hits

tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Første kunde i nytt lokale!

 • Publisert: 03.05.2016, 08:25
 • Kategori: tattoo
 • God morgen :) 

  I går hadde jeg min første kunde i nytt lokale, på min nye plass, og det var helt fantastisk. Så deilig å høyt under taket, og så utrolig deilig og lyst det er der inne, noe helt annet enn de mørke gamle lokalene. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg ufattelig mye til fortsettelsen. Livet har ganske mye fint å by på om man bare tar noen egne grep og står opp for seg selv. Jeg klarer ikke å la vær med å tenke på alt jeg har fått til, hvor jeg er i dag, både jobbmessig og på privaten. Jeg er fornøyd! Selvfølgelig vil man på mange tidspunkter møte på noen motbakker, men helhetsmessig har jeg det veldig bra om dagen. Og uten noen motbakker innimellom hadde vel livet blitt ganske kjedelig også. 

  I dag skal jeg tattovere en sphynx med noen blomster på låret til ei, og jeg gleder meg sinnsykt masse. Kommer til å slenge ut bilde av ferdig resultat senere, tegninga kan dere få se allerede nå. 

  Jeg ser så ufattelig mye frem til helgen nå, meg og Frederik skal på regresjon, ikke sammen altså, hver for oss, men vi skal det begge to. Det blir jo utrolig spennende! 

  Her har dere litt bilder fra gårsdagen, ble litt tegning utover kvelden, min form for meditasjon og avslapping. Skravle og fikle med penna, la henda gjøre jobben og ikke tenke noe på det. 

  Det skal bli deilig å få bytta ut treskilta som står i vinduet på ny sjappa med no frostet folie med logoen våres gravert inn i. Og få skilt på veggen utenfor, et par kompisser driver å lager et i tre, med logoen på. Det blir så fint, herregud så fornøyd jeg er med de nye lokalene, og gleder meg til all jobb fremover!    

 • Publisert: 03.05.2016, 08:25
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Nikki Moon

  03.05.2016 kl.16:39

  Grattis med nytt lokale og greier! :) Og for noen nydelige tegninger du har! Jeg har nett begynt med tegning selv, men blir nok aldri noen tatoveringer ut av skissene mine haha x] Morsomt er det i alle fall! Håper du får en flott dag :)

  Talla

  03.05.2016 kl.19:09

  Nikki Moon: Tusen takk for det :) Man veit aldri, plutselig blir det tattoer av dine tegninger også. Ha en fin dag :)

  Skriv en ny kommentar