tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Snart blir jeg borte en liten stund

 • Publisert: 16.11.2016, 08:29
 • Kategori: Mamma
 • Fra jobb altså.. Det er ikke akkurat ferie som står på tapeten, men det er tid til forberedelser til lille baby "A" kommer til verden, det skal bli så utrolig deilig å bli ferdig å være gravid og endelig få møte lille jenta vår. Det er helt klart en skikkelig spennende tid vi går i møte i 2017, som 3(!) barns foreldre. Hvem hadde trudd? Jeg som var sikker på at jeg bare skulle ha ett barn, ikke fordi jeg ikke ville ha fler, men fordi jeg rett å slett ikke er noe gla i å gå gravid eller få barnet ut, hehe! Så det fikk rett å slett bli med lille/store jenta jeg fikk i 2008. Jeg har alltid tenkt, enten adoptere, være fosterforelder eller noe sånt om jeg skulle ha flere barn. Vips, så møter jeg Frederik og får en nydelig sønn, og nå sitter vi her og venter på nummer 3, da tenker jeg, HVOR koselig er ikke det? Jeg føler lykke av å tenke på vår fullkommenhet. På samme tid som det gjør meg litt lattermild, fordi jeg vet hva jeg sa for bare 10 år siden, jeg skulle aaaaaldri ha barn, jeg skulle aldri binde meg til noe eller noen annet enn tatoveringer. Om det var noen som ikke skulle bli A4 så var det meg, altså jeg vet at jeg ikke er helt A4, jeg har gått mine egne veier. Men fra utsiden, for mannen i gata ser det rimelig A4 ut -med mann, 3 barn (som er akkurat på gjennomsnittet), stasjonsvogn (som jeg hater, har lyst på en SUV), rekkehus (som jeg så gjerne vil oppgradere til et hus) og 4 katter. Hehe! 

  Aldri hadde jeg trodd at "A4" var en ramme jeg skulle trives så godt i, men hva visste vel jeg som 18 åring? Jeg kan bare si: "Takkefaen, for at man forandrer seg og ikke har samme meningene som man hadde da." På samme tid som jeg føler meg så ufattelig heldig som har fått lov til å møte min sjelevenn, jeg er like forelska idag som når vi akkurat møttes, sommerfuglene er på plass i magen bare vi skal ses etter jobb, dragsuget av lykke er der bare jeg tenker på livet vårt mens jeg sitter på jobb og tatoverer, savnet etter han når han kjører avsted til jobb om morgenen, opplevelsen av å gå å glede seg til ettermiddagen hele dagen. Jeg føler meg så heldig! Ufattelig heldig, som får lov til å erfare og oppleve en så fin og dyp type kjærlighet, virkelig evig elsk.  
  Tenk at vi faktisk ikke har sovet fra hverandre en eneste natt siden kvelden vi møttes, og tenk at det som bekymrer meg mest med at jeg skal på sykehuset å føde lillemor er at VI MÅ SOVE FRA HVERANDRE?! Jeg håper fødselen går fint, at både jeg og baby er friske, at hun kanskje kommer om morgenen så vi kan dra hjem samme ettermiddag. Bare tanken på å skulle sove uten mannen i mitt liv kan faktisk gjøre meg litt trist, jeg er avhengig av han, tenk at vi faktisk sover i skje hver eneste natt? Tett i tett.


  ^ Det var vel kanskje på tide å slenge ut et magebilde? Jeg har jo enda ikke offentlig gjort termin-dato, bare at "Det kommer en liten jente i 2017". Magen er der hvert fall, den begynner å bli for stor til alt jeg eier av klær. 

  Idag skal jeg faktisk til jordmor, ikke det at jeg føler noe spenning rundt det. Formen min er fin, jeg har mye kynnere og "hard" mage, isjas, dårlig søvn, leggkramper og rastløse bein. Jeg vet at sånn er det, og tar litt magnesium og prøver å holde meg litt mere i ro enn vanlig. Så jeg føler ikke at hun kan fortelle meg noe jeg ikke vet. Men idag skal jeg minne henne på å sette meg opp til samtale på fødeavdelingen, jeg trenger virkelig å snakke med noen i å med jeg var så uheldig under fødsel forrige gang, og trenger å lage en fødsels-plan (så langt det går, sånne ting er jo umulig å planlegge), men at de vet ca ha jeg ønsker og viktigere hva jeg IKKE ønsker når jeg kommer, så jeg slipper å komme i smerte dagen det skjer å skal fortelle og forklare alt da. Bedre å ta det nå, også ferdig med det. Når jeg gikk gravid med Angelica så gleda jeg meg faktisk til hver eneste jordmor time, jeg gikk til ei privat ei, som hadde skanne maskin, så jeg fikk se lille snupp hver eeeeneste gang jeg var der. -Nå må jeg nøye meg med å høre hjerteslag. Veldig synd at jordmora jeg hadde sist ikke er mer, er jeg heldig så møter jeg henne på føden istedet, hu er en fantastisk dame! 

  Jeg skal også spørre om en henvisning til ultralyd, er spent på åssen lillesnupp ligger nå, syns hun har vært veldig overstadig aktiv de siste dagene og klarer ikke helt å kjenne om det er rompe eller hode som ligger oppover. Krysser fingra for at hun ikke er i seteleie, selvom hun enda har god tid å snu seg på eventuelt. 

  Så det er altså min dag, jordmor -> handle et par baby ting -> jobb. Men først av alt: HVILE litt <3


  ^ Se på de! Smiley med hjerter i øya! :**

  Ønsker dere alle en fin dag! :) 
   

 • Publisert: 16.11.2016, 08:29
 • Kategori: Mamma
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits