tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

På nett uten å være det.

 • Publisert: 22.01.2017, 22:17
 • Kategori: Personlig
 • Endelig! Det er ganske harde kår å gå godt over en måned uten internett i 2017(og 2016). Tv kan jeg klare meg uten helt fint. internett derimot er en viktig sak, så det er derfor der har vært stille fra meg på bloggen. Veldig stille å! Jeg får vel gi dere en liten oppdatering på hva vi har bedrevet fra Desember og fram til nå.

  Jeg har jobba, det sier jo seg selv at frøken workaholic har jobba masse som vanlig. 

  Vi kjøpte jo nytt hus, som jeg tror jeg var det siste jeg skrev om før den påtvingte pausa fra bloggen?!? Men herregud tenk da, vi kjøpte oss hus. Siden den 10 Desember har vi bodd her. Vi flyttet inn, midt i julemas, jobb, høygravid osv. Men det gikk fint det. Jeg rakk til å med å male stua, soverommet vårt og en vegg i gangen før julaften. Julaften som vi feiret her hjemme med besøk fra familie, julaften i nytt hus, stas og skikkelig koselig var det! Det vil selvfølgelig komme eget innlegg med bilder fra huset når ting er mer på plass. Det er jo trossalt bare 6 uker siden vi flytta inn, men jeg legger ved et sneakpeak bilde fra stua.  Så, altså vi flytta inn og fikk kommet oss i ganske bra ordning og feiret julaften, samt at vi begge jobbet fullt. Nyttårsaften kom, det ble rolig feiring på oss, i joggis, deilig mat og film. Livet som sliten høygravid.... 

  Den 4 Januar kom lille Alma til verden. Det vil komme et eget innlegg om det også. Men jeg kan hvertfall meddele at vi er forelska i gullklumpen og er stolte nybakte foreldre. Tenk, nå er vi 5 <3 Etter hun kom var vi frem og tilbake til sykehuset hver dag, opptil flere ganger om dagen fram til hun var 9 dager gammel. Så det tok mye tid, men alt er heldigvis bra med lille snupp nå <3  Nå begynner ting å falle inn i rutiner, både i nytt hjem, med de to andre barna, med bebis, med oppussing, jobb osv. Så nå kan man endelig senke skuldrene og bare nyte. Skuldrene vil nok bli helt senket når rekkehuset har blitt solgt også, noe som vi håper skjer snart, kjenner du noen eller er du selv kanskje interessert? Sjekk ut linken isåfall https://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=87616215 Vi trivdes veldig godt, men som dere ser trengte vi mere plass og flere soverom ettersom vi nå har blitt fem personer.

  Idag har Ailo bursdag, tenk, 3 år! Tia flyr.... Når jeg møtte han første gang var han ca 1,5 år, nå er han tre, det betyr at jeg har vært i livet hans halve livet hans, det er litt rart og fint å tenke på. Idag har vi hatt selskap, vi trøkte 22 personer inn i stua vår, han har stor kost seg med kaker, pakker og hærjing. Og hu gamlemor kan si at det er godt det er et år til nestegang(selvom det bare er 2 mnd til Angelica har bursdag) Hehehe... Småbarnslivet <3

  I didn't give you the gift of life. Life gave me the gift of you💙
  HURRA for Ailo <3

   

  Så med alt som har skjedd den siste 1,5 måneden kan jeg vel trykt si at jeg er ikke helt på nett om dagen, selvom jeg nå har fått interNETT i hus ;) 

  Nå skal jeg hvertfall ta opp bloggingen igjen, så vi hørs -Ha en fin kveld! :) 

 • Publisert: 22.01.2017, 22:17
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits