tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

I dag er termin dato.....

 • Publisert: 25.01.2017, 16:53
 • Kategori: Mamma
 • .....men lille Alma hadde ikke tid til å vente helt til idag. Hun kom riktignok på rett dag, altså på en Onsdag, men datoen ble 4 Januar i stedet for idag den 25. Tre uker har altså lille babyfisen blitt idag. Tia går fort, og de tre ukene har vel ikke gått helt knirkefritt heller, selvom ungen i seg selv er veldig bedagelig (bank i bordet).  Alma hadde litt gulsott, så selvom vi fikk reise hjem fra Sykehuset Lørdag 7 Januar, måtte vil kjøre tur/retur Skien 1-2 ganger om dagen for å ta blodprøver. Mandag 9 Januar, ble vi lagt inn igjen over natta og hun måtte ligge i lys. Ligge på techno teppet som jeg kalte det. Det så ut som hun lå til lading, legger ved et bilde. Til og med Søndag 15 Januar kjørte vi tur/retur Skien, fra Larvik. Det var ganske slitsomt, men mye bedre enn å være på sykehuset hele tiden. Så nå har minstejenta altså vært friskmeldt i 1 og en halv uke allerede. Det har vært veldig deilig å bare være hjemme og slappe av. 

  Det som var kjedelig var jo at Frederik fikk jo fri 2 uker etter fødsel, og at vi kun rakk å nyte èn dag uten å skulle noe. Men nå håper jeg at lille fisen holder seg frisk, så får vi heller nyte noen dager sammen når det er tid for pappa perm. 

  Jeg tenkte å lage et eget innlegg med fødsels opplevelsen, noe som ble en helt annen denne gangen enn den ble sist, og godt er det! 

  ^Ikke så fornøyd jente på vei til sykehuset, kanskje hun visste at hun kom til å bli lagt inn denne dagen? 
  ^Første trille tur i vogna.

  ^Dakar lille jenta, her ligger hun i lys(til lading) Hun ensa ikke så mye av det, men likte ikke å ha på de "brillene".  ^De er ganske like de jentene mine? Angelica baby til venstre og Alma baby til høyre.   ^Helt fersk, bare noen timer gammel. (Smiley med hjerter i øya)
   


  ^Pappakos


  ^Hjem fra sykehuset, føste gangen.   ^Det nydeligste jeg har sett, forelska!   ^Powernap med pappa, også leier de lanke mens de sover -Søte! :)   ^Sinnsykt stolt storesøster på en liten shopping.   ^Fanget til hu mor rommer både baby og katt. 

  Nå skal barseltiden nytes til det fulle. Dette er en tid man aldri får tilbake, og den går så alt for fort. De vokser så fort :O 

  Tenk, TRE UKER ALLEREDE I DAG! 
   

 • Publisert: 25.01.2017, 16:53
 • Kategori: Mamma
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  25.01.2017 kl.17:21

  Så koselig å lese, og så mange fine bilder <3

  Klem fra stolt mormor :-)

  Elisabeth

  25.01.2017 kl.18:50

  Gratulerer med dine 3 små😄Jeg synes hu var ganske lik pappaen sin og jeg👍

  25.01.2017 kl.21:07

  Gratulerer så mye Talla 🌸👏 det jeg ser av mine egne øyne by you, synes jeg er fantastastisk!! Kjenner deg ike, men noen ganger får mann bare inntrykket inn med teskje, og det føler jeg med deg. Du virker som en åpen, ærlig,og kjærlig jenter!!. Jeghar lest og fulgt med litt noe av bloggene dine. Og jeg vil bare si at du er ei sterk jente!!! Du jar fått gjennomgå masse dårlig energi av de negative folk. Men når du først er her på bloggen er jeg selv ei jente som som står fomeninger..og vil si at jeg synes at du er helt fnyasikt!!! Stå på, elsk din mann og dine barn!! Ikke la noen knekke deg ned!!! Seriøst!!!!... nyt livet og kjærligheten ❤❤❤

  Skriv en ny kommentar

  hits