget, selvom det ikke blir postet før til kvelden.)

  Her er min dag, time for time i bilder. Tenkte at dette kunne bli litt gøy for dere å se hvordan min dag kan være. Jeg skal prøve å få tatt et bilde på hvert hele klokkeslett igjennom hele dagen. Så nå håper jeg dette blir gjennomførbart og at dere syns det er gøy, alle bilder blir da tatt med mobilen idag. 

  07:00 Vekkeklokkene har ringt og slumret om hverandre i 30 minutter allerede, så det er på tide å dra seg ut av senga. Opp å hopp, lage niste og frokost til Angelica. Ailo spiser frokost i barnehagen og hverken jeg eller Frederik er no gla i mat så tidlig om morgenen.  Angelica var sinnsykt trøtt, grinete og morragretten idag, det var slitsomt. Men vi kom oss i mål til slutt:) 
   

  08:00 Frederik og barna kjørte avgårde for ca en halvtime siden, til jobb og skole og jeg har nå landa i senga igjen, så her ligger jeg altså og leser blogger, og blogger selv. Mens jeg sender meldinger med kjæresten min, det gjør vi hver dag, hele dagen igjennom helt til vi ses igjen i 16 tiden. 
   

  09:00 Ja, jeg ligger her enda, og gjør akkurat det samme, blogg for life. Hehe.. Også kom jeg på at jeg egentlig må innom regnskapsførern en tur, men jeg må skrive ut noen kontoutskrifter først, jeg kjente det var tiltak og bestemte meg for at det måtte skje i morgen istedet, men jeg kan hvertfall få skrivd ut alt jeg trenger på jobb etterpå. Nå kommer sminkeløs bilde nr 3, hehe... 


  10:00 Ligger å ser på sola som skinner inn på soverommet igjennom veranda døra, fortsatt i senga. Det å være sin egen sjef og selv bestemme når dagen skal starte er helt fabelaktig, tenkt om jeg hadde slipt å stå opp kl 7 og bare kunne liggi å sovi uavbrutt til jeg våkna? Hehe, det er ikke lenge til, de unga vokser og klarer seg mer eller mindre selv etterhvert. Så lenge ingen er morragretne er det jo super koselig å stå opp med gjengen min :* 

   

  11:00 Nå har jeg blogget dagens første innlegg til dere, fortsatt fra senga med Frederik på meldinger. Også ble jeg tagget i et super koselig innlegg på facebook, "Ha en fin dag tante Talla" også et bilde av søtnosen, Tiril. Det varmet i hjerterota. 
   

  12:00 Nå er jeg på badet og slenger på litt maling i trynet og klær på kroppen, før jeg skal tusle bortover til jobb. Fikk faktisk sniki til meg 40 minutter på øyet også, det var nydelig. Men kjenner jeg kunne trengt mer søvn, sover ikke sånn super godt om dagen med hjertrystelsen min. 

   

  13:00 Vandrer til jobb, og kommer selvfølgelig 10 min forsent, alltid treg. Deilig å tusle i sola, med musikk på øra, også spiste jeg faktisk muffins mens jeg tusla.
   

  14:00 Da satt jeg opptatt med kunden min, laget en coverup på en gammel djevel hun hadde på overarmen, så nå kom det en rose over. Her er plassen min hvor jeg sitter å jobber, å når jeg ser på den kjenner jeg at jeg gleder meg ufattelig mye til å få nøkler til nytt lokale om kun 1 måned fra imorgen, wohooo! Skal dog komme ordentlig inn i lokalene der før vi åpner der. Så vi kommer til å være her vi er nå helt fram til åpningsdato. 
   

  15:00 Ferdig med kunden min. hun blei veldig fornøyd med å få den gamle djevelen vekk, som hun selv sa "den har gjort sitt". Blei litt blast bilde, men dere ser poenget :) Blitt mye roser den siste måneden siden jeg har tilbud på det, og kjører det tilbudet ut hele April også

   

  16:00 Nå sitter jeg på jobb og skravler med min kollega Alana og venter på at Frederik skal hente meg, mens jeg skriver et blogg innlegg til dere, som straks blir postet. Nå skal vi strax hente kidsa og ut å handle middag, hva mon det blir idag.
   

  17:00 Angelica hadde blitt med Amanda hjem fra skolen, så vi hentet Ailo i barnehagen. Også var vi så late at vi kjøpte middagen på alfhild idag, deilig! Nå er Angelica ute i gata og sykler og leker med Amanda mens vi andre er inne og venter på at fantorangen skal begynne. Ailo koser seg med smoothie. 
   

  18:00 Jeg sitter å skriver blogg tips til meg selv i en notisbok, mens Frederik har bretta klær fra snora, det var digg! Små jentene er oppe på rommet til Angelica å leker mens Ailo ser på barne tv. Dukkehuset fikk Angelica til jul av meg og Frederik, og det må være det beste kjøpet noensinne, det blir lekt masse med, både med pet shop, ponnyer og barbier, kjekt å ha ett hus som passer til alle lekene, framfor 1000 små hus.
   

  19:00 Sånn, da var Ailo dusjet og lagt. Og Angelica potte sur, skikkelig sur! Hun skjønner ikke at det er kveld selvom det er lyst ute, og klikket derfor i vinkel når jeg sa det var for sent å gå ut å leke nå. Det er nemlig tid for kveldsmat og pysjing strax. Det ville hun rett å slett ikke skjønne. Så her er mitt current mood, med unge som er fortidlig i puberten, tenkt åssen det skal bli da? Når hun faktisk kommer i puberten.....


  20:00 Mini spiser kveldsmat, omsider. Nå er a blid igjen... Ser fram til en rolig kveld med mannfolket og tv nå :) 
   

  21:00 Angelica er i seng, begge unga er i drømmeland, og jeg sitter på spotify og sjekker ut litt musikk, mens Frederik er på butikken og handler noen nødvendigheter, så blir det snart kveldsmat, dusj, bloggerne og paradise. Digg! Også enda et innlegg til dere da, om skoleuniformer, for eller imot? 
   

  22:00 Nydusja og klare for kveldsmat og bloggerne. 
   

  23:00 En liten foto session mens vi ser på Paradise hotel. Også jeg som var sikker på at Carl skulle stå med valget å kaste ut Mikaela eller Sandra..
   

  00:00 Nå har vi ankommet senga, deilig å endelig lande her, så da sier jeg natta til dere og poster dette innlegget. God natt alle sammen:) 
   

  Er det gøy med sånn time for time innlegg? Vil dere ha mer av det? Da føler jeg liksom dere er med meg hele dagen, og tar mere del i hvordan min hverdag kan se ut, og alle dager er forskjellige. 

   

 • Publisert: 31.03.2016, 23:54
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • Skoleuniform.

 • Publisert: 31.03.2016, 20:43
 • Kategori: Sterke meninger
 • God kveld! 

  Jeg som alle andre har sikkert argumenter angående dette temaet både for og imot, og jeg vet nesten ikke hva som veier tyngst. For med skole uniform, hadde feks, de som ikke har så god råd, eller barn som ikke har "moteriktige" klær ikke blitt mobbet eller fått høre det fordi de ikke hadde det riktige tøyet. Alle hadde på en måte hatt det samme utgangspunktet, og det hadde jo vært fint. På den andre side er skoleuniform noe som har blitt seksualisert av pornoindustrien i mange år, og jeg er redd for at med skoleuniform hadde det blitt flere overgrep og voldtekter. Jeg tenker at hvis det skulle blitt innført skoleuniform måtte de skjørta vært grusomt lange, som i nærheten av det som er avbildet her hvor de har sorte strømpebukser som også dekker en del.

  Når utlendinger i Oslo kan stå å si at Norske kvinner ber om å bli voldtatt når de går lett kledd, hvordan innvirkninger hadde da skoleuniform hatt i Norge da ettersom vi tar inn ganske mange asylsøkere i løpet av et år. Nå grer jeg ikke alle over èn kam altså, det er selvfølgelig også norske voldsmenn ute å går, men de roper ikke høyt at de skylder på kles-stilen til Norske damer. Det er vel heller det at de tenner på motstanden de får under et overfall. 

  Hva tenker dere? For eller imot skoleuniform? 

 • Publisert: 31.03.2016, 20:43
 • Kategori: Sterke meninger
 • 0 kommentarer
 • Jeg tilstår:

 • Publisert: 31.03.2016, 16:10
 • Kategori: Personlig
 • Jeg tror jeg bare skal dra fram et par tre historier idag, jeg har mange morsomme røverhistorier og flauser på lager. For er det noe jeg har gjort i livet, så er det nettop det, å leve! Dette kan bli gøy, hehe. Okay, lets go... 

  1. Da jeg var 16 år var mamma en tur i Rotterdam med en kammerat, jeg var altså hjemme alene. Og fant ut at jeg skulle kjøre den slitne Hondaen hennes en tur, den var veldig sliten asså, utrusta og med tau igjennom understellet og bagasjerommet for å holde det lukket. Så ja, det var vel på tide med ny bil? Jeg var jo en veldig uerfaren sjåfør uten sertfikat, og klarte å havne i en liten grøft hvor jeg da røyk bremsene. Jeg slapp unna med dette faktisk, og det var noen dager siden mamma kom hjem fra ferien sin og ringte meg og bare: "Vet du hva som skjedde når jeg skulle kjøre av e-18 ista eller? Bremsene funka ikke, men det gikk fint, jeg fikk giret meg ned i fart, men vet du hva jeg gjorde? Jeg kjøpte ny bil!!!" Så da konkluderte jeg med at jeg ikke trengte å si noe, for vi trengte jo virkelig ny bil. Kan jo inrømmet at det var rimelig flaut å kjøre rundt i den utrusta saken. jeg fortalte henne det dog på 18 års dagen min. 
  2. Denne her er litt morsom da, jeg var vel 13? 14? år og på besøk hos min kjære tante, jeg fikk vel i utgangspunket ikke lov til å låne sminka hennes, men jeg hadde glemt maskaraen min hjemme i Larvik, og hun bor i Skien, så jeg tok meg friheten til å låne hennes. Det som skjedde idet jeg skulle legge den tilbake var at den datt ned i do! Godt maskaraen var lokket og ikke åpen hvertfall. Men jeg brukte dokosten til å få den opp, noe som i grunn er eklere enn at den var i do i utgangspunktet. Jeg la den tilbake og nevnte aldri noe om det, så det vet hun ikke før... NÅ? 
  3. Når jeg var 12 år, så var min lillebror 2 år, og jeg fant da ut at jeg skulle putte en mini smartis opp i nesa hans for å se hva som skjedde, herregud så slem jeg var!? Den satt fast! Og han gikk etterhvert i panikk og begynte å gråte, og da sklei den ut med all snørra, så... ingen skade skjedd. 

  Det var de jeg kom på i farta nå, men skal love dere at det kommer mer av dette:) 


   

 • Publisert: 31.03.2016, 16:10
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • En fin drøm, var det noe i det?

 • Publisert: 31.03.2016, 10:10
 • Kategori: Mine drømmer
 • Du kom til meg i drømmen din du,

  du sa at alt var greit,

  du fortalte at du satt pris på at det var akkurat meg,

  du visste at jeg var riktig for både Frederik og din yngste sønn,

  du ga meg mange fine bekreftelser,

  du var tilstede en hel dag i min drøm,

  en dag som ble tilbrakt sammen med din eldste sønn,

  han skulle ha forestilling og Frederik, Ailo, Angelica og jeg skulle se på, 

  du skulle også se på selvom du ikke var fysisk tilstede,

  jeg videreformidlet ting du ville si til din eldste sønn før forestillingen, 

  og han kunne svare deg selv, du hørte og svarte tilbake igjennom meg, 

  jeg var gla for at jeg kunne bidra så dere kunne få ha "den siste praten",

  det gjorde også så din eldste sønn kom nærmere meg,

  du var så vakker, du hadde pyntet deg i kongeblå kjole,

  ditt blonde hår var fult av glans og du hadde et glimt i dine blå øyne,

  helt på slutten av forestillingen mens publikum fortsatt satt -reiste du deg opp, 

  du blunket til meg og sa tusen takk for at jeg var den jeg er,

  at jeg skulle si hadet til alle fra deg,

  og at du fortsatt ville være med dine barn, i dem,

  du gikk videre, inn i lyset med fred om sjelen.

   

  ...may we all meet there one day... 
   

 • Publisert: 31.03.2016, 10:10
 • Kategori: Mine drømmer
 • 1 kommentarer
 • Litta hjernrystelse..

 • Publisert: 30.03.2016, 20:37
 • Kategori: tattoo
 • God kveld! 

  Jadda! For sånn går no dagan. Jeg er jo ikke no særlig klønete jeg? Igår når jeg dreiv å baka å stressa no vakent rundt her før vi skulle ha selskap, klarte jeg jo selvfølgelig å smelle panna mi sånn for jævlig hardt inn i håndtaket på kjøleskapet. Monster håndtaket, midt på hjørnet liksom. jeg måtte le litt når det skjedde, for er det mulig å være så klønete? Så man kan si det sånn at nå har jeg blitt en unicorn! Det var sinnsykt vondt og gikk i grunn greit i går helt til kvelden kom, da sprengte det godt i skallen og det føles igrunn helt grusomt. Føles ut som konstant brainfreeze, og at jeg ikke har noe mimikk i ansiktet når jeg ikke kan stramme panna i det hele tatt. I natt fikk jeg nesten ikke sovet noen ting pga smerter, men det er jo kanskje likegreit, siden man ikke skal sove med hjernrystelse. Det rareste er jo at jeg ikke kan ligge med hode mot venstre, da sprenger det i hele trynet, men hodet mot høyre går fint, merkelig, siden kulen er MIDT på panna i hårfestet.. 

  Jaja, nå fikk jeg skapa meg litt. Og jeg satser på at jeg skal få en bedre søvn i natt, selvom det føles ut som jeg har på en hjelm, en alt for tung hjelm, inni hodet liksom. 


  ^^Hjørnet på det nederste håndtaket er synderen. Også meg selv da, som bøyer meg ned like fort som et lyn... 
   

  Tross litt skavanker har jeg traska Larvik rundt i dag, vært på foreldre samtale på skolen (lillesnupp oppfører seg selvfølgelig som en engel på skolen) og vært på jobb og hatt 3 kunder. Nå skal jeg legge beina høyt og se på bloggerne, og paradise hotel. Ja, du leste riktig! Finnes ikke no lettere underholdning enn paradise, eller dramadise som jeg kaller det. Herregud, de skulle fått en diplom for smartheta de som er med. Gøy! 

  Ønsker alle en fin kveld videre :) 
   

 • Publisert: 30.03.2016, 20:37
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Selskap, igjen...

 • Publisert: 29.03.2016, 20:59
 • Kategori: Mamma
 • God kveld i stugu! 

  Det skal ikke stå på det at ikke det er mye selskap sånn på ny året. Idag var det Angelica sin tur til å ha voksen selskap, på grunn av påska og at mange var bortreist flytta vi bursdagen til idag, hun hadde jo egentlig bursdag 20 Mars. 

  Jeg syns egentlig at det var veldig greit å ha selskap sånn på kvelden midt i en ukedag. Selvom det blir litt stress med hverdagslogistikken, så fungerte det veldig fint, folk er jo som regel opptatt i helger uansett. Det ble en super koselig feiring av lillesnuppas 8 års dag. Og jeg var så heldig at min lillesøster Amalie kom å var bakehjelp her idag, så hun bakte både muffins og sjokoladekake mens jeg selv lagde kanelboller, dekket på og rydda. 

  Som vanlig et tonn bilder:

  Lillesnuppa er veldig fornøyd med kvelden og gavene hun fikk idag, og er nok klar for en liten shopping allerede denne uka, hun elsker å shoppe  -kan ikke skjønne hvor hun har det fra?  

  Imorgen er jeg klar for en ny arbeidsuke med kunder, også har jeg et par designs som egentlig skulle vært klart til ventende kunder så jeg får vel ta meg selv i nakkeskinnet å få tegna unna litt i løpet av uka også.

  Når jeg først er inne på det med bursdager om dagen, så syns jeg det er litt vittig at min mor er født i 68, Frederik er født i 78, Jeg selv i 88, Min lillebror i 98 og både min minste søster om min datter i 08. Er ikke det litt morsomt? Så får vi se da, om det kommer et nytt familie medlem i 18, det er det isåfall min lillebror som får stå for, haha! 

  Ønsker alle en fin kveld :) 

   

 • Publisert: 29.03.2016, 20:59
 • Kategori: Mamma
 • 1 kommentarer
 • Jeg dreit meg ut.

 • Publisert: 28.03.2016, 20:22
 • Kategori: Personlig
 • God Kveld!

  I mangel på å ha noe skikkelig engasjerende å skrive om tenkte jeg at jeg skulle drite ut meg selv litt istedet? Sånn bokstavelig talt. Er det et menneske her på jord som har kanskje en alt for høy selvironi så er det vel meg selv, jeg kjenner ingen som kan le av seg selv på sin egen bekostning så mye som jeg kan. 

  Så here it goes... Dette var altså da en dag rett over nyttår i 2010, jeg hadde besøk av en god venninne fra oppigjennom åra. Hennes, ja.. det vi kvinner har en gang i måneden hadde uteblitt og hun følte på kroppen at hun muligens hadde fått en huleboer, så hun hadde kjøpt en test og kom opp til meg for å ta den. På dette tidspunktet var min datter snart 2 år, og jeg var vel den eneste av hennes nærmeste som hadde barn utenom søstra hennes som er litt eldre. Anywhooo... Hun gikk på do for å ta denne testen da, mens jeg satt spent i stua å ventet... Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hatt et så hvitt ansikt kommet ut av min do siden den gang, det var som et vandrende spøkels, hehe.. Hun kom med testen å bare:    "æææhh, betyr dette at jeg er gravid?!?"     Soleklart JA! for å si det sånn...! 

  Jeg ble sittende å berolige henne med at dette ville gå fint, og dele litt av mine egne erfaringer. Dette kom til å gå bra liksom, hun ville klare det. Og gjett hva? Der jeg satt og skulle være den støttende gode venninna, letta jeg bare bitte litt på skinka å skulle sleppe en smyger, ansiktet mitt stivnet til. Og hu bare  "dreit du på deg nå?" Jeg løp inn på do og ropte tilbake: "Det var mere enn ei t-skje blødt her asså!"  Nå skal det sies at jeg var inne i min tredje måned(!!!) med diaré på dette tidspunktet, så jeg var ganske løs i magan, men at jeg skulle drite på meg? Også på et så dårlig tidspunkt? ...... 


   

  For ordens skyld må jeg bare si at hun fikk barnet, så litt støttende må jeg ha klart å være. OG jeg fikk vaska meg i rumpa, (før hun fikk barnet altså, haha!) 

  Ha en SHIIIIIIT god siste dagen i påskeferien kveld alle sammen!
   

 • Publisert: 28.03.2016, 20:22
 • Kategori: Personlig
 • 3 kommentarer
 • Lillebror 18 år!

 • Publisert: 27.03.2016, 20:38
 • Kategori: Personlig
 • Det er helt vilt å fort åra flyr, jeg syns akkurat jeg fikk en lillebror, eller ikke akkurat kanskje.. men for kanskje 10 år siden? Men neida, idag ble han faktisk 18 år, det feiret vi med familie selskap, deilig middag og kaker. Jeg kan vel i grunn ikke kalle han for lillebror lenger heller, han vokste jo fra meg for mange år siden. En ting er sikkert, åra går fort og nå er han voksen, jeg ønsker han all lykke i framtiden. Med litt pågangsmot kan han komme seg akkurat dit han vil, bare han vil det nok og ikke stiller for høye krav til seg selv, selvom det kan være vanskelig. Her kommer det en haug med bilder fra dagen:  Jeg må bare nok engang jeg asså, men herregud! -Se på han karen her da, så sinnsykt digg. Jeg er forelska! 

   Så igjen, Gratulerer så masse med dagen!

  Håper du syns dagen har vært bra og at du fikk masse fint.

  Klems fra hu kule store søstra :) 

   

 • Publisert: 27.03.2016, 20:38
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Jeg er på youtube

 • Publisert: 27.03.2016, 13:33
 • Kategori: Personlig
 • Herregud, se på det her..! Når jeg var 18 år og skulle flytte fra Danmark til Norge og dreiv å pakka så skjedde dette, jeg hadde to kammerater på besøk og de klarte da og se at dette kom til å skje, men å hjelpe meg? Det satt langt inne eller, hehe... Nå når jeg ser tilbake nesten 10 år etterpå må jeg jo bare le.. Så ufattelig sinna jeg ble å  da gitt, står der å kjefter og skaper meg på dansk, hehe... Den senge gavelkanten landa forresten i ei stor fart og tyngde rett oppå armbeinet mitt å resulterte i et blåmerke jeg kunne bære med meg noen uker etterpå for å si det sånn, hehe. 

   
  Det er ganske morsomt å se at jeg får 10 år siden har på meg noe jeg lett kunne dratt på meg idag også, svart tights og en litt stor grå hettegenser, deilig! 
   
  Håper dere fikk dere en god latter, det gjorde jeg. 


   

 • Publisert: 27.03.2016, 13:33
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Påske middag

 • Publisert: 27.03.2016, 13:05
 • Kategori: Personlig
 • Påske og jul as.. Det innebærer så sinnsykt masse mat, godis og kos. Hei sommer kroppen 2016.. 

  Men likevel så deilige middag og så alt for mye lam, vi går snart rundt å breker hele familyn her. Forrige Lørdag lagde meg og Frederik oss lammelår med deilig tilbehør og spiste så sent som klokken 12 natt til Søndag, bare fordi vi liker sein middag. På Søndagen ble det selvfølgelig lammelår igjen siden det dagen før ikke var på noe mindre enn 1,5 kilo. På Mandagen var vi hos min mor og spiste lam, og på Tirsdag var vi hos min mormor og spiste lam. Så igår på selveste påskeaften, lagde vi oss rett å slett litt påskeskinke, og det var like deilig det.   Idag blir min kjære lillebror hele 18 år, og vi skal i familie middag, gjett hva vi skal spise? bæ bæ bæææ Nå er det noen dager siden sist vi spiste lam, så jeg kan faktisk si at jeg gleder meg til lamme middag med familyn, det blir koselig. Jeg tenkte å ta med kamera, så kan jeg jo dele litt bilder med dere senere idag. 

   

  Gla pøsk``

 • Publisert: 27.03.2016, 13:05
 • Kategori: Personlig
 • 2 kommentarer
 • Ferie, hva er det?

 • Publisert: 25.03.2016, 22:40
 • Kategori: Personlig
 •  

  Jeg kjenner at jeg snart trenger en skikkelig ferie. Ikke bare èn eller to dager fri, men ferie fri liksom, hvor man har én til to uker ferie! Det hadde vært super deilig. Ikke nødvendigvis for å reise bort og koble av, men bare for å være hjemme og ha fri og ikke trenge å stelle seg for å måtte ut døra. Hadde vært digg å bare hamstra masse mat, snus, godis og brus og rett å slett bare gått i hi. Med dotten på hodet, pysj og sett masse serier. Jaja, det er lov å drømme.... Nå er det påske "ferie" og som kjent, når alle andre har fri, det er da jeg jobber mest. Folk har tid til å tattovere seg, og det er jo klart jeg stiller opp. Sånn er det å jobbe i denna bransjen, da er det til tider både lørdager og søndager, kvelder i ukendagene, alt av røde dager og helligdager... Romjul som påske..

  I det minste elsker jeg jobben min, jeg syns bare at det er synd det skal gå på bekostning av privat livet noen ganger. At jeg på en måte har dårlig samvittighet uansett hva jeg gjør. Går jeg på jobb blir kunden tilfreds men jeg får dårlig samvittighet ovenfor barna og mannen, og omvendt hvis jeg blir hjemme og ikke går på jobb, får jeg dårlig samvittighet ovenfor kunden jeg ikke kunne booke inn. Jeg liker ikke å føle at jeg ikke strekker til eller at jeg allerhelst skulle vært to steder på en og samme gang. 

  Uansett jeg har faktisk hatt hele TO dager fri denne påska, Onsdag og Torsdag. Så, det var deilig det.. Og jeg skal være fornøyd med det jeg "får", selvom jeg er min egen sjef og i prinsippet kan komme å gå som jeg vil, og sette opp kunder når det passer meg, så gjør jeg det fortsatt når det passer dem. Jeg er rett å slett veldig pliktoppfyllende, og sjappa tjener masse kunder på at vi som jobber der er såpass fleksible som vi er. 

  Instagram og facebook er fylt opp med påskefjell, skiturer, aking, snø og familiekos, mens min instagram bugner over av tattiser, hehe.. Til sommern sier jeg bare. Da er det min tur! Planen er at jeg skal ha hele 2(!) uker sammenhengende fri og planen er sommerhus i Danmark med den lille fine familien min, det skal bli utrolig deilig og ikke minst koselig. 

  Drømmer meg til sommer og varme med litt freshe bilder, heldigvis kommer sommertid, våren og varmen  ...snart. 

  Ønsker alle en fin påske, håper dere nyter den hvor enn dere tilbringer den :) 

 • Publisert: 25.03.2016, 22:40
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Quotes.

 • Publisert: 23.03.2016, 14:49
 • Kategori: Tips
 • Quotes as, du ser dem overalt for tia. De blir laget på fine skilt til å henge opp i huset, de står ingravert i steiner og på vegger langs gatene, og selvfølgelig er det mange som liker skrift tattooer også. Det blir en del qoutes for å si det sånn. Jeg har funnet en bruker på instagram som legger ut sykt mye qoutes, som kan brukes til inspirasjon til hva enn du måtte tenke deg, sjekk ut her: https://www.instagram.com/thegoodqoute/ 

  Utover det er det også sinnsykt mye inspirasjon å hente på pinterest. 

  Jeg har også valgt ut noen favoritter, kanskje dere også liker noen av dem? 

   

  Husk at jeg kjører tilbud på skrift ut April måned, kontakt her for å sette opp time https://www.facebook.com/bohementattoo/

  Ha en fin dag alle sammen :) 

 • Publisert: 23.03.2016, 14:49
 • Kategori: Tips
 • 0 kommentarer
 • Tattoo på kassa!

 • Publisert: 23.03.2016, 10:04
 • Kategori: tattoo
 • God Morgen alle sammen! 

  Her om dagen ble jeg endelig ferdig med tattisen på brystet til Frederik. Og som dere ser har vi også kommet ganske langt med armer også, stas! I ferien nå skal vi ha siste sessionen på handa hans også, og da kan jeg faktisk si at alt han har er ferdig. Men han er jo selvfølgelig ikke ferdig, hehe, så vi kommer nok også til å starte på noe nytt. Vi har en hel mappe med planer på ting han vil ha. 

  Så.. Har du noen tattoo planer før sommern? Kom på https://www.facebook.com/bohementattoo/ å pryd kroppen da vel? Vi holder til i Larvik

  Ut denne måneden og til å med hele April måned har jeg tilbud på roser og skrift. Minste pris er på 500,- 

  Rose i black and grey 1000,-         Rose i farger 1200,-     Rosen er da i størrelse som en knyttneve. 

  På skrift får du max 12 ord for 1000,-      Størrelsen på orda er da 1-2 cm i høyde.

   

  Husk å gå på på instagram for å følge med på hva som blir laget. (linker til alt ligger på toppen av linjalen på siden her)

   

  Ha en fin dag alle sammen :) 

 • Publisert: 23.03.2016, 10:04
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • Å gi ting på sølvfat.

 • Publisert: 21.03.2016, 16:39
 • Kategori: Personlig
 •  

  Jeg føler at jeg alltid gir folk rundt meg de beste mulighetene, som jeg kan gi dem, altså skjønner dere? Man får et tilbud om noe som egentlig er en god idé og bra for alle. Man står der med et sølvfat i hånda, man strekker ut en arm man egentlig ikke trenger å strekke ut, men gjør det likevel fordi man vet at det er rett, man går ut av sin egen komforsone og likevel får du døra slengt i trynet sammen med et NEI! Altså personen vil ikke, vil absolutt ikke, vil ikke samarbeide. Hvertfall ikke på den enkleste måten.. Etter litt baksnakking, og det å gå bak ryggen min osv... Så kan det gå litt tid, og plutselig står det noen å banker på døra mi, med et spørsmål. Jeg åpner den forsiktig på gløtta, personen som smalt døra i trynet mitt sist står der og vil ha det samme tilbudet igjen... Man forventer da altså at jeg skal stå der med sølvfatet i handa og blåse av støvet på arket som ligger på og smile like pent som om ingen ting har skjedd? Mine tær ikke har blitt tråkket på? Som om jeg har stått der bak døra å venta med tilbudet mitt? Nei det har jeg absolutt ikke. Jeg har ikke stått der i det hele tatt, og tilbudet? Det brukte jeg som dasspapir samma dagen jeg fikk  et nei. 

  En sånn dag har jeg altså idag. Nå er det jeg som må samarbeide, og jeg? Jeg kan hvertfall ikke si NEI! For et nei fra meg, det blir feil, det tåles ikke. Jeg har bare å samarbeide. Jeg hater det her, jeg har kjent på den følelsen her noen ganger i løpet av livet nå. Og jeg kjenner at jeg liker det IKKE! 

  Hvorfor ikke bare ta imot mitt tilbud til å begynne med? Hvorfor måtte lage et stort drama ut av ting? Hvorfor snu situasjonen så det skal se ut som det er JEG som er vanskelig for så å komme krypende tilbake? Burde jeg kanskje bare slutte å være så "dum" eller muligens naiv at jeg gir folk tilbud? At jeg jeg slutter helt med å si meg villig til å samarbeide om ting? Når jeg likevel bare får NEI! og det så skal bli en greie hvor det er JEG som er tett å ikke vil samarbeide? Jeg tror rett å slett jeg må slutte å samarbeide, for jeg blir jo allerede behandlet som en som ikke gjør det, så da kan jeg like godt la vær for å faktisk fortjene all dritten jeg likevel får!

  Så nok en gang, står jeg altså her, med mine motvillige åpne armer og åpner døra for personen som kasta den i trynet mitt. Tenk at jeg lar meg selv bli tråkka på på denne måten? Tenk at ved å gjøre det jeg gjør så viser jeg at det er helt greit å behandle meg sånn? 

  Og sist men ikke minst, alt jeg gjør, gjør jeg for å beskytte mine. Ikke meg, men mine! Men kanskje jeg skal få opp øynene å beskytte meg selv også, jeg burde jo ha lært! Det er jo ikke sjelden disse situasjonene oppstår.  

  Slutt å smell dører i trynet mitt!    

 • Publisert: 21.03.2016, 16:39
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • Åtte år!!!

 • Publisert: 20.03.2016, 20:41
 • Kategori: Mamma
 • For en fantastisk nydelig dag, og et helt fortreffelig vær det har vært! 

  Idag blir min lillestore snuppelupp hele åtte år, jeg syns det er helt sykt å tia har flydd. Vi har opplevd sinnsykt mye sammen allerede, og det kommer masse mer. Hun er en spretten jente med masse livslyst og glede, hun er empatisk og forståelsesfull, full av temperament og masse meninger. Hun kommer til å bli et supert menneske som voksen, med ben i nesa og riktige mål her i livet kommer hun til å bane seg vei til akkurat det hun måtte ønske seg. 

  Vi startet dagen med smoothie, kake og gaver på sengekanten, var ei litta snuppe som ble veldig fornøyd kan man si. Etter det hoppa vi i klærna og tok oss en tur ut til min gode venninne Iselin og familien hennes, barna våre leker så godt sammen og det var koselig å se dem, det var alt for lenge siden. 

  Vi gikk tur i Stavern i fin været og så på kunsten barnehagene har laget, og jeg synes hvertfall selv at jeg fikk tatt masse fine bilder, som jeg selvfølgelig skal dele med dere nå. 

   

  Alt i alt har snuppa hatt en superfin bursdag, med masse hilsner fra både venner og familie. Vi voksne har også hatt en superfin dag, nå skal vi spise lam og fløtegratinerte poteter med grønnsaker og avslutte denne fine dagen på trivelig vis :) 

  Håper alle har hatt en fin Søndag :) 

 • Publisert: 20.03.2016, 20:41
 • Kategori: Mamma
 • 2 kommentarer
 • Gjestepesten sier god natt..

 • Publisert: 19.03.2016, 00:37
 • Kategori: Personlig
 • Klokken nettopp passert midnatt og etter en lang dag. Er det på tide å få Talla i seng etter en lang dag for oss begge. Hun har vært supermamma i dag og jeg en like bra kjæreste som alltid. Tenker på alle, inkluderer alle, støtter alle og legger all sin kreativekraft i det hun gjør. Og den kreativiteten drypper helt klart mest på meg, Angelica og Ailo. Hvertfall i dag som hun har hatt fri fra jobb. I morgen er det kundene hennes tur som får nyte godt av hennes kreativitet og dyktighet.

  Jeg er stolt av henne, og lærer masse av henne. Håper hun lærer litt av meg også. Hun gir oss enormt med omsorg og jeg er fryktelig stolt over å få være kjæresten hennes. Hun deler alt og er ekstremt imkluderende i alt. Det er mye jeg ønsker og lære av henne. Åpne meg opp, jeg er flink til å uttrykke hva jeg føler og mener. Det å være så inkluderende som henne i alt man gjør og foretar seg, det er ikke alltid like lett for meg. Og hun gir enorm trygghet til alle oss andre her på grunn av nettopp det.

  Roen hennes er også noe jeg gjerne vil lære, tålmodigheten og det og bare være akkurat der man er i det man er i. Jeg lykkes ofte men ikke alltid. Det er med Talla jeg står og der står jeg trygt og godt og sammen har vi et sterkt fundament som bare vokser seg større og sterkere for hver dag. Det er mange som mener mye om mye men det er få som vet hva. Mine nærmeste kompiser og min familie og hennes venner og famile er vel de som vet. Det er lett å merke hvor støtten utenfor kommer fra og det er lett å merke seg dem som jobber imot oss.

  Jeg har funnet mitt livs kjærlighet i denne jenta og alt hva hun er det elsker jeg, og rett og slett beundrer henne på så mange nivåer. hun bøyer seg ikke for noen, ikke en gang meg (litt noen ganger med meg kanskje:) Det samme gjelder meg. Jeg er skada forelsket i denne jenta gleder meg til hver dag med henne. Dette er vår tid og vi deler den med dem som vil.

  Nå skulle dette innlegget egentlig bare være ett natta innlegg og en liten heads up for morgen dagens gjeste innlegg av gjestepesten sjæl. I morgen er det lørdag og Talla skal jobbe og jeg tenkte som jeg nevnte forrige gang at da blir det musikk og ymse annet rør, men først og fremst musikk og vakker, tøff avsindig bra musikk.    

  God natt, sov godt, høres i morgen. Hør hør, lytt lytt

 • Publisert: 19.03.2016, 00:37
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Vel overstått.

 • Publisert: 18.03.2016, 20:51
 • Kategori: Mamma
 • God kveld! 

  Herregud for en dag! Peeew....  Jeg må bare kjapt starte med å si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget jeg skrev tidligere idag, det rørte en gammel sjel. Jeg har særiøst stressa rundt som en yoyo hele dagen. Jeg startet dagen i 7 tia og har siden da først stressa til et møte og deretter stressa videre for å få handla, rydda hjemme osv. Angelica skulle ha barneselskap her hjemme idag kl 17 og jeg var veldig gla for at hun kun hadde valgt å invitere de nærmeste venninnene sine i år. Når klokka var 14.30 begynte jeg å bake muffins, kanelboller og brownies, alt fra bunn selvfølgelig. Pluss at jeg laget taco, dekka bord, og lagde istand påske egg til jentene. Det var et kjør, men jeg rakk det, når gjestene endelig kom inn døra å satt til bords følte jeg mer eller mindre at jeg kunne senke skuldrene. Angelica har lagt seg med et smil om munnen idag, førnøyd med en ålreit "fest" hvor de hadde danse lek, flaske tuten peker på gave opp-pakkning, og lekte på rommet. De to timene gikk kjapt, og plutselig var det kvelden. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har som dere ser prøvd å ta bilder så ingen andres barns ansikter kommer direkte på bloggen min i det offentlige, jeg vet det er ok med min lillesøster, Amanda. Men er det noen av dere mødre som føler at dette ikke er ok, så er det bare å si fra så fjerner jeg bilde/r. 

  Tenk at på Søndag blir den lille store jenta mi hele 8 år, disse åra har flydd så sinnsykt. Kommer nok til å skrive et eget innlegg om det på Søndag. Nå skal jeg legge beina høyt og prøve å slappe av, kjenner pulsen fortsatt er høy etter en sånn dag som det her. Ha en fin kveld alle sammen :) 

  ZZzzzz! 
   

 • Publisert: 18.03.2016, 20:51
 • Kategori: Mamma
 • 1 kommentarer
 • Bilder.

 • Publisert: 18.03.2016, 12:40
 • Kategori: Musikk
 • Jeg må bare si WOW, Kristian. Du fikk fram følelsen i meg hvertfall! Jeg ble sittende og mimre, noe jeg er veldig gla i, ble også sittende å tenke på dem som ikke er her med oss lenger, samtidig som jeg tenkte på noen blogg innlegg som jeg lagde for et par uker siden med masse gamle bilder. Jeg ble sittende å tenke på ungdomstia her i Larvik, hvordan ting var før, Kongegata, konserter, Gloppe og masse sprell. Jeg ble sittende å tenke på at du er like flink på Norsk som du er på Engelsk, jeg tenkte at sånt som dette burde du lage mer av. Jeg ble sittende å fundere over livet mitt, noe jeg gjør veldig ofte fra før, hvor lykkelig jeg er hvor jeg er idag, med menneskene jeg er med, og med alt jeg har oppnådd. At jeg faktisk kan strekke meg til å si at jeg er stolt av meg selv og hva jeg har fått til, akkurat som du også burde være. Jeg blir sittende å tenke at jeg er gla for at jeg er såpass oppegående og tilstede at jeg lever her og nå vær eneste dag av livet mitt, at jeg tar inn alt og føler på det meste, at jeg rett å slett lever, mitt liv.

   

  Du fikk frem den riktige følelsen og et veldig sårbart men på samme tid sterkt humør i meg, det var virkelig flott og jeg ble rørt. Dette er musikk man kan mer enn å høre, nemlig føle. Sånn skikkelig ta og føle på. Jeg synes du er flink! Det har jeg alltid synes, og jeg syns det er spennede å følge din vei og din utvikling. Jeg synes det er fint med måten du åpner deg opp og gjør deg sårbar i musikken din. Jeg har mye av den første musikken din liggende, noen ganger tar jeg det frem og hører igjennom, du har vokst mye siden da, men man kan fortsatt høre at det er deg. Din personlighet har alltid speilet seg i musikken din, du prøver ikke å være noe du ikke er, du er ærlig, og det liker jeg. 

  video:video1458286759

   -Her er linken så du kan se videoen i bedre størrelse og kvailtet. https://www.facebook.com/siriusofficial/videos/1157411407626784/

  Jeg har aldri vært no særlig flink til å gi kompelimenter, ros, skryt eller det å snakke om følelser med mindre det har vært noe negativt. Men det å rett å slett gjøre meg selv litt sårbar og fortelle det jeg føler også på den positive måten, uten å føle at noen skal bruke det mot meg senere, skjønner dere hva jeg mener? Du snakker om en sårbar følelse eller sak, og plutselig vender noen deg ryggen og stabber deg med dine egne følelser, det gjør vondt, og er nok derfor jeg ikke åpner meg for verden på den måten. Men det er noe jeg prøver å lære meg, det å gi kompelimenter, og jeg begynner faktisk å bli flink, mener jeg noe fint å bra om noen, så fortjener de å høre det. Jeg vet jo at jeg setter pris på om noen gir meg skryt for det jeg gjør også, om det så er i jobb sammenheng, da tattoo, eller om det er i interiør sammenheng, eller rett å slett bare et kompeliment fordi jeg er en god mor eller flink på kjøkkenet. Jeg tar til meg alt folk sier til meg, selvom det er vanskelig for meg å vise hvor mye jeg faktisk setter pris på det som blir sakt. Så jeg som er veldig sånn at jeg behandler andre, sånn jeg liker at folk behandler meg. Da må jeg rett å slett ytre når jeg synes at folk er flinke, akkurat som Kristian/ Sirius er.   Hopp inn her for å følge Kristian og få med deg musikken med en gang den kommer https://www.facebook.com/siriusofficial/?fref=ts

  Her finner du "bilder" på spotify https://play.spotify.com/track/5rBADdyWm8H23asIhh34SI

   

 • Publisert: 18.03.2016, 12:40
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Musikk tips:

 • Publisert: 17.03.2016, 17:55
 • Kategori: Musikk
 • Som jeg skrev om i forrige innlegg bruker jeg mye tid på musikk, det har jeg gjort hele livet. Så da tenkte jeg kanskje noen av dere var på jakt etter noe ny musikk å høre på? Så da kunne dere jo eventulet ta et titt i mine lister å se om dere fant noe gøy der, eller eventuelt følge spillelistene mine på spotify. Jeg får ofte spørsmål av kunder på hva som blir spilt i sjappa, og samtlige lister som blir spilt på Bohemen Tattoo ligger da på min spotify. Du søker opp Talla Lilleeidet i søkefeltet på spotifyen din. Sånn som dette:  Jeg er altså veldig lett og finne, som du kan se. Og spillelistene mine ser slik ut:   Livet: Er den spillelista jeg holder på å lage nå om dagen, den er fylt med litt av hvert. 

  Eargasm:  Ja, navnet sier jo seg selv. Her ligger det bare og da mener jeg BARE god låter som for meg rett å slett er øreorgasme, haha! 

  Bohemen: Dette er jo da til nå den mest spilte lista på Bohemen Tattoo, hvor dere alle mine kjære kunder kan finne sangene dere har på hjernen og har lett etter. Her ligger det mest hip-hop men også andre sjangere med bra musikk. 

  Slooow: Her ligger det mye rolig musikk, altså sånt man kan synge med til, og mye annen "alternativ" musikk, alt fra nydelige piano melodier til Tegan & Sara. Altså litt for enhver smak og veldig deilig å høre på om man feks. lager mat. 

  Stemning: Den sier jo nesten litt seg selv, men denne er altså perfekt på vorse, syns jeg hvertfall. Litt av låten med litt "futt" i som jeg liker, og litt av det som har liggi på listene oppigjennom. 

  HappyKosDansk: Jeg har jo som dere vet vokst opp i Danmark, så her har jeg lagt mye dansk musikk, i alle sjangere, alt fra hip-hop til rolig. 

  SmoothISH: Denne lista ble også MYE spilt på Bohemen Tattoo en periode, her er det dog mest Hip-Hop. 

  Nostalgi: Her ligger vel igrunn hele min barndom, ungdomstid og frem til 20 åra i musikk alt under ett, veldig gøy liste og mimre med, og veldig gøy på fest også, haha! 

  Talla´s Chill: Dette er vel igrunn den første lista jeg noen sinne lage på spotify, her er det litt av ALT fra a-å! 

  Crazy Banana: Ja, denne listen er full av DubStep, Elecro House og de sjangrene der :)  

  Rock it up: Skulle liksom lage en liste som var litt rocka for noen år siden, men kom aldri så langt, så denne er veldig halv-veis kan man si. 

  Angelica<3: Dette er da Angelica´s favoritter og utifra alderen (7år), så kan dere jo tenke dere selv, her er det litt av hvert å by på fra Justin Bieber, Katy Perry og Markus og Martinius, til å med møkkamann er der.. Hehe... 

  SmallPersonMusic: Dette er da tradisjonelle Norske barnesanger for de aller minste. Og noen danske tror jeg faktisk å.

  Christmas: All julemusikk samlet på et sted, mye bra og mye dårlig! Haha... 

   

  Så nå kan dere altså finne meg på Spotify og høre på listene mine. Jeg anbefaler selvfølgelig hvertfall å sjekke ut de 4-5 listene som ligger på toppen:) Lytt og føl, kos dere og ha en fortsatt fin kveld. 

  -Talla

   

 • Publisert: 17.03.2016, 17:55
 • Kategori: Musikk
 • 2 kommentarer
 • På ..... er jeg..... ?

 • Publisert: 17.03.2016, 15:15
 • Kategori: Personlig
 •  

  På internett er jeg... Mye, jeg leser sinnsykt mye blogger, og bruker utallige timer på spotify for å finne musikk. Jeg har jo alltid musikk på i sjappa (Bohemen Tatto) og da er det digg å være oppdatert og slenge inn noe nytt i spille listene. Dessuten går all komunikasjon med kunder via Facebook, så da blir man automatisk sittende en del på nett kan du si.

  På kino er jeg... Alt for sjeldent. Sånn er det når minsten har mark i ræva og det derfor blir vanskelig å ta med han på kino(enda). Og man er avhengig av barnevakt for å dra på kino med kjæresten, så det blir kino veldig sjeldent. Meg og Frederik har enda ikke vært på kino sammen, en dag skal vi nok det. <3

  På stranden er jeg... Den mest rastløse sjela du ser. Jeg klarer ikke å gjøre "ingen ting" med så mye folk rundt meg. Jeg har rett å slett ikke ro i ræva, altså jeg sitter som regel stille på plassen min med mindre jeg leker i vannkanten eller i vannet, men jeg MÅ gjøre noe.. Så jeg har alltid med meg en bok eller tegnesaker og litt musikk, og litt å knaske på. Ikke rart jeg blir slapp i fisken om sommern når jeg driver å kjedespiser på stranda hele tia, haha! 

  Hos tannlegen er jeg.. ALT for sjeldent, sånn særiøst... Uff.. Jeg var der for 2 år siden sist, og da var det faktisk 6 år siden sist der igjen. Jeg har dog faktisk bare hatt ETT hull i løpet av mitt liv så langt. (bank i bordet)

  Akkurat nå er jeg.. Lykkelig! Jeg er så gla for hvor jeg er i livet mitt akkuratt nå, hvem jeg deler det med og alt jeg har oppnådd.

   snapchat er jeg... Veldig over aktiv med kjæresten, men ikke så veldig aktiv med alle andre, det hender jeg slenger noe ut på mystorien min. Jeg ser på alle andres snapper da.

  På kjøkkenet er jeg... flink? Jeg elsker å lage mat og bake, og jeg får stort sett bare skryt for det jeg lager. 

  Bak rattet er jeg... Aldri? Hehe.. Jeg har faktisk vært så LAT eller eventuelt flink til å gå, at jeg ikke har tatt lappen ennå.

  På treningsstudio er jeg... Aldri, aldri! Trening er helseskadelig er mitt motto, haha! 

  I klesskapet har jeg... Så mye klær at jeg ikke har noe skap men et rom, jeg er litt shopaholic, jeg kan ikke putte det under en stol. 

  På møter er jeg... Kommer helt annpå åssen møte det er, er det én til én møte prater jeg masse. Men er det et møte med flere personer er jeg mere tilbakeholden og "sky". 

  På do er jeg.... Alt for ofte, alt jeg spiser går tvers igjennom, her går det i magesmerter og fis konstant, hehe... Prøver å holde meg unna gluten og laktose, men det er ikke bare bare... Nei, jeg er ikke flau over at jeg både bæsjer og fiser, det regner jeg med alle mennesker gjør? Slenger ved en do selfie jeg! 

  På tivoli er jeg.. Den som vinner flest bamser. Jeg tar ikke karuseller i det hele tatt, jeg er gla jeg gjorde det som barn og i ungdomstia, så jeg ikke føler jeg går glipp av noe, men min karusell karriere er over, jeg stoler ikke på de duppedingsene eller dem som skrur de sammen for den saks skyld. 

  På matbutikken er jeg... Hver dag, jeg kan både være treig og jeg kan være sinnsykt effektiv, alt ettersom hvor god tid jeg har. Jeg har aldri handlelapp, med mindre det er julehandelen da må jeg ha det! 

  På skolen er jeg... Var jeg... Sjelden? hehe.. Ikke akkurat et bra forbilde? Men jeg gjorde det bra i de faga jeg likte.

  På fest er jeg... Ikke den som snakker høyest eller gjør mest ut av meg, helt til jeg eventuelt har noe på hjertet alle MÅ høre, eller har blitt gla brisen. 

   

   

 • Publisert: 17.03.2016, 15:15
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • Utsett dagen et par timer, please!

 • Publisert: 17.03.2016, 08:38
 • Kategori: Sterke meninger
 • "God" morgen! 

  Vet dere hva jeg hater verden for idag? Eventuelt hver dag... Altså jeg mener særiøst at det er helt idioti. Hvem har bestemt at dagen skal starte mellom 6-8 om morningen vil noen si, det er fortsatt natta spør du meg. Hva med oss som trenger et par 3-4 timer å våkne i hodet på? Før man skal ut å lære, jobbe, skole etc. alternativene er mange på hva folk bedriver tiden sin med. Vi kan ta et eksempel i skole da, som starter mellom 08.15 og 08.30 de fleste steder her i landet. For å være våken i hjernen til å begynne å skulle lære, ha rekt å kost deg med frokost, hatt god tid på badet og kanskje til å med fått slappet av litt før du må dra avgårde må du altså stå opp mellom 3 og 4 om natta, HVEM gjør det? Ingen... Derfor sitter det alt for mange trøtte, slitne og mindre entusiastiske barn på skolebenkene hver dag, her i huset står vi opp én time før Frederik kjører barna på skole og i barnehage, og én time er alt for kort tid, hvertfall om man skal rekke og kose seg litt og våkne ordentlig til, men å stå opp tidligere enn 06.30, det gjør jeg rett å slett ikke, jeg er A menneske motstander og jeg hater verden for at den er lagt opp til A-mennesker, og tvinger oss B-mennesker til å være A-mennesker. Har dere kanskje tenkt på at det hadde vært bedre om det var omvendt? A-menneskene hadde jo ikke akkuratt fått varige mén eller ME av å begynne på jobb/skole i B-menneskers tids-skjema? 

  I mitt perfekte døgn skulle jeg lagt meg mellom 00.00 og 03.00, barna skulle fortsatt vært lagt som de blir i dag til 19.00 og 20.00. Vi skulle stått opp alle sammen kl 08.00 og kl 10.00 skulle skolen startet, og den skulle vart til kl 16. Dermed hadde vi hatt masse tid sammen på morningene og hatt tid til å spise sammen og gjøre alt i vårt eget tempo, ikke tempoet som samfunnet har lagt opp til oss. Vi voksne her i huset skulle startet på jobb kl 11 og jobbet til skolen var ferdig kl 16, da hadde man ikke trengt feks. SFO. Jeg skjønner ikke HVEM som har bestemt at eksempeltvis arbeidsdagen til en snekker skal starte kl 7, hva men alle dem som ikke trenger å stå opp da, snekkere er jo ikke dem som bråker minst, så da mener altså samfunnet at alle anleggsarbeidere og snekkere skal ut å vekke alle B-menneskene? 

  Jeg personlig synes det gjør direkte VONDT inni kroppen å stå opp tidlig, jeg virkelig hater det og skjønner ikke poenget med det i det hele tatt. Tror jeg snakker for over halvparten av dem som går på skole når jeg sier at de ikke får med seg en dritt læring de første timene på grunn av trøtthet og at hjernen ikke er "våken" ennå. Så hadde skolen startet litt senere, hadde det nok funket bedre. 

  Hvis dagen var lagt opp annerledes tror jeg mye kunne vært bedre for mange. 

  Og for guds skyld dropp de j**** leksene snart. Hvertfall i barneskolen, jeg kan skjønne litt lekser på ungdoms-skolen og mere lekser på vidregående og høyskoler. Men BARNEskolen? Når skal barn ha tid til å være barn? Når skal vi foreldre få tid til å være kule snille foreldre og få kose tid med barna våres i en ellers travel hverdag? Lekser har vært dårlig mottat fra eldste snuppa her i huset fra dag én, og det er en kamp hver eneste dag, og jeg skjønner henne. Lekser er rett å slett helt idioti, hadde det ikke vært bedre å bytta ut tiden som går til lekser(som her i huset er ca 1 time, og hun går kun i 2 klasse!) til å sitte med barna å spille et brettspill man kunne lære noe i, eller lese en bok? Jeg kjenner jeg er så irritert over lekser at jeg koker inni meg.

  Jeg tror jeg snakker for mange når jeg sier at dagen gjerne kunne startet et par timer senere enn den gjør idag.   Frederik starter på jobb kl 08.00, jeg synes det er alt, alt alt for tidlig, kunne heller drøya et par timer til.. og at arbeidsdagene er 8 timer lange, kunne gjerne vært korta ned også, det er ikke nødvendig å være 8 timer i strekk på jobb hver eneste dag?! Tror de fleste hadde gått på jobb med en helt annen arbeidslyst om de viste de skulle være der mellom 4 og 6 timer. 

  Jeg for min del er evig takknemelig for at jeg er selvstendig næringsdrivende, jeg er min egen sjef og jeg styrer min egen hverdag mer eller mindre. Jeg står opp med mann og barn kl 06.30 og sender dem ut døra 07.30, deretter skriver jeg som regel ett blogg innlegg eller leser litt blogger og svarer noen kunder før jeg enten tar meg en power nap på 1-2 timer, eller bare sitter å surfer på nett og våkner i hodet før jeg går å steller meg, noe jeg da har god tid til. Jeg går til jobb, og går da hjemmefra 30 min før jeg starter. Og jeg starter da aller helst kl 12, det er det jeg gjør mest, det hender selvfølgelig at jeg har kunde både kl 10 eller 11 også, men ALDRI før kl 10, aldri. Hvem er hypp på en tattis kl 07.00 om morningen liksom? Jeg er alltid ferdig på jobb mellom 15 og 17, alltid! Er ikke det deilig? Og en ikke alt for lang arbeidsdag er det også... Med scenebetennelse, dårlig rygg og stiv nakke tror jeg rett å slett ikke jeg hadde klart å sitti mer enn ca 6 timer heller, dessuten er det jo en pirkejobb, man må ha god tålmodighet og det å være sinnsykt konsentrert så mange timer i strekk. Jeg er gla for at jeg kan legge opp min egen hverdag. Det hender seg selvfølgelig at jeg jobber ettermiddag/kveld også, men det er veldig sjelden og da jobber jeg ikke dag i det hele tatt, da jobber jeg bare den kunden fra kanskje kl 17-19 eller 20. Som da er en enda kortere arbeidsdag. 

  Tilbake til poenget, la dagen starte seinere, tenk så mye medisiner staten hadde spart på det?! Og hvor mye mere våkne og oppegående folk hadde vært både i jobb og på skole. 

   

 • Publisert: 17.03.2016, 08:38
 • Kategori: Sterke meninger
 • 0 kommentarer
 • Ny tattoo i år?

 • Publisert: 16.03.2016, 20:14
 • Kategori: tattoo
 • Endelig er våren her! Og snart skal alle lufte kroppene sine igjen, i både shortser, t- skjorter, bikinier og alt som hører sommeren til. Og da ser du plutselig alle andre også, som bare, wooow for en fet tattis, det var en fet plassering, eller et fett motiv og dermed får du også lyst på en ny tattoo selv. Saken er ganske kjent at det ikke er sånn super dupert lurt å tattovere seg midt om sommeren, men det er likevel mange som gjør det. Men kanskje DU skal være litt føre var og ta en allerede nå? Så den rekker å gro seg fint til før sommern kommer å biter deg i rumpa. For å holde deg unna sola er vel neppe det du er hypp på når den endelig kommer? Drive å dekke til nytattoverte områder og holde deg unna bading, sand og all annen møkk.. Så book din time allerede i dag. Send meg enten en mail på jtlille@hotmail.com eller skriv i innboksen på https://www.facebook.com/bohementattoo/ Hvis du går på instagram ser du nylige bilder av tattoer som er laget, link dit ligger på linjalen min på bloggen her, det gjør forøvring link til bohemen tattoo på facebook også. Bohemen Tatto ligger altså i LARVIK, Vestfold.

  Her er litt snaps fra dagen min idag. Blei et par skrift tattooer, det har jeg forresten tilbud på ut måneden 500-1000,- for skrift da max 12 ord. (gjelder ikke for ribbén, mage eller hals) og roser for 1000,- i black and grey og 1200,- med farger. Så fort deg å sett opp en time så du kan få glede av tilbudet innen det er slutt. Dessuten fikk jeg også laget ferdig en sleeve jeg startet på for lenge siden idag, så det var digg å få farga opp resten. Og utover det har jo selfie laila vært på snæppen idag da, selfiene er jo da egentlig dedikert til kjæresten min som er den eneste som har motatt alle dissa snæppsa <3 

  Det var forresten utrolig deilig å kunne dra på seg vår jakka og tusle i sola til jobb med høy musikk på øra og frokosten i handa ute i frisk luft, DIGG! Nå kommer sommern snaaaart, eller blir vi lurt? Kommer minus gradene tilbake? Peew, håper ikke det asså! 

   

  Ha en fin kveld alle sammen :) 
   

 • Publisert: 16.03.2016, 20:14
 • Kategori: tattoo
 • 1 kommentarer
 • Lyst til å gå i hi

 • Publisert: 16.03.2016, 08:36
 • Kategori: Personlig
 • Ja, det er faktisk akkurat det jeg har lyst til i dette sekund. Bare bli i senga, bli hjemme, droppe å dusje, kle på meg, jobbe osv. Bare tusle rundt i trusa og en genser, nyte sola igjennom vinduet, spise noe mat og nyte musikk og stillheten som er i huset nå, utover den teite kjøkkenvifta som surkler så det føles ut som man konstant er på danskebåten. Men likevel, dere skjønner hva jeg mener. Bare det å ta HELT fri, å gjøre absolutt ingen ting, da mener jeg ingen ting. Ikke gjøre noen ting i hode engang, ikke planlegge noe som helst. Ikke tenke, ikke gjøre noe.... Det hadde vært så deilig, å bare hatt én sånn dag, hvor man skulle ingen ting. Det er så utrolig at varmegradene og sola har kommet, det får man i det minste litt energi av og det trenger kroppen min kjenner jeg. Jeg har igrunn mye energi om dagen uansett, jeg ser frem til sommer, jeg ser frem til å åpne studioet i nye lokaler, jeg gleder meg hver dag over kjæresten og barna, jeg har mye som gir meg lykke i livet. Jeg er gla, jeg er lykkelig og ikke minst så er jeg heldig og takknemlig. 

  Men akkurat idag, så skulle jeg ønske jeg bare kunne gått i hi for et døgn, gjerne allerhelst med kjæresten min.   Jeg får vel nyte ca en time til i senga å lese litt blogger og våkne i hjernen, så får jeg komme meg på badet og traske i sola med musikk på øra til jobb, så våkner jeg nok helt til etterhvert. 

  Ønsker alle en super fin dag, håper sola skinner der hvor du er også, det er den som redder meg idag kjenner jeg! Sola as.. <3

 • Publisert: 16.03.2016, 08:36
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • For liten tid.

 • Publisert: 15.03.2016, 08:28
 • Kategori: Mamma
 • Det er så utrolig liten tid man får med barna sine, jeg hater samfunnet for det. Barna er skatten, ikke skatten som er til skattekontoret! ​

   

  Sånn her ser en typisk hverdag ut hjemme hos oss: 16-20, det er tia jeg har sammen med datra mi pr dag i ukedagene, altså i underkant av fire timer..  16-19 det er tia med minsten, i underkant av tre timer blir det. Frederik er ferdig kl 16.00, da kjører han å henter enten meg eller barna først, hvis jeg er ferdig på jobb til da, er det meg først hvis ikke er det unga først og meg sist. Så all denne møljinga med henting på AFO(aktiv fritidsordning) Barnehage og jobben min tar ca 40 minutter. 16.40: Vi reiser på butikken og finner ut hva vi skal ha til middag og handler dette kjapt. 17.20: Vi går inn døra hjemme, pakker ut matbokser, lager middag, rydder litt, gjør lekser og kanskje henger opp en klesvask eller setter på en.  18.30: Middagen er inntatt med fantorangen og barnetv i bakgrunnen, leksene er gjort og Angelica leker nå med en venninne mens vi rydder og leker med Ailo. 19.00: Ailo får kvelds-strell og natta for han. 19.30: Veninnen til Angelica må hjem, og det er tid for kveldsmat og kvelds-stell 20.00: Meg og Frederik ligger å babler med Angelica i hennes seng og sier natta. 


  Som dere ser så flyr tia avgårde. Dette er da sånn hverdagen ser ut Tirsdag og Torsdag. Onsdager er samme mølja bare at da skal Angelica på ballett fra 18-19 så da er det enda mere stress rundt da, og jeg som regel har en kunde på jobb mens hun er på ballet. Mandager har jeg fri fra jobb, så da kommer Angelica hjem kl 13 vi får gjort unna lekser og lager middag klar sammen til gutta kommer hjem fra jobb og barnehage. Fredager er litt samma som Tirs og Tors bare at vi dropper lekser, og annenhver Fredag må det inn i programmet at vi skal kjøre Angelica til pappaen sin i Skien. Så altså som dere ser, så er det jo et evig stress og kaos. Mandager er den dagen jeg liker best når det kommer til ukedagene, hvor jeg har fri og tid til å virkelig være sammen med, ikke bare stresse unna med alle "plikter", samt at Angelica og jeg får litt mor datter tid. Det er også viktig. Det er mye som er viktig og det er mye man skal tenke på. Og oppi alt dette skal man også ha fokus på jobb. 


  Morningene er også koselige, da er vi sammen alle fire, står opp rundt 06.40. Kler på, barna får frokost mens jeg lager niste til Angelica, Ailo får mat i barnehagen, så det er deilig å ikke tenke på det. Vi har også mange morsomme samtaler og mye morgenluft i magen, man merker at alle er trøtte i trynet første 15 minutta, men etter det merker man at alle har sovet og har masse energi, tenk om man kunne brukt all denne energien sammen hele dagen? Heldigvis så har vi helgene sammen, takk gud for Lørdager og Søndager, men så har det seg sånn at innimellom så jobber jeg fra 12-16 på Lørdager, så da mister jeg tid med unga, jeg prøver selvfølgelig at dette skal falle seg på Lørdager hvor Angelica er hos sin far, men innimellom må man faktisk bare jobbe også. 

  Vi kunne sikkert lagt opp uka anerledes hvis vi hadde ukeshandla foreksempel, men det er noe av det værste jeg vet, jeg kan rett å slett ikke planlegge hva jeg har lyst til å spise på Torsdag allerede på Mandag. Eller hva jeg vil spise på Mandag på Fredag om det er da vi hadde valgt og ukeshandle, det er helt greit når det kommer til pålegg og de basic tinga man må ha i kjøleskapet, men når det kommer til middager må jeg rett å slett ta det dag for dag, kanskje muligens to dager av gangen innimellom. 


  Men inni disse travle hverdagene som dere ser vi har, så ikke nok med at samfunnet krever at du skal jobbe gjerne 8-16 eller 10-16 for min del for å holde verden igang. Men når du kommer inn døra rundt kvart på fem skal du altså ha energi og overskudd til å yte til barna, noe som er mye viktigere enn jobb egentlig. Du skulle hatt lest for dem, du skulle hatt tid til å bare ha de på fanget og kose, du skulle hatt tid til en lang god samtale, du skulle kanskje ønske at man kunne sett en film sammen i sofaen alle fire, man skulle kanskje vært en tur på kino eller bowling, gå en tur og ta noen fine bilder, man skulle ønske så mye, det er så utrolig mange ting jeg har lyst til å oppleve og gjøre med barna, livet dems og for en familie generelt er ikke bare i helger, livet skjer hver dag. Noen ganger så føler jeg liksom ikke at tiden strekker til, til alt jeg ønsker å gjøre. 


  Og oppi dette er det foreldremøter, barnebursdager, man må vaske huset, tømme kattedoen, dusje seg selv og barna, vaske, henge opp og brette klær jeg kjenner at jeg nesten blir stressa bare av å skrive dette innlegget. Ufff..... Til alle barnefamilier der ute, PRØV å planlegg hverdagen så dere har tid til barna deres, det er trossalt de som er viktigst av ALT, ha energi og tid til det kjæreste du har. Jeg skal hvertfall prøve så godt jeg kan, med de to armene jeg har og de timene jeg får utdelt pr. døgn å ta ting med ro, ikke stresse, men prøve å nyte en travel hverdag med de som betyr mest for meg. 


  Fra kl 20 og ut er det kjæreste tid, om det er med film, serie, noe på tv, noe deilig mat, yatzy, gode samtaler, eller hva som helst, jeg skulle allerhelst hatt mye mere tid med kjæresten min både med og uten barna. Men den tiden kommer, det er jeg ikke bekymra for, barna blir store, og livene blir annerledes, men for nå så nyter vi hverandre ved en hver anledning. <3  Ha en fin Tirsdag alle sammen! Husk og verdsett hvert minutt med dem du er gla i og prøv å slapp av i denne teite hektiske hverdagen. At folk dør av stress er jaggu ikke rart. Hvor mye er det ikke som blir krevd av en både som voksen og som barn? .... 

 • Publisert: 15.03.2016, 08:28
 • Kategori: Mamma
 • 1 kommentarer
 • I hate?

 • Publisert: 14.03.2016, 14:56
 • Kategori: Tips
 • Mondays! Neida, denne mandagen her er faktisk ganske så fin. Sola skinner, og plussgradene er nærmere 10 enn 0, og klokka er nærmere 16 enn 8, det betyr at snart kommer kjæresten min hjem, så da er jeg glad. Nå skal jeg strax begynne å steke pannekaker til hele 7 personer, noe sier meg at jeg kan bli stående å steke i en evighet, mamma hadde nemlig lest bloggen min ista og ba dermed seg selv og unga på middag. Men jeg er som regel så ikke gla i mandager, jeg pleier faktisk å ha fri på mandager, det er liksom min "søndag" hvor jeg slapper av lenge i stillheten mens unga er på skole og barnehage, hvor jeg har middagen klar til far og barna kommer inn døra. Men idag har jeg vært på jobb og hatt èn kunde, også skal jeg tilbake etterpå å ha en til. 
  På disse bildene ble det veldig synlig hva slags tattoo motiver jeg har i ansiktet, så da kunne jeg jo gi dere en liten tattoo betydning tolkning når jeg først var i gang. Rose og diamant er rett å slett bare fordi jeg er sykt gla i de to tingene, jeg har akkuratt disse motivene mange flere steder på kroppen. Jeg er den jenta som setter pris på å få roser å diamanter i form av tattoo framfor ekte blomster og diamanter. På andre siden har jeg en dolk, rett å slett fordi jeg synes det er kult. Jeg har to dolker til rundt på kroppen også. Og under øyet har jeg en A som også ser litt ut som en note forfra, altså to fluer i en smekk, da jeg er skikkelig gla i musikk. Og selve bokstaven er for min datter Angelica, og flaks nok begynner jo Ailo også på A, så nå er den for han også. 

  Tenkte å slenge med et middagstips også, ikke på det jeg skal lage idag, men jeg lagde dette forrige uke.   Du tar altså kyllingfilet og krydrer dem med paprika krydder, kylling krydder samt salt og pepper. Steker dem i panna med masse SMØR. (Tine meieri smør bruker jeg til ALT her i huset og anbefaler det.) Så koker du ris og lager toros kylling bretagne saus. (Ja, det er lov å jukse med litt toro innimellom.) Så lager du litt salat og har ved sidna, i min salat har jeg da: Fetaost, reddik, rød løk, sukkererter, tomat, agurk, mais, paprika og litt salat blanding av ruccola og baby spinat blader. Ved siden av lager jeg knorr sin pulverpose med gresk dressing i ei rømme. Dette går altså kjapt og lage, og smaker helt nydelig! Ja det er litt mye på tallerkenen på bildet, og nei, alt ble ikke spist opp, hehe! Men jeg har det med å lage porsjoner store som en vondt år. 

  Håper alle har en fin solværsdag! 

 • Publisert: 14.03.2016, 14:56
 • Kategori: Tips
 • 0 kommentarer
 • Snart bursdagsjente.

 • Publisert: 14.03.2016, 09:54
 • Kategori: Personlig
 • God morgen alle sammen! 

  Mandag igjen, herregud som dagene, ukene, åra bare flyr?! På søndag i denne uken blir min lille Angelica 8(!!!) år. Det er jo helt sinnsykt, hvor blei av babyen min? Babyen har blitt bytta ut i en standhaftig jente med masse meninger, mye energi, temperament, empati og et stort smil. Jeg gleder meg sånn til å se hva det blir av henne når hun blir stor, hva skal hun jobbe med, får jeg barnebarn, og alle de spørsmålene der... Det blir så spennende alt sammen. Men, nå sitter jeg her å funderer på hva jeg skal finne på til denne lille store jenta i bursdagsgave. Hun har nevnt på no barbie greier, blueray spiller til rommet, tapet til rommet sitt og flere adidas gensere, så jeg har jo litt å gå ut ifra da. Også trenger hun nye jogge sko nå til våren, hun har jo nesten gått opp 2 størrelser i føttene nå i vinter, og er på hele størrelse 32, hun tar meg snart igjen, hehe! Jeg bruker jo 35 og 36! 

  Fra Lørdag - Søndag denne helgen hadde jeg og Frederik helt barnefri, det hadde vi ikke hatt siden pinnekjøttlaget vårt i Desember, så det var utrolig deilig, det er viktig og sette av litt tid til kun hverandre og forholdet innimellom. Så vi spiste Macærn frokost, tok en kjøretur og resten av dagen lå vi faktisk i senga og så serie, spådde i orakel kort og bare babla og nøt hverandres selskap. Jeg kommer faktisk ikke over hvor heldig jeg er, det er helt utrolig. Jeg er så sinnsykt sinnsykt SINNSYKT forelska, jeg kjenner på lykke og sommerfugler i magen hver eneste dag, jeg blir forelska på nytt hele tiden, og jeg rett å slett drukner i øynene hans. Evig elsk. Slenger ved litt bilder av vår #SundayInBed   Idag tror jeg at det blir pannekaker og tomatsuppe med makaroni til middag, unga elsker det! Og det er så koselig å lage mat som man vet med sikkerhet blir satt pris på, og det ikke blir en eneste sur mine ved middagsbordet fordi man må smake på noen grønnsaker, hehe. Så kjører en safe god stemning på starten av uka. Utover det har jeg ikke så mye mer planer enn å jobbe denne uka, neste uke er det påskeferie, så denne uka her er ganske fullbooka. Det blir åpent 3 dager  i påska på Bohemen Tattoo. La dere merke til hvor mange gansker det sto uka etter hverandre nå? haha! 

  Se på de søte unga våre da? Koser seg med ipad og barnetv.   Jeg er heldig <3

  Ønsker alle en skikkelig fin før påskeferie uke :) 

 • Publisert: 14.03.2016, 09:54
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Gjeste pesten

 • Publisert: 12.03.2016, 16:58
 • Kategori: Personlig
 • Gjett hvem gjestepesten er da dere. E det nån her som tørr gjett?

  I dag er det lørdag og Talla er på jobb. Hun sitter og jobber med en kunde som hun straks er ferdig med, imens kunde nummer to sitter å venter. 

  Apropo imens, Talla har mensen i dag dere, det er ikke noe særlig for gjeste pesten. Så nå sitter jeg her på Bohemen Tattoo og blogger for min kjære. Det er nemlig det jeg er, hennes kjære kjæreste. Hvor heldig er ikke jeg som blir elsket av denne vakre nydelige halvsprø dama med navn Talla? Favoritt navnet mitt bærer hun og jeg har aldri hatt noe favoritt navn, men så treffer jeg henne med dette navnet og jeg legger min elsk på både henne og navnet. Lekent og lett deler vi musikk, mat, barna, hverandre, humoren og det meste annet i livet. Dette vet jeg hun har skrevet masse om og rørt meg til tårer mang en gang. 

  Nå begynner hun på kunde to og tida flyr, det er en ganske så trivelig her på Bohemen Tattoo i Larvik, sosial fin arena. En ypperlig hang out for meg og kjenner på meg at det er jaggu på tide hun lager noe mer på meg og ikke bare kundene hennes. Hint Talla, hint Talla. Dette bruker jeg da fridagen min på, såpass ålreit er det å være med kjæresten på jobb. Vi har alt vi trenger her og kundene får det de ønsker. 

  Under litt bilder av firste session i dag, Talla på jobb.


  Nå er hun godt i gang med en mandala på kunde nummer to. jeg skal runde av nå for noen må handle for kvelden. Middag er viktig og vi skal spise noe godt i dag som vi gjør alle andre dager også. Vet ikke hva enda, må se hva som finnes i kjøtt disken. Hvis det blir en neste gang for gjeste pesten så skal jeg skrive om og introdusere litt musikk da det er mitt nedslagsfelt. 


  Hvilken flott debut som blogger. Tipper dette fallt i smak for noen og enhver. Da er det snart helg og fri fra alt av jobb og unger denne helgen. Godt folk venter på og få komme på besøk til happy house. Musikken venter, maten lokker og kjærligheten seirer. 

   

  Under, min julegave til Talla, et av hennes favorittbilder.  Takk for meg, god helg.

 • Publisert: 12.03.2016, 16:58
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • På landsdekkende tv denne gangen..

 • Publisert: 11.03.2016, 09:09
 • Kategori: Personlig
 • God morgen! 

  Idag har jeg fri, det er sinnsykt deilig i å med at jeg skal jobbe hele dagen imorgen, så da må jeg snike til meg en helge dag idag istedet, hehe! Blir jo ikke det samme når vekke klokka ringer 06.30 og man må få unger og mann avgårde på jobb og skole, men nå har jeg tatt litt helg. Kanskje jeg til å med skal snike til meg en power nap? Jeg har hvertfall lagt meg tilbake i senga, blogger og driver å rydder i spillelista til Angelica på spotify, som da ender i at jeg sitter å hører på hennes musikk, det gjør egentlig ingen ting siden hu stort sett liker det samme som jeg gjør. 

  Husker dere at jeg i fjor høst plutselig hadde trynet på forsia av lokalavisa da jeg ble kontaktet av en journalist på grunn av bloggen? ( http://tallatroll.blogg.no/1447406264_med_ansiktet_p_forsid.html ) og at utifra det ble jeg kontaktet av tv vestfold for et intervju ( http://tallatroll.blogg.no/1447915523_p_tv_vestfold.html ) og nå har jeg jaggu klart å få trøkt trynet mitt ut i offentligheten igjen, denne gangen blir det mere landsdekkende, dette er da i sammenheng med jobb. Så da får jeg mine 10 sekunder med fame på tv til høsten. Jeg kan selvfølgelig ikke fortelle om noe som helst, men jeg kommer til å oppdatere dere når episoden skal bli sendt;)   Om dagen er jeg så sinnsykt nyforelska, IGJEN! Jeg er det hele tia, hvor mange ganger kan man bli nyforelska? Og mer og mer forelska? Jeg er rørt hele tia, og det å kjenne på at man er SÅ gla i noen er til tider rett å slett slitsomt, men på samme tid super deilig når man vet at det er gjensidig. Jeg er så utrolig takknemlig og heldig som får lov til å oppleve kjærlighet på denne måten, evig ekte dyp kjærlighet. Jeg gleder meg til resten av mitt liv med deg, Frederik <3

     Talla + Frederik = Sant!  Jeg leste no rykter på denna internetten igår om at våren skulle komme neste uke?! Det håper jeg så inderlig stemmer, herregud som jeg savner en sol som varmer, en bakke som er tørr, og muskler som ikke er vinterstive.

  Livet er herlig dere, sånn virkelig. Det er så sjørt, lev i det mens du er i det, man aner aldri når det er over for denne gang. Sett pris på det du har, og skap din egen drøm til virkelighet. 

  Ønsker dere alle en fantastisk helg :)    

 • Publisert: 11.03.2016, 09:09
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Flashbacks

 • Publisert: 10.03.2016, 20:25
 • Kategori: Musikk
 • God kveld! 

  Sitter på youtube og surfer på musikk og gamle låter som minner meg om ungdomstia mi, herregud så mye minner, og en helt sinnsyk tid av livet mitt, fylt med hip-hop, konsterter, flying, alkohol, venner og mye annet sprell. Jeg skal nødig gå i alt for mye detaljer av ungdomstia mi, den er rett å slett ikke blogg vennlig, og er det noe som nødig skal bli brukt mot meg i negativ favør så er det min kjære ungdomstid, haha! Men likevel vil jeg gjerne dele noen sanger med dere, kan ikke dele alt, da blir det milelangt og jeg må sitte her i flere uker i strekk å finne låter, heh... Men nå velger jeg å konse på svenske og norske hip-hop minner, noen flere som har minner til disse låtene? 

   
   

   
   
   
   

   

   
   
   
   
   
      

   
   
   
   
   
     Det får være nok for denne gangen, håper flere letta på smilebåndet? :) 

  Ha en fin kveld! 


      


      


   


   

 • Publisert: 10.03.2016, 20:25
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Min aller første gang

 • Publisert: 09.03.2016, 21:22
 • Kategori: Personlig
 •  

  Første gang jeg tok tattoo:

  Dette er faktisk en utrolig festlig historie, om jeg kan si det selv. Fordi jeg og en stor vennegjeng var i Strømstad på skjærtorsdag, hvor harry? De aller fleste er kjent med hva som skjer der akkurat denne dagen. Vi tok hvertfall båten over og var gående, vi var ikke der for å sjekke ut råne biler, men bare for å være på en skikkelig dagsfyll. Jeg var på dette tidspunktet 16 år. Når vi vandra gatelangs og drakk, måtte jeg akutt tisse (som jeg alltid må, jeg kjenner jo ikke at jeg må før det nesten renner over), så jeg gikk bak et smug og tissa, tror faktisk ikke at jeg sa ifra til de andre, MEN jeg mistet dem... Og på den tia hadde jeg kontantkort, og telefonen funka ikke i det "store utland" så jeg fant ut at jeg skulle tusle nedover mot kaja hvor vi hadde avtalt at vi skulle sitte i sola den siste timen før båten gikk, det var da enda ca. 2 timer til. Men jeg sjangla bortover gikk jeg forbi et tattoostudio, og ble stående og titte i vinduet, og bare hmmmm... Helt for meg selv liksom. Tenkte at det hadde jo vært kult å hatt stjernetegnet sitt på kroppen? Så jeg gikk inn, der satt det en gammel danske, som jeg ble på nett med, med en gang i å med at jeg selv snakker flytende dansk. Så det hele endte opp i en liten jomfru "m" nede ved hoftebenet. Da jeg omsider fant de andre igjen og de lurte på hvor det hadde blitt av meg, og jeg bare -jooo, jeg måtte tisse og tok en tattis. Og de bare: Ja, sææærlig. og da måtte jeg jo baer show it off! Haha, for en tur!    

  Første gang jeg fikk mensen:

  Dette husker jeg faktisk skikkelig godt, nettop fordi jeg på en måte visste at det var rundt hjørnet. Som å vite at du skal bli skremt i mørket, du bare aner ikke når... Det var hvertfall en tidlig Oktober dag når jeg gikk i 8 klasse. Jeg hadde akkurat kommet inn døra fra skolen, og holdt som vanlig på å tisse på meg. Så litt flaks hadde jeg da, som faktisk fikk mensen når jeg satt på do uten å få noe i trusa. Det gjør jeg faktisk enda den dag i dag, alltid! Bank i bordet! Men det som ble greia da, var at jeg måtte åpne en ny pakke bind, og når mamma kom hjem fra jobb så jo hun at jeg hadde åpnet den, så da måtte jo hun lage litt stas på meg og feire med biff middag og en bukett roser, jeg hadde jo trossalt blitt kvinne. Så sinnsykt flaut jeg husker jeg synes det var. Uff! 

   

  Første gang jeg tok piersing:

  Var det sommern til 8 klasse eller var det sommeren til 9? Vanskelig å si, jeg var rimelig rebell på den tiden der. Jeg og en bekjent av en veninne dro på apoteket og kjøpte sprøytespiss, som hun stakk igjennom navelen min, det blei infeksjon, så jeg måtte ta den ut med en gang. Når det var grodd igjen, var det ut å kjøpe spøytespiss igjen og stikke igjennom brusk og alt som var kommet, det var da jeg venninna mi som stakk, også lot vi nåla sitte i litt og dermed sovna vi så jeg satte inn smykket selv, denne grodde ut med tiden, så 3 gang. Da gikk jeg å kjøpte sprøytespiss og tok det selv, og den varte ganske lenge før jeg tok den ut når jeg var gravid. Jeg anbefaler på ingen måte å gjøre noe sånt som dette selv, det er drit vondt, og kan være farlig om man treffer feil. Skal du ha piersing i navelen, gå å gjør det proffesjonelt! 


   

  Første jobben:

  Altså utenom å gå med avisa og hjelpe til på så å si alle poster som er på Grand hotell i Larvik. Så kan jeg vel si at min første jobb var på musikkhuset Kongegata i Larvik, jeg jobbet der faktisk i nesten 3 år og sluttet kun fordi jeg skulle flytte til Danmark. Jeg virkelig elska å jobbe der, stå å lage mat og styre musikken, samt å få med meg mye øvinger og masse konserter. Det var en fantastisk arbeidsplass med et sinnsykt godt arbeidsmiljø. 

   

  Første bestevenn:

  Da jeg flyttet til Danmark som nesten 4, nesten 5 år. Møtte jeg umiddelbart min nærmeste nabo der, Nikolaj. Og Catarina gikk jeg i klasse med og bodde nærme. Disse 2 var mine første bestevenner her i livet. Jeg har fortsatt kontakt med dem begge, meg og Catarina besøker hverandre jevnlig og jeg ser fortsatt på henne som en av mine aller beste veninner. <3


   

  Første smak av alkohol:

  Aller aller første smak var faktisk rødvin, og det kun fordi mamma lurte meg som liten til å ta en minislurk da jeg spurte hva hun drakk, og hun sa det var saft. Må være det som er grunnen til at jeg ikke begynte å like rødvin før jeg var langt over 20 år? Jeg fikk sikkert vin traumer, haha! 


   

  Første person jeg sendte melding til idag:

  Kjæresten min, alltid! Selvom han nesten akkurat har gått ut døra og dratt på jobb, så sender vi klisse meldinger dagen lang til vi er ferdige på jobb begge to. Håper det alltid kommer til å være en sånn rosa sky over oss av nyforelskelse, det er det hvertfall ennå etter 6 måneder. <3

   

  Første gang jeg brakk noe:

  Jeg har faktisk aldri brekt noe! ALDRI! (Bank i bordet) Men jeg har da noen skavanker fordet om, hehe! Da jeg var 8 år vrikka jeg foten så kraftig at ankelkula datt ut av ballen sin, om dere skjønner hva jeg mener? Dette ble da ikke opperert, eller knekt på plass, så den ene ankelkula mi er som en golfball ut av kroppen. Og gjør vondt den dag i dag. Dessuten har jeg fått en bordplate med en skrue igjennom storetåa, og røyk noen scener der, så jeg får ikke bøyd tåa den dag idag. Selvfølgelig på samme fot som skavank ankelen. Kan tru dette går bra når jeg er ute å skater? Jeg har flere skavanker men jeg skal jo ikke sitte her å skrive en roman om skavankene mine, haha! 


   

  Første cd jeg fikk:

  Det var når jeg var liten å bodde i Danmark, da fikk jeg Børnehits, Tangokat og Far, Mor og blyp husker jeg. Første ordenlige cd var vel Aqua, ordentlig og ordentlig... Hehe.. Men jeg hadde platespiller på rommet, så det gikk mere i vinyl og kassett enn cd´r hos meg. Hvor mye jeg ikke bare lå på gulvet å lytta til musikk med beina oppetter veggen? MYE..! 

   

  Første gang jeg sydde noe på kroppen:

  Det var også når jeg bodde i Danmark som barn, jeg gikk i 1 klasse. Så jeg var vel 7 år? Meg og Maria skulle lage trehytte i skolegården, hu satt oppe i treet og jeg sto på bakken og tok imot plank vi skulle flytte, og bam så fikk jeg en rett i hodet med spiker. Dette resulterte da i 9 sting midt på skallen, jeg kjenner ennå hakket skikkelig godt. Og da jeg skinna meg for noen år siden, så jeg det skikkelig godt, det gror ikke hår på hodet mitt akkurat der. 

   

  Første gang jeg skjøt med pistol:

  Så groteskt? Men det er faktisk skikkelig gøy! Noe jeg egentlig kunne tenke meg å drive med ennå. Meg og Lise(som var min bestevenninne igjennom barneskolen og mesteparten av ungdoms-skolen etter vi flytta tilbake til Norge) var med faren hennes ut på skytebanen og der skjøt vi på blink og flyvende elg med forskjellige våpner. Kjempe gøy! Kunne dog ikke tenkt meg å skyte noe som er levende, har jeg alt for mye empati til. Stakkars dyra.. 


   

  Første gang jeg sa opp en jobb:

  Det var rett før jeg flyttet til Danmark som 17 åring, da sa jeg opp på Kongegata, på en tradisjonell fin måte, og fikk med referanse osv. Men jeg hadde i samme tidsrom stått i ferskvaren på Meny i helgene, der bare troppa jeg opp en Lørdags morgen når jeg egentlig skulle på jobb og bare: Jeg slutter, og gikk! Herregud! Så flaut! 

   

  Første gang jeg skulka:

  Meg og Lise begynte å skulke og snike oss unna litt i 6 og 7 klasse husker jeg, 8 og 9 klasse var jeg faktisk veldig flink til å ikks skulke, men fra 10ende og ut vidregående var jeg ikke akkuratt pliktoppfyllende med mindre jeg selv ville. Snakk om å gå sin egen vei her i livet. Mot strømmen! Det gjør jeg enda.    

  Første datamaskin:

  Det husker jeg var når jeg fikk lillebror da jeg var 10 år. Da fikk en en koloss av en data(sånn de så ut på den tiden, altså det glade 90 tall) som jeg skulle få ha på rommet mitt. Dette var min "gratulerer med lillebror gave" fra mormor :) 

   

  Første sport jeg drev med:

  Da jeg bodde i Danmark som barn gikk jeg på svømming i nesten 4 år. Senere i åra var jeg flink å dro å svømte èn dag i uka, men nå har jeg detti helt av for mange år siden. Burde BURDE burde svømme, eneste "sporten" jeg liker å drive med. Samt at det er gøy å få ut litt agresjon i no fotball med vennegjengen om sommern, eller skate og snowboard. 


   

  Første kyss:

  Jeg lurer på om mitt første kyss faktisk var mitt første klin, jeg trokke jeg hadde kyssa noen i det hele tatt, ikke i barnehagen engang. Men det var altså da sommern til 8 klasse, jeg hadde mitt føste kyss(KLIN).

   

  Første særiøse forhold:

  Det var når jeg var 18 år og ble sammen med pappaen til Angelica, når jeg ser tilbake vil jeg ikke kalle det sånn super særiøst, det varte i under 2 år, og var slutt opptil flere ganger. Men jeg føler vi prøvde så godt vi kunne ut ifra livssituasjon, og det at vi underveis fikk et barn sammen og var veldig unge og umodne. 

   

  Første møte med porno:

  Det var i 8 klasse. Jeg var hos en av mine besteveninner Tine, og vi satt en fredagskveld og skrolla igjennom kanalene, og jaggu poppa det opp litt skikkelig tysk ordentlig skuespill film porno, haha! Foreldrene kom inn, og du kan tro vi skvatt til. Jeg har sett litt porno i senere tid, da også med venninner, og har innsett at dette på ingen måte tenner meg, det blir rett å slett for grisete og usæriøst, porno er altså ikke for meg. Det vet jeg med full viten selvom jeg aldri har sett på det alene. 

   

  Første kjæledyr:

  Det var når vi bodde i Danmark når jeg var barn, da fikk jeg en pus som het Mons, etter noen uker fant vi ut at Mons var jente, så hun måtte brått bytte navn til Monsine. Hehe.. Hun ble ikke gamle klumpen, siden hun ble påkjørt. Men da fikk jeg Sussi som jeg hadde helt til hun døde når jeg gikk på ungdoms-skolen. Den dag i dag har jeg en katt som er oppkalt etter min følgesvenn igjennom barndommen, som heter Suzie. 

   

  Første dildoparty:

  Det var det faktisk jeg å mamma som hadde sammen, det høres veldig feil ut, men min mor er er bare 20 år eldre enn meg, og når jeg var 15? tror det var det jeg var, så var hun jo bare 35, og venninnene hennes og mine kom godt overens, så vi hadde dildoparty sammen, det var gøy og ganske flaut! Jeg handla ingen ting faktisk! Men absolutt en morsom opplevelse.

   

  Første røyk:

  Jeg var jo så teit at jeg beynte å røyke som 12 åring, og jeg ble faktisk avhengig fra mitt første trekk, jeg syns det smakte så utrolig digg, og røyken var min bestevenn helt fram til jeg var nesten 24 år. Altså i hele 12 år røyka jeg fast! Når jeg var 24 kunne jeg si jeg hadde røyka halve livet. Usjamei, ikke bra! Nå som 4 år røykfri kan jeg bare si, det er digg å ikke lukte dritt mer, og være avhengig av det greiene der. MEN jeg snuser da, sinnsykt mye å! Noen laster må man jo ha.. 


  Ønsker dere alle en fin kveld, nå ble dere litt mere kjent med meg, hehe! 

   

 • Publisert: 09.03.2016, 21:22
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Wicked!

 • Publisert: 09.03.2016, 13:21
 • Kategori: Personlig
 • God Formiddag! (Ja, den varer fram til 15-16 tia for meg)

  I går når jeg gikk til jobb så steket sola på meg, det var vått ute men likevel helt greit å traske, plutselig forsvant sola bak en sky, og jeg tittet opp og tenkte i mitt stille sinn, så nærme månen var sola nå da? Og borte ble tanken igjen... Men i dag 9 Mars er det altså en MEKTIG nymåne og solformørkelse samtidig. Dette vil utgjøre sterke energier, både oss mennekser i mellom, og for jorda generelt. Man vil kunne mærke disse energiene i de neste 7 dagene.

  Jeg hadde ment å blogge i går, men i og med jeg holder på med en enorm opprydding i bildene mine om dagen, så forsvinner time etter time til det. Jeg vet godt det ikke går ann å slette fortiden sin, men man kan jo likevel rydde så man slipper å bli påmint den. Man velger selv hva man ønsker å huske og ta med seg som minner videre, og det er akkuratt det jeg holder på med, blir påmint i form av bilder, og fjerner mange av dem, nettop fordi jeg ikke ønsker å ta med meg mye av det videre, det er bilder helt tilbake fra 2008 og frem til idag. Og jeg tar sikkert mellom 6-10.000 bilder i året. Så ja, det er litt av en jobb! 

  Jeg kom over et fantastisk bilde på nett, har dere sett det? 

  Jeg ble faktisk helt paralysert av det, tror jeg satt i nesten en halvtime... Hold blikket på midten av bildet, og plutselig så blir hele bildet borte, så sinnsykt fjernt, borte liksom? Det bildet her er like sjørt som livet selv.... Jeg ble sittende og filosofere og tenke, og det som var så rart var at når bildet kom tilbake så jeg små barnetegniger, altså 2 figurer, den ene mere klar enn den andre, hun ligner nesten litt på omrisset av dora the explorer, ja! jeg regner med det bare er andre barneforeldre som forstår hvem jeg mener. Men er det fler som ser det? Barnetegninga? Særlig hun jenta kommer helt tydelig frem for meg. Hun er inni den ringen der. Ser du henne ? 


   

  Jeg kjenner det kribler i magen av glede etter å få byttet over i nytt lokale, som jeg fortalte om i forrige innlegg. Dessuten synes jeg den måneden her går alt for treigt, kan ikke Mars bare bli til April nå med en gang, og April må gjerne bli til Mai også, men jeg trenger virkelig at Mars kan bli ferdig, så jeg kan få ordna opp i resten av de tinga jeg holder på å ordne opp i, sånn på privaten. Det er sinnsykt mye som skjer, mange baller i luften på likt og det er vel i grunn sånn jeg liker det? :)

  Jeg kjenner til tider at jeg blir oppgitt av menneskeheten, jeg skjønner ikke hvordan folk kan få seg selv til å være så uempatiske, smålige, kalde, likegyldige, bittre, griske og samvittighetsløse. Dette er egenskaper jeg ikke liker, og jeg rett å slett klarer ikke å ha mennesker rundt meg som er sånn, ei heller å høre om dem. Men tenk at det likevel er så mange der ute som er sånn? Jeg skjønner rett å slett ikke hvordan folk får det til? Jeg sier ikke at jeg selv er perfekt, for jeg har utrolig mange meninger om ting, og jeg er alltid dønn ærlig, men jeg er det ikke for å såre noen, eller være frekk. Jeg gjør aldri noe for å bevisst såre noen, uansett om det er folk som står meg nær eller folk jeg ikke kjenner i det hele tatt. Jeg har alt for mye empati for å bevisst såre noen, rett å slett! Jeg klarer ikke engang å gjøre payback som jeg så gjerne ønsker hvis noen sårer meg først. Jeg er rett å slett for snill noen ganger... Eventuelt for sterk? Eller at jeg bare ikke gidder å legge energi i å være en like stor dritt tilbake? Eller at jeg rett å slett ikke vil synke ned til det andre menneskets nivå? Nok en mix av dem alle sammen. Men likevel... Dere der ute som føler dere har noen av de "fantastiske" egenskapene jeg nevnte over her, SKJERP DERE! Dra andre ned for å sette seg høyt på pidestalen?

  Husk å alltid behandle andre, sånn man selv ønsker å bli behandlet, det er min mantra! 

  Jeg liker hvordan jeg bare skal innom kjapt for å oppdatere dere hvor jeg alltid ender opp med å skirve rett under eller over 1000 ord. Det er jo helt rått at jeg på så kort tid kan klare å formidle så mye, tenk at jeg har så mye på hjertet? Man hadde jo blitt svett i øra av meg, tror nok aldri jeg skal begynne å video blogge, eller hadde dere likt det? Jeg kan se for meg at jeg hadde syntes det var litt kleint. Hvertfall sånn alene. Jeg kunne sikkert gjerne lakt ut filmer hvor jeg og barna gjorde noe gøy, eller jeg og Frederik prata, eller hvor jeg feks sminka meg med musikk og ikke prat. Men tror ikke jeg kunne sitti aleine, rett opp og ned og prata, jeg hadde ikke klart og ta meg selv særiøst, tror jeg? Hva mener dere? 

  Selvom jeg har filter på komentarfeltet mitt, så godkjenner jeg alt, med mindre noen kommer med personlige stygge komentarer, noe som skjer ekstremt sjeldent, og det er faktisk kun 3 kommentarer jeg har utelatt på bloggen så langt. Jeg tar gjere imot konstuktiv kritikk, jeg gidder bare ikke å ha direkte drittslengig liggende, sånt får du opprette din egen blogg til hvis du har behov for det. 

  Idag har jeg faktisk en rydde og organisere i hjemmet dag. Det er deilig å kunne ta seg fri fra jobb innimellom for å ordne litt i heimen, det er jo snart helg også og derfor sinnsykt deilig å ha det cleant. Dessuten er det jo bare 5 måneder siden vi flytta inn, så alt er jo ikke ferdig ennå heller, mye er det, men en del er liksom halv-veis. Uansett.. Alt til sin tid, og tia, den kommer :) 

  Tenkte jeg skulle dele noen selfies med dere også, når jeg først var så i siget her, siden jeg har sitti med bilder hele dagen tenkte jeg å grave fram noen fra 2014 og 2015 idag. Ja, jeg har en greie med håret mitt, etter jeg tok ut dreadsa i slutten av 2013, så har håret mitt vært igjennom veldig mye, det som liksom måtte hvile etter jeg hadde slitt det istykker med dreads, nå er det slitt i stykker av alt mulig annet, hårfarge osv. Jeg asså....   Ha en fin dag alle sammen :) Noen som har no ønsker om hva jeg skal blogge om? Har vurdert om jeg skal kjøre spørsmålsrunde også, kunne det være interessant? Sleng igjen en kommentar eventuelt et spørsmål eller 10 da vel! 

   

 • Publisert: 09.03.2016, 13:21
 • Kategori: Personlig
 • 4 kommentarer
 • Nytt lokale!

 • Publisert: 07.03.2016, 08:46
 • Kategori: tattoo
 •  

  Husker dere at jeg skrev forrige Onsdag at jeg hadde noe oppe på tapeten som jeg var veldig spent på? Nå har tiden kommet til å fortelle hva det var! 

  På Bohemen Tattoo, altså hos meg, på jobb, er det i dagens lokaler ikke isolert, det er rett å slett iskaldt og jeg hakke tall på hvor mange sekker med ved det går i vinterhalvåret, ei heller hvor mye penger det går på ved. Og hvor lang tid det tar og varme opp lokalet, det er ikke sånn super digg og ligge å bli tattovert og eventuelt måtte kle av seg i 16 grader? Ikke nok med det, men om sommeren så steker sola på hele dagen og det blir så varmt der inne at man ikke får puste, det er ikke noe form for lufting der, og det går ikke ann og åpne vinduene, dermed kan man bare åpne døra men da kommer all eksosen fra Nansetgata rett inn. Også, nå kommer det beste, det er ÈN altså hele èn stikk kontakt som fungerer til støvsuging, fordi strømmen er lagt opp super teit i lokalet, så når du skal støvsuge må du altså ha skjøteledning for å komme deg rundt hele lokalet, teit? Det resulterer i at man heller går rundt med sopekost og mopp om hverandre. 

  Som dere skjønner har jeg altså vært misfornøyd med lokalet siden tidenes morgen, har faktisk bare holdt til der siden Desember 2014, men likevel kjenner jeg at to vintere og én sommer holder for meg, det skal ikke være sånn at man kun trives på arbeidsplassen når det er vår eller høst for da er tempraturen sånn midt i mellom. 

  Så jeg har altså vært på utkikk etter nytt lokale den siste tiden, men på en måte ventet på det perfekte. Har jo trossalt også 3 måneders oppsigelsestid der jeg er, så det må jo liksom også "gli" naturlig over i hverandre på en normal måte. Dessuten var jeg ikke på jakt etter lokale midt i sentrum da det er så utrolig dårlige parkeringsmuligheter der, og de aller fleste kommer jo kjørende, så jeg ønsker at parkering skal være lett, og ikke minst gratis. Jeg var på samme tid ute etter et lokale som ikke lå ved en traffikert vei så man hadde mulighet for å ha døren åpen uten å bli forpesta av eksos, på samme tid som jeg ville ha et lokale som holdt på varmen og vintern. Jeg ønsket et lite koselig lokale, litt sånn gammeldags og gjerne litt i stil med det lokalet jeg allerede har idag. Så 29 Februar, tok jeg rett å slett sjangsen og bare sa opp lokalet mitt, og bare satsa på at jeg skulle rekke å finne noe nytt innen helst 1 Mai, senest 1 Juni. 

  Forrige Onsdag var jeg altså visning på et lite, søtt lokale nede på Langestrand, i nærhet til fasiliteter som Farris bad, Fritzøe brygge, mikrobryggeriet, og sist men ikke minst batteritomta(stranda) HVOR deilig å ikke sitte på stranda og spise lunsj? Altså på den sesongen av året.. Så på Onsdagen var Alana(min kollega) og jeg nede å titta, vi blei super stoka begge to. Og allerede Torsdag morgen fikk vi klarsignal om at lokalet var vårt. WOHOOO! Så folkens! Fra 1 Juni åpner altså https://www.facebook.com/bohementattoo/ Bohemen Tattoo i nye lokaler! 

  Jeg gleder meg så utrolig mye til å få nøklene dit 1 Mai, og begynne og pusse opp og møblere, vi skal selvfølgelig beholde den rolige atmosferen vi har i dag, med varme farger og avslappende interiør, rett å slett et sted hvor både kundene og tattovørene slapper av og trives. Og det er selvfølgelig parkeringsmuligheter gratis, her kan man nemlig parkere rett i gata! Så vi gleder oss til å se både faste og nye kunder i nytt lokale, inntil da er vi fortsatt å møte i Nansetgata 61. Adresse til nytt lokale blit sluppet litt nærmere oppstrarten der.   Flere har også sakt at de ønsker flere t-skjorter med dette printet, og med det andre casual printet vi har, at dere ønsket flere og større størrelser. Samt at jentene har sakt at de ønsker singletter med en litt mere feminin logo på, dette vil komme nå før sommern, så dere kan nyte sola i en fresh Bohemen Tattoo Tee/singlet/longsleeve. 

  Ha en fin dag alle sammen :* 

 • Publisert: 07.03.2016, 08:46
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Bildespam!

 • Publisert: 06.03.2016, 14:12
 • Kategori: Personlig
 • God Søndag alle sammen! 

  Her er det som vanlig litt stille fra meg i helgene, jeg legger bort blogg og jobb så godt jeg kan for å nyte all tid som er mulig med barn og mann. Men selvom jeg ikke vil bruke lang tid på et innlegg med mye budskap, vil jeg likevel gjerne dele litt bilder med dere fra hva vi har holdt på med i helgen, det er vel litt koselig det også, og se hva vi bedriver tiden med. I går var vi en liten tur på Down Town i Porsgrunn og shoppet litt nye barnefilmer, så i ettermiddag blir det film og kanelboller med kidsa, skikkelig inne kose vær i detta snøværet! 

  6 måneder som kjærester krever jo litt klisse bilder også? Vi er definitivt samma ulla, det er ingen tvil om det. #lekene!   Jeg vet ikke om jeg skulle lastet opp bildene større, dere liker kanskje det bedre? Jeg begynner i det minste å forstå kameraet mitt nå, endelig! Var jo ikke på tide siden jeg har hatt det i 3 år? Igår tattoverte jeg forresten lillesøstra mi, hu ble 16 tidligere i Februar og måtte selvfølgelig få en tattoo hu også, akkuratt som lillebror fikk når han ble 16. 

  Både barna og mannen har vært ute og lekt i hagen mens mor har stått på kjøkkenet med frokost laging og bakst. Ailo kom inn og hjalp til med baksten selvfølgelig, han elsker jo å være med meg på kjøkkenet. Smoothien i dag ble forresten nydelig frisk, med bjørnebær, jordbær, papaya, mango, banan, 
  ananas og eplejuice. Så dere som liker smoothie burde notere dere den oppskrifta der;) 


  Litt kjipt at jeg ikke har fått tatt bilde av middagene fra helgen, de har vært nydelige. På fredag hadde vi biff, fløtegratinerte poteter, peppersaus, stekt champinjon og aspargies bønner. I går Lørdag hadde vi biff, bakt potet, hvitløks-smør, bearnese saus, stekt mais, champinjon og aspargies bønner. Med andre ord fantastisk mat begge dagene. 

  Nydeligste barna <3      Og OM ikke jeg har den kjekkeste kjæresten, ØH jo! :* Jeg blir støtt forelska på nytt! 

  De 3 neste bildene under her har Angelica tatt, kanskje det er noe potensiale i henne, flink!   Nå ligger begge gutta til lading(powernap) mens jeg blogger og lager kanelboller ferdige og Angelica er en tur ute i snøen igjen, hu går aldri lei! 


   

  Håper dere alle har hatt en fin helg, ønsker dere alle sammen en fin søndag, nyt tiden med familiene deres :) 

   

 • Publisert: 06.03.2016, 14:12
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Seks måneder

 • Publisert: 04.03.2016, 09:06
 • Kategori: Personlig
 • God morgen lovers and haters <3

  Idag har Frederik og jeg vært kjærester i seks måneder, tiden -ja! Den flyr! Noe den gjerne gjør i godt lag. Jeg føler at i hverdagen samfunnet har lagt opp for oss mennesker så ser vi hverandre for lite, jeg er herved offisielt hater av 8-16 jobb. Jeg ville gjerne hatt kjæresten min for meg selv 24/7, det hørtes kanskje ikke så sundt ut, men det er rett å slett så mye jeg gjerne vil oppleve sammen med han, både av store ting og hverdagslige ting. Jeg vet at seks måneder i prinsippet ikke er noe som helst, men det er jo likevel det. På samme tid som det føles som en evig tid fordi sjelene våres er connecta fra før, så føles det ferskt ut her på jorda. Jeg har funnet min sjelefriend, min bestevenn, min elsker, min mann, min plass å være her i livet. Det er ubetinget dyptliggende evig ekte kjærlighet. Jeg har aldri opplevd makan, jeg er så forelska at alt av følelser sitter på utsiden av kroppen, jeg kan til tider føle meg sårbar pågrunn av det, men på samme tid er det likevel bare fint. 

  Sammen har vi to nydelige barn, èn hver om man velger å dele det opp, men i å med at vi er sammen og jeg vet at vi alltid kommer til å være det, så ser jeg på barna som noe vi også har sammen. Jeg gleder meg til alt vi skal oppleve med barna, hvordan vi sakte men sikkert ser dem gå fra å være babyer til selvsikre voksne mennesker, hvordan vi en dag skal bli besteforeldre(mest sansynelig), hvilke tradisjoner vi kommer til å få i feriene med åra, hva som er hoved tryggheten for barna, hva vil de mimre om rundt middagsbordet med oss om 25 år? Jeg rett å slett gleder meg til alt livet har å gi meg, jeg elsker hverdagen med barna og Frederik selvom jeg er missfornøyd med hvor lite tid man faktisk får med dem. Heldigvis har vi helgene å ta av også, hvor vi som regel alle sammen har fri, og nyter hverandres samvær.   Tenkt at det allerede har gått seks måneder siden vi ble offisielt kjærester? Jeg synes tiden har gått så sinnsykt fort, helt sinnsykt også! Tenk at vi allerede har bygd opp et vakkert og trygt hjem sammen for barna våres og oss selv. Tenk at vi har fire søte katter å dele hverdagen med også. Tenk at vi allerede har fått møte på mange utfordringer sammen, tenkt at i våres "diskusjoner" så er vi alltid enige fra starten men vi forstår ikke at vi er det fordi vi formulerer oss forskjellig. Tenk at jeg er så forelska at sommerfuglene sitter i magen hver eneste dag, sommerfuglene jeg for kort tid siden mente ikke eksisterte fordi jeg aldri hadde møtt dem før. Tenk at jeg blir mer og mer forelska for hver dag, mer og mer knyttet for hver dag, alt blir sterkere og sterkere og jeg ser stadig nye ting og sider jeg blir forelsket i på nytt, igjen og igjen. Som en evig rund-dans av lykke og glede! 

  En firkløver, det er det vi er, kjæresten min, jeg og barna. 

  Det føles ut som vi har vært kjærester for alltid, mere tid en det jeg har hatt her på jorda. Det kommer sikkert av at vi faktisk er knyttet til hverandre for lenge lenge siden, for mange liv siden. Jeg synes Frederik er den kjekkeste mannen på denne jord, jeg har aldri sett på film og tenkt han var digg han skuespillern der, eller på en måte vært betatt av en kjendis, eller hatt for meg i hodet mitt at noe som helst er tiltalende, jeg har aldri sett noen som jeg liksom bare "shit, det mennesket der er perfekt fra topp til tå, rent fysisk." Men det har jeg altså nå, Frederik er den vakreste skapningen, den mest omsorgsfulle jeg vet om, en god klippe å ha i livet, han er pen, han er deilig, han er snill, han har rett å slett alle de fasilitetene som tiltaler meg. Ser du oss sammen skjønner du at vi hører sammen, man ser det i både kropp og stil, vi rett å slett kler hverandre. Blir du kjent med oss i tillegg, ser du at vi er samma ulla som ikke bare kler hverandre rent utsende messig, men i personlighet også.   Ikke bare det men vi har også felles interesser, vi liker de samme tingene. Vi er sykelig opptatt av musikk begge to, vi liker å ha det fint og ryddig rundt oss i hjemmet og interiør messig, hvem har en mann som har en mening om pynteting og åssen soffa man skal ha? Vi elsker å skape, alt som er kreativt er vakkert, om det er å sitte og tegne sammen, male sammen, tattovere Frederik, drive med interiør. Dele idér og livs-syn. Lange gode samtaler, en film, en tv serie. Mat er også en felles interesse, vi begge er gla i å lage den, og ikke minst det å sitte ved bordet å spise og nyte den. Jeg gleder meg til vår og sommer nå, hvor vi kan begynne å være mere ute, det har liksom bare vært høst og vinter i vårt forhold, jeg gleder meg til å oppleve de to siste årstidene sammen med Frederik og barna, også dem alle sammen i mange år fremover også. 

  Jeg er sinnsykt heldig og ikke minst stolt av å få lov til å være kjæresten til denne fantastiske sterke mannen. Jeg er heldig som får lov til å bli elsket av en jeg faktisk også elsker selv. Det er så mye følelser, det å være rørt til tårer er ikke akkurat en fremmed ting her i huset, det skjer rett som det er. Det å kjenne på et savn bare fordi man er fra hverandre på jobb hver dag, til å med det savnet er vakkert. Å ønske å være med noen tjuefiretimer i døgnet og bare drite i alt av samfunn, penger osv. Tenk om det hadde vært mulig? Sånn typ ungdomsskole tiden hvor man ikke hadde noen bekymringer eller samfunnet ikke krevde så mye av deg enda, tenk om vi hadde møttes da liksom, starta ferden da. Det er uansett helt umulig når det er 10 års aldersforskjell på oss.   Vi har det samme synet på samfunn og andre autoriteter, og prøver å la oss styre minst mulig av omverdenen, det er mange ting man ikke liker med verden sånn den er i dag, men Norge sånn Norge er i dag, og det er veldig deilig å være sammen med et menneske som har like sterke meninger som en selv, som "hater" de samme tingene. Jeg synes det er en fin ting å dele, og det byr på veldig mange fine samtaler. 

  Noen ville kanskje ment at det var stor aldersforskjell på oss, men det er ikke til å merke på noen som helst måte, vi har begge to masse livserfaring og gått igjennom masse hver for oss, noe som gjør at vi føles tettere knyttet. Det og kunne dele erfaringer med noen som forstår det krever man faktisk noen som er eldre enn en selv til, hvertfall i min situasjon. Jeg liker å reflektere over ting, jeg liker å få andre meninger og syn også. Man må rett å slett ha levd litt for å klare å forstå. Jeg er en eldgammal sjel og jeg omtaler meg selv som "gamlemor", jeg trenger å være sammen med et menneske som er psykisk "like gammel" som jeg selv er, og det føler jeg virkelig at jeg er nå.    Med Frederik kan jeg være meg selv 100% hele tiden, jeg har lov å være sliten, jeg har lov å eventuelt ha en dårlig dag. Han ser kjærligheten jeg gir han, og han rett å slett ser meg hele tiden. Nå datt jeg ut av bildet jeg la ut over her, hvem er det som kan være så digg når man akkurat har våkna liksom? SE på han da! Mens jeg ligger der på sidelinja og har morratrynet from hell! Er det mulig... 

  Jeg kunne skrevet og utdypet min kjærlighet i evigheten, men jeg skal ikke kjede dere med det mere nå, tror dere har skjønt poenget mitt for lenge siden, hehe!  Jeg elsker Frederik inn i evigheten og forbi. Gratulerer på halvtårsdagen min kjæreste, du er det mest dyrebare jeg har, deg har jeg aldri råd til å miste uansett åssen "bumper" som skulle komme i veien. Du er min klippe, min trygghet og mitt liv. Vi to og barna til evig tid. Du er min lykkepille, ELSKER DEG!  Ønsker alle en fin dag, og ikke minst, husk å se kjærligheten i det rundt dere. 

 • Publisert: 04.03.2016, 09:06
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • Begynner å bli venner.

 • Publisert: 03.03.2016, 13:46
 • Kategori: Personlig
 •  

  Endelig begynner jeg og cameraet mitt å bli venner, blitsen lever enda sitt eget liv men jeg har hvertfall endelig skjønt basic innstillingene. Nå gleder jeg meg bare til våren og sola kommer og jeg kan få tatt masse bilder i riktig lys osv. Jeg fortalte dere kort om noe jeg skulle i går som jeg gledet meg til, og nå gleder jeg meg bare enda mer til å fortelle dere om utfallet, dette er skikkelig stas! Kommer senere i et eget innlegg. 

  Nå sitter jeg å kaster i meg litt sen frokost og skal strax på jobb. Kanskje frokosten min er noe som kan friste dere andre? Veldig enkelt og slenge sammen, og smaker veldig godt. Du tar en mini baguett, deler den på midten, smører begge sider med pesto, slenger inn masse ost, og serrano skinke, inn i toasthjernet og VOILA! Nydelig mat på 1-2-3 ! 

  Ønsker alle en fin dag :) 

 • Publisert: 03.03.2016, 13:46
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Abort fjerner muligheten til å få barn senere?

 • Publisert: 02.03.2016, 15:48
 • Kategori: Mamma
 • Jeg må bare, jeg rett å slett bare må! Jeg dele dette med dere. Jeg vet at det er mange som mener man ikke skal være "for" personlig eller "for" intim på blogg. Men hva vil dere jeg skal gjøre? Ringe en venn og få jungeltelegrafen til å spre budskapet mitt? Eller enda værre -skrive det i en status på Facebook. Nei! Sånn er ikke jeg, jeg ringer ikke venner og snakker i telefonen i flere timer, og jeg skriver heller ikke statuser på facebook, det er her jeg ytrer meg, om ALT, jeg har ikke noe å legge sjul på, og jeg er heller ikke redd for å vise dere hvem jeg er, altså den ekte Talla. Jeg har mange meninger og erfaringer, sånn er det bare. 

  Nå var det ikke sånn at jeg skulle skrive en forsvarstale før jeg kom til poenget her, men jeg må nødt til å dele dette med dere for det er veldig viktig å få frem, dette innlegget er ganske forbeholdt jenter og kvinner. Dere som ikke vet vite. Dere som følger meg fast vet åssen jeg er med tanke på det å få flere barn, dere som ikke vet kan lese forhistorien her http://tallatroll.blogg.no/1448881703_vil_absolutt_ikke_ell.html før dere leser videre nå. 

  Jeg advarer mot detaljer! Tåler du ikke å lese om slim, mensen osv.. La vær å les! Men for å få med deg budskapet råder jeg det til å lese likevel. 

  Akkurat nå føler jeg meg litt tom, jeg vet ikke om jeg skal være lei meg, eller om det går fint, enda... Jeg er såpass tidlig i prossessen at spesialistene ikke vet enda heller, så dere må ikke kappe hodet av meg om jeg ikke er steril, men dette er uansett et viktig budskap å nå ut med til dere jenter dere ute, som vurderer å ta en abort. Som dere vet tok jeg keisersnitt i 2008, det ble infeksjon osv, og det gikk lang tid før jeg var på beina igjen, av dette kommer "fødsels"angsten jeg har idag, som er hele årsaken til at jeg ikke vil gå igjennom flere graviditeter, tror jeg... Jeg ville at dette skulle være et valg som var opp til meg og bestemme om jeg vil det eller ikke vil det. Men akkuratt nå så er det ikke opp til meg lenger. 

  Senere i 2008, jeg husker dato, jeg husker sted, jeg husker alt! Tok jeg en abort! Altså med utskaping. Jeg var 19 år, og tenkte ikke noe videre over det jeg gjorde, jeg gjorde det bare fordi jeg visste jeg kom til å være alene med 2 små, med såvidt et års mellomrom, dessuten var det bare 6 måneder siden keisersnitt og litt over 4 måneder siden jeg var blitt "frisk" etter opprasjon nr 2 etter keisersnitt hvor de gikk inn og henta ut resten av morkaka som var full av infeksjon. Så altså, jeg tok en abort! Noe jeg synes var et godt valg, da. Og har syntes hele tiden inntil, idag? Jeg vet ikke... 

  Siden utskrapinga har jeg sliti med ENORME mensensmerter, i tillegg til at det nesten ikke kommer noe som helst mensen ut at all. Altså enorme smerter for ingen ting, og det kommer på dag nr to i mensen ut, hva skal jeg kalle det? En slimsak, med sort blod. Altså min mensen "sitter fast" inni meg. Om bare 18 dager er det 8(!!!) år siden mitt keisersnitt, om 6 måneder og 18 dager er det 8 år siden min utskaping/abort. At det var akkurat denne utskrapinga som skulle gjøre så store ting med livet mitt visste jeg ikke da. Jeg har vært utrolig lat og treig med å gå til gynekologen for å sjekke hvorfor mensen min er som den er, kanskje jeg burde ha gjort det tidligere, hadde det gjort en forskjell? Vet ikke... 

  Under utskrapning har de altså skrapet med seg masse av slimhinne lederen, det høres utrolig ekkelt ut, men det er altså denne som fører sæden inn og mensen ut om jeg har forstått det rett. Gynekologen min kan ikke håndfast si om jeg kan eller ikke kan bli gravid når dette er fikset, for det kan fikses! Så slipper jeg hvertfall mensensmertene. Men om jeg har gått så lenge at jeg har blitt steril vet jeg ikke enda. 

  Og det er det som får meg til å tenke, den sjela, det barnet som ville komme til meg da jeg var gravid og tok abort, HVIS jeg nå skulle bli klar for det om noen år, så har jeg ikke muligheten. Med min tro, hadde jeg jo trodd at det var samme sjela som hadde kommi til meg nå idag, som den gangen, fordi den "venter" på meg. Men om muligheten er borte?.... Som sakt så er det ikke opp til meg lenger, det er opp til kroppen min å vise om den kan eller ei. Kan den ikke, så infinner jeg meg nok med det. Akkurat nå tør jeg ikke uansett. Men jeg har likevel lyst på et barn sammen med Frederik, selvom jeg ikke tør, skjønner dere hva jeg mener? Det er vanskelig å være uvitende... Kan jeg ikke, så er det jo bare sånn det er, men at jeg ikke skal kunne bare på bakrunn av at jeg engang tok abort, og ikke hadde oppfølging eller kontaktet gynekolog selv, så skal altså det påvirke hele resten av mitt liv? Bare fordi jeg ikke fikk fiksa slimhinna med engang. Derimot hvis jeg beslutter meg for at jeg vil, er det veldig kjedelig å ha forhåpninger som uansett ikke går. Jeg trenger å få løst opp i dette fort, så hjernen min eller eventuelt hjertet mitt plutselig for forhåpninger. Eller er det rett å slett sånn at kan jeg ikke få barn, da vil jeg ønske meg det. Ender jeg med å kunne få barn etter slimhinna er fiksa, da vil jeg ikke det? Tiden vil vise... 

  Det har seg sånn at nå har jeg fått en time på sykehuset, hvor de skal inn med kamera og blokke opp igjen slimhinna mi. Det skal visst være et enkelt inngrep hvor jeg kommer fastene om morgenen, for noe beroligene og smertestillende(jeg ba om å ikke få narkose, så håper jeg slipper det) og de går inn og gjør det, vipps liksom! Likevel gruer jeg meg til dette inngrepet, men jeg vet det skal gå fint! Selvom jeg av sykehuserfaring muligens vil være litt skeptisk på om de faktisk kan jobben sin? Får jeg infeksjon? Altså det er mange spørsmål.. Og alt som KAN gå galt, med min flaks, går alltid galt med den kroppen her! 

  Dere får bare unnskylde barnetegninga mi, som ikke engang ligner på det den skal, men jeg tror jeg klarer å vise dere hva jeg mener.


   

  Om jeg etter dette er steril eller ikke, det vil tiden vise.. Men akkuratt nå idag kan jeg ikke bli gravid.

  Jeg føler liksom at jeg sa nei takk til en kopp med te, og på en måte blir nektet te for resten av livet bare fordi jeg ikke tok muligheten når jeg hadde den, kan dere føle meg? 

  Budskapet mitt med dette innlegget ER: Tar du en abort? VÆR SIKKER! Kanskje du ikke får sjangsen til å bli gravid igjen. OG tar du en abort? Så dra til gynekolog med en gang etterpå å sjekk at alt er ok inni der, at slimhinne osv er som det skal være. Ikke drøy det, sånn som jeg gjorde. Ikke la valget om å ta abort muligens kunne ødelegge for dere i senere tid. At dere ikke fikser et eventuelt problem right away kan få fatale konsekvenser du ikke ventet deg. 

  Jeg er fortsatt der at jeg ikke vet, jeg vet ikke om jeg vil ha flere barn, og jeg vet heller ikke om jeg kan få flere barn. Men det var viktig for meg å få dette ut av systemet, og ikke minst få ADVART andre jenter. 

  Pass på dere selv, og pass på kroppen deres. 

  Jeg burde kanskje ha ventet med å blogge om dette til jeg vet helt sikkert om jeg ikke kan få barn, men pr dags dato er jeg ikke EU godkjent, kanskje jeg blir det når de har blokket opp slimhinna, kanskje ikke... 

 • Publisert: 02.03.2016, 15:48
 • Kategori: Mamma
 • 1 kommentarer
 • Trenger det å se dagens lys?

 • Publisert: 02.03.2016, 09:48
 • Kategori: Personlig
 • Heihei og god morgen! 

  Spørsmålet er jo om alle disse gamle bildene trenger å se dagens lys, svaret er kanskje nei! Men med tanke på hvor mye bilder folk har på facebook, både som de er tagget i, og som de har lagt ut selv, så legger jeg ut noen av mine minner her på bloggen, da jeg ikke bruker facebook på den måten. Min profil er ganske sperret hvor det kun er jeg som får sett bilder jeg er tagga i, og jeg legger aldri ut bilder/statuser selv. Min facebook er forbeholdt jobb og kun det. 

  Jeg føler litt at jeg spammer dere med gamle bilder i å med at jeg også hadde et inlegg om det igår, men da var dere fra da til da, hvor man kunne se hvordan jeg har forandra meg. Idag klarte jeg å finne gamlere bilder så nå er vi faktisk helt tilbake i 2004/2005 og opp til 2010, også helt på slutten noen bilder fra 2013. Jeg synes jo selv at det er kjempe gøy å se på alle disse gamle bildene, og mimre! Jeg elsker nostalgi, på alle plan. Og jeg vil selvfølgelig dele mine minner, tanker osv med mine kjære lesere her på bloggen:) Jeg vet dere liker å se bilder, siden det er så mange blir det desverre små bilder i collasjer, kanskje litt kjipt å ikke se dem ordentlig stort, men hadde jeg lagt dem ut èn og èn så hadde det blitt et milelangt innlegg.   Sånn særiøst, det bildet av meg over her, hvor jeg ser ut som en mann med ruteskjorte og caps, MÅ være det styggeste bilde noen gang tatt av meg, fysj! Jeg hadde kort mørt hår i 2-3(!!!) måneder, og ennå finnes det så mange bilder av meg med det... 

  Nå må jeg snart hive meg rundt å stelle meg, har noe oppe på tapeten idag som jeg gleder meg til, og er utrolig spent. Mer om dette vil jeg blogge om i et eget innlegg, snart! Når tiden er inne for det. Gleder meg til å fortelle dere, ha en fin dag alle sammen. :) 

 • Publisert: 02.03.2016, 09:48
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • Forandringer til det bedre?

 • Publisert: 01.03.2016, 11:09
 • Kategori: Personlig
 • God morgen peoplez! 

  Jeg driver jo å rydder i gamle bilder om dagen, sletter noe vakent mye, kanke skryte på meg at det er mye jeg vil etterlate til dem som kommer etter meg, hehe! Men likevel så er det jo gøy å se tilbake åssen jeg har forandret meg i utsende de siste 8 åra! Jeg har nemlig mistet alle bilder som var fra før det, sinnsykt kjipt! Mulig jeg har noen på en cd et sted, men da får det bli en annen gang jeg viser dere ungdoms-skole åra og vidregående åra. I dette innlegget er det bilder fra 2008, og helt til idag.. Jeg må si at jeg hvertfall forandrer meg til det bedre når det kommer til utsende, når jeg ser på noen av bildene skjønner jeg ikke hvorfor jeg aldri har hatt dårlig selvtillitt?! Hehe... Vel... Er dere klare til en skikkelig runde?

   

  2008: I Mars dette året ble jeg mamma til min lille Angelica. Se så sinnsykt liten jeg ser ut!? Her var jeg altså 19 og 20 år.    

  2009: Se jeg var på creepy fotoshot og var bindt som et offer til en stol.. Her var jeg altså 20 og 21 år.    

  2010: Dette må jo være mitt mest forvirrende år som menneske på alle plan i grunn? Her tror jeg at jeg jobbet hardt med å finne meg selv, både på det indre og på utsende fronten, her føler jeg at jeg var igjennom alt fra A-Å, en ting er sikkert, jeg skal ALDRI ha så kort hår igjen, uffamei... 21 og 22 år var jeg på denne tia. Ble et par collasjer fra dette året, da jeg ikke klarte å stoppe og le... Det må være dette man kaller ung og fortvila... 
   

   

  2011: Her ser det ut til at jeg begynner så smått og lande på beina igjen utsende messig, jeg kan hvertfall lettere kjenne igjen denne jenta som var 22 og 23 år dette året.. 

   

   

  2012:  Ahhh! Dreadsa mine, shit jeg savner dem! Men jeg prøver å fokusere på alt som kom fram av rusk og lukt når jeg gredde dem ut. Her var jeg 23 og 24år! 

   

   

  2013: Her synes jeg igrunn at jeg er ganske lik meg selv som jeg er nå? Kanskje jeg har blitt noen rynker rikere bare, men jeg føler at dette er Talla sånn som hun er idag, ellers har jeg kanskje bare stoppe på 25 selv?! Hehe..   24 og 25 år!  

   

   

  2014: Uff her husker jeg at jeg tok ut dreadsa rett før jul året føre, var trist, men på samme tid deilig å kjenne hodebunn igjen, og føle hår.. At jeg tar meg best ut med sminke på er hvertfall ikke til å putte under en stol.  25 og 26 år!  

   

   

  2015: Dette var jo ifjor, så det er jo ikke så lenge siden i det hele tatt, men det føles kanskje som en evighet siden likevel. Hvor jeg var i starten av året ifjor, til hvor jeg er nå idag, det er ganske store nyanse forskjeller, 2015 var for meg et kjempe viktig år, alt blei snudd på hodet, for så å lande på plass.  Dessuten møtte jeg jo den fantastiske karen jeg er kjæresten til dette året også -i slutten av August, gleder meg til mange flere år med han, og lille Ailo som jeg også fikk gleden av å få inn i livet mitt dette året. 26 og 27 år.    

   

  2016: Nå er jeg jo enda 27 år nå idag, og her sitter jeg nå og stress kaster i meg litt frokost mens jeg lager dette innlegget som jeg har brukt alt for lang tid på, jeg burde gått i dusjen og stelt meg for lenge siden. Det er kun én time til kunden min kommer, så det er bare med å komme seg til jobb, ASAP!  Jeg kan merke at jeg har hatt den samme hjernen med de samme reaksjonene og væremåte igjennom alle disse, hva skal jeg kalle det? periodene... og jeg må bare si at jeg har tatt til meg sykt masse lærdom igjennom ikke mist hele livet, men de siste 8 åra, ikke bare pågrunn av at jeg er mamma, men også pågrunn av hvordan livet mitt har utartet seg og alt jeg har opplevd og vært igjennom, jeg har nye syn på mange ting, og jeg er ikke lenger like naiv og til tider dumsnill heller. Jeg gleder meg masse til fremtiden med firkløveren, oss 2 og barna <3 


   

  Ønsker dere alle en super dag! Kunne dere tenke dere flere sånne innlegg med gamle bilder? Hvor jeg kanskje graver enda litt lengere tilbake enn det jeg gjorde nå? :)  

   

 • Publisert: 01.03.2016, 11:09
 • Kategori: Personlig
 • 1 kommentarer
 • hits