tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Gjenbruk kan ofte være best!

 • Publisert: 14.02.2017, 22:14
 • Kategori: Mamma
 • Du veit når du skal kjøpe deg feks en barnevogn? Har du sett hva forhandlere tar for sånne ting nå til dags? Er det virkelig verdt det? Og bruke både i overkant og underkant av TiTUSEN smæks på en forbanna barnevogn. Det er jo helt sinnsykt og uhørt spør du meg.. Jo mer de ligner på en UFO jo dyrere er de. Hva skjedde med en barnevogn, altså en enkel og grei barnevogn, når skulle de ha tåpelige, ustabile og teite tre hjul? Hvorfor skulle plutselig ting på hjul se ut som de kommer fra en annen planet? Om det er bil eller barnevogn... Jeg foretrekker hvert fall en enkel, stilren og tidløs barnevogn. Det eneste kravet jeg har, er at den skal være trillbar. Hvor mange er det som går rundt med en relativt ny emmaljunga barnevogn og får kommentarer på hvor fin vogn de har hver eneste gang de er ute å tusler? ... Var det jeg tenkte meg ja.... Jeg sier ikke at jeg er opptatt av at folk skal synes vogna mi er no kul heller altså, jeg er ikke på jakt etter andres bekreftelser, jeg VEIT at vogna mi er kul. Det bare undrer meg at ikke flere går for gamle vogner når de stadig kommenterer at det er så flott og fint.   Når Angelica ble født i 2008, kjøpte jeg meg en gammel mørkeblå simo classic med sånne store hjul brukt på finn til slikk og ingenting. Når hun skulle gå over til å ikke bruke dypvogn lenger, kjøpte jeg en Silver cross sportsvogn, også mørkeblå med små blomster over hele, den var helt sinnsykt kul! Da Angelica var 4 år, kom jeg over en sinnsykt kul vogn til hva var det, 600? 900? Under tusen kroner hvertfall... Jeg klarte rett å slett ikke å la vær å kjøpe den, selvom jeg visste at jeg aldri skulle ha flere barn, eller trodde heter det.... Men jeg tenkte at denne vogna var så vel bevart at den kunne jeg jo ha, og evnt bruke til fremtidige barnebarn. Jeg har vasket, luftet og vokset vogna på nytt, og selvom den er fra 60 tallet(tror jeg det var) så er den helt sinnsykt fin og nå som ny. En gammel Svithun vogn er ikke feil.   Nå som lille Alma kom til verden har jeg fått tatt vogna i bruk allikevel, og jeg må si at den er fantastisk å trille, på all slags føre, vogna veier heller ikke mye så jeg klarer å løfte den(med baby oppi). Folkens! Kjøp gamle vogner, det myldrer av fine på feks finn.no.. Eller se på loftet til bestemora de ;) 

  Vognposen som Alma ligger i er faktisk etter Frederik, ergo 70 tallet, og hvor fett og koselig er det ikke at far og datter har liggi i samma posen? Stellebaggen derimot, er ny og fra Elodie details og kosta sikkert mer enn både vogna og posen til sammen, haha! Men sånn er det å være forfengelig på veskefronten...   Nå skal jeg nyte resten av denne såkalte kjærstedagen på sofaen med the love of my life med beina hevet og se litt serie. Ha en fin kveld alle sammen! :)

   

   

 • Publisert: 14.02.2017, 22:14
 • Kategori: Mamma
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Stephanie Lovell

  15.02.2017 kl.00:18

  Er så enig med deg det trenger ikke å være en vogn til flere tusen for at den skal være odt og bruke, den vognen du har på bilde ere bare så nydelig å veldig god å bruke har ikke hatt den selv, men hadde ei venninne som hadde den. de som er gode standaer 4 julsvogner er bare helt fanastisk å bruke på sommer og vinter å er ikke så mye problmer med de som det er på de nye. likte innlegge ditt godt :)

  Skriv en ny kommentar

  hits