tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

To måneder og Fire dager

 • Publisert: 08.03.2017, 18:17
 • Kategori: Mamma
 • ....Siden du kom til verden, tenk at det går så fort? Det føles ut som at det bare er et par dager siden jeg lå 30 timer i fødsel, men nå har du allerede vært her i to måneder. Lille Alma min. 

  Du kom på en fin dato, du kom den fjerde. Den fjerde som også er datoen jeg å din pappa blei sammen, så hver gang du blir en måned eldre, blir også vårt forhold en måned eldre. Du valgte å komme i Januar som også er måneden til din storebror, tenk, to Januar barn i hus, dog så forskjellige - èn steinbukk og en vannmann.

  På lørdagen som var nå kunne vi feire at du var nøyaktig to måneder, på samme tid som vi kunne feire at vi hadde vært kjærester i nøyaktig 1,5 år. Noe som er veldig kort tid, på samme tid som det virker som en evighet. Vi har gjort og skapt så mye sammen, noe som bare er oss. Oss, -vår lille familie på fem.  Jeg kan allerede merke at du er en liten skøye-maker. En liten jente som lurer seg til å bruke puppen min som sutt bare for å ha selskap mens du sover. Du smiler ofte allerede, og begynner å bli sterk å fin i nakken din. Du er et mat-monster og spiser som regel alt for fort, glupsk som du er. Temperament har du også fått, du er ikke noe glad i å måtte ta på klær som skal over hodet. Og du er ikke den mest tålmodige sjela heller hvis du plutselig må vente et par minutter på maten din. Men du er det beste som har skjedd meg, du er min lille gullskatt. 
  Du har tydelige trekk fra både mammaen og pappaen din. Nesa er nok min, mens ørene og hodefasongen er fra pappaen din. Du har utrolig mange like trekk med din storesøster, på noen babybilder i visse uttrykk kan man faktisk ikke se no særlig forskjell på dere. Det blir spennende å se hvem du blir med åra, hvordan du kommer til å se ut? 
  Akkurat nå har du hatt en anelse rødt i håret ditt i noen uker, det blir spennende å se om det er noe som vedvarer eller om det bare er for en periode? Blir det er det isåfall dine fars gener som slår inn nok en gang. Vakker er du uansett. Jeg gleder meg til fremtiden. Jeg gleder meg til å følge deg i livet. 

  Tusen takk for at du valgte akkurat meg til mamma. Love you <3
   

  - Forelska og lykkelig trebarns mor <3

 • Publisert: 08.03.2017, 18:17
 • Kategori: Mamma
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  nr73

  08.03.2017 kl.18:49

  Eg har "dagens blogg anbefaling" på bloggen min. kjekt viss du blir med :)

  Skriv en ny kommentar

  hits