tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Ja til at barn skal ha frihet til selv å velge!

 • Publisert: 29.02.2016, 18:44
 • Kategori: Sterke meninger
 • Innlegg rettet mot denne saken http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/hyre-i-telemark-vil-vurdere-hijabforbud-i-barneskolen/3423195347.html At ikke dette har blitt gjort for lenge siden er jo helt utrolig spør du meg. Hijab er ikke påkrevd innen Islam, og er bare en måte og kontrolere mennesker på spør du meg, og at vi tillater dette i Norge er jo helt utrolig? Når ble hodet et sex symbol? De sier at det må gå med disse antrekkene, altså klærna(burkaen) og hijab for å dekke til kroppen og ikke fremtrede som sex symboler, men jeg etter min mening synes man kan gjøre det samme i en løs bukse og en hettegenser? Alle klær som ikke sitter stramt burde jo være akseptert? Og akkuratt når det kommer til hijaben så skjønner jeg ikke hva hodet har med og være et sex symbol og gjøre? Så gå med lue da eller dra på deg hetta? Om det er så viktig og dekke til håret? Sett det opp istedet for å gå med deg ned? Jeg mener nå at ansiktet skal være framme, så man kan se folk i øynene. Jeg vil også påpeke at mystikken kommer mere frem ved at de gjemmer håret, og at dermed hijaben får omvendt vikning? At nettop hijaben BLIR et sex symbol? Jeg mener nå at her i Norge skal vi få gå med det vi vil, ikke fordi vi MÅ men fordi vi vil. Det er hvertfall en vrangforestilling for muslimske barn at de tror de må gå med hijab, når det på ingen måte er påkrevd. 


  Jeg mener at barn selv skal få velge, akkuratt som jeg heller ikke synes barn skal døpes med mindre de blir ORDENTLIG oppdratt i kristen tro. Eller at jeg heller ikke synes at små gutte babyer skal bli omskjært, det samme gjelder hijab bruken. Barn skal ha lov til selv og velge, NÅR de har blitt store nok til å ta egne valg.  

  -Slipp håret fram og la ansiktet komme til syne. 
   

 • Publisert: 29.02.2016, 18:44
 • Kategori: Sterke meninger
 • 0 kommentarer
 • Ikke så teknisk anlagt likevel?

 • Publisert: 29.02.2016, 09:09
 • Kategori: Personlig
 • God morgen alle sammen, ny uke og selveste skuddårsdagen! 

  Jeg tenkte liksom at når jeg blogger såpass mye som jeg gjør, så ønsker jeg jo å gi dere best mulig bilder, MEN! Jeg er jo helt hjernelam når det kommer til kamera og innstillinger, jeg skjønner jo særiøst ingen ting. Har den som regel på auto, også kjører alt av seg selv på en måte, og jeg klarer å sette på sort/hvit osv. Men når jeg går inn på innstillingen manuel, og liksom skal sette opp og styre og ordne selv, da går det ikke like bra kan man si, bildene blir uklare og fokusen blir helt feil, noenganger blir alt helt svart å, kanskje jeg trykker på alt på engang fordi jeg likevel ikke skjønner noe? Så nå skal jeg sette meg forran youtube og lære dette engang for alle! Har en følelse av at jeg må notere litt underveis. Jeg er jo helt håpløs.. Jeg selv er jo egentlig fornøyd med Iphone bildene mine, sånn, etter jeg har redigert dem osv. men dette er visst fy fy i blogg verden, og jeg kan jo inrømme at de bildene jeg har lagt ut som er tatt med ordentlig kamera er bedre. Hvis jeg nå bare skjønte hvordan jeg skulle stille inn kamera, og med min tålmodighet når det kommer til tekniske duppeditter, så kan dette bli en real prøvelse denne mandags morgenen, men sta som jeg er -så gir jeg meg hvertfall ikke før jeg har klart det! 

  Jeg kan stå og koble opp annlegg, koble forsterker til tv og er ellers veldig teknisk anlagt av meg, jeg ser på meg selv som handy. Også skal jeg liksom være så utrolig dårlig på det her med kamera? Jeg må og vil lære meg, for er det noe jeg er sinnsykt gla i, så er det nettop å ta bilder. Jeg tømte telefonen min for bilder i starten av September, og nå ligger det 2893 bilder på den, så at jeg ikke tar mye bilder skal det ikke stå på. Kamerat mitt kjøpte jeg for noen år siden nå, jeg valge et som "så" simpelt ut, og lett å drasse med rundt, og som så ut til å være perfekt til mitt bruk, det er en Canon EOS M? Er ikke engang sikker på hva det heter, men det ser altså slik ut:  Nå har jeg vært inne å pella på så mye innstillinger at blitzen på toppen ikke funker mer, det står bare at den er Busy.... Og når jeg skal se på bildet jeg har tatt, så kommer det bare opp i miniatyr så jeg ikke får sett det ordenlig.. Man får lyst til å bare gi opp! Jeg får se om youtube klarer å redde meg, dessuten har jeg skikkelig lyst på et nytt design på bloggen også, men det skjønner jeg like mye av som kameraet, hehe! Altså nada. Jeg kunne tenke meg å ha en blogg som har en header på toppen, at overskriftene kanskje var i litt sånn "grafitti" enkel skrift, at man kan velge hvilken kategori av type innlegg man vil lese på toppen som på en linjal på en måte, og med direkte lenker til facebook blogg siden, og jobb siden. Men igjen... Jeg får ikke til for jeg aner ikke åssen. Så om det finnes en behjelpelig sjel der ute som bor i nærheten av Larvik som kan gi meg et lynkurs hadde jeg blitt evig takknemlig, jeg vil at bloggen min skal se fin, ryddig og profesjonell ut. 

  Så... Nå får jeg prøve meg litt frem igjen med kameraet, også får blogg være blogg akkurat nå, én ting av gangen. 

  Ha en fin dag alle sammen, slenger ved et mobil bilde min fantastiske kjæreste tok av meg igår, redigert av meg.


  #sminkelaussøndag
   

 • Publisert: 29.02.2016, 09:09
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Nostalgi dratt til et nytt nivå.

 • Publisert: 26.02.2016, 09:05
 • Kategori: Personlig
 • God morgen alle sammen :) 

  I natt har jeg sovet utrolig dårlig, så nå må jeg faktisk prøve å ta meg en power nap strax. Ble helt nostalgisk her på morrakvisten jeg nå, så måtte lage et par kolasjer. Nå var jeg barn og ung på 80-90 tallet, jeg vokste opp både i Danmark og her i Norge, så mine nostalgi barndomsminner går litt på kryss av landa. Det er utrolig koselig å mimre seg tilbake, på samme tid som at herregud, tenk at det er disse tingene som har skilt seg ut og gitt meg en betydning fra barndommen i mitt voksne liv, jeg må strekke litt på smilebåndet altså. Kanskje noen av disse tingene betyr noe for dere også? 

  PC spill liksom, pc spill fra 90 tallet og opp mot år 2000 og forbi, Lego Loco, Alladin, Løvenes konge og The Sims, snakker vi avhengighet? Og når vi først er inne på det med PC, hvem var på MIRC eller Popit og chatta liksom? Og msn.. skikkelig flittig brukt over mange år! Jeg ler... Jeg har faktisk en liten funfact når det kommer til barnestjernen Jannicke, hun er nemlig min 3 mening, ikke det at vi har noe kontakt i det hele tatt.. 

  Roller blades, jeg er blade laila, jeg har igrunn ennå ikke lagt bladsa på hylla, det er et ypperlig fremkomstmiddel! Jeg kjenner det rumler i magen når jeg ser på alle disse nostalgiske godtene, veldig synd at det kun er halvparten som er til å få tak i lenger.. Walkman! Det var helt rått, jeg har elsket musikk fra tidenes morgen, da jeg var barn hadde jeg LP spiller på rommet, og kunne ligge mange timer på rygg på gulvet med bena oppetter veggen og høre på musikk. SÅ walkman var et must, den var med overalt, helt til den ble byttet ut med discman, som alltid hakka når man gikk, hah! 

  Mye gøy barnetv fra jeg var liten også, og polly pocket, var det flere som lekte med det eller? Jeg var aldri noe særlig barbie dukke person, det gikk i bamser, biler, lego og polly pocket, også hadde jeg en dukke(baby born) periode..

   

  Dette var stas, en go start på dagen med en real dose positive barndomsminner <3 Ønsker alle en fin dag! 
   

 • Publisert: 26.02.2016, 09:05
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Velkommen til Norge, her kan du forgripe deg på hvem du vil!

 • Publisert: 25.02.2016, 20:16
 • Kategori: Sterke meninger
 • ...uten å få noe særlig straff for det, er du "heldig" kan det til å med hende at personen du forgriper deg på ikke tør å be om hjelp eller si det til noen, så det aldri kommer opp og frem i lyset.. ! 

  Vet dere hva jeg har tenkt litt på? At hvis vi innførte elektrisk stol i Norge, altså dødsdom. For overfallsvoldtekter, incest og pedofili, så tror dere ikke da at det kanskje hadde blitt litt mindere av det? Da måtte man selvfølgelig ha bevis for at akkuratt det som skjedde skjedde, men da ville det vært ingen kjære mor etterpå. For det er jo som regel de samme som gjør det igjen og igjen, de soner en liten dom og slepper ut, og gjør det igjen. Altså de lærer ingen ting, og forandrer seg ikke sånn som det er nå idag. Når skal Norge skjønne at sånn som det er nå funker ikke? Vi kvinner er ikke trygge i noen kriker eller kroker, i verdens rikeste land? Burde det om ikke annet være HER det er trygt å være? Når vi har midlene til det? 

  Man kan ikke si at: "hun ba om det" fordi hun gikk i skjørt på gata, eller fordi hun gikk på høye heler, eller fordi hun hadde langt hår, eller fordi hun møtte blikket ditt, hadde noen bedt om å bli voldtatt for hvordan de tedde seg eller så ut, så hadde de kanskje sakt nettop det da? Pul meg liksom.. Ingen sier det... Ikke på åpen gate til fremmed mann som hopper frem fra smuget og tar deg med makt. jeg blir så sinnsykt frustrert og forbanna av sånne mennesker, klarer de ærligtalt ikke å få seg noe uten å bruke makt? Eller er det nettop det at de må bruke makt og at mennesket ikke vil, som tenner dem? Hvis det er sistnevnte så burde de HVERTFALL få bøte med livet, for det er jo ikke noe som helst håp for disse menneskene. Jeg tror ikke på at mennesker med sånne sinnsyke "vaner" kan forandre seg. Jeg stoler ikke på det... Jeg vil at det skal være trykt å gå hjem på kvelden uansett hva jeg eventuelt har på meg, og jeg ønsker det samme for mine barn. 

  Når det kommer til incest, så finnes det særiøst ikke noe mere usmakelig, ærlig talt! Jeg blir så kvalm, og det er synd å si at jeg faktisk har flere veninner og bekjente som har opplevd dette. At feks. mor har fått seg ny kjæreste som har forgrepet seg på dem. Dette er sånne ting som må opp og frem i lyset, det er noen regler som trengs å endres på, og at barn/unge skal bli sett og hørt og at ting som dette skal bli tatt tak i. Tenk på de mennene som voldtar deres nyfødte babyer?  Eller 3 måneder gamle babyer.. ? Nei FY! Jeg kjenner at jeg ikke engang klarer å skrive om dette, det er rett å slett disgusting! Tenk at det finnes så mange syke mennesker der ute, også her i Norge hvor jeg ellers ville tro at vi hadde et oppegående system som kunne ta hånd om og fjerne slike mennesker fra om verden, jeg synes det er synd at sånne syke mennesker må dra den så langt som feks. Breivik, for å bli låst bak lås og slå fra samfunnet. Jeg synes rett å slett at disse psykopatene fortjener å DØ! Helst en iskald død, hvor de blei spytta på og kastrert uten bedøvelse først. 

  Når det kommer til pedofile og lokkemenn som man til stadighet hører om der ute, altså særiøst, hva i alle dager er det som skjer i hodene dems? Lokke barn med godteri for å få seg noe? Barneporno... Jeg klarer særiøst ikke å skrive mer om det her, men jeg regner med at jeg fikk fram et poeng. Lovverket må endres, det er snart på tide at de som sitter på toppen skjønner at noen endringer må taes, og kanskje det hjelper litt hvis folket begynner å si i fra litt også? VI vil ha disse syke og ikke minst farlige menneskene, HELT vekk fra landet, ut av gatene. Hvordan kan Norge tillate dem og gå fri? Hvorfor er det ikke annerledes og bo i verdens rikeste land? Hvorfor er det ikke trygt her? 

  Jeg stemmer JA! for elektrisk stol. Eller å plasere disse menneskene på en øy hvor de kan voldta og forgripe seg på hverandre, uten tilgang til båt eller mat, hvor de sakte men sikkert kan sulte ihjel og spise hverandre. Samme for meg hva som skjer med dem, bare de blir helt fjernet fra her hvor oss "vanlige redelige" skal bevege oss trygt fram uten å måtte lide for andre menneskers lidelser som ikke samfunnet klarer å passe på.    

 • Publisert: 25.02.2016, 20:16
 • Kategori: Sterke meninger
 • 11 kommentarer
 • Vrangforestillinger av hva som er vakkert og ikke.

 • Publisert: 24.02.2016, 12:25
 • Kategori: Sterke meninger
 • Hvem er det egentlig som gjemmer seg bak langt farget extensionhår, extension vipper, farge linser, timesvis med solarium, filler i lepper og kinnben, alt for store silikon pupper, silikon rompe, anoreksi, fettsugning, tonnevis med sminke, botox i en rynke her og en rynke der, påsatte negler.. Hvordan skulle egentlig dette mennesket sett ut, hvis hun ikke selv hadde formet utsendet sitt? Hvordan hadde naturlig sett ut? Jeg er så enig i innlegget til Kristin igår, (som du finner her http://styleconnection.blogg.no/1456171544_nei_det_er_faen_ikke_.html ) Vi har fått i løpet av de siste årene fått et vrangsyn på hva som er "normalt" og hva som er pent, og ikke minst hva som er naturlig, for når ble det naturlig å ligne en barbie på en prikk? både i kropp og fasong, kles-stil og hår? Ja, til å med i brunhets-skala og sminke.. Jeg har en datter, hun er 8 år. Hun ligner på meg, og hun ligner også på sin far, hun er vakker som hun er. Men jeg blir redd, hun bruker ipad mye, er opptatt av å se musikkvideoer på youtube, og hvem vet, snart hun også leser bloggene på topplisten på blogg.no, hun må dog bare få litt leseinteresse først, men likevel. Jeg kan med hånda på hjertet si at det er et par stykker på bloggtoppen her i Norge jeg absolutt ikke vil at min datter skal ha som forbilde. Noen virker jo særiøst helt blåste når det kommer til hvordan man skal se ut, og hvilke verdier som er viktige her i livet. 

  Jeg synes det er skummelt og tenke på at min datter muligens vil opperere hele ansiktet sitt fordi hun ikke selv er fornøyd med sitt eget utsende, jeg håper selvfølgelig at hun er fornøyd, men man vet jo aldri hva som kommer til å foregå inni hodet på en 14 åring, eller 18 åring.. Hverfall ikke med de flotte "forbildene" vi har her i verden. Jeg prøver hvertfall så godt jeg kan og forebygge henne for verden, gir henne kompeligmanger når hun har kledd på seg om morgenen, sier hun er kul og fin. At håret hennes er fint, til å med når hun ikke har tatt seg bryet med å gre det. 

  Når man blir gammel synes jeg at ansiktet skal bære preg av at man har levd et langt liv, smilt masse, og at man rett å slett skal være litt rynkete.

  Jeg vet heller ikke om jeg er rette person til å uttale meg, da jeg heller ikke er helt naturlig? Jeg bruker jo sminke, dog ikke i store baner, jeg er forfengelig og liker å føle meg vel i min laidbacke stil. Jeg liker også å være litt brun for å føle meg fresh, men jeg kan ikke skryte på meg at jeg har tatt sol i vinter fordet om. Jeg kan i perioder finne på å bruke extension eller clip-ons, fordi jeg liker håret mitt når det er litt tjukkere, og noen få cm lengere. Jeg farger håret mitt innimellom også! Dessuten har jeg jo hele kroppen tildekket med tattoveringer, betyr det at jeg har fikset på kroppen også? Jeg gjemmer meg ikke bak tattoene mine, tattoene mine fremhever den jeg er, og symboliserer den jeg er, på alle måter! 

  Men er jeg riktig person til å uttale meg om folks forvrengte kropsperspektiver? Hvordan man "skal" se ut for å passe inn, hva som er "normal".. Jeg vet ikke, det eneste jeg vet er at jeg ser lett forskjell på fake fra topp til tå, og litt fake som ser ekte og naturlig ut... 

  Og at jeg skulle ønske at jenter snart kunne få seg noen forbilder som ser naturlige ut. Og kanskje begynne å fokusere mer på innsiden enn utsiden. For har du mange gode verdier inni deg, og er et vakkert menneske på innsiden, med empati, sympati, medmenneskelighet, godhet, hjelpsom, forståelsesfull, ydmyk, osv... så kommer du 1000 ganger lenger her i verden enn en overfladisk uekte person, som bare har "utsendet" med seg, ja jeg velger å putte utsendet i " fordi jeg syns det vi kaller å være heldig med utsendet idag er helt feil. Jeg prøver jo selvfølgelig å ikke bås-sette disse barbiene med engang, fordi jeg er imot bås-setting og føler at alle skal ha en fear sjangse til å vise hvem de er før jeg dømmer boka av bare forsiden. Men jeg skal heller ikke legge skjul på at ser du ut som en barbie, og i tillegg er dum som et brød.... Ja.... Jeg behøver ikke si mer.. 

  Så verden! Slutt å opperer dere "pene", for det er absolutt ikke pent i det hele tatt! Vær naturlige og flotte :* 

 • Publisert: 24.02.2016, 12:25
 • Kategori: Sterke meninger
 • 1 kommentarer
 • Noen dager....

 • Publisert: 23.02.2016, 15:36
 • Kategori: Sterke meninger
 • .....Bare flyter fingrene over tastaturet, og jeg har ikke engang mål eller mening med det jeg skriver, det skriver seg selv underveis.... Og det er deilig å bare få ting ut av hodet....

   

  "Selvom det er dager hvor jeg skulle ønske jeg kunne forandre ting som har skjedd i fortiden, så er det en grunn til at bakspeilet i bilen er så liten og frontruta så stor. . Dit du er på vei jeg så mye viktigere enn det du har lagt igjen bak deg."

  Jeg har i løpet av mitt korte lange liv gjort mye rart, opplevd mye rart, opplevd mye fint og opplevd mye ikke så fint, vært i vonde situasjoner jeg har satt meg selv i, og jeg har vært i vonde situasjoner som har oppstått uten at jeg selv har satt meg i dem. Jeg har og er veldig åpen om meningene mine, noe som til tider kan slå tilbake på meg selv, hvis jeg endrer syn på en ting eller endrer min mening og plutselig mener det motsatte en det jeg gjorde tidligere... Jeg selv er veldig gla for at jeg endrer meninger og syn på ting, at jeg ikke er helt lukket og ikke til å rikke, jeg har ikke nødvendigvis alltid rett, noen ganger er noe annet en det jeg tror og mener mere logisk. At jeg velger å brøle ut om min mening på livets vei er jo mitt eget valg, og jeg må jo bare tåle å høre det når jeg har endret mening, siden noen ofte må påpeke at "hei, du er en dritt, det der var ikke det du sa eller mente for 5 år sia liksom...".. JEG SIER BARE, TAKKE FANDEN FOR AT JEG IKKE HAR DE SAMME MENINGENE IDAG SOM JEG HADDE SOM 15 ÅRING, ELLER 20 ÅRING FOR DEN SAKS SKYLD! Det må være rom til å forandre seg, og rom for å endre meninger uten at noen føler at de må rakke ned på andre av den grunn. For hva oppnår man vel med å rakke ned på andre? Å føle seg bedre selv? Jeg skjønner ikke hvordan visse mennesker engang får sove om natta... 

  Jeg har som sakt stått i mye i min tid, det har vel de aller fleste på hver sin måte, alle har opplevd ett eller annet som gjør at de er den de er eller blitt den de er blitt på grunn av akkurat den hendelsen som skjedde den gangen. For min del er det mange hendelser, mange ting som har skjedd. Jeg har tatt lærdom av mine tidligere valg, jeg har akseptert feila mine, og jeg har gått videre. Jeg klarer å leve med den jeg er, og hva jeg har gjort tidligere, hvilke situasjoner jeg har vært i som har gjort at jeg er den jeg er. Jeg har lært meg og tilgi, og slippe mennesker som ikke unner meg noe godt. Jeg har mistet mange venner, og jeg har latt venner gå.. Jeg har sluttet å være naiv og betro meg til mennesker jeg vet jeg ikke kan stole på, jeg har latt mennesker som jeg vet aldri kommer til å behandle meg bra gå... Jeg forventer å få samme respekt, empati og medfølelse av alle mine nærmeste som jeg gir dem. Jeg forventer rett å slett å bli behandlet av andre som jeg behandler dem. Jeg forventer at mine venner skal tåle mine til tider sterke meninger om ting, og jeg forventer at de skal være gla i meg fordet, jeg forventer ikke at de skal være enige, men enige om at de er uenige.. Situasjoner jeg har vært i med mennesker tidligere har ikke vært optimale, og jeg er gla for at jeg har klart å tilgi og gå videre. Og at jeg i dag viser min skepsis før jeg slipper folk helt inn, eller betror meg til, eller blir venn med.. For å kaste bort tid på dårlige mennesker er jeg bare så sinnsykt ferdig med kjenner jeg. Jeg ser på meg selv som et bra menneske og en god venn, og jeg forventer det samme i retur. 

  Jeg sitter her i dag med følelsen av at, hadde ikke alt det som har skjedd, skjedd.. Akkurat når det skjedde, så hadde jeg ikke vært her jeg er idag. Og her jeg er idag, med de menneskene som er rundt meg, er akkurat her jeg vil være. Dette kunne jeg rett å slett ikke vært for uten, så takk til min fantastiske bedritne fortid fulgt av dårlige valg og kamper, for at du har fått meg hit jeg er idag, og ikke noe annet sted. Jeg gidder ikke bruke hverken tid eller energi på noe som gir meg noe negativt. Jeg legger min energi i det vakre og fine, det empatiske og kjærlige, i familie og hjem, interiør og jobb, naturen og dyra, det er jo så sinnsykt mye flott og vakkert rundt oss, grip det! Se det, man aner ikke hvor lang tid man har i denne fysiske verdenen vi er i nå, men en ting er sikkert, man burde nyte hver eneste dag av den, det prøver jeg på. Så får dritt være dritt, og nyheter være nyheter, og fortid, ja det får rett å slett være fortid! For HER er jeg IDAG! 

  Jeg elsker deg kjæresten min, takk til hele universet som har brakt oss sammen, at vi snublet over hverandre helt tilfeldig, det viser bare at sjebenen finnes, og at er noe meningen så skjer det. Hverdagen med deg og barna er rett å slett helt magisk, helt fantastisk er det! Alle små og store gleder, all kjærlighet og forståelse. Med deg trenger jeg ingen annen, ingen andre i det hele tatt. Vakre skapninger i form av venner og bekjente er en kjempe stor bonus å ha. Men så lenge jeg har deg min kjære Frederik så trenger jeg absolutt ikke noe som helst annet. Du er mitt alt, evig elsk <3 


  ^Det er forresten bare du som kan dra på deg øredobbene til mini og virkelig "PullEmOff" haha! Det er nesten så du kler dem:*

 • Publisert: 23.02.2016, 15:36
 • Kategori: Sterke meninger
 • 0 kommentarer
 • "De øynene der passer sammen"

 • Publisert: 23.02.2016, 11:46
 • Kategori: tattoo
 • For meg så er øynene sjela, det har jeg nevnt på tidligere, men for meg så sitter sjela plassert midt i brystet, og viser seg via øynene, det er derfor vi kan kjenne folk igjen fra tidligere liv osv, pga øynene.. Øynene er sjela, kort og godt. Når jeg og Frederik var ute på andre juledag sa en av hans kammerater "De øynene der passer sammen" altså at meg og Frederiks øyne kler hverandre, og det er til nå det fineste komplimentet vi har fått sammen, synes jeg, nettopp fordi øyne betyr det de betyr for meg, og å si at våres øyne passer sammen, blir som å si at sjelene våres gjør det, dypt og vakkert. <3 Jeg husker ikke hvem som sa dette, da jeg møtte veldig mange den kvelden, MEN jeg husker at det ble sakt, og jeg tok det til meg og bet meg fast i det, for det var så utrolig vakkert og fint sakt. Så takk! :) 

  Siden jeg og Frederik møttes har han fått seg et par tattooer kan man si, man blir kanskje litt påvirket av å være sammen med en tattovør? Han hadde 2 tattooer da vi møttes, og den ene var bare halvferdig.. Det er på ingen måte jeg som presser blekk på han, det er noe han velger helt selv. Men jeg hjelper han med motiv-valg osv. Som han selv sier: "jeg har alltid ønsket meg tattoveringer, men har bare dårlige erfaringer fra tidligere tattovører og har derfor lagt det på hylla, helt til jeg møtte deg!" Å nå kan man jo si han begynner å si mindre naken ut ved siden av meg, hehe :) 

  Det som er gøy for meg som tattovør, er at jeg får gjøre så å si som jeg vil, når det kommer til fargekombinasjoner og til motiver, jeg får designe mannen min, hva er vakrere enn det? Han kommer selvfølgelig med innspill og har flere tattoer som er motiver han selv har ønsket seg, og han har en ønskeliste som er lang som evigheten også, men litt etter litt går det seg til. Nå er det jo trossalt bare snart 6 måneder siden vi møttes, men jeg må si vi har kommet langt.   Til nå har vi altså vært hele veien rundt begge legga. Han har fått 2 tattoes på siden av låret. Vi har startet på brystet og mangler fortsatt noen sessions der, magen/ribbena har fått rose og nøkkel. Den ene armen er helt ferdig unntatt på handa, og den andre armen er vi godt i gang med. Så det har blitt et par tattiser. 

  Men nå ser dere altså stilen jeg liker å jobbe med, tradisjonelle tidløse motiver, feite outlines, skygger og eller farger, skogen, og flower of life. Samt at jeg liker å lage mandalas, skrift og drømmefangere veldig godt også. 

  Vil du at jeg skal tattovere deg? Eller noen du kjenner? Kan du kjøpe gavekort hos oss på Bohemen Tattoo i Larvik/Vestfold. Gå inn på http://facebook.com/bohementattoo for å ta en tattooprat i innboks, eller for å booke din time. Følg meg gjerne på  http://instagram.com/tallatroll for å følge med på det nyeste jeg lager hele tiden, det blir nemlig slengt ut mere der enn på Facebook. Følg meg gjerne her http://facebook.com/tallatroll/ for å få med deg når jeg har laget nytt innlegg på bloggen. :) 

 • Publisert: 23.02.2016, 11:46
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Jeg har en follower/stoker...

 • Publisert: 23.02.2016, 10:54
 • Kategori: Personlig
 • Det høres helt galt ut, at jeg har har en som følger meg, eller en stoker, eller hva man skal si.. Jeg er ikke redd, jeg er bare veldig nysgjerrig på hva denne personen vil, om det så er mann eller kvinne. Det har seg sånn at jeg er veldig åpen, det har jeg vært inne på før her på bloggen, men ikke så mye.. Jeg kan føle energier, og til tider se gjenferd, og komunisere med tidligere energier, problemet mitt er bare at når det kommer til noen som er tett på meg selv, eller meg selv, så klarer jeg liksom ikke det. Men nå har dette holdt på så mange år, at jeg blir snart nødt til å vite hva dette betyr, kanskje med hjelp av en numerolog og en reader at det hadde løst seg for meg, jeg vet ikke.... 

  Men altså, jeg har en engergi rundt meg som driver å setter alt på pause, hører jeg på musikk, blir den satt på pause, ser jeg på film, blir den satt på pause, noen ganger blir også lyden fysisk skrudd ned på lydhjulet.. Så det føles som om at noen prøver å fortelle meg noe, sette livet mitt på pause for å få meg oppmerksom... Dette er noe som følger med meg, da det er overalt hvor jeg er, både hjemme, og på jobb, og i de hjemma jeg har flytta fra skjedde det også.. Det har også til å med skjedd at sangen har blitt skrudd på pause, og jeg sa "skru på musikken igjen da" og det da ble satt på igjen, ikke bare det, men også byttet sang, dette forran en kunde på jobb som ble lettere sjokert, heehe.. Dette har altså holdt på noen år nå, hvertfall siden rundt 2010.. Og nå begynner nysgjerrigheten å ta overhånd på hva dette betyr.. 

  På samme tid som dette er det altså alle disse talla, dette startet når jeg gikk gravid altså i 2007, det startet med at jeg tilfeldig så på klokka 00:00 hver kveld, og det bare dro seg videre, nå har det gått mange år, og de siste hvertfall 5 åra igjennom hele dagen hver eneste dag, helt tilfeldig ser jeg 07:07 08:08 10:10 11:11 12:12 12:21 13:13 14:14 14:41 17:17  21:21 21:12 23:23, OSV.. dere skjønner.... ALLE ser jeg, ikke alle hver dag, men hvertfall 5 sånna om dagen... Og hva prøver de å fortelle meg? Jeg har prøvd å lese litt i numerologi bøker og søkt på nett, men for å kunne tolke det, måtte det vært ett klokkeslett jeg så hele tiden, ikke ALLE, som da betyr alt og blir veldig forvirrende.. Hva betyr dette? 

  Noen der ute som kan hjelpe meg til å forstå?   Fra Torsdag- Søndag hadde vi besøk fra Danmark, som dere kan se på bildet fikk Ailo seg en ny bestevenn. Han var så skjønn og var på Nikolaj som en klegg hele tiden! Helgen gikk med til god mat, skravlig, tattoo, gode samtaler, hygge, slækking, lek og gøy. Vi har rett å slett kost oss gløgg alle mann:) 

  Håper dere alle har det fint, vært stille fra meg om dagen, men som alltid kommer jeg sterkere tilbake. :) 


   

   

 • Publisert: 23.02.2016, 10:54
 • Kategori: Personlig
 • 5 kommentarer
 • En big up til:

 • Publisert: 17.02.2016, 19:48
 • Kategori: Tips
 • Natasja Saad / Lille T født 31 Oktober 1974 i København, død 24 Juni 2007 i Kingston, Jamaica. Hun var en dansk rapper og sangerinne. Synes det var på tide å dedikere et innlegg til henne. For har dere ikke hørt om henne, er det jaggu på tide å sjekke ut. Det er forbaska synd hun ikke er her mer, for å lage nye låter om hennes meninger om bla. samfunnet nå til dags osv. Hun var helt fantastisk! Jeg har en minnetattoo på leggen min dedikert til henne, så nå får dere et tattoo betydnings innlegg med i musikk tipset, reale 2 fluer slått i en og samma smekken! :)   Tekstene hennes, er helt rå. Selvom det går på dansk så prøv å lytt etter, eller google lyrics på låta så dere kan lese mens låta går. Det er nok mange av dere som mener dere ikke har hørt om henne før, men det er altså henne som synger på låta under her, og den var jo mer eller mindre en landeplage tilbake i 2007, året hun døde. 

   

  Hun er i sjangeren reggae og Hip Hop. Nå følte jeg i 2 sekunder at jeg skrev en skoleoppgave om henne, er vel ikke akkuratt det som var meninga. i 2007 døde hun tragisk i en bil ulykke i Jamaica. Les mere om henne her på https://en.wikipedia.org/wiki/Natasja_Saad hvis du er nyfiken. 


  "Kom nu med, gi et smil
  Og prøv at glem
  Du har nederen om dem og dem og dem
  Gå i byen, lad det sure fjæs blive hjemme
  Lad de positive tanker bestemme
  Giv lidt plads til de smukke og de grimme
  Tag lidt pis på de tøser som er for nemme a
  Ingen stres, hæv dit glas og giv den gas
  Lille T stopper ikke før du tilfreds"

   

   

  Fi er min, det er jo uten tvil tekstmessig noe av det feteste, og en liten påminnelse til alle jenter der ute, pass på FI, dere vet hva hun mener med den forkortelsen, hehe! Jeg sier meg enig i teksten, ikke la dere lure av dissa mannfolka alltid, hvis hvem sjefen er, og ikke minst ha respekt for dere selv. 

  "Til alle dere litt for unge jenter som tar litt for mye av, pass på dere selv, og pass på fi. Ro på den lille kropp, livet er langt og du rekker det nok. Det er ingen grunn til å gi den opp, til den første idiot som sier du er hot. For du vet jo godt at gamle tykke sultne men, med vemlige sultne sind, lokker deg med slikkepinn, og tro meg den er skikkelig stygg. Pike pass på ditt liv, ditt ve og ditt vel. Sjekk deg selv før du dummer deg ihjel. Ta nå var på din kropp og din sjel. Ser du verden den er ond og kjærlighet kan være fæl. Pikelil´vær ikke så lett å få tak i, du har den gode pakka det er mange som vil pille, Pike smil, og la den føle alt hva de vil, og si det som det er, si det med et smil: Gå nå vekk med deg selv og din pikk, fi er min og du får den ikk, Jeg vet at den er fin, men du har ingen respekt, så få litt skikk på din lille pikk. Gå nå vekk.          Dumme sultne unge menn, styrer slett ingen ting, tingen styrer deres ben og fører dem fra seng til seng. Ingen passer på seg selv, for aids rammer jo rimlig sjeldent, men sykdom tror ikke på hell, så bruk kondom sier jeg like ofte til meg selv.         Sex er godt, sex er fett, sev er sunt, og det får hele verden til å snurre rundt. Sex er best når det varer mer en et sekund, og det skal helt sikkert ikke gjøre vondt. Sex er godt når man får hva man kan romme, men visse pornofilm er rimelig gromme, de burde visst hatt en advarsel i starten - akkuratt som jackass, ´Don´t try this shit at home`.     La nå vær å gå i byen med ræva bar, for de vet jo godt presis hva det er du har. Du har makten for du har den dyrebare, du har fi, fi har makten og den bringer deg i fare. Så ikke vær så fucking "klok og klar", du gjør dem skyteklar når du spiller gryteklar. Mon du har, mon du tør, det det tar og spille litt smart, hvis ikke pass på deg selv og gi dem svar på komentarere:        Du er jævlig stygg er du ikke? Tror du selv at jeg vil ha din pikk? Du må visst videre, hils din pikk. Fi er min og du får den ikke. Gå nå vekk med deg selv og din pikk, fi er min og du får den ikke, jeg vet at den er fin men du har ingen respekt, så få litt skikk på din lille pikk. Livet er langt og du når det nok, det er ingen grunn til at gi den opp, til den første idiot der sier du hot!"
   


  SÅ... Big UPS til den en av de råeste damene som har hatt beina på denna jorda! 

   

 • Publisert: 17.02.2016, 19:48
 • Kategori: Tips
 • 0 kommentarer
 • Surt vær, men blide folk!

 • Publisert: 14.02.2016, 23:13
 • Kategori: Personlig
 • Å få fint kort med koselige ord er noe av det fineste som finnes, rett å slett pure lykke. Det var nemlig sånn min dag startet idag! Etterfulgt av egg og bacon, litt serie, tegne, gått en tur, vært på middag hos mutter og masse søndags avslappingskos med familien <3 Jeg elsker søndager, generelt helger! Tenk om samfunnet hadde vært lagt opp sånn at man kunne få være masse sammen med både kjærsten og barna i hverdagen, det hadde vært helt fantastisk! Men neida, man får vel bare nøye seg med og nyte den lille tiden man har med de mest verdifulle man har. Lurer på om det noensinne kommer til å bli annerledes... Nå føler jeg bare at man får barn for å sette dem vekk, og lever for å jobbe. Evig ond sirkel, som man til slutt tjener hva da på? Jeg skulle hvertfall gjort mye for å at ikke det var barnehagetantene/onklene, lærere/sfo ansatte som så barna mer enn meg selv i løpet av en dag. Jeg synes det er trist, rett å slett trist. Selvom jeg elsker jobben min, virkelig! 

  Idag er det både morsdag og valentines dag, jeg har fått 2 fine kort, ett fra Frederik og ett fra Angelica, så sinnsykt koselig, jeg blir så glad av sånt. Imorgen er det en ny uke i vente og vi får storfint besøk fra Danmark på Onsdag, det blir stas! Slenger ved litt bilder fra turen idag, Angelica var desverre ikke med da hun var hos pappaen sin i helgen, men nestegang slipper hun ikke unna! :) 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Håper alle har hatt en fin Søndag sammen med deres kjære og nære. Vi blogges snart igjen, jeg har som alltid masse på hjertet, det er bare å finne tiden til å få det ut av hodet og ned på "papiret". 

 • Publisert: 14.02.2016, 23:13
 • Kategori: Personlig
 • 2 kommentarer
 • For en uke!

 • Publisert: 11.02.2016, 15:05
 • Kategori: Personlig
 • Jeg må bare si at til nå, for en uke dette har vært! Ailo startet med omgangs-sjuka natt til Søndag, hadde pause en dag og begynte igjen natta Mandag-Tirsdag. Så på Tisdagen begynte Frederik, og jeg dro på jobb (jeg var jo ennå pigg), natt til Onsdag startet jeg selv, og vi har vært late, upigge, trøtte, matte, dårlige og slitne hele uka. Omgangs-sjuka må være den mest slitsomme sykdommen, både og stelle andre når de har den, og når en har det selv. Angelica slapp heldigvis unna denna uka, men hun hadde det jo forrige uke, så hun var nok imun. Energi nivået har virkelig vært på 0. Og det er slitsomt når man ikke får gjort som man pleier, altså gå på jobb, leke med barna, lage middag som blir i magen, følge opp lekser med Angelica, husarbeid.. Jeg må virkelig si at jeg hater å være syk selv! Da er det bedre å stelle for andre som er syke. Igår hadde jeg faktisk en hel dag snusfri, det sier litt om hvor dårlig jeg var! Det tror jeg aldri har skjedd før, ikke siden jeg starta å snuse fast. 

  Sånn.. Måtte bare skape meg litt! Idag er jeg pigg og frisk men har fri likevel, litt husarbeid fra de siste dagene som gjennsto for å si det sånn.. Selvom Frederik har vært flink å rydda underveis, må alle senger byttes på, nye tannbørster handles og klær vaskes, og middag gjøres klart! Og all sykdom må luftes ut av huset, fysj og fysj! Nå håper jeg vi er ferdige med sykdom for en lang stund! 

  Jeg må hive meg rundt her ferdig til Frederik og barna kommer hjem, måtte bare innom å syte litt, hehe :)  • Publisert: 11.02.2016, 15:05
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Spelt rundstykker.

 • Publisert: 07.02.2016, 15:43
 • Kategori: Personlig
 • God Søndag alle sammen! :) 

  Helgene går så alt for fort, uff! Det er så deilig å ha fri og bare være med barna og kjæresten, skulle ønske hver dag var sånn, hvorfor kan ikke jeg bare vinne i lotto eller noe ? Hehe.. Det er lov å drømme! I helgen har vi hatt besøk av Nilas, det var super koselig, og vi spilte buzz, så film og var å shoppet litt. Skulle egentlig på eventyrfabrikken, men det var jo kø helt ut døra nesten så det gikk jo ikke ann, og det var det ingen som hadde lyst til, å stå i kø hele dagen for å gjøre forøystelser. Så vi får ta en tur dit en annen gang når det er litt færre folk. Idag har jeg bakt spelt rundstykker og sett et par episoder av bloggerne, driver å går igjennom alle de gamle sesongene på nytt mens jeg venter på den nye, som er rett rundt hjørnet. Måtte bare innom med en litta oppdatering, er ikke så flink på å blogge i helgene, tia blir flittig brukt med familien <3  

    

    

    

    

    

    

    

    

  Ønsker alle en fortsatt fin Søndag! 

 • Publisert: 07.02.2016, 15:43
 • Kategori: Personlig
 • 2 kommentarer
 • Gårsdagens vennedag blir dagens mimredag.

 • Publisert: 05.02.2016, 12:02
 • Kategori: Personlig
 • Igår var det vennedagen på facebook, hvor facebook laget en sånn venne video. Som dere vet så deler jo ikke jeg sånt, og profilen min er heller ikke så åpen at folk kan se bildene jeg er tagget i. Egentlig bruker jeg kun facebook til jobb, altså tattoo bilder og komunikasjon med kunder. Så nå har jeg gått igjennom litt bilder, og laget et par -det vil si fire kolasjer med litt bilder jeg er tagget i fra mine facebook år. Herregud så mange fine minner det er å sitte å bla igjennom, og ikke minst så mange fine folk, så mange fine venner jeg har og har hatt, mange av oss har desverre mistet kontakten, og dere som er igjen -så alt for sjeldent man ser hverandre lenger. Sånn er det å bli voksne, ha barn, jobb og en hverdag som tar helt over. Disse bildene er fra helt tilbake i 2009. Og nå så jeg at jeg sto med sneipen på det ene bilde der, og når jeg ser hvor teit det ser ut så er jeg glad for at jeg i disse dager feirer mine 4 år som røykfri! 

  Det er koselig å mimre seg igjennom gamle bilder, og tenke på alt det fine man har opplevd, stedene man har vært på og dem man var der med. Jeg har en hel hard-disk med bilder som skal gåes igjennom, ryddes og mye skal slettes, men jeg tenkte å dedikere noen innlegg til flere bilder som aldri har sett dagens lys, det er jo sikkert gøy for dere å se, og ikke minst gøy for meg å se igjennom også. Men det får bli litt hist å pist ettersom jeg faktisk må gå igjennom et tonn med bilder, da det ikke er noe jeg tar lite av, og det derfor er en veldig tidskrevende oppgave å rett å slett gidde å gå igjennom. 

  Bildene under her er fra forskjellige år og årstider, fra steder som Tattoo Convention i Stavanger, Hjemmefester, Vårkos i parken, Skating, Stockholm, Skien, Larvik, Oslo, Malta, 17 mai, jobb og annet diverse. 

  Er gamle bilder gøy? Vil dere ha flere bilde innlegg? 

 • Publisert: 05.02.2016, 12:02
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Ja, jeg blogger -EKTE!

 • Publisert: 05.02.2016, 11:02
 • Kategori: Sterke meninger
 • God morgen alle sammen! :)

  Jeg må bare starte med å si tusen takk for fine tilbakemeldinger på det forrige innlegget, det gjør godt at mange er så gode og positive, tusen takk for det. Jeg setter så utrolig pris på mine faste lesere, og håper dere vet det! :) 

  Det kan godt hende at noen synes jeg er for personlig og deler alt for mye på min blogg. Jeg har et behov for å skrive, det er sånn jeg får sortert tanker og tømt ut tanker. Ja, så mener du kanskje jeg heller burde skrivd dagbok som ikke lå i offentligheten så alle kunne lese den. Men jeg liker å dele, det er jo derfor jeg har en blogg in the first place, kanskje kan mine erfaringer og tanker hjelpe andre. Kanskje er det noen som trenger å lese hva jeg tenker, da jeg ikke er så flink til å snakke om det? Dessuten har ikke jeg en blogg som ligger på topplisten, så det er faktisk ikke ALLE som leser det jeg skriver heller, selvom alle har mulighet. Jeg har full oversikt over hvor mange som leser min blogg daglig, og tallene er ikke skremmende i forksjell til hvor personlig jeg er. Jeg skriver ikke for å få klikk, komentarer eller likes, jeg skriver rett å slett fordi jeg trenger det selv. Poenget mitt er at, jeg veit hva blogg er, du veit hva blogg er, hva gjør du her hvis du ikke liker blogg? Hva gjør du her på siden min, som er min side hvis du ikke liker meg uansett, og dermed heller forhåndsbestemt ikke klarer å like det jeg skriver. Hvorfor leser du det da? Noen sier jeg ikke burde dele fordi blogg er blogg, så det er bedre å ha milevis lange statuser på facebook, hvor facebook eier rettighetene over alt du skriver og du ikke aner hva det kan bli brukt til og hvor det florerer hen? Jeg har aldri vært en status skriver, hvertfall ikke på det personlige plan, jeg liker ikke å trøkke meg opp i trynet til folk på newsfeeden med mine tanker og følelser, men her på min blogg her deler jeg ALT, jeg er ekte og vil ikke legge filter på min ektehet. Alle som vet hvem jeg er, kjenner meg, familien min, eller vennene mine VET at jeg ikke putter noe under en stol, dere vet jeg kan prate for meg, og dere vet at det er mye som provoserer meg og jeg kan besvare og komentere det meste, så når dere VET det, og også VET dere ikke tåler det, hva gjør dere her inne på min blogg da? Bare for å ha et komentarfelt og få utløp for alle deres frustrasjoner? For å kunne negativisere det jeg skriver? For å bruke meg som punching bag?

  Alt for mange gjør ting de ikke liker bare for å ha noe å hate og negativisere! 

  Jeg skriver blogg fordi dere selv kan velge om dere vil lese det jeg skriver, vil du ikke lese, så la vær å klikk deg inn bare for å la deg provosere over ett eller annet.  Liker du ikke blogg, så ikke les dem. Liker du ikke meg, så ikke interesser deg for hva jeg gjør i livet mitt, noe du gjør når du er på min blogg, når du vet det er her jeg deler. Jeg kommer ikke til å slutte å blogge fordi noen kanskje vil jeg skal det, og jeg kommer ikke til å begynne å skrive tankene mine på facebook istedet selvom kanskje noen vil jeg skal det, jeg liker at folk selv kan ha mulighet til å velge om de faktisk vil klikke seg inn. Det er skremmende at folk klikker seg inn bare for å spre negativ energi over det jeg skriver, at voksne mennekser kan velge å bruke energi på ting de ikke liker forstår jeg heller ikke. Hvis du ikke har noe positivt å si, så hold kjeft, eller eventuelt lag din egen blogg for å ha et sted å få utløp, men ikke kom her å svartmal min blogg med drittkomentarene dine. Jeg kommer ikke til å godta noen negative komentarer på min blogg, med mindre jeg selv synes de er konstruktive. Noe jeg selv kan bestemme, siden det er min side og ikke din. Folk som slenger dritt bare for å gjøre det, for å ha noe å finne på, for å senke andre for å få seg selv høyere opp i flaggstanga, det er helt utrolig at voksne mennesker kan oppføre seg sånn, og vet dere hva som er enda mer skremmende? At noen av disse menneskene er foreldre, og hva er det for no forbilde å være for sine egne barn? Vær stygg alle steder du kan, husk å rakk ned på andre for å føle deg bedre selv? Og viktigst av alt, aldri unn noen andre lykke, glede eller noe som helst godt. 

  Jeg kommer ikke til å slutte å blogge. Jeg kommer ikke til å legge inn noe filter. Jeg kommer til å dele mine tanker og følelser, personlig på godt og vondt. Føler du at mitt innlegg er rettet mot DEG? Føler du deg truffet? Ta det til deg, eller klikk deg ut igjen, mest sansynelig var det ikke dedikert til deg, men hvis du fortsatt kjenner deg igjen, så burde du om ikke annet ta det til deg. Jeg kommer ikke til å slutte å være meg, jeg kommer til å være ekte, ærlig, brå, livlig, morsom, glad, empatisk, alt jeg kan være i det jeg skriver, og tåler du det ikke, gjør meg og deg selv en tjeneste å la vær å klikk deg inn. 

  Livet mitt er ikke et luftslott som så mange andres, ærlighet når lengst, og det finnes ikke noe vakrere enn ekte mennesker.

   

  Så... nok om det, har dere en fin dag? Det regner jeg med de fleste har, det er jo FREDAG og dermed helg etter arbeidsdagen er over! Wohoo! Til å med jeg skal ha fri i helgen og ha ordentlig helg, med kjæresten og barna, og jeg gleder meg så mye at jeg nesten blir helt rørt! Har dere hørt den nye låta til Karpe diem forresten? Jeg likte´n jeg.. 

   

  God helg alle sammen! :) Kos dere med alle øyeblikk og nyt alle små gleder. 

   


  Følg facebook siden min her

  Sjekk her for å se hva jeg lager på jobb!

  Hypp på ny tattis? Bestill deg en time her!

   

 • Publisert: 05.02.2016, 11:02
 • Kategori: Sterke meninger
 • 0 kommentarer
 • Dette er vanskeligere enn jeg først trodde..

 • Publisert: 02.02.2016, 12:35
 • Kategori: Personlig
 • Fordi dere synes det, og kun derfor...

  Da jeg møtte Frederik var det 5 måneder siden Edel gikk bort..   Deres lille sønn Ailo var 1,5 år akkurat når jeg møtte han. Da jeg og Frederik ble kjærester  4 September 2015, synes nok mange at det var litt tidlig, at det gikk litt fort, at det var for kort tid siden Edel gikk bort, og at det var for kort tid siden min egen seprasjon/skilsmisse. Men når er riktig tid? Når er det LOV til å gå videre? Er det noe alle andre skal kjenne på og bestemme? Dette bestemte vi hvertfall, for sånn ble det, noe annet hadde vært helt teit når de følelsene som oppstod og fortsatt er, er der! Vi elsker hverandre, og sånn er det. Og det må dere alle akseptere, om dere ikke klarer det, så ignorer det heller. 

  Vårt forhold er jo egentlig veldig ukomplisert, vi har det bra sammen, er sammen og deler alt sammen. Vi er rett å slett kjærester, som også ER kjærester. Hadde meg og Frederik møttes for 10 år siden så hadde mest sansynelig ingen hatt noe å si på det, da hadde det bare vært koselig, for alle.. Men fordi vi møttes etter vi har opplevd det vi har opplevd hver for oss, og fordi vi har et barn hver fra tidligere, så er det ikke greit? Da er det ikke lov å finne kjærligheten lenger? 

  Da jeg møtte Frederik og Ailo, tenkte jeg ikke så mye, jeg var og er fortsatt stup forelska, men nå har jeg levd med dem i 5 måneder, og erfart og hatt tid til å la alt synke inn, når det kommer til hva de opplevde bare 5 måneder før de møtte meg. Det var en grusom hendelse, det var traumatisk, og ufattelig trist. Det er helt utenkelig å sette seg inn i hvordan det er for et barn og miste sin mor, og for han og miste kjæresten sin. For tro meg, jeg tenker på dette. Edel var også min venn, men for meg var hun en venn, ikke en av de nærmeste vennene mine, men en venn jeg kunne ta en fest med, og alltid stoppa og tok en lang prat med når vi tilfeldig traff på hverandre. Jeg var også gla i Edel! jeg gråt også i flere dager når hun gikk bort. Jeg var ikke uberørt! Og jeg er det hvertfall IKKE nå! 

   Ailo var 1 år og 2 måneder når han mistet mammaen sin, hennes andre sønn Nilas var 8 år. Jeg gråter mens jeg skriver dette, jeg har alt for mye empati, sympati og evne til å sette meg godt inn i andres kropper og følelser for det her.. Det blir rett å slett for mye for meg, fordi jeg er så berørt av det, og lever i det. Nilas, Ailos bror husker selvfølgelig mye av mammaen sin, og har mange minner og år med henne. Men Ailo da? Han var jo bare en liten baby, husker han henne? Når stemmen hennes ikke er her mer, og lukten av mamma er borte, hvem er hun for ham nå da? Tankene mine kan gjøre meg fortvila.. 

  Det jeg gjør, er å ta barnet under mine vinger, jeg behandler han som min egen. Jeg gjør med han, som jeg gjør med Angelica. Jeg føler det samme for dem. Jeg ønsker dem en trygg oppvekst, med masse gode minner og kjærlighet. Er det feil at jeg ønsker Ailo det? Fordi hans mor ble revet bort fra ham så skal ingen annen kvinne få gi ham det mammaer gir?  Jeg prøver ikke å ta plassen til mammaen hans selvom hun ikke er her,  jeg oppfordrer ikke Ailo til å kalle MEG for mamma, og jeg vil ham bare godt. Men i å med han var så liten når han mistet henne, så blir det hele veldig vanskelig. Nettop fordi han mest sansynelig ikke har noe minne av henne, han husker henne nok ikke, men han ville kjent henne igjen om hun plutselig hadde dukket opp, om det var mulig... Noe jeg skulle ønske det var.. 

  Jeg har forståelse over hva som har skjedd ovenfor Frederik, hva han har opplevd, hva han har vært igjennom for en traumatisk opplevelse. Jeg forstår at det er vanskelig og at han kan føle det urettferdig at han står med alt alene, at han føler seg etterlatt med et ansvar de skulle ha sammen, -også bare blir hun borte! At han føler frustrasjon og savn rundt det. At han er lei seg over at hans sønn ikke har noen mor. At han noen ganger kan ha behov for å dra på grava for å tømme ut tankene. At det er trist på Ailos bursdag at ikke mammaen hans er der for å oppleve det, eller at Ailo har bursdag og ikke har mamman sin der på dagen sin. At det er til tider er tungt, jeg forstår det og jeg prøver så godt jeg kan å trøste. Jeg viser min forståelse og at det er greit å føle som han gjør, at jeg ikke blir såret av det. At jeg snarere blir glad for at han deler det med meg, framfor å holde tankene og følelsene sine under et lokk vekk fra meg, jeg vil føle på det sammen med han. Hans sorger og frustrasjoner er også mine. Jeg vet at han er gla i Edel, og alltid kommer til å være det, hun er mor til hans sønn i tillegg var hun et flott menneske.

  Det jeg prøver å si er at jeg har ikke opplevd dette før, jeg har ingen bruksanvisning eller fasit. Jeg vet ikke hva som blir rett for meg å gjøre, og hva som eventuelt ville vært galt. Men med tanke på Ailo så gjør jeg som jeg gjør med Angelica, jeg er mamma for han, selvom jeg ikke er mammaen hans. Men kanskje han vil se på meg som det, det er opp til han selv og bestemme hva han selv føler er riktig eller hva som faller seg naturlig for ham. Det vil også komme en tid hvor han vil stille spørsmål, og vil ha svar, han vil sikkert være lei seg og frustrert, og føle mye. Og det jeg kan gjøre da er å være der for ham. For det vil jeg. Jeg skal ikke gå fra han, han skal ikke oppleve å miste igjen. Jeg elsker pappaen hans, helt på ekte! Og vlle ikke klart et liv uten han nå, det ville vært helt meningsløst for meg. Når du først har kjent på ekte kjærlighet, så vil du den skal vare evig. 

  Jeg gjør så godt jeg kan når det kommer til Ailo, og det gjør Frederik også, han sitter heller ikke med noen fasit. Men vi snakker åpent om det, og reflekterer sammen og det hjelper mye å ha god støtte og forstålese i hverandre. Ailo er hos mor (Edels mamma) én natt om måneden sammen med broren sin, vi skal ha Nilas på besøk her en natt til helgen og jeg håper jo at det skal gå fint, og at han kan og vil være her oftere framover, og at vi kan finne en god rutine og løsning på det sånn at brødrene kan fortsette å ha hverandre i livet sitt. Jeg vet jeg ikke er Edel, og jeg prøver heller ikke å være det. Jeg ønsker bare det beste for Ailo, og stiller opp så godt jeg kan -i det jeg kan, han vil sikkert trenge forskjellige ting utifra alder og forståelse, og det eneste jeg kan er å gjøre som jeg allerede gjør, altså å være der for ham. Jeg sitter med åpne armer, til både Nilas og Heidi(Edels mor), jeg åpner hjemmet og dørene mine, de er velkomne. Jeg gjør rett å slett så godt jeg kan.. Og på samme tid gjør jeg det som føles mest naturlig for alle sammen. Har dere tenkt på at hvis Edel fortsatt var her, så kan det jo hende at hun og Frederik ikke hadde vært sammen lenger da også? Kanskje det ligger mere bak kulissene enn dere vet?

  Det jeg stusser over er at folk tar avstand, sletter på facebook. Mener man noe, så kan man hvertfall si noe. Selvom jeg heller ikke skjønner hva alt dette er å mene noe om, det er vårt liv, ikke deres. Jeg har mistet mange venner de siste månedene, mange venner som ikke viste seg å være dem jeg trodde de var, når tykt å tynt kom -forsvant de! Og det er helt okay, jeg blamer ingen, jeg har fortsatt et lite knippe med mine nærmeste, og jeg har fortsatt mange bekjente ikke så nære venner. Jeg har de jeg trenger! Jeg kan også forestille meg at for Edels næremste og våres felles venner at dette kan bli vanskelig, eller at det føles tungt at Frederik har gått videre, at det kan føles rart og annerledes, men hei! Snakk med meg, jeg er ikke skummel, jeg er faktisk et veldig empatisk forstående menneske. Fortell hva du synes, snakk, del, reflekter, jobb med meg? Dette er ikke lett for meg, men det er ikke vanskelig heller. Men istedet for å slette meg, og ignorere så burde man jo kanskje heller ta litt del hvis man har lyst til å fortsette å være en del av livet til feks. Ailo? Ikke kast Ailo ut av livene deres hvis han virkelig betyr noe fordi JEG er her, jeg står ikke i veien, jeg mener det! Det jeg ønsker meg er empati og respekt, jeg respekterer dere. 

   

  Om to dager har jeg og Frederik vært kjærester i 5 måneder, det er egentlig ingen tid, men det føles likevel ut som en evighet. Det føles litt ut som at det alltid har vært oss. Vi lærer fortsatt hverandre å kjenne, vi lever, leker og erfarer, vi snakker, elsker og opplever. Det er mye som må tilpasses når man har barn, men uten dem hadde hverrken livet, eller hverdagen vært den samme, og jeg ville ikke vært foruten. Vi har kommet oss ordentlig på plass i rekkehuset vårt nå også, og det føles mer og mer som hjem, menneskene i hjemmet føles virkelig som hjem. Nøkkelordet er trygghet, og det gjelder for oss alle fire. Selvom hverdagen innimellom kan by på utfordringer så er kjærnen den samme, kjærligheten er der, tryggheten og forståelsen også. Jeg er fortsatt head over heels in love. Jeg rett å slett skikkelig forelska, og det virker ikke som om det har tenkt å gi seg heller, det kan nesten være litt slitsomt til tider, men på samme tid en utrolig deilig følelse å kjenne på. Jeg har funnet min mann og min plass i livet, det er her jeg hører til! Min sjel, tilhører hans, mitt hjerte tilhører han, mitt hode tilhører han, hele meg tilhører han, jeg er hans! <3 Jeg elsker hverdagen, jeg elsker å lage mat, vaske klær og stelle for vår lille firkløver, de ellers kjedelige hverdagsoppgavene føles plutselig så mye mere meningsfulle nå. Jeg gleder meg til framtiden, til årene, til å se hva som skjer, og oppleve, se hva det blir av barna, når blir vi besteforeldre tro? Gleder meg til absolutt alt! Både medgang og motgang. 5 måneder har gått, fem flotte måneder som skal bli så mye mer! Du er min bestevenn, jeg elsker deg Frederik, til månen og tilbake, til evigeheten og forbi. Jeg er evig din. 

   

   
  ^ Gutta mine (smiley med hjerter i øya) 

 • Publisert: 02.02.2016, 12:35
 • Kategori: Personlig
 • 2 kommentarer
 • 10 musikk video favoritter

 • Publisert: 02.02.2016, 09:14
 • Kategori: Musikk
 • God morgen! :)

  Som dere vet er jeg over gjennomsnittet opptatt av musikk, og det er igrunn ikke et stille sekund rundt meg, det hører til sjeldenhetene. Men det er jo utrolig mye musikk som har sinnsykt fine tilhørende videoer, så nå tenkte jeg å dele et par av mine favoritt musikk videoer med dere. Slå dere ned å nyt denne Tirsdagsmorgen, her er det mye fint, rørende og gøy! 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Nå føler jeg at jeg kunne laga et evig langt innlegg her, men dere må jo også gidde å se alt og reflektere litt over det, og ikke minst hva som blir snakka om i tekstene. Det er derfor jeg er så gla i Hip-Hop fordi det er så sinnsykt mye budskap og gode poeng i tekstene. Så se, hør og nyt. 
  Nå skal jeg snart dra meg ut av senga å komme meg i sving, jobben kaller :) 


   

 • Publisert: 02.02.2016, 09:14
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Lille sjuklingen..

 • Publisert: 01.02.2016, 12:42
 • Kategori: Mamma
 • God Mandags morgen alle sammen! 

  I helgen var jeg og Frederik på deilig Lørdagsmiddag hjemme hos familien hans. Det var super koselig, det er gøy å bli mere kjent med familien hans og hvor han kommer fra. Angelica har vært hos pappaen sin i helgen og kom hjem med magevondt, hadde visst vært litt omgangs-sjuke i omløp der borte. Så det gikk ikke lange tia før hun kastet opp, det har hun faktisk ikke gjort før, hun er særiøst aldri sjuk. Og at det skulle ta nesten 8 år før jentungen kasta opp er jo ganske bra, bank i bordet! Hun har jo selfølgelig hatt vannkopper, den femte barnesykdommen, vært en del forkjøla og hatt øreværk. Men spysjuka har jeg slippi unna. Hun kasta dog bare opp én gang i går, og er bare slapp og sliten idag, så idag har hun sin første fraværsdag siden hun begynte på skolen. 

  Nå ligger vi på sofaen og har Camp Rock marraton, spiser salt potetgull og marie kjeks. Mens Frederik er på jobb og Ailo er i barnhagen. Gleder meg til senere idag når vi er samlet igjen alle 4, sånn det skal være <3 Håper lillesnupp blir helt frisk igjen i løpet av dagen også. <3 

  Ønsker alle en fin dag! 


  ^Kan jo ikke legge ut sjukdomsbilde føler jeg, så legger ved et bilde fra lillesnupp var 4 år, så skjønn! Tia flyr asså! 

 • Publisert: 01.02.2016, 12:42
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • hits