hits

tallatroll

*En kreativ sjel med sterke meninger!

Get to know me

 • Publisert: 25.04.2016, 10:11
 • Kategori: Personlig
 • 1. Har du et mellomnavn? 

  - Jeg bruker jo bare mellomnavnet mitt til daglig, så det regner jeg med at alle vet, at mitt mellomnavn er Talla. Spørsmålet kunne kanskje heller vært om jeg har et fornavn? Hehe, ja, det har jeg også -Jenny! 

  2. Hva var ditt favoritt fag på skolen?

  - Mine favorittfag var sløyden, eller kunst og håndverk som det byttet navn til underveis, og norsk (bare når vi kunne skrive historier og stiler) også synes jeg alltid samfunnsfag og historie var spennende. Og selvfølgelig heimkunnskap, det var alltid kos å lage mat på skolen. 

  3. Hva er din favoritt drink?

  - Nå er ikke jeg så veldig gla i å drikke sånn generelt, men skal jeg det så er det øl det går i. Men om jeg skal få lyst på en drink, er min absolutte favoritt rasberry rat! Ellers kan jeg ty til en captain Morgan spiced med cola. Eller en strawberry daquri.  4. Hva ville du kallet dine barn?

  Nå er det jo to barn her i hus, Angelica og Ailo. Jeg vet ikke om det kommer til å komme et barn til egentlig.. Men om det er en gutt ville jeg oppkalt han etter min bestefar, ellers har jeg et guttenavn til jeg synes er sykt fett. Jeg har et par jentenavn favoritter, så der måtte jeg rett å slett valgt utifra hva jeg hadde sett barnet hadde kledd når hun kom ut. 

  5. Går du på noen form av sport?

  - Ser du meg løpe, burde du også gjøre det. 

  6. Hva er din favorittfarge?

  - Sånn generelt er det grønn i alle nyanser som er min absolutte favoritt. Men jeg er også veldig gla i både gult og blått, og generelt alt av jordfarger. I klær liker jeg olivengrønn, sennepsgul, burgunder rød, sort, grått eller flower power, om dere skjønner hva jeg mener med det. 

  7. Hva er ditt favoritt dyr?

  - Katt! Jeg har 4 katter atm. Men jeg ønsker meg faktisk veldig en dansk svensk gårdshund -Men den er jo så liten og som en katt, hehe.  

  8. Kan du prate andre språk?

  Norsk og Dansk er mine hovedspråk, det ene like bra som det andre. Utover det kan jeg selvfølgelig engelsk, eller englandsk som jeg liker å kalle min dårlige engelske uttale, ellers liker jeg også å tru at jeg er god på svensk, haha! 

  9. Hva er din favoritt restaurant?

  Jensens bøffhus! Ingen over, ingen ved siden. Men i Danmark, har spist både på jensens i Oslo og i Stockholm, og det er ikke det samme! 

  10. Hvor høy er du?

  - 164, jeg fyller meg selv fra tåspiss til topplokk helt fint synes jeg. 

  11. Har du søsken?

  Ja, det har jeg. En lillebror på 18, en lillesøster på 16 og en lillesøster på 8. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om det er meg eller hu minste som er attpåklatten, i å med at jeg selv snart er 28, hehe... 

  12. Hva var det siste du kjøpte?

  Ahhh, jeg bestilte 6(!!!!) Vinyler om Fredagen og gjett om jeg skal lage et eget innlegg når de har kommet? Jeg er super stoka, og jeg gleder meg så sykt!   13. Hva gjør det glad?

  - Kjæresten min, og barna mine. -og det skriver jeg ikke fordi jeg føler at jeg må, det er helt på ekte, de er desidert det som gjør meg mest glad! Fin natur, deilig musikk, digg mat og jobben min gjør meg forresten også veldig glad. Det er generelt mye som gjør meg glad. 

  14. Hvordan vil du beskrive deg selv?

  - Empatisk, livlig, smilende, glad, ærlig, sta, streng, bekymra og analyserende. (Kanke bare skrive positive ting, hehe)

  15. Tror du på overnaturlige krefter?

  - Hvem er det ellers som lager alle kornsirklene rundt om i verden? 

  ♥ 

 • Publisert: 25.04.2016, 10:11
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar