hits

tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Underboob tattoo!

 • Publisert: 28.04.2016, 17:46
 • Kategori: tattoo
 • God ettermiddag! Regner med at dere som leste bloggen min tidligere idag er litt spente på underboob tattooen jeg skulle lage idag, så her kommer den. Nå skal jeg starte på middag, idag blir det fiskeboller i hvit saus, enkelt og greit! -Og unga digger det. 

  Utover det må jeg si at innlegget mitt fra ista, http://tallatroll.blogg.no/1461830054_du_vil_alltid_bli_eks.html vekket litt oppmerksomhet. På facebook har klassen til Angelica en egen gruppe, og der postet jeg innlegget mitt. Admin lot det stå, helt til klagene kom, og da følte han at han måtte slette det. Likevel har jeg fått mange tilbakemeldinger på innboks, positive vel å merke. Av folk som er helt enige! Og at innlegget måtte slettes fordi noen sårbare sjeler ikke tålte å høre sannheten sier jo litt om hvor eventuelt barna får sårbarheten sin fra ;) Jeg trodde helt ærlig at vokse folk tålte å lese ett innlegg som dette, og eventuelt klarte å formulere seg fram til litt negativ kritikk, men den gang ei. Gleder meg til å møte atter noen "hyggelige" blikk på neste foreldremøte. Jeg kommer aldri til å slutte å provosere nemlig, og jeg kommer hvert fall aldri til å slutte å si meningene mine.    I dag kjenner jeg at jeg nesten ikke kan vente med å komme meg inn i joggisen og i armkroken til kjæresten på sofaen etter unga er lagt. Ha en fin kveld alle sammen :) 

 • Publisert: 28.04.2016, 17:46
 • Kategori: tattoo
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Maren

  28.04.2016 kl.17:52

  Bra noen er rett frem og sier meningene sine, trenger slike, ikke bare for å provosere men også for å få igang en diskusjon :). Av og til støter det andre mennesker, ikke til å unngå, bare det ikke går på person men sak. Ha en fin kveld:)

  Talla

  28.04.2016 kl.18:02

  Maren: Jeg elsker å provosere. Men nå var det jo ikke det jeg var ute etter heller egentlig, bare konstantere fakta. Dessuten traff jeg tydeligvis de riktige folka siden innlegget måtte bli slettet fra facebook siden, hehe. Ha en fin kveld du også :)

  Skriv en ny kommentar