tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Drømmeboligen er markert med "solgt" på finn.no

 • Publisert: 29.11.2016, 14:09
 • Kategori: Personlig
 • Hva skjedde egentlig med drømmehuset? Til dere som ikke fikk med dere forrige innlegg ---> http://tallatroll.blogg.no/1478678113_drmmebolig.html

  Fingrene pleier å skli over tastaturet helt uten at jeg trenger å tenke, orda pleier liksom bare å komme av seg selv. Men nå om dagen har jeg så mye i hodet og på agendaen at det stokker seg, er det fordi jeg ikke vet hva jeg skal blogge om? Eller er det fordi jeg har for mye å skrive om så jeg ikke vet hva jeg skal skrive? 

  For én og en halv måned siden fikk jeg beskjed av jordmor om å roe ned, ikke jobbe 100% lenger. Prøve å holde meg litt i ro! Alle som kjenner meg vet at jeg er en propell, jeg gjør noe hele tiden, jeg får dårlig samvittighet om jeg vet at noe burde vært gjort, og da klarer jeg ikke la vær å gjøre det. Og hvis jeg først har begynt på noe klarer jeg ikke legge det fra meg før jeg er ferdig.
  Jeg kan ikke skryte på meg at jeg hørte på jordmor, jeg har fortsatt i samme tempo. Jeg har hvert fall bestemt meg for å ikke kjøre på så hardt med fulle dager fram til jeg går i permisjon. Jeg har satt meg et mål om å holde ut i jobb frem til jul, så da skal jeg det ifølge staheta mi. 
  I går var jeg til sjekk hos gynekologen, med strengt blikk fikk jeg beskjed om å roe ned. At prematur fødsel ikke var noe vi ønsket. 

  Med 100 baller i luften, frem mot jul...

  Studio Nille har premiere på forestillingen "Volum" i kveld, der danser Angelica, jeg gleder meg sånn til å se eldstejenta mi på den store scenen til full sal på Bølgen idag. Hu er ufattelig tøff når det kommer til sånt. Det blir en hard uke for henne med lange dager og sene kvelder. 

  Frem mot den 22 Desember blir det mye jobbing på meg, sånn siste innspurt før jeg går i permisjon. Det er faktisk bare 3 uker og et par dager til 22 Desember, det kommer jo til å gå så ufattelig fort. Stress? Indre stress? Nei, jeg prøver å roe ned... 

  Pakke kalenderne til Angelica og Ailo er i boks. Julegavene er startet på, men absolutt ikke ferdige, de skal også leveres hit og dit. Julestress? 

  Burde kanskje lage julekort i år også? De må jo eventuelt bestilles nå, men hva med bilde? Jeg må ta et fint bilde av unga.. Det ville jeg gjerne gjort ute i dagslys, det blir alt for fort mørkt ute nå... Stressa over årstia?

  Stressa? Prøver å stresse ned... 

  Snart kommer et lite spedbarn, vår lille tulle, lille baby "A". Mye skal være handlet inn og klart til det kommer et nytt menneske til verden. Innredning av baby rom, hun skal jo selvfølgelig sove inne hos oss i starten, men like greit å få alle tinga hennes på plass.  Babystress?.. 
   

  Men jeg har jo fortalt dere at vi ikke har noe ekstra rom her hvor vi bor nå, at vi har et soverom for lite til at det skal bli plass til lille baby "A". Så hva er det egentlig jeg mener med at jeg skal innrede baby rom? 
  Jeg skal faktisk ikke bare innrede et baby rom. Jeg skal også innrede to barnerom til, soverom til meg og Frederik, stue, kjøkken... JA! -Faktisk et helt hus skal jeg innrede! VI HAR KJØPT HUS!  Ikke bare hvilket som helst hus, vi har faktisk kjøpt drømmeboligen! Vi har kjøpt hus SAMMEN! Sammen kunne vi finne vei. Jeg sitter liksom igjen med tanken at: Når ting går så fort og bare klaffer, da er det en mening med at det skal skje. Da er det helt naturlig at ting skjer som det skjer. Det som er deilig er at her kan vi bare flytte rett inn, vi trenger ikke å pusse opp,selvfølgelig har det kreative hodet mitt noen planer på sikt. Men akkurat nå, oppi alt annet av jul, baby, jobb og hverdag. Så kan faktisk oppussinga bare komme naturlig når det passer seg. Kanskje en gang på nyåret.. Vi tar over huset og får nøkkel allerede 9 Desember! Jeg gleder meg sånn til å flytte til vårt drømmehjem! Flyttestress?  

  Som da følger med når man kjøper noe nytt, er jo at alt i det gamle må pakkes ned. Gjøres klart til bilder til salg. Kontakte megler for salg, gå over ting og finpusse og justere litt småting man aldri ble ferdig med, male en vegg her og en vegg der.. Pakke litt mer, men ikke så mye at det ikke går ann å leve her. Den jevne linja... Krysser fingre for at kjøperen her enten liker stilen som allerede er her, eller ikke ser på det å male vegger som en stor jobb hvis h*n føler for andre farger. -OG jeg krysser fingra for at den eventuelle kjøperen er driiiiit hypp på å flytte inn før jul, det hadde vært deilig! Flyttekaos?  Flytte organisering? Bære hjelp.. Pakking... 

  Få ting på plass i nytt hus, innrede 3 barnerom og alle andre rom, pynte til jul. Og ikke minst FEIRE julaften i nytt hus med familie, ser frem til en rolig romjul, men inntil da... Er det bare å kjøre på! Julestress?

  Det demrer et minne bak i hodet, jeg fikk beskjed om å roe meg ned.. Mitt svar til det er: BARE, gi meg 3 uker til så lover jeg at jeg skal roe ned og slappe av. Lille baby "A" -IKKE KOM UT ENDA!  


  ^^Utsikten som venter oss ved det nye huset, kjente trakter vil jeg si, som akkurat har bodd i gata ved siden av i 3 år.
  Tenk at det kun var 1 år og et par måneder vi skulle bo i rekkehus på Tagtvedt før vi skulle kjøpe hus sammen, det hadde jeg aldri trodd. 
  Ønsker alle en super fin dag :)    

 • Publisert: 29.11.2016, 14:09
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits