hits

tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Til mine kjære kunder <3

 • Publisert: 24.05.2016, 12:35
 • Kategori: tattoo
 • Jeg kan ikke få sakt det nok, hvor gla jeg er i jobben min. Hvor heldig jeg er som har fått den gaven jeg har fått, nemlig å være kreativ. Hvor heldig jeg er som hver eneste dag får buke den gaven, til å gi enten meningsfulle eller bare kule motiver på andres kropper. 

  Dere som kommer inn i studioet, som jeg selv har bygd opp helt fra bunn, hvor vi idag er to faste tattovører hver dag, hvor vi har en lærling også, og en fast gjestetattovør en helg i måneden. Dere kommer inn og åpner dere opp, dere har mange historier og fortelle i forhold til tattoveringene dere skal ha laget, vi kan dele både latter og tårer. Jeg aner ikke hvor mange ganger i uken dere, mine kjære kunder rører meg, hvor jeg tar meg selv i å sitte å tattovere dere med tårer i øynene. Dere er så flotte. Det finnes så utrolig mange skjebner og historier der ute, og jeg føler meg så sinnsykt priviligert som får ta del i så mange av dem. Som får æren av å høre, og æren av at dere åpner dere opp for meg. 

  Det er greit at jeg som person kan hate mennesker, men det kommer helt annpå åssen setting jeg er i selv. Er jeg på et kjøpesenter, kan jeg fort hate personen forran meg i køen, men dukker den personen plutselig opp på jobben min kan det vise seg at dette mennesket og skapningen har en historie eller et vesen som er flott likevel, skjønner dere? På jobb elsker jeg mennesker, rett å slett. 

  Dere og jobben jeg gjør på dere, er verdt hver bidige muskel knute i korsrygg, rygg, nakke og skuldre og scenebetennelsen som aldri gir seg i armen. Jeg kunne rett å slett ikke sett for meg et liv hvor jeg gjorde noe som helst annet enn det jeg gjør i livet mitt idag. Både privat og jobbmessig. 

  Jeg elsker psykologi, jeg har masse empati, jeg er en stor evne til å sette meg inn i andre menneskers situasjoner, jeg er selv veldig åpen og utadvent og lett å snakke med. Jeg synes hjernene til mennesker er spennende, og er interessert i å vite åssen de tenker, hvorfor de føler som de føler eller er som de er. Alle er forskjellige, alle reagerer på forskjellige ting. 

  Jeg ville bare stikke innom for å si at: Dere er flotte! Og jeg setter pris på de timene av dagen min jeg får med hver og en av dere.   -Jeg kan hate folk, men jeg kan elske mennesker. De som har evnen til å hate sterkt, de har også evnen til å elske sterkest! 

  https://www.instagram.com/tallatroll/  For å se hva jeg har laget i det siste:) 

   

 • Publisert: 24.05.2016, 12:35
 • Kategori: tattoo
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar