hits

tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Lyst på tattoo?

 • Publisert: 16.08.2016, 14:38
 • Kategori: tattoo
 • Bor du i Larvik eller nærheten av Vestfold, Telemark må du komme til oss på https://www.facebook.com/bohementattoo/ Altså om du bor lenger vekk og kommer hit er det også super hyggelig altså. Vi hjelper deg gjerne å sette sammen helt spesielle design, og vi tar også små ting, skrift etc. Minstepris er på 500,- 

  Sitter nå og booker inn timer for resten av August - September og Oktober. (Vil du ha time lenger frem kan det også ordnes) Skriv i innboks på Facebook for å booke din time. Skriv gjerne navnet på tattovøren du ønsker, om du har et spesielt ønske på hvem av oss som skal tattovere deg :) 

   

  Jeg, Talla startet Bohemen Tattoo i 2013, i Larvik.  Liker å gjøre alt fra old scool til andre tradisjonelle motiver, samt jeg liker mandalar og ting med masse streker og mønster. Samt skrift og andre småting. Sjekk min instagram for å se flere av mine arbeider, legger ved en liten kolasj av de siste jobbene mine under her også. 

  http://www.instagram.com/tallatroll/

   

   

  Alana flyttet fra Danmark til Norge i september 2015 for å begynne å jobbe her på Bohemen Tattoo, hun er super dyktig på realistiske motiver, men lager også mye annet. Sjekk ut facebook siden hennes eller instagram for flere av hennes arbeider. Legger ved en løve hun lagde for litt siden under her. 

  http://www.instagram.com/hudson.ink/       http://www.facebook.com/alanahudsonink/?pnref=story


   

  Vår kjære lærling, Edel. Begynner å bli super flink og linjene hennes er cleane. Hun tattoverer hva som helst, og sier nei hvis hun føler hun ikke er klar for et prosjekt. Alt hun gjør blir super bra! Legger ved et bilde av en jobb hun gjorde igår under her. Ellers kan dere sjekke ut hennes instagram for flere av hennes jobber. 

  http://www.instagram.com/ekh86/   

  Lasse, gjestetattovøren vår.  Holder til fast i Oslo. Men han gjester altså på bohemen tattoo noen dager pr måned. Han er veldig gla i å lage realistiske motiver, men er også super flink med farger og tradisjonelle motiver. Sjekk ut instagrammen hans for flere bilder. Legger ved en liten kolasj under her. Lasse kommer forresten nå 25 og 26 August, hvor han kjører tilbud på en hel dag til 3000,- så førstemann til mølla. 

  http://www.instagram.com/berlesconi/

   

  Ønsker dere alle en fantastisk dag, også håper jeg vi ses snart på Bohemen Tattoo. Det er bare å ta kontakt på facebook for spørsmål. Husk at man også kan kjøpe gavekort hos oss, du velger selv sum. 

  Det kan også være lurt og følge siden på facebook, det venter noen konkuranser nå mot høsten, så stay tuned! 

  Sen sommer hilsner fra Bohemen Tattoo Crew
   

 • Publisert: 16.08.2016, 14:38
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar