hits

tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Ailo har fått nytt rom

 • Publisert: 20.07.2016, 20:58
 • Kategori: Interiør
 • Endelig i mål, i går kveld engang vel å merke, MEN gudamei så deilig da gitt! Unga skal bytte rom, det er egentlig mange årsaker til det, men håper det blir bedre for minsten å få sove uten å ha sola inn vindu og ha lyst til å være med barna i gata som han hørte så godt på det andre rommet. Det har blitt malt, tapetsert, lagt teppe, snekra noe plank og beiset, og alt på ja, to ettermiddager. Effektivt! Kan si jeg er veldig fornøyd og håper han kommer til å trives der inne fremover. Med alle lekene på plass ble det et skikkelig gutterom. 

  Neste ut for tur er Angelica sitt rom, som jeg tenkte å ta i helgen, skal bli utrolig deilig å bli ferdig med det også. 

  Dere lurer kanskje på åssen det ble?   God kveld alle sammen :) 

   

 • Publisert: 20.07.2016, 20:58
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • Ny stue -igjen!

 • Publisert: 22.06.2016, 12:06
 • Kategori: Interiør
 • Jeg er så gla at dere har vært tålmodig med meg de siste ukene. Jeg ser at dere stadig er innom får å se om jeg har skrevet noe nytt, beklager å ha skuffa dere. Det er veldig mye som skjer sånn på privaten, jeg vil nok skrive om det på et senere tidspunkt. Men akkurat nå vil jeg holde fokuset på å vise dere stua! Ja, tenk. Jeg snakket jo om det sist jeg skrev, at vi skulle kjøpe ny sofa og pusse opp stua. Det har blitt såååå fint her. Jeg virkelig elsker det. Nå er vi bare på leit etter en skikkelig godstol, som likevel må være litt nett, spent på å se hva vi kommer fram til til slutt. Men til nå, skikkelig fornøyd! og absolutt ikke som hjemme hos alle andre. Nå har vi faktisk turntables og miksebordet på kjøkkenet, er vel ikke noe bedre enn å høre på vinyl å lage mat? Men nå tok jeg ikke med bilder av kjøkkenet idag, jeg sto nemlig midt i frokosten mens jeg tok bilder :) 

  Anywho, det hele begynte med at vi ville ha nye sofa, og da måtte vi male stua en annen farge, så hvorfor ikke om-møblere når man først er i gang?   Så hva synes dere? Har dere spørsmål er det bare å legge igjen i kommentar feltet. Jeg deler gjerne alt av maling, farger, navn på farger og hvor møbler er handlet, så det er bare å spørre :) 

  Jeg kunne sikkert tatt bedre bilder, men jeg er ikke så fotoprogram kyndig, jeg tror ikke jeg eier et engang, så her går det i bilder med Camera, og så blir bildene som de blir uten redigering. 

  Nå har skoleferien startet, idag har jeg faktisk fri og i skrivende stund sitter jeg og Angelica å ser på Pocahontas, min favoritt film. Eller det er selvfølgelig et par fler Disney filmer jeg er veldig gla i, Aristocats, Alice in wonderland og To gode venner(Todd og Copper). Disney as! Idag blåser det og er overskya, det liker jeg ikke. Håper sola titter frem etterpå så jeg kan legge meg ut å få litt farge når jeg først har fri. 

  Håper dere alle har det fint, ønsker dere en fin dag og sommer :) 

 • Publisert: 22.06.2016, 12:06
 • Kategori: Interiør
 • 10 kommentarer
 • Jordfarger all over

 • Publisert: 26.04.2016, 17:49
 • Kategori: Interiør
 • Heihei mine kjære lesere! Har dere en fin dag? I går fikk jeg rydda stua og flyttet rundt på et par ting, lyst til å se? Som dere vet er over gjennomsnittet opptatt av interiør, og ingen ting får meg til å slappe av mer enn jordfarger, det sammen gjelder for de andre her i huset tror og håper jeg, hehe.. Det er hvertfall ingen som har klaget på fargevalgene når det kommer til interiør. På disse bildene er kun stua, vi har jo åpen kjøkken/stue løsning, men spisebodet og kjøkkenkroken ble ikke med denne gangen, har jo lagt ut bilder av det tidligere her --> http://tallatroll.blogg.no/1453720577_inerirbilder_ikke_a4_.html. Jeg synes det er stas å ha en stil som ikke så mange andre har, jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle den, det er jo veldig naturlig, med mange inntrykk av industri også. Uansett, så trives jeg veldig godt. Og vurderer du å male veggen din sort, -gjør det! Tør å våge! Det ække værre enn å bare male over det igjen. 

  Så sånn bor altså vi, hele huset er i samme stilen, og det vil nok etterhvert komme bilder fra gangene og romma til barna også, og soverommet vårt har jeg jo lagt ut bilder av før :) Ønsker dere alle en kjempe fin kveld. Her er det taco-tirsdag og vanilje is til dessert, bare fordi det er så mainstream å spise det på Fredager, har jeg valgt at Tirsdag er en like fin dag og kose seg på, tenk! 

 • Publisert: 26.04.2016, 17:49
 • Kategori: Interiør
 • 4 kommentarer
 • Mye vakkert!

 • Publisert: 25.04.2016, 14:09
 • Kategori: Interiør
 • /Reklameinnlegg

  God dag kjære lesere! Håper dere har en fin Mandag og en fin start på en ny uke. Denne uken for min del byr på mye spennende, mer om det nærmere helgen. Gleder meg til å dele med dere! Jeg har mange steder på nett jeg rett å slett elsker å handle interiør, og idag tenkte jeg å dele en av mine største favoritter med dere, nemlig -Vakrerom! Det startet med at jeg begynte å følge henne på instagram for 3(?) år siden, og har fulgt henne siden, hun deler ikke bare interiør men også personlige ting, og det synes jeg er koselig, å liksom se litt av menneskene som beveger seg bak ting noen ganger. 

  Som dere ser er jeg veldig gla i bildene fra love warriors og har hele tre stykker på stueveggen min, og det er ingen tvil om at det kommer til å komme fler i hus etterhvert. I ettermiddag skal jeg faktisk gjøre om litt små ting i stua, male om et skap blant annet, så da skal et av bildene få ny plass. 

  Vakrerom selger utrolig mye fint, alt fra klær til interiør, både til barnerom og resten av huset. Her er noen av mine favoritter som man kan få kjøpt i nettbutikken:
   

  Dette er et underveis i opp-pussinga bilde fra det gamle huset jeg bodde i. Fant et gammelt flattbrød skap på stabburet til fattern og kona, fikk det! Steinvask fra vakrerom og et nydelig blandebatteri jeg bare måtte ha, da det passet perfekt, hvor fint? 

  Jeg kan absolutt råde dere til å gå inn å ta en titt på alt det fine som er å finne, kanskje dere til å med faller for noen fristelser, jeg klarer hvert fall ikke å dy meg, men nå vet dere jeg åssen shopping hjerte jeg har å da. :)  

  VakreRom.no - Nettbutikk for møbler og interiør

 • Publisert: 25.04.2016, 14:09
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • Walk in to our closet

 • Publisert: 25.04.2016, 12:17
 • Kategori: Interiør
 • Er det en ting jeg ikke liker så er det klesskap, det har jeg ikke hatt på hvertfall, hmmm. 4 år? Jeg har rett å slett for mye klær til det, jeg synes det blir skikkelig uoversiktlig og alltid rot i hyllene. Men  når man har masse hyller og kan sortere klærna ordentlig så blir det veldig lett å holde det ryddig, og veldig lett å se hva man faktisk har. Sånn utover at jeg har sinnsykt mye svarte ting, og det kan være vanskelig å skjønne hvilken genser som er hvilken ut ifra en brettekant. Uansett, jeg trives skikkelig godt i meg og Frederik sitt walk in closet. Det er bare litt flaut at jeg har et tonn mere klær enn han, så utover våren og sommeren skal jeg passe på at han alltid får dobbelt så mye som meg hvis vi er ute å handler... og jeg, -jeg må kaste ut noe hver gang jeg kommer inn med noe nytt, om jeg klarer? Lov å prøøøøøve å sette seg det som mål. Er det en ting jeg trenger nå så er det hvert fall en ny jakke, ellers har jeg faktisk alt jeg trenger til alle årstider. 

  Det er ikke så lett å shoppe klær til Frederik for han er så sær på hva han putter på seg, og fasongene ting skal ha, så det ender liksom med "nææææ" på alt jeg synes er kult i butikken som jeg tror han kunne vært fin i. Men det går seg nok til, vi får utvide horisonten litt og reise litt for å dra å handle, tror dere han hadde klart seg i feks Køben å finne mindre enn hvertfall 10 plagg? Trokke jeg! 

  Poenget med dette innlegget var jo at jeg ville vise fram kles rommet vårt, jeg er spent på tilbakemeldinger, hva syns dere? :) 


  Har du walk in closet ? 

 • Publisert: 25.04.2016, 12:17
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • Interiørbilder -ikke A4 hos oss!

 • Publisert: 25.01.2016, 12:16
 • Kategori: Interiør
 • Huff! Jeg er super treig! Føler jeg har lovet dere interiør bilder i mange måneder allerede, men nå er de altså her (noen av rommene). Vi flyttet jo inn i Oktober, og det er fortsatt ting som gjennstår og gjøre, litt småplukk her å der... Men jeg tenkte jeg skulle dele litt bilder av stua, kjøkkenet og soverommet til meg og Frederik i dette innlegget. Jeg er som dere vet ikke redd for å blande gul og gull, eller det å male en hel vegg svart.. Hos oss går det i alt som heter jordfarger og ting som er mest mulig naturlige, om det gjelder møbler eller interiør. Jeg har gledet meg til å vise, og er spent på responsen. Velkommen til vårt hjem som er litt utenom det vanlige:   Jeg har jo nevnt tidligere at både jeg og Frederik har en lidenskap for vinyl, her er Frederiks samlig avbildet. - Ja jeg kunne jo fjærna maten til pus for bildenes skyld, men ærlighet når lengst? Hehe.. 

  Jeg er så fornøyd med å ha hele 3 av mine favoritt bilder på veggen fra Love warriors!  Det største har vi dog besluttet at skal få en sort ramme da det blir finere på veggen. 

  På kjøkkenet har vi valgt og ikke ha overskap, det ender bare med en drøy samling av ting man aldri bruker. Så vi har laget plass til det nødvenige, så får man heller bytte det ut etterhvert, framfor å bli en ekstem samler, hehe! 

  Ahh, soverommet vårt! Her jeg ligger i skrivende stund, det er en helt fantastisk atmosfere her inne. Veggen bak sengen har jeg selv malt med svamp og forksjellige farger i akryl, hva synes dere? 


  Både på kjøkkenet og på soverommet er det malt med pure & original mailing. Og det blir det mange flere steder etterhvert også. 

  Nå fikk dere et lite innblikk i stilen her til "gards" eventulet rekkehus, hehe! Bildene er som dere ser helt naturlige og uredigerte, jeg var interessert i at dere skulle få et ærlig innblikk. Har dere spørsmål er det bare å hyle ut i komentarfeltet, jeg gir mer enn gjerne tips og råd! :) Ha en fin dag. 

 • Publisert: 25.01.2016, 12:16
 • Kategori: Interiør
 • 13 kommentarer
 • Hvor jeg shopper interiør

 • Publisert: 12.08.2015, 22:15
 • Kategori: Interiør
 • Det får jeg så mange spørsmål om, så da tenkte jeg å dele med dere hvor jeg for det meste handler interiør og møbler:)   For det første når det kommer til interør, må du ALDRI være redd for å bryte grensene, eller gjøre ting du mener er helt spinnvilt, det blir som regel kjempe kult! Sånn som feks og bengaspray lakke et IKEA skap, som er et sted jeg handler en del møbler, kjøkkenutstyr, lamper og annet småkrimskrams:) 

  Bohus og Møbelringen har også masse fint når det kommer til interør og pyntegjenstander! :) 

  Kremmerhuset og Home&Cottage er jo selvfølgelig mine største favoritter.  Vær kreativ, finn ting i naturen eller gamle ting på loppis, og lag noe nytt og spennende ut av det!   Tapeten har jeg funne på RUSTA, hvor kul ? På rusta er det forresten masse kult små krimskrams og dill dall, kjedelig man må helt til sverige for å finne den, men i tillegg er det RIMELIG! 

  Europris og Nille har også begge blitt veldig dyktige på dekor, og kan også annbefales! 

  Ja det var visst det jeg kom på i farta! Jeg er mest gla i gjenbruk og diy prosjekter, så det er jo mest det det går i, og det er jeg gla for i dette bruk og kast samfunnet vi lever i idag. 

  Kan forresten anbefale noen nettbutikker å: 

  drlykke.no

  novasolo.no

  hm.com/no   (under kategorien HJEM) 

  ellos.no   (masse fint til hjemmet der, til og med møbler) 

   

  Når det gjelder maling handler jeg alltid på COOP OBS BYGG, for der er de så hyggelige og prisene er ikke så stive!

  På veggene blander jeg enten til maling selv, eller kjøper Pure & original på Fargerike :) 


  Håper dette innlegget kan være til inspirasjon for flere interiør elskere der ute, bare å spørre om dere lurer på noe :D Ha en fortsatt fin kveld <3

   

 • Publisert: 12.08.2015, 22:15
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • Campingvogna

 • Publisert: 28.07.2014, 09:22
 • Kategori: Interiør


 • Litt bilder fra campingvogna når sengene er slått frem, litt lenger ned på bloggen er det flere bilder av vogna😊 ny oppusset gammel kip de luxe👌
 • Publisert: 28.07.2014, 09:22
 • Kategori: Interiør
 • 1 kommentarer
 • Kjøpte en gammel campingvogn, og pusset den opp :)

 • Publisert: 17.06.2014, 15:02
 • Kategori: Interiør
 • Nå er sommerferien reddet, og det blir roadtrip og campingturer, koselig :) 

  God sommer alle sammen :D

 • Publisert: 17.06.2014, 15:02
 • Kategori: Interiør
 • 12 kommentarer