tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Ukene og kiloene drar seg på.

 • Publisert: 02.03.2017, 22:37
 • Kategori: Mamma
 • Tenk at igår var minstejenta 8 uker gammel, tenk at ukene går så fort? jeg synes akkurat jeg var høygravid, plutselig kom hun tre uker før tia, å nå blir hun allerede to måneder på Lørdag! Da hun kom veide hun 2690g. og om mandagen denne uka var hun allerede oppe i 4750g. Mon tro om hun får fløte? 

  Nå har jeg funnet fram kameraet mitt igjen, det har blitt alt for mye dårlige mobilbilder i det siste. Så nå må jeg ta meg sammen, jeg har også lovet interiør bilder fra stua og soverommet, det kommer... Veldig snart.. Vil bare at det skal være riktig lys som kommer utefra når jeg tar bilder, siden jeg ikke klarer å redigere, noe som kan være et pluss? Da veit dere at alt som blir lagt ut er 100% ekte. 

  Idag har jeg og jentene vært på trilletur og handla inn de siste tinga som trengtes til karneval på skolen imorgen. Vi har kost oss med taco-lasagne til kvelds(igjen). Og barna har fått tegnet litt også.  Hverdagen er hektisk å det er ikke mange timene man har sammen før leggetid. Jeg prøver å minne meg selv på å nyte øyeblikkene, ikke bare la livet og hverdagen spole forbi, for selvom det kan være slitsomt og hektisk er det jammen verdt det også. Jeg trives med tre barn, og gleder meg til minste ikke henger i puppen hele tia så man kan være litt mere mobil igjen. 

  Driver også å leser boka til Sophie Elise om dagen, tror aldri jeg har brukt så lang tid på ei bok, normalt ville jeg lest den på én dag, men med spedbarn og mye som skjer hele tiden, er det ikke ro for å lese bok så ofte, når roen først inntreffer velger jeg nok heller å sove. 

  Måtte bare innom her å skrive noe, selvom jeg egentlig ikke helt visste hva...   Ha en fin kveld alle sammen :) 

 • Publisert: 02.03.2017, 22:37
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits