hits

tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Underboob tattoo design!

 • Publisert: 28.04.2016, 08:43
 • Kategori: tattoo
 • God morgen mine kjære lesere :) Håper dere alle har det bra, og at livet behandler dere pent! Idag står det et på ting på min tapet, jeg må innom regnskapsførern med resten av papirene mine, jeg må ringe å flytte internetten til det nye lokalet, jeg må også ringe å sjekke hvor det blir av SFO regninga, og jeg som virkelig hater å snakke i telefonen må gjøre det to ganger idag?! Jeg kan særiøst telle på én hånd hvor mange ganger jeg snakker i telefonen på en hel måned, hehe! Lenge leve sms, messenger, snap, insta og e-mail, eller eventuelt vanlig brevpost. Denne jenta er absolutt ikke noen telefon fan. Så jeg har altså litt å rekke i dag før kunden min kommer kl 12.

  Idag skal jeg lage underboob tattoo, det er skikkelig på moten for tia, har laget mye av det i løpet av det siste året, er det fordi personer som Sophie Elise og Rihanna har det tru? Det har også gått en del i skrift under den ene puppen kun, er det fordi Miley Cyrus har det? Det må jo være kjente personer som setter standaren? Akkurat som alle gutta skulle ha sleeves etter David Beckham fikk det. Neida, ikke vet jeg! Tenk om jeg var en kjent person, da måtte alle tattovert HELE kroppen sin, tett i tett, litt av et forbilde, hehe! Poenget mitt nå var uansett, at jeg digger å tegne og lage disse litt større detaljerte underboob tattoo motivene, så ja takk til mer av det. Dere vet hvor dere kan kontakte meg.   Her kommer også et bilde av en liten skrift jeg lagde i går, for å holde dere oppdatert på hva jeg lager, følg meg gjerne på instagram @tallatroll   Jeg vil selvfølgelig legge ut bilde av ferdig underboob tattoo senere idag, så dere får sett hvordan det blir! Jeg håper kunden kommer seg igjennom alt på én sitting. Det blir spennende, og jeg gleder meg veldig til å lage denne.

  Håper dere får en fin dag :*

 • Publisert: 28.04.2016, 08:43
 • Kategori: tattoo
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  hyori

  28.04.2016 kl.10:20

  Skikkelig fint design!

  Talla

  28.04.2016 kl.10:21

  hyori: Tusen takk, gleder meg veldig til å lage det på kropp om et par timer :)

  Ann Therese

  28.04.2016 kl.10:48

  Så fin! Hvor vondt er det å tatovere seg der da tro? 😯 Og jeg synes skuldra mi ble veldig fin nå 😃

  Talla

  28.04.2016 kl.11:21

  Ann Therese: Hmm, folk har veldig forskjellig smerte terskel, jeg personlig synes, mellomgulv, mage, hofter, ribbén og oppå fotbladet er de desidert værste stedene.. hehe :)

  Anette Bergsvaag

  28.04.2016 kl.11:42

  Åh! Spennende! Har veldig lyst på der selv, syns det er veldig fint!

  Talla

  28.04.2016 kl.11:52

  Anette Bergsvaag: det er en veldig fin plassering, jeg har en diamant med laubærblader og skfift der:)

  Iselin Renée

  28.04.2016 kl.15:05

  Kjempe fint design!

  Skriv en ny kommentar