tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Stavern festivalen 2016

 • Publisert: 10.07.2016, 23:41
 • Kategori: Konserter
 • Tre dagers festival er over for denne gang, og kan si jeg har hatt det koselig. I år var jeg vel ikke sånn super fornøyd med musikken, men det jeg likte, det likte jeg jo. Gleder meg allerede til neste år. Det som er mest koselig med sånne ting er jo å møte masse kjent folk og slå av no prat, og ikke minst høre på fylleprat, hehe! 

  Alt i alt, en veldig koselig festival, sinnsykt mye folk om Lørdagen. Deilig mat har det vært også! Slenger ved litt bilder jeg:  Nå er gamlemor sliten etter en lang kjøretur til Danmark, så meg får dere høre mere fra imorgen ? Veldig deilig å endelig være framme i sommerhuset med familyn :) 

  Ha en fin kveld (natt heter det kanskje nå:)

 • Publisert: 10.07.2016, 23:41
 • Kategori: Konserter
 • 1 kommentarer
 • Dette har musikk-øra til Talla hørt live:

 • Publisert: 15.05.2016, 20:32
 • Kategori: Konserter
 • Jeg gleder meg så mye til Juni og Juli kommer nå, så jeg kan begynne å fylle på denne lista mi igjen, tenk at jeg enda ikke har vært på en eneste konsert i hele 2016? Det er rett å slett for dårlig. Men nå har det faktisk ikke vært så mye jeg kunne tenke meg å se heller, annet enn CocoRosie som ble utsolgt nesten før billettene ble lagt ut, skulle bare være en liten intim konsert nemlig. Jeg håper jeg får mulighet til å se dem en annen gang.

  Dette innlegget er nok mest for min egen del, når jeg blir gammel og har fått alzheimer så vil jeg kunne se igjennom denne listen med festivaler og konserter jeg har vært på, og er jeg heldig kanskje minnene dukker fram også! Så denne listen vil altså bli fylt på hver gang jeg har vært på en ny konsert :) Er ikke til å putte under en stol at jeg er over gjennomsnittet gla i Hip Hop!   Dette bildet er fra Stavern Festivalen 2015, klarte selvfølgelig å snike meg inn på 730.n0 (http://www.730.no/musicitem.aspx?newsId=17931)

   

  2003:

  Klovner i Kamp -Badeparken i Larvik, husker de var her for å spille inn klipp til en musikkvideo. 

  Equicez -Kongegata Larvik

  Jester- HerrB- Jaa9- TommyOrion- OnklP- PlanB- Roma- DVD- McOptik- Paranoia- Royal- Munajj- Rippoppers- DjBigK -Hip Hop Jam på Kongegata Larvik

  DjChali- Sirius- DVD- Take2- Royal- Isso- HerrB- McOptik -Larvik Kongegata

  Algorythms -Kongegata Larvik

   

  2004:

  KinkyCompany- Bunch&smalltownMC´s- Bestefar- DjKaffka- BlockLettaz- Absent- Madtrip- StemmeriHode -Et annet sted i Skien

  FlyteB med fler. -Larvik Kongegata og i Sandefjord

  Karpe Diem -Larvik

  YongbloodBrassBand -Larvik Kongegata

  DjEqual- LouisLogic- J-Zone- Vakill -Larvik Kongegata

  MainFlow- PlanetAsia -Larvik Kongegata

   

  2005:

  Karpe Diem -Larvik

  Cage- YakBallz- Mr.Greedy -Larvik Kongegata

   

  2006:

  Vengaboys -Picadilly Hillerød Danmark

   

  2007:

  StonesThrowRecords-  PeanutButterWolf- J-Rocc- AloeBlacc- Percee- GuiltySimpson-    Blacksmith- TalibKweli &JeanGrae-   The Who-  DizzieRascal-  Nephew-  Clipse-   Suspekt-   Björk-   InFlames-   QueensOfTheStoneAge-     ArcticMonkeys-    JohnLegend-    Muse-    Basementjaxx-     DjTiesto-   K´naan-   -var de jeg klarte å få med meg på ROSKILDE FESTIVAL Danmark det året. Og gud for en opplevelse på tross av et helt forjævlig vær! 

  Dette året var jeg også på ALEN FESTIVALEN men husker ikke noen av dem som spilte :P Dette året var festivalen i skogen oppe ved Ulfsbakk. 

   

  2008:

  SteveAngello & SebastianIngrosso-   ErickE-   KjeldTolstrup-   Tiga  -SensationWhite København Danmark, dette var litt av en opplevelse!

  PETTER-    DjVega- Romero &Gulle  -HipHop ved kanalen Skien  2009:

  Karpe Diem -Ibsenhuset Skien

  AdmiralP- NikoD -Sporet i Larvik

  GatasParlament & SupaSayed +selvfølgelig mange fler jeg ikke huser da dette var på ALEN FESTIVALEN. Som dette året var i Oklungen. 


   

  2010:

  GatasParlament -Sporet i Larvik

  MastaAce -Oslo JohnDee

  Ne-Yo -Larvik Arena

  PonyThePirate + mange fler jeg ikke huser på ALEN FESTIVALEN som også var i Oklungen i år.

  Sigvart Dagsland -Hehe, må le litt, men han er veldig flink så dette var verdt en sjelden tur i Larvik Kirke. 

  DumDumBoys -Eneste jeg kan huske å ha fått med med fra STAVERN FESTIVALEN og tror du ikke denne slyngelen sneik seg inn? :O 

  CrystalCastles -Rockefeller Oslo

   

  2011:

  ROBYN -Oslo Spektrum

  JamieWoon -Rockefeller Oslo

  FluxPavillion-   Skrillex  -Oslo Spektrum 

   

  2012: 

  Cunninlynguists- Kno- Natti- Deacon- Tonedeff -Blå Oslo, minnerik kveld, vi dro med oss gutta på mono og etterpå på nasj. 

  DeadPrez -Oslo Sawol 

  Outerspace-   JediMindTricks-    VinniePaz  -Oslo Spikerboksen

  Brother Ali -Blå Oslo

  Immortal Technique -Oslo på Spikerboksen

  The Cure-    Wiz Khalifa-     The Shins   -Var de eneste tre konsertene jeg fikk med meg på ROSKILDE FESTIVAL Danmark dette året. 

  Husker igjen ingen, men var på ALEN FESTIVALEN som dette året var i Kjose. 

   

  2013:

  Sirius-    Pinlig Stillhet-     Entedy   - Sandefjord Jam 

  Slum Village-     Frank´n Dank       -Sawol Oslo

  CelinaRee & The Army-      Turbochild    -Vordingborg Rockfestival Danmark

  Crystal Casltes -Rockefeller Oslo

  Paramore -Sentrum Scene Oslo

  P!NK - Telenor Arena Oslo

  Tegan & Sara -koncert huset København -hadde VIP biletter og meet and greet, GØY! 

   

  2014:

  Ellie Goulding - Oslo Spektrum 

  Snowgoons-   Locksmith-   RAtheRUGGEDman-   VinniePaz   -Pustervik Göteborg Sverige

  Team Me-     Donkeyboy-     Wycklef Jean    -Smieøyafestivalen i Skien  -Det var virkelig nostalgisk og episk og høre alle de gode gamle Fugees låtene live! 

  AngelHaze-    BobDylan-    DirtyLoops-    DjDavidKatz-   OddNorstoga-    KimCesarion-   LillyAllen-   Kvelertak-    JonasAlaska-   EdSheeran-   ProviantAudio-    AdmiralP-   MortenHarket-   TheRoyalConsept-      LarsWinnerbäck-   Ylvis-    VioletRoad-     BoKaspersOrkester  -STAVERNFESTIVALEN

  Cunninlynguists- Kno- Natti- Deacon-Thomax -Parkteateret Oslo

  Dilated People-   Madchild   -Sawol Oslo

  KID INK   -John Dee Oslo

  B.Dolan-   Atmosphere   -Vulkan Oslo

  HighAsAKite  -Ibsenhuset Skien

  Husker ingen, men var også på ALEN FESTIVALEN dette året, i Oklungen! 

  Var også på en del konserter under kulturnatta i Larvik, men å huske hva bandene heter er ikke så nøye :P 
   

  2015:

  Madchild-   Swollen Members      -Blå Oslo

  Noah -Christiania København

  BB-band, Sirius FlyteB, Vinni -Indrehavn Larvik

  Wu tang clan -Sentrum Scene Oslo

  Highasakite     -    The Kooks     -      Seigmen    -    Ralph myerz & the jack herren band   -     Pharrel Williams -   Gabrielle   - Linda Pira   - Madcon    - Elton John       -  Asap Rocky  - STAVERNFESTIVALEN

  Cunninlynguists- Kno- Natti- Deacon -John Dee Oslo

   

  2016:

  Soon to come! ......

 • Publisert: 15.05.2016, 20:32
 • Kategori: Konserter
 • 0 kommentarer
 • Noe å se frem til!

 • Publisert: 11.05.2016, 14:03
 • Kategori: Konserter


 • Skal du dit? Jeg har i grunn ikke vært der no særlig, tross jeg bor i Larvik! Jeg var der på Lørdagspass i 2010, det var da min første gang. I 2014 slo jeg til med 3 dagers pass, for det var så utrolig mye bra som skulle spille som jeg kunne tenke meg å se. Og ifjor, da ble det 3 dagers pass igjen, og jeg må bare si at jeg liker den nye arenaen MYE bedre, større plass og mindre køer. Jeg har blitt skikkelig glad i Stavernfestivalen, den er perfekt for meg som liker å være nydusja, fresh og sove i en seng. -Og i tillegg er hjem kjær!

  Jeg gleder meg utrolig masse til festivalen i år, å få dele denne opplevelsen med Frederik, all den musikken. Som dere vet er musikk desidert en av de viktigste tingene i livet til oss begge to, så det skal bli så gøy å dele dette med kjæresten min. Ser frem til mange fine festival dager, også håper jeg at vi er heldige med været! Vet dere hvilke artister jeg gleder meg allermest til å se i år? Det skal jeg dele med dere nå. 
  All info er hentet fra #BrZZSacI0LYsvEjW.97">http://www.stavernfestivalen.no/#BrZZSacI0LYsvEjW.97 Fyk inn der for å sikre deg din billett, her blir det mye bra! 

   

  Festivalområdet er 10 min fra tattoosjappa, Bohemen Tattoo ligger i Kirkegata 5 på Langestrand (rett ved Farris bad, og mikrobryggeriet.) Det vil være mulig å sette opp time 4,5,6 og 7 til fine "GodFestivalPriser" Men 8, 9, og 10 er vi selv på festival og muligens ikke så alt for stødige på henda, hehe! Så da vil Bohemen Tattoo altså være stengt. Så førstemann til mølla til å booke sine timer for starten av uka. Du kan booke din time her http://www.facebook.com/bohementattoo/


  " Skal du på festival i sommer? Hvilke artister gleder du deg mest til å se? "

 • Publisert: 11.05.2016, 14:03
 • Kategori: Konserter
 • 0 kommentarer
 • Stavern Festivalen Lørdag!

 • Publisert: 05.07.2015, 20:00
 • Kategori: Konserter
 • Denne dagen var helt fantastisk! Det var hardt å begynne, men det blei bra uttover kvelden! :) Nå er det 1 år til neste gang, selvom sommeren for min del byr på flere festivalopplevelser, heldigvis! Vi fikk sett Gabrielle, Linda Pira, Madcon, Elton John & Asap Rocky! Var helt sykt fett alt sammen, i tillegg fikk vi dratt med mutter på festivalen i går også, det var rett å slett en skikkelig vellykket kveld! Selvom jeg nektet å gå å legge meg, haaha!   Jeg må le, mye gøye bilder fra helgens festiligheter! Ha en fin kveld alle sammen:D 

 • Publisert: 05.07.2015, 20:00
 • Kategori: Konserter
 • 0 kommentarer
 • Stavern Festivalen Fredag!

 • Publisert: 04.07.2015, 12:00
 • Kategori: Konserter
 • Festival livet er hardt men samtidig godt for kropp og sjel, mange fine folk og bra musikk! Men slitsomt å drikke så mange øl, hehe! Igår fikk vi med oss Seigmen, Ralph myerz & the jack herren band & Pharrel Williams! Syyykt bra! Wohooo! Kjenner jeg er litt treig i kroppen idag, men jeg er strax skikkelig klar for dag 3 :D Heldigvis siste dagen! Slenger med bilder fra igår! : 

  Først kjørte vi denne skjønne jenta til pappaen sin på sommerferie, savn allerede :/ Men hun får det nok fint, og har med tlf så hu får sendt gamle mor litt meldinger :)   <3^^^

   

  Inne på Strandbaren ^^

  Eline fant bilde av oss fra Torsdagen på 730.no
  God festival alle sammen! :D Ha en fin dag! :) 

 • Publisert: 04.07.2015, 12:00
 • Kategori: Konserter
 • 0 kommentarer
 • Stavern Festivalen Torsdag!

 • Publisert: 03.07.2015, 09:46
 • Kategori: Konserter
 • Jeg var trøtt og sliten etter noen harde uker med masse jobb, så ble igrunn mest sittende å høre konserter suse i bakgrunnen, men jeg klarte å karre meg opp å få med meg THE KOOKS og HIGHASAKITE, deretter gikk jeg hjem og la meg tidlig, skal jo trossalt holde i 3 dager. Fortsatt litt irritert for at jeg ikke rakk å få med med Jaa9 & Onklp pga kø, men men... Sett de utallige mange ganger før så får trøste meg med det! Slenger ved litt snaps fra gårdsdagen :)   På kvelden blei det sykt kjølig, så jeg råder alle til ha med ei jakke eller en god varm genser! :) 

  Ses vi idag? =) 

 • Publisert: 03.07.2015, 09:46
 • Kategori: Konserter
 • 1 kommentarer
 • Konserter jeg har vært på!

 • Publisert: 23.04.2015, 13:11
 • Kategori: Konserter
 • Dette innlegget er nok mest for min egen del. For når jeg blir gammel og har fått alzheimer så vil jeg kunne se igjennom denne listen med festivaler og konserter jeg har vært på, og er jeg heldig kanskje minnene dukker fram også! En ting er hvertfall sikkert, at nå i skrivende stund skal jeg mimre godt, og kanskje jeg klarer å sanke fram noen bilder også.  Så denne listen vil altså bli fylt på hver gang jeg har vært på en ny konsert :) Er ikke til å putte under en stol at jeg er over gjennomsnittet gla i Hip Hop! 

   

  2003:

  Klovner i Kamp -Badeparken i Larvik, husker de var her for å spille inn klipp til en musikkvideo. 

  Equicez -Kongegata Larvik

  Jester- HerrB- Jaa9- TommyOrion- OnklP- PlanB- Roma- DVD- McOptik- Paranoia- Royal- Munajj- Rippoppers- DjBigK -Hip Hop Jam på Kongegata Larvik

  DjChali- Sirius- DVD- Take2- Royal- Isso- HerrB- McOptik -Larvik Kongegata

  Algorythms -Kongegata Larvik

   

  2004:

  KinkyCompany- Bunch&smalltownMC´s- Bestefar- DjKaffka- BlockLettaz- Absent- Madtrip- StemmeriHode -Et annet sted i Skien

  FlyteB med fler. -Larvik Kongegata og i Sandefjord

  Karpe Diem -Larvik

  YongbloodBrassBand -Larvik Kongegata

  DjEqual- LouisLogic- J-Zone- Vakill -Larvik Kongegata

  MainFlow- PlanetAsia -Larvik Kongegata

   

  2005:

  Karpe Diem -Larvik

  Cage- YakBallz- Mr.Greedy -Larvik Kongegata

   

  2006:

  Vengaboys -Picadilly Hillerød Danmark

   

  2007:

  StonesThrowRecords-  PeanutButterWolf- J-Rocc- AloeBlacc- Percee- GuiltySimpson-    Blacksmith- TalibKweli &JeanGrae-   The Who-  DizzieRascal-  Nephew-  Clipse-   Suspekt-   Björk-   InFlames-   QueensOfTheStoneAge-     ArcticMonkeys-    JohnLegend-    Muse-    Basementjaxx-     DjTiesto-   K´naan-   -var de jeg klarte å få med meg på ROSKILDE FESTIVAL Danmark det året. Og gud for en opplevelse på tross av et helt forjævlig vær! 

  Dette året var jeg også på ALEN FESTIVALEN men husker ikke noen av dem som spilte :P Dette året var festivalen i skogen oppe ved Ulfsbakk. 

   

  2008:

  SteveAngello & SebastianIngrosso-   ErickE-   KjeldTolstrup-   Tiga  -SensationWhite København Danmark, dette var litt av en opplevelse!

  PETTER-    DjVega- Romero &Gulle  -HipHop ved kanalen Skien   

   

  2009:

  Karpe Diem -Ibsenhuset Skien

  AdmiralP- NikoD -Sporet i Larvik

  GatasParlament & SupaSayed +selvfølgelig mange fler jeg ikke huser da dette var på ALEN FESTIVALEN. Som dette året var i Oklungen.    

  2010:

  GatasParlament -Sporet i Larvik  MastaAce -Oslo JohnDee

  Ne-Yo -Larvik Arena

  PonyThePirate + mange fler jeg ikke huser på ALEN FESTIVALEN som også var i Oklungen i år.

  Sigvart Dagsland -Hehe, må le litt, men han er veldig flink så dette var verdt en sjelden tur i Larvik Kirke. 

  DumDumBoys -Eneste jeg kan huske å ha fått med med fra STAVERN FESTIVALEN og tror du ikke denne slyngelen sneik seg inn? :O 

  CrystalCastles -Rockefeller Oslo

   

  2011:

  ROBYN -Oslo Spektrum

  JamieWoon -Rockefeller Oslo

  FluxPavillion-   Skrillex  -Oslo Spektrum 

   

  2012: 

  Cunninlynguists- Kno- Natti- Deacon- Tonedeff -Blå Oslo, minnerik kveld, vi dro med oss gutta på mono og etterpå på nasj. 

  DeadPrez -Oslo Sawol dette var 12.12.12 dagen meg og min kone giftet oss på tinghuset, spiste middag med foreldrene våres som var vitne til hendelsen og deretter tok inn på hotel i Oslo og dro på Consert! :) 

  Outerspace-   JediMindTricks-    VinniePaz  -Oslo Spikerboksen

  Brother Ali -Blå Oslo

  Immortal Technique -Oslo på Spikerboksen

  The Cure-    Wiz Khalifa-     The Shins   -Var de eneste 2 konsertene jeg fikk med meg på ROSKILDE FESTIVAL Danmark dette året. 

  Husker igjen ingen, men var på ALEN FESTIVALEN som dette året var i Kjose. 

   

  2013:

  Sirius-    Pinlig Stillhet-     Entedy   - Sandefjord Jam 

  Slum Village-     Frank´n Dank       -Sawol Oslo

  CelinaRee & The Army-      Turbochild    -Vordingborg Rockfestival Danmark


   

  Crystal Casltes -Rockefeller Oslo

  Paramore -Sentrum Scene Oslo

  Tegan & Sara -koncert huset København her hadde vi VIP biletter og meet and greek, GØY! 

  P!nk -Telenor Arena Oslo 

   

  2014:

  Ellie Goulding - Oslo Spektrum 

  Snowgoons-   Locksmith-   RAtheRUGGEDman-   VinniePaz   -Pustervik Göteborg Sverige

  Team Me-     Donkeyboy-     Wycklef Jean    -Smieøyafestivalen i Skien  Det var virkelig nostalgisk og episk og høre alle de gode gamle Fugees låtene live! 

  AngelHaze-    BobDylan-    DirtyLoops-    DjDavidKatz-   OddNorstoga-    KimCesarion-   LillyAllen-   Kvelertak-    JonasAlaska-   EdSheeran-   ProviantAudio-    AdmiralP-   MortenHarket-   TheRoyalConsept-      LarsWinnerbäck-   Ylvis-    VioletRoad-     BoKaspersOrkester  -STAVERNFESTIVALEN

  Cunninlynguists- Kno- Natti- Deacon-Thomax -Parkteateret Oslo

  Dilated People-   Madchild   -Sawol Oslo

  KID INK   -John Dee Oslo

  B.Dolan-   Atmosphere   -Vulkan Oslo

  HighAsAKite  -Ibsenhuset Skien

  Husker ingen, men var også på ALEN FESTIVALEN dette året, i Oklungen! 

  Var også på en del konserter under kulturnatta i Larvik, men å huske hva bandene heter er ikke så nøye :P    

  2015:

  Madchild-   Swollen Members      -Blå Oslo

   Noah -Christiania København

  BB-band, Sirius FlyteB, Vinni -Indrehavn Larvik

  Wu tang clan -Sentrum Scene Oslo

  Highasakite     -    The Kooks     -      Seigmen    -    Ralph myerz & the jack herren band   -     Pharrel Williams -   Gabrielle   - Linda Pira   - Madcon    - Elton John       -  Asap Rocky  - STAVERNFESTIVALEN

  Cunninlynguists- Kno- Natti- Deacon -John Dee Oslo

   

  2016:

   

   

   

 • Publisert: 23.04.2015, 13:11
 • Kategori: Konserter
 • 0 kommentarer
 • hits